A-H Entertainment:40: عزيز از لينك دانلودت خيلي ممنونم ولي اين بازي ژاپني بود .اگه ميشه انگليسيشو بزار ممنون.:31:
Printable View
A-H Entertainment:40: عزيز از لينك دانلودت خيلي ممنونم ولي اين بازي ژاپني بود .اگه ميشه انگليسيشو بزار ممنون.:31:
سلام دوست قديمي، راستش رو بخواي مطمئن نيستم كه كار كنه چون من بازي هاي زيادي رو تست كردم و همگي آهسته بودند ، تعداد بازيهايي كه مقداري خوب اجرا مي شوند خيلي كم است.نقل قول:
البته فكر كنم اگر يك CPU دو هسته اي با فركانس بالا داشته باشي اوضاع كمي بهتر مي شود .
شما بايد به مغازه نوشيدني فروشي بروي و به پدر و مادر Aja اين خبر را بدهي و فكر كنم روز بعد از آن دوباره اون پليسه مياد و...نقل قول:
منظورتون نسخه نينتندو 64 هست ؟ اين بازي فقط يك نسخه داره و اونم انگليسي هست .نقل قول:
اينم لينك دانلود :
بعد از باز كردن لينك 15 ثانيه صبر كنيد و سپس روي دكمه ي Download Your File كليك كنيد.کد:http://www.coolrom.com/roms/n64/1146/Harvest_Moon_64.php
همون لینکی که A-H Entertainment عزیز گذاشتند,نسخه های انگلیسی و ژاپنی هر دو تا در هشت فایل هستند.نقل قول:
این فایل رو اجرا کن: Harvest Moon 64 (U) [f1] (PAL).z64
بازیش بدک نیست.شخصیت ها تقریبآ همونها هستند ولی محیط بازی بیشتر یک بعدی است تا دو بعدی.
سلام
با چی باید بازش کنم این بازی رو :31: ؟
تشکر//
فايل دانلود شده رو بايد با نرم افزار Winrar يا 7z Manager اكستركت كني و فايل داخلش را به وسيله نرم افزار اجرا كننده بازي هاي نينتندو 64 كه قبلا آدرسش رو گذاشتم باز كني :نقل قول:
اين هم شبيه سازش :کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2888561&postcount=3037
کد:http://www.emulator-zone.com/download.php/emulators/n64/project64/project64_1.6.exe
سلام فایلی که براتون میزارم مال راهنمای بازی خیلی قشنگه و خیلی نکات جالبی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حقیقت یک (ebook) که از سایت زیر گرفتم کسی میتون کاملش رو بزاره ؟ میتونه خیلی کمک کنه به حرفه ای بازی کردن و انجام تمام کار هایی که میتونی تو بازی انجام بدی .
http://www.primagames.com/catalog/display.pperl?isbn=9780761550693
سلام . براي من يه اتفاقي افتاده پليس در روز 23 زمستان سال اول در ساعت 7:00 شب اومده ميگه (باهاش دوست شده بودم) Aja به شهر اثباب كشي كرده.. من ميخوام برش يه نامه بنويسم ولي نميدونم چي بنويسم .آيا مطلبي داري؟؟؟؟؟ ( Harvest moon به علامت منفي سر تكون مي ده ) بعد پليس ميره . من توي كتاب رمزplay statioin 1 خوندم : (( اگر برنامه ورزشي sport program را نگاه كنيد Aja دختر نوشيدني فروشي را مي بينيد كه در مسابقه ي F1 شركت ميكند )) من فكر ميكنم ايندو تا به هم ربط دارن ولي فكر نكنم تلوزين همچين برنامه اي(sport program ) نشون بده. اگه نشون ميده بي زحمت بنويسيد چند شنبه ها...... ممنون...
:31:شنبه =TVShopping/What Your Passion
:13:يكشنبه=The Shogi Hour
:11:دو شنبه =The Fairy and Me
:2:سه شنبه=The Delicious Hour(آشپزي)
:8:چهارشنبه=The Song Hour
:10:پنج شنبه=Star One Sport(ورزشي)
:rambo:جمعه=Mechabot Ultror
سلااام دوستان
من برگشتم...
چقدر این چند روزه فعال بودید...
A-H Entertainment عزیز ممنون بابت لینک ها و کمک هاتون:10:
بازی Nintendo DC هاروست مون هم با نمکه...
Nintendo 64 رو هم دارم دانلود می کنم ... امیدوارم اجرا بشه...
خوب چون این چند روز مسافرت بودم هنوز بازی نکردم...
...................... سوالات ......................
راستی تا حالا کسی بوده که مادر بزرگ ازش پشم بخواد و بعد وقتی شما اونو بهش دادید براتون لباس بدوزه؟!!!!:18:
تو چه فصلی پشم میخواد ؟ پاییز سال دوم ؟!!!!
یه سوال دیگه در مورد غذا ها... من 63 تا غذا درست کردم...تو یه سایت خارجی که رفته بودم نوشته بود 64 تا غذا هست که می تونید درست کنید ...
کسی هست که تونسته باشه بیشتر از 63 تا غذا رو درست کرده باشه؟
اگه هست لطفا" لیست غذاهاش رو همون طوری که خودش درست کرده برامون بذاره!!! نه لیست غذا هایی که تو لوحه خانه نوشته یا جا های دیگه هست چون خیلی هاش کار نمی کنه یکیش همین easy ها مثل easy frut latte این یه غذای جدید نیست و به لیست غذا هات چیزی اضافه نمیشه ... همون fruit latte است ولی یه جور دیگه درست میشه !!!!
......................
pouya جان امیدوارم که مشکل اینترنتت خیلی زود حل بشه ...:11:
یه جا گفتی شهر وجود داره چون حتما" باید بعد سه سال یه جایزه ای چیزی تهش باشه ...
به نظرم اگر شهر وجود نداره ... جایزه ی این که سه سال رو خوب تموم کردی اینه که شهردار بهت اجازه میده تو دهکده بمونی و چندین سال دیگه هم بازی کنی و بازیت رو کامل کنی:8:... در غیر این صورت باید دهکده رو ترک کنی:13:
همونطور که شهردار اول بازی می گه که اگر نتونی کارت رو خوب انجام بدی باید از اینجا بری!!! و بعد از سه سال دیگه نمی تونی بازیت رو ادامه بدی:41:
××× یه جای دیگخ گفتی که Ann بعد از این که چند روز بهش تخم مرغ بدی( اون جور که من حساب کردم یک هفته شد) بهت سیب سبز میده ... ولی فکر نمیکنم اینطور باشه...
بعد از یک هفته که به ann هر روز 3 تا تخم مرغ بدی میاد دم خونت و بهت یه غذا که با تخم مرغ های شما درست کرده میده تا بخورید ولی سیب نمیده!!! ×××
با سلام خدمت شما عروسك جاننقل قول:
خيلي ممنون از تعريفتون:31:
خوب در راجع به توت فرنگي سبز:2:
ann فقط يكي از مراحل گرفتنشه اگه بخواي تمتم مراحلشو مينويسم
شما بايد به مدت 30 روز به ann تخم مرغ بديد اين مرحله اولشه حالا من راجع به غذا نميدونم ولي فكر نكم ربطي به ين داشته باشه.:13::8:
سلااااامنقل قول:
خواهش می کنم :31:
شاید ..نمیدونم... من که 30 روز بهش تخم مرغ ندادم(زیادیش میشد :27:)
و متاسفانه توت فرگی سبز نگرفتم.
همش تقصیر این Ann ه
فکر کنم ورش داشته واسه خودش :18:
Be the best my friend:11:
1-آقايA-H Entertainment از كمكت ممنونم به نوشيدني فروشي گفتم اونم گفت Aja وقتي كه تصميم به ازدواج بگيره به دهكده برمي گرده. فردا هريس به خونم اومد(6:00 AM) و گفت به خاطر اين كه زحمتت دادم ببخشيد بعد zack اومد و يه نامه از طرف Aja به هريس داد اونم ازم تشكر كرد و رفت.:40::40::11::11:
3- اول سال gray يه نامه برام فرستاد كه نتونستم كه معنيش كنم بي زحمت برام معنيش كنيد.
Happy new year I guess I will be making the round wishing every one well. Gray:18::18:
5-Snar جان نگفتي شكلات رو بايد چطور درست كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
6- Snar جان تو صفحه هاي اول گفته بودي 68 نوع غذا درست كردي ميشه بگي ليستشو از كجا كرفته بودي؟؟؟؟؟:18:
mansour.m عزیز من خیلی وقته این بازی رو دیگه نمی کنم.نقل قول:
5-Snar جان نگفتي شكلات رو بايد چطور درست كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
6- Snar جان تو صفحه هاي اول گفته بودي 68 نوع غذا درست كردي ميشه بگي ليستشو از كجا كرفته بودي؟؟؟؟؟
اون لیست هم از کتاب راهنماش قرار داده بودم.
اگه انگلیسیتون خوبه,اینجا همه چیز توضیح داده.
کد:http://www.gamefaqs.com/console/psx/file/446412/11742
سلام
آقا من خیلی دنبال اینم که مزرعه دار را تو کامپیوتر بازی کنم و بتونم سیوش کنم تا بعداً هم بازی کنم . من الان 40 صفحه این تایپیک را دیدم داره چشمم می ترکه . گفتم بگم که اگه تکراری بود ناراحت نشید .
آقا من نفهمدیم چطوری میشه اونو در کامپیوتر با مبدل بازی کرد و بعد هم سیوش کرد . اگه میشه بگید که خیلی دوست دارم دوباره بازیش کنم . من تو پلی استیشن خیلی رفته بودم ، اسبم زین گرفته بود ، سگم و خودم بچه دار شده بودیم و ... . ولی الان خیلی می خوام تو کامپیوتر بازیش کنم .
بازم ببخشید اگه یه موقع پستم تکراریه .
سلام
اگه میشه یکی جواب منو بده .
من از دیروز تا حالا نزدیک 100 تا صفحه این تایپیک را دیدم ولی به آموزش و فایل مورد نظرم پیدا نکردم . چطور و با چه برنامه ای می تونم مزرعه دار را تو کامپیوتر بازی و سیو کنم ؟ من یه مبدل دارم ولی سیور نداره .
معنيش به نظر من اين ميشه :نقل قول:
سال نو مبارك . من متقابلا آرزوي صحت براي شما ميكنم.
------------
شما بايد اول مبدل پلي 1 رو از اين قسمت دانلود كنيد :نقل قول:
سلام
آقا من خیلی دنبال اینم که مزرعه دار را تو کامپیوتر بازی کنم و بتونم سیوش کنم تا بعداً هم بازی کنم . من الان 40 صفحه این تایپیک را دیدم داره چشمم می ترکه . گفتم بگم که اگه تکراری بود ناراحت نشید .
آقا من نفهمدیم چطوری میشه اونو در کامپیوتر با مبدل بازی کرد و بعد هم سیوش کرد . اگه میشه بگید که خیلی دوست دارم دوباره بازیش کنم . من تو پلی استیشن خیلی رفته بودم ، اسبم زین گرفته بود ، سگم و خودم بچه دار شده بودیم و ... . ولی الان خیلی می خوام تو کامپیوتر بازیش کنم .
بازم ببخشید اگه یه موقع پستم تکراریه .
شبيه سازهاي پلي استيشن 1 و 2 در كامپيوتر شخصي
خود بازي رو هم توي قسمت درخواست بازي سرچ كنيد تا پيداش كنيدکد:http://forum.p30world.com./showthread.php?t=57311
موفق باشيدکد:http://forum.p30world.com./showthread.php?t=56372&page=384
سلام
خیلی ممنون
کار من با پست زیر راه افتاد .
ولی نمی دونم چرا شما چنین پستی را اول تایپیک نزاشتید . معمولاً رسمه اول خود بازی و روش کار با اون را می گند و بعد روش رفتن به شهر و ... . مدیران لطف کنند این کار را بکنند تا ملت مثل من این همه سر در گم نشند .کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1789352&postcount=1874
به هر حال ممنون .
فقط می خواستم ببینم من که از مبدل استفاده می کنم می تونم از دسته بازی استفاده کنم ؟
سلام
يه سوال دارم ... يعني يه ابهامي برام پيش اومده ...من به داداش پوپوري گفتم كه Kai داره پوپوري رو ميبره و فرداش اومد ازم تشكر كرد و پوپوري هم نرفت...
نبايد بزارم كه پوپوري بره با كايي؟ يعني لوشون بدم :دي
لطفا" يكي منو قانع كنه كه چرا بايد لوشون بدم ؟
سلام دوستان من دیروز بازی رو دانلود کردم و شناخت زیادی ندارم
1- چطور میشه درخت ها و سنگها و علفهای هرز را از بین برد؟میدونم با تبر و پتک میشه ولی اینا رو باید چجوری انتخاب کنم تو بازی؟
2-این کد هایی که تو صفحه ی اول هست چطور وارد کنم؟ نرم افزارم:epsxe 1.5.2 هست
سلام
جناب aroosak_kooki فکر کنم شما همون دمو را می گی که اونا با هم صحبت می کنند . تا جایی که من یادمه نباید کاری انجام دهید .
برای انتخاب تبر و پتک و ... باید در خانه ی خود جلوی صندوق کنار دیوار رفته و آن را باز کنید و آیتم های مورد نظر را درون کوله ی خود قرار دهید . سپس با توجه به انتخاب شما در مورد کنترل بازی با یکی از دکمه ها می توانید ابزارها را به طور سریع عوض کنید و با یک دکمه دیگر با آنها کار کنید . مثلاً با داس علف ها را بزنید .
در مورد کد گیم شارک هم تو یکی از پست ها توضیح داده شده .
اما مطلب خودم :
این عکس را امروز گیر آوردم خیلی قشنگه .
این هم یه فایل فلش در همین مورد :
کد:http://www.natsume.com/Newsletter/HMHistory/HistoryFinal2.swf
سلامنقل قول:
نه منظورم صحبت کایی و پوپوری تو ساحل نبود ....عکشو گذاشتم چند صفحه قبل...
وقتی تابستون تموم میشه و کایی میخواد بره صبح میاد دم خونت و میگه که داره میره و پوپوری رو هم داره با خودش میبره ... بعد ریک (داداش پوپوری) می اد و سراغ پوپوری رو از من میگیره
دو تا انتخواب دارم ...یکی این که بهش بگم پوپوری با کایی داره میره ...که اونوقت پوپوری با کایی نمیره و برای همیشه تو ده میمونه
یکی دیگه این که ساکت بمونم و هیچی بهش نگم که در این صورت پوپوری دهکده رو ترک میکنه و فقط تابستونا با کایی بر میگرده به دهکده
حالا من موندم که کدومو انتخواب کنم ...یعنی نباید بذارم کایی و پوپوری به هم برسند ؟:18:
عکسی که گذاشتید خیلی قشنگه
فلش رو هم دیدم جالب بود ..مرسی
اول در جواب جناب aroosak_kooki باید بگم که گزینه ی اول را انتخاب کنند و باید پوپوری در مزرعه بماند تا یکی از شانس های ازدواج داشته باشید . بعد پوپوری ناراحت میشه و شما به حمام رفته و با او حرف زده و او را دلداری می دهید .
اما :
سلام
من اومدم که به این قضیه ی شهر رفتن پایان بدم . اولش فکر می کردم واقعیه و وقتی پست های دوستان را می دیدم که می گفتند شهر وجود نداره می گفتم دروغ می گند آخه اونا یه استدلالهای عجیبی می آوردند که یک بچه هم حرفشون را قبول نمی کرد . مثل اینکه بازی یک سی دی یا مثلاً 200 مگه و نمی تونه هم روستا داشته باشه و هم شهر ! من خودم خیلی مایل بودم به شهر بروم ولی پس از دیدن یک جمله ی انگلیسی از یکی از دوستان چند تا جستجو کردم که متوجه شدم اصلاً شهری وجود ندارد :
این دقیقاً اون متنه که دوستی که ارسال کرده بود گفته بود مربوط به شهره و دوستان ترجمش کنند .
in harvest moon game does he realy go city
I wonder why this get's asked so much lately? Anyways, no you do not go to the city ever. If you do poorly after 3 years the game will end right there. Otherwise, you just keep playing the game while on the farm forever
اگر اشتباه نکنم مضمون این جمله یعنی اصلاً نمی شه به شهر بری و اگه بعد از 3 سال بازی فقیر شدی یا به قول خودمون خوب بازی نکردی بازی تمام می شه و در غیر اینصوت ( خوب بازی کردن ) شما می تونی در مزرعه برای همیشه کار کنی .
اما پس از دیدن این جمله یک سری جستجو در اینترنت کردم و به متن زیر برخوردم :
WELL THIS HARVEST MOON IS JUST A GAME BUT THIS SECTION SEEMS VERYINTERESTING, ANYONE THAT KNOW OTHER WEIRD THINGS PLEASE EMAIL ME. So this is what I think will make the next harvest moon series better:1. You can trade your crops by bringing it into a market, set a higher price and meet many peoples from other cities... thanks for Marc Haric, we can trade crops in harvest moon snes.2. Can go to another city and travel, and can buy an automatic watering machine! Buy other field and can plant rice. More coming soon!
این متن پس از قرار دادن استراتژی بازی بود که میگه درسته یک بازیه ولی بعضی بخش هاش خیلی جذابه و اگه هر کس چیز های خارق العاده دیگری می دونه به من ای میل بزنه .
بعد از این متن گفته چیزهایی که فکر می کنم اگه باشه باعث بشه سری های بعد این بازی جذاب تر بشه .
1- تو بتونی محصولاتت را مبادله کنی با قیمت بیش تر و بتونی افراد زیادی را از شهر های دیگه ببینی و بقیه ی این خط .
اما خط دوم که اساسیه : بتونی به شهر های دیگه سفر کنی ، بتونی ماشین آب پاشی اتوماتیک بخری چیز های دیگر بخری و بتونی برنج بکاری .
اما تحلیل من : اگر شما هم استراتژی این بازی را از کتاب رمز لوحه خانه را خوانده باشید به نظرتون خط دوم متن خیلی آشناست . بله در این کتاب آمده که میشه بری شهر ، وقتی رفتی شهر دستگاه آب پاشی اتوماتیک داری ، در این بازی می تونی برنج بکاری و ... . اما شما در متن بالا می بینید که گفته اگه این آیتم ها در سری بعد این بازی باشه اونو بهتر می کنه ، یعنی الان وجود نداره و می دونید که برای ps1 نسخه ی جدید تری از این وجود نداره. یعنی به هیچ وجه نمی شه تو این بازی بری شهر ، برنج بکاری و از ماشین آب پاشی خودکار استفاده کنی . احتمالاً نویسنده ی کتاب رمز لوحه خانه در حین ترجمه ی این متن متوجه نشده که این آیتم ها اکنون در بازی وجود ندارند و اونا را به بازی اضافه کرده یا ... .
اینم آدرس سایتی که این متن در آن است :
در سایتی دیگر یک سری سوال و جواب در مورد این بازی مطرح شده که یکی از سوال های آنها این است :کد:http://www.gamefaqs.com/console/psx/file/446412/10483
Hi.Is there any city in this game?Thank Youکه میگه آیا هیچ شهری در این بازی وجود دارد ؟
و پاسخ آن :
No there's notپاسخ هم که واضح است و جواب منفی است .
این هم آدرس سایتی که این سوال در آن مطرح شده :
ضمن اینکه در استراتژی های دیگر این بازی که در سایت های زیر آمده اصلاً حرفی از رفتن به شهر زده نشده و تنها در متن بالا نویسنده خواسته به شرکت سازنده بازی کمک کنه تا در نسخه های بعدی موفق تر باشند .کد:http://www.cheatmasters.com/qa/18520/Harvest_Moon_Back_To_Nature_qa.html#q311207
تنها در لینک دوم بالا آمده که kai بعد از تابستان به شهر بر می گرده نه شما و گفته که Gray از شهر آمده .کد:http://faqs.ign.com/articles/389/389474p1.html
http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=133117
http://www.gamefaqs.com/console/psx/file/446412/13757
در ضمن در استراتژی ها خیلی آمده که فلان کاراکتر از شهر اومده ، یا فلان کاراکتر تو زمان خاصی میره شهر و ... ولی هیچگاه از شهر رفتن شما صحبتی نشده است .
اما این مطلب ممکنه خیلی جنجال بلند کنه ، من تو این چند روزی که این تایپیک را پیدا کردم نزدیک به نصف پست های آن را دیدم . خیلی ها گفته بودند که خونه ی اقوامشون دیدن که شهر وجود داره ، یا مثلاً بعد از رفتن به شهر مموریشون سوخته و ... . ولی هیچ کدام حتی یک عکس یا مدرک هم ارائه نداده بودند . حتی یک جا یکی از دوستان که به قول خودش به شهر رفته آموزش گرفتن کاغذهای پرینت شده را از دوستان خواسته بود در حالیکه به عقیده ی تقریباً همه ی کسانی که اظهار به رفتن به شهر کرده اند برای این کار باید بازی شما 100% شود و بدون کاغذهای پرینت شده این کار غیر ممکن است . یا گفته بودند باید 80 یا 100 غذا درست کنی در حالیکه خودشون تنها لیست همون 68 غذا را داده بودند و می دونند که بدون بقیه ی غذا ها هیچ گاه نمی شه به 100% رسید . به هر حال من خودم از کسانی بودم و هستم که دوست دارم شهر برم ولی الان که دیگه نمی شه . به قول آقای A-H Entertainment بازی را برای خودش انجام بدید نه شهر . بابا همین روستا می دونید چقدر چیز داره که هنوز ندیدید و نگرفته اید ؟
من خودم می خوام بازی را به خاطر خودش با مبدل شروع کنم . ( البته به خاطر خودش ) و هر موقع که شروع کردم مطمئناً سیوم را هم می زارم تا دوستان ببینند و نظر بدند . البته من قبلاً این بازی را با پلی استیشن انجام داده بودم و یادم نیست در چه ماهی از سال سوم بود که اگه اشتباه نکنم بیش تر از 80% بازی را گرفته بودم و چون خیلی مایل بودم ببینم می رم به شهر یا نه بازی را بدون سیو هی رفتم ( بدون انجام هیچ کاری می رفتم به روز بعد ) و پس از دیدن اینکه در همان روستا ماندم از ادامه بازی پشیمان شدم . پس نتیجه اینکه حتماً لازم نیست 100% بازی را بگیری تا در روستا بمانی . البته نمی دونم شاید پس از گرفتن 100% یک جایزه ای چیزی بهت بدند ولی مطمئناً رفتن به شهر نیست . در ضمن بعضی دوستان گفته بودند که گرفتن دو زن محاله من این را مطمئن نیستم درسته یا نه و به نظر من درسته چون در استراتژی بازی آمده که برای گرفتن زن دوم باید مزرعه ی شما خوب باشه ( در سال دوم ) و اگه شهر دار خوشش باید سال سوم می تونی یک مزرعه جدید هم بخری که در اینصورت می تونی زن دوم را هم بگیری . پس کتاب رمز لوحه خانه غلط نیست و چون از روی توضیحات انگلیسی بازی ترجمه شده در بعضی جاها ضعف هایی داره که بارزترینش هم فاجعه ی رفتن به شهره که چنین چیزی ممکن نیست .
پس از مدیران محترم خواهش می کنم در صورتی که دوستان بدون استدلال و همین طوری گفتند ما رفتیم شهر و نمی دونم پسر خالمو و پسر عممو اینا رفتند لایق این هستند که چند هفته ای Ban بشند تا دیگه دوستان را الاف نکنند .
در ضمن یکی از مدعیان رفتن به شهر گفته بود که در خانه ی یکی از اقوامش شهر را دیده که می تونستی ماشین بگیری و حتی با ماشین یک دور هم زده در حالیکه این ماشین برای نسخه ی ps2 و psp بوده و اصلاً ربطی به بازی ps1 ندارد .
در مورد این متن هم که در پست 2500 آمده :
" بچه ها يه اين مطلب توجه كنيد:
بعد از آنكه با همسرتان ازدواج كرديد، ميتوانيد در اسكله يك بطري حاوي نامه پيدا كنيد. سپس Kai به شما ميگويد اگر بخواهيد ميتوانيد در روستا بمانيد. Yes را انتخاب كنيد تا نامه را دريافت و به شما يك عطر بدهد.
شايد اينجا no رو بزنيد ميريد شهر شايد... "
من تا به حال اینو ندیدم ولی می دونید که با یک حرف نمی شه بری شهر ، شهردار اول بازی میگه شما باید خوب بازی کنید و ... و حرفی از شهر نمی زنه پس اگه تونستید خوب بازی کنید اجازه می ده در همان مزرعه بمونید و اگر نتونستید و شهردار ناراضی بود شما نمی تونید اونجا بمونید و باید جای دیگه ای جور کنید و چون جای دیگه ای ندارید پس می رید شهر . البته دیگه تو بازی شهر را نشون نمی ده یعنی در اصل شما باختید ( Game Over شدید ) و مجبورید به علت نداشتن جا برید شهر که دیگه بازی برای این کار طراحی نشده و شهری در کار نیست . ( فقط در حد یک حرف است و در اینصورت اسم تیتراژ پایانی بازی نمایش داده می شود . )
در ضمن یکی دیگر از دلایل وجود نداشتن شهر ، عدم وجود دموی آن می باشد . می دانید که در صورتی که بازی اجرا شود و شما هیچ دکمه ای را فشار ندهید بازی به صورت خودکار چندین دمو از بازی را نشان می دهد و در صورتی که جای مهمی چون شهر وجود داشت ، حتماً باید چند دمو در این رابطه هم وجود داشت که نیست .
باز هم تکرار می کنم من با استدلال ثابت کردم که شهر وجود نداره و سایت هایی منبع من هم اعتبار بالایی دارند و احتمال اینکه در مطالب آنها دروغ وجود داشته باشد خیلی کم است . پس شما هم در صورتی که مدعی رفتن به شهر هستید با مدرک معتبر به ما ثابت کنید و مطمئن باشید در صورتی که حرف شما منطقی باشه خود من اولین نفری هستم که به اشتباه خودم در مورد وجود نداشتن شهر اعتراف می کنم .
بستگي به انتخاب خودت دارهنقل قول:
اگر ميخواي با پوپوري ازدواج كني بايد بگي ، اونوقت ريك باهات دوست ميشه
اما اگه نميخواي با پوپوري ازدواج كني ، چيزي نگو اونوقت كاي باهات دوست ميشه
موفق باشي
حاجی شما مگه نگفته بودی من شهر رفتم؟
من توضيح دادم كه من حدود 2 يا سه سال پيش اينو بازي ميكردم و احتمالن نسخه نيتوندو بوده و من اشتباه گرفته بودمنقل قول:
لطفان دنبال حاشيه نريد جواب اصليو بديد
سلام Maggy جونم.. ممنونم از راهنماییت:10: .. خوب چون من با کارن ازدواج کردم میذارم که پوپوری بره تا یه تحولی در ده به وجود بیاد:27:نقل قول:
خوب آقا پویا شما اگه می تونی درست کن این بازی رو .. کلی آدم هم آخرش دعا گوت میشن:20:نقل قول:
حیف من بلد نیست بازی درست کنم والا کمکت میکردم...
نمی دونستم اینقدر تخصص داری .. پس از همین الان برو دنبالش و چند وقت دیگه ما رو با خبرای خوش خوشحال کن
سلام من در برنامه نویسی با vb , vb.net تبهر دارم اگه بتونم کمک کنم خوشحال میشمنقل قول:
من کد های گیم شارک برای زمان رو لازم دارم (مثال : بتون بازی رو به روز چهارم بهار سال دو ببرم ) هر کی بذاره خیلی باحاله
سلام دوستان یه سوال چه طور باید از گاو ها شیر تهیه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
بايد بري وسيلشو از آهنگر بخري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با اون ميتوني شير گاوهارو بدوشي
لطفا درباره ي ويرايش و هك بازي توي قسمت خودش بحث بشه!نقل قول:
اينجا فقط در مورد خود بازي صحبت بشه نه چيز ديگه
ساخت ، ويرايش و هک بازي ها
ممنونکد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=93
سلامنقل قول:
اگر گاو شما بزرگ شده باشد می توانید ابزار Milker را از آهنگر بگیرید و با آن شیر گاوتان را بدوشید . قیمتش هم فکر کنم 2000g باشد .
بالاخره Fisher king شدم:27:
اینم عکسش
Pouya :
دارم فایلت رو دانلود می کنم ... هنوز ندیدمش ... دیدم حتما " میام نظر میدم...موفق باشی:10:
سلامنقل قول:
میشه بگی این Fisher King چیه و چطوری باید به این درجه برسی ؟
نه بازيش اينطوري نيست.نقل قول:
اين برنامه رو بخاطر اين ساختم كه بتونم براي بازي زمين طراحي كنم واسه اول بازي من از همه شما مخصوصان عروسك درخواست ميكنم يه زمين طراحي و اونو آپ كنين بعد از ذخيره كردن تا بهترينشونو واسه اول بازي بذارم
نقل قول:
اين كه كار سختي نيست شما يه رديف چمن بزار يه رديف هم زمين شخم زده كه ديگه اول بازي فقط دونه بپاشيم:31::31::31:
لطفان دونه نذاريد همچنين بعد از اتمام كار در سايتنقل قول:آپ لود كنين چون دانلودش راحت تره.کد:www.rapidshare.com
نقل قول:
اينم واسه ي من :::::
کد:http://rapidshare.com/files/143927718/kamran.lee.html
آقا كامرا خيلي متشكر كارت زيبا بود ولي از همه ايتما و كاركتر ها استفاده نكردي تنوعش پايين اومده.نقل قول:
سلام
خواهشا بحث راجع به ویرایش بازی فقط در این تاپیک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در غیر اینصورت کاربر خاطی اخطار خواهد گرفت!
سلامنقل قول:
وقتی بتونید هر 6 تا ماهی افسانه ای رو بگیرید این لقب به شما داده میشه...گرفتنشون خیلی راحته فقط زمان میبره...من که الان پاییز سال دوم هستم تازه تونستم 6 تا رو کامل کنم ...
من اینطوری گرفتم ماهی ها رو...
(همه ی ماهی ها رو با fishing pole گرفتم...همون قلابی که بعد از انداختن 50 تا ماهی در حوضچه تون ماهی گیر میاد به مزرعتون و بهتون میده )
1) سه غذای sushimi ...sushi....Griled fish رو درست کنید و در کولتون داشته باشید و در آبشار ماهی گیری کنید
2) در معدن زمستانی
3) در اسکله بین 6 تا 10 شب ماهی گیری کنید (البته من شده که بعضی وقت ها از این زمان هایی که میگم گذشته و بعد تونستم ماهی رو بگیرم!)
4)در فصل تابستان یک ماهی کوچک در دریا بندازید و بهد ماهی گیری کنید
5) بیش از 200 تا ماهی بفروشید و در اسکله ماهی گیری کنید(اکثرا" در بهار و پاییز میتونید بگیریش)
6) بعد از گرفتن5 تا ماهی بالا برید به تپه ی مادر همونجایی که برای گرفتن توت فرنگی قدرتی از Kapa خیلر پرت می کردید (جلوی دو تا درخت به هم چسبیده ) و ماهی گیری کنید... آخرین پرینت رو هم به دست میارید
وقتی به مزرعه بر میگردید ماهی گیر میاد پیشتون و لقب fisher king رو بهتون میده.
امیدوارم این توضیحات به دردتون بخوره:11:
برنامه رو دانلود کردم و دیدم....جالب درستش کردی...نقل قول:
چشم اگر سلیقه داشته باشم اون زمین رو میچینمو برات آپلود میکنم (شکل مزرعه ی خودمو درست میکنم :27:)
البته بنا به تذکر مدیران فایل رو اینجا نمی ذارم و تو تاپیک زیر بقیه ی این بحث رو ادامه میدیم ...
امیدوارم که موفق بشی:10:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=140234&page=6
اینا هستن...البته من خودم استفاده نکردم...امیدوارم که درست کار کنند و به دردتون بخورهنقل قول:
ايست زمان:
80070CF8 0000
80070CFA 0000
فصلها:
بهار
80070CF2 0000
تابستان
80070CF2 0001
پاييز
80070CF2 0002
زمستان
80070CF2 0003
و اینم کد های گیم شارک برای تعیین فصل و روز و ایام هفته
Manipulate Calender
Year 1-2
800755CC 000? (0-2)
Season Spring-Winter
800755CE 000? (0-3)
Day of Season 1-30
800755D0 000? (0-1D)
Day of Week Sunday-Saturday
800755D2 000? (0-6)
به جای علامت سوال ها مقدار هایی که در پرانتز نوشته شده میتونید بذارید
اگر بازی سازی بلدین در برنامه ی visual basic که برین و وقتی فایل های بازی harvest moon را باز کنین تمام صحبت های بازی را نوشته و چیزی جز حرف های آخر سه سال ندارد
در سایت ebay که گشت میزدم در فهرست بازی های قدیمی ps1 را انتخاب کردم و بازی کشاورز را آوردم که دارای یک پوشه ی رنگی و2 دیسک بود احتمالا این بازی دو دیسک دارد
در بازی درایور 2 در ps1 که اگر بازی کرده باشید 2 شهر باز میشود که اگر بخواهد شهر های دیگر هم باز شوند باید دیسک بعدی را بگذارید که دو دیسک آن در ایران کم یاب است یعنی original disk که فقط تک دیسکش در ایران است
به نظر من این بازی ها که در ایران در بازارها به فروش میرسند همه کراک شده هستند واصلی آن گران میباشد
اقا اموزش horvest moonoبذارید