سلام و مرسی دوست من بابت لینک. الان با توجه به اینکه گوشی من فقط در حالت mass storage به کامپیوتر وصل میشه میتونم با فلش تولز این رام رو نصب کنم؟
Printable View
سلام و مرسی دوست من بابت لینک. الان با توجه به اینکه گوشی من فقط در حالت mass storage به کامپیوتر وصل میشه میتونم با فلش تولز این رام رو نصب کنم؟
سلام اقا وحید من خیلی درباره ی فلش اطلاعاتی ندارم برای اینکه بدونی میشه یا نه برو به این ادرس اینجا درباره ی همین چیزایی که تو میخوای همه چیو گفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی رفیق که انقدر زود جواب منو دادی و ممنون از لینکت. در حال دانلود رام هستم. آموزش رو خوندم . کار تقریبا ساده ای به نظر میاد. بازم ممنوننقل قول:
مشتاقانه منتظر دیدن عکسا هستم اگه تونستی یه عکس از فبل از نصب برنامه با کیفیت 3هم کنارش بزار
من رام genger experia 13 رو نصب کردم جهت اطلاع بگم کساني که ورژن ١٠ اين رام رو دارن نيازي به دانلود ورژن ١٣ ندارن چون ورژن ١٠ با اسم ١٣ دوباره منتشر شده
دوست عزیز .نقل قول:
ورژن 13 رام GingerXperia هنوز منتشر نشده. بهتره منبع اطلاعیتون رو تغییر بدید.
موفق باشید.
حاتم عزيز
ببين عزيزم من نميدونم اين رام ورژن ١١ يا ١٢ يا ١٣ يا ...... هستش یا نه. توي پست هاي قبل دوستان گفتن ورژن ١٣ اين رام اومده هر کس نصب کرد بگه چطوريه و بعدش هم دوستان زحمت کشيدن لينک دانلودشو گذاشتن منم نصب کردم ونظرمو براي کساني گفتم ، که اون لينکو دادن و از اون منبع استفاده ميکنن.حالا هر موقع تو هم وقت نداشتي يا به هر دليلي نتونستي از منبع معتبر خودت رامي رو دانلود کني لينک بده اگه تونستم دان ميکنم خبرشو بهت ميدم
اگه به چند صفحه عقب تر برگردین وژن 13 این رام رو مشاهده میکنیدنقل قول:
اومده و من هم نصب کردم بد نیست!باگ نداره!
عزیزم اول کلمل پستها رو نگاه کنین بعد پست بزنیننقل قول:
لمس گوشی مثل سگ کار میکنه (حرف نداره)خوشگل هست،بانمک هست،همه چیز هست ولی دیگه اپدیت نمیشه.
امممممممممممممماااا بزرگترین مشکل اینکه نمی توان برنامه هارو به رم انتقال داد و بعد از نصب چندین برنامه کم بهتون هشدار میده.اگه کسی راه حلی داره میتونه بهم بگه
ایمیلم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان رام جینجر 13 اومده تو سایت ایکس 8 بلاگفا هم بری برا دانلود اومده
اینم یه عکس با دوربین 5 مگاپیکسلی ایکس 8 یادتون نرو فایل رو باید با ریکاوری cwm نصب کنیداز باغچه ی خونمون عکس گرفتم یکم تیره هم در اومده به این خاطر که افتاب روبروی من بوده
کد:http://up98.org/upload/server1/01/y/foyssvo71tcc388kolv.jpg
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
سلام دوست من رنگ و ابزار بلد نیستم چجوری باید دوربین 5 مگا رو غیر فعال کنم که بشه با 3 هم یه عکس گرفت
---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
اقا وحید مشکلتون حل شد گوشیتون رو تونستید درستش کنید؟
عزیز یعنی چی عکس با دوربین 5 مگاپیکسل x8 :18:
+
این گوشی دوربینش 3.2 مگاپیکسله !! و این موضوع سخت افزاریه !! منظورتون رو میشه واضح تر بگید !؟ :31:
+
مثلا این عکس رو بنده با دوربین خود گوشی و بدون هیچ دست کاری گرفتم ... :31:یعنی میتونه از این بهتر شه ؟:20:
محتوای مخفی: برای کم شدن حجم سایز عکسو نصف کردم
با سلام به دوستم عادل جان
اگه می شه می خواستم بدونم که چه طور میشه از طریق بلوتوث از adsl کامپیوتر برای گوشی ام استفاده کنم ؟ ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
شاد باشید:40:
نقل قول:نقل قول:ببخشید . اشتباه از من بود. حق با شماست.نقل قول:
دوستان گل این انجمن میخواستم یه پیشنهادی بدم کسانی که موافقن یه تشکر بزنن ممنونم.
دوستانی که به نرم افزارهای حیلی جالب و کاربردی و کمیاب که تست شده رو x8بر خورد کردن جهت معرفی به دوستان تو همین تاپیک اطلاع رسانی کننتا دوستان بتونن از این گوشی با حد اکثر امکانات بهره ببرن ممنونم.
مشکلی نیستنقل قول:
بهترین راه حل استفاده از آپدیتر خود سونی اریکسونه
از لینک های رامم که دوستان دادند میتونید استفاده کنید
___-----_____________________________-----______________________________-----_____
دوستان تو رام gingerxperia v10
واسه من تو قسسمت وایرلس و استفاده از
tethering (مربوط به اشتراک گذاری اینترنت از موبایل به سایر وسایل) فعال نمیشه و ارور میده!
ایراد از رامه!
یا !!
منم تا حالا نتونستم فعالش کنم.البته بعدن دىدم اصلا لازم به فعال کردنش ندارم ىعنى براى اشتراک اىنترنت از گوشى به کامپىوتر با استفاده از ىه نرم افزار thetring رو فعال کردم البته با کابل
رفیق دستت درد نکنه. خیلی ممنونتم. بله گوشی درست شد و فعلا روی رام اصلی هستم. بازم ممنوننقل قول:
اقا وحید مشکلتون حل شد گوشیتون رو تونستید درستش کنید؟
خواهش میکنم اقا وحید قابل شما رو نداشت اقا سجاد دوربین 5 مگاپیکسلی یه فایله که بعد از نصب و تغییر در سیستم گوشی کیفیت دوربین رو تا 5 مگاپیکسل هم در عکس و هم در فیلمبرداری ارتقا میده برای دانلودش هم میتونی به چند صفحه عقبتر بری و دانلودش کنی البته با ریکاوری cwm کیفیت عکس که صددرصد تغییر میکنه کیفیت این عکس شما هم بهتر میشه نصبش کن چیزه خوبیه ترمیناتور دربارهی وصل کردن گوشی بوسیله بلوتوث و اینترنت من اطلاعاتی ندارم من خودم از کابل یو اس بی استفاده میکن برنامه ی سونی اریکسون هم رو کامپیوترم نصبه ببخشید که اطلاعاتی ندارم
خوب دوستان من یه سوال دارم برای مشاهده شماره ی مرکز پیام تو رام جینجر 12 باید کجا ی گوشیم برم هر چی می کنم نمیتونم با گوشیم پیام بدم یعنی پیام میدم اما ارسال نمیشه کمک
ارزونترین گوشی که دیدم که خلی کارایی داره همینه
در گوشیتون به قسمت شماره گیری بریدنقل قول:
این عدد رو شماره گیری کنید*#*#4636#*#*
حالا منو یی براتون باز میشه که نوشته testing
گزینه اول (phone information) رو انتخاب کنید
پایین برید یه قسمتی هست با نام SMSC اول گزینه refresh رو بزنید تا ببینید شماره فعلی چیه بعد شماره رو عوض کنید و update رو بزنید
3.............................................
سلام به دوستان عزيز من رام update-GinCyBorg.Lc1.1.207_2 نصب كردم ولي برنامه Maverick gps اجرا ميكنم و جي پي اس داخل برنامه روشن مي كنم گوشي force close ميده دوستان اگر ميشه راهنمايي كنند
سلام،قبل از نصب رام فول وایپ و ... انجام دادی من با این رام مشکلی نداشتم چه با ماوریک و چه با n drive .نقل قول:
شما برانامه رو uninstal کن وگوشی یه بار ریست کن و برنامه رو دوباره نصب کن ببین چه نتیجه ای میده ؟ ضمنا به نظرم ndrive برنامه کاملتری هست فقط تعداد شهرهاش کمتره.
موفق باشید.
دوست من هیچ کاری نکن چون مشکل از رامه تنها باگ این رام هم همین gpsهست که کار نمیکنه از دوستان تقاضا میشه اطلاعات غلط ندن تا دوستان خدایی نکرده واسه گوشیشون مشکلی پیش نیاددوست عزیز اگه میخوای از gpsاستفاده کنی این رام بدردت نمیخوره این رام همه چیزش محشره اگه این باگش رفع بشه دیگه رام معرکه ای میشه من الان دارم ازش استفاده میکنم چون gpsزیاد به کارم نمیاد ممنونم.نقل قول:
سلام شماره پیام رو عوض کردم اما بازم پیام نمیره به هر حال ممنون راستی برای شما شماره ی مرکزه پیامتون چنده همراه اول بنویسید تا منم مثل شماره ی شما تغییر بدم
سلام دوستان بالاخره رام gingercyborg v006 منتشر شد
سلام
امروز جدیدترین نسخه رام GingerCyBorg منتشر شدویژگی ها : مخلوطی از رام لانه زنبوری و ساندویچ خامه یخی.
این نسخه از رام بر پایه CM7 Nightly Legend ver.247 و بانام V006 انتشار یافته
* CyanogenMod7 Legend Nightly
* آخرین GingerBread 2.3.7 در این نسخه
* - نسخه v004 بر اساس GingerDX ، و نسخه v005 بر اساس MiniCM7
* سریع و صاف
* ماژول های ساخته شده : ax8mt v005، x8oc، X8Undervolt v001، X8MDDI v001، AX8 Smartass قانونی
* -2D/3D/3G/wifi/FM radio/App2ext/App2SD/Call & MSG / GPS / camera...etc
* عملکرد عالی .
* بازیابی دوگانه و راه اندازی مجدد سیستم برای xRecovery / ClockWorkMod
* قفل صفحه نمایش لانه زنبوری / ICS
* بهینه سازی اسکرول / حرکت نرم (smoothened)
* دوربین با 3MP کاملا در حال کار است.
* اورکلاک و آندرولت در تنظیمات CM فعال است.
* دکمه برگشت جهت پایان تماس.
* قطع صدای شات دوربین قابل انتخاب است.
برای استفاده از این رام ، از لینک زیر دریافت و در محیط xRecovery نصب نمایید
لینک دانلود رام
[U"]http://www.uploadking.com/YI06M86W1G[/URL]
سلام یه رام بهتون معرفی میکنم که گوشیتون رو به ایفون تبدیل می کنه
انتشار نسخه 3 رام iDroidL
سلام،
رام iDroid ، به سبک آی فون بر روی گوشی اندروید شما
توضیح :
این رام فقط برای به اشتراک گذاری توسط من، ایجاد شده است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ویژگیهای رام iDroid v.3 از وبلاگ
منتشر شده در 21 آبان
- رفع مشکل گوگل تاک
- ثابت شدن دریافت های بازار اندروید
- به روز رسانی برنامه پشتیبانی
- اضافه شده تم MIUI
- نسخه کرنل درحال پیشرفت : 2.6.29 آخرین بیس باند 015
- نوار وضعیت شفاف
- بهبود عملکرد ،
- پورت شدن و پخش فایل فلش (هم اکنون می توانید فلش را از y8.com باز کنید )،
- قفل صفحه نمایش جدید به شیوه آیفون
- ثبات روشنایی اتوماتیک ،
- پایدار و سریع بودن رام .
توضیح : برنامه های اضافی حذف و جدیدترین نسخه بازار آندروید (V.1.6) نصب شده .لطفا شما بعد از نصب iDroid گوشی خود را راه اندازی مجدد نموده و تمام تنظیمات را کامل کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چگونگی نصب :
1. فایل را دریافت و از حالت فشرده خارج کنید به پوشه Sd/xrecovery/backup در کارت حافظه منتقل نمایید،
2. گوشی را راه اندازی مجدد کرده و وارد محیط xRecovery شوید
3. به گزینه پشتیبان گیری و بازیابی بروید و از آدرس کپی شده رام پوشه iDroid را انتخاب کنید. صبر کنید تا به پایان برسد
4. گوشی را راه اندازی مجدد نمایید
۵. کپی با درج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مجاز است
اینجا احتیاجی به فول وایپ و پاک کردن کش نیست
، فقط RESTORE را انتخاب کنید!!
برای استفاده از این رام ، از لینک زیر دریافت و طبق راهنمای بالا نصب نمایید
لینک دانلود
گرفته شده از سایت x8.blogfa.com
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
سلام دوستانی که رام های بالا رو امتحان کردن لطفا معایب و مزایاش رو بگن
طرفدارای gingerCyberg کجان پس ؟ چرا رام جدید رو نقد نمیکنند ؟
به نظرتون بهتر از ورژن قبل هست ؟ می ارزه نصب کنم ؟
درسته دوباره این رام نصب کردم تا تستش کنم جی پی اس کار نمیکنه .با رام های دیگه اشتباه شده :46: .آخه روزی یه رام دارم عوض میکنم :41:نقل قول:
بچه های که نصب کردن ظاهرا باگ غیر فعال شدن led دیدن .فعلا خودم دارم رام xGIN دان میکنم تا تستش کنم ظاهرا باید جالب باشه تا بعد .نقل قول:
رام idriod کسی استفاده کرده؟چطوره؟اگه خوبه که برم برای دانلود
خوب تجربه من از نصب رام stornmix+1.1.0+(Beta)+xrec .
دوربین در عکس عالی و در فیلمبرداری 30 فریم صرف نظر از اینکه هر چند گاهی یه تیک داره .
مصرف باطری نسبتا خوب .
gps هم کار میکند .
منو روان .
سرعت اجرا در بازی angry season تست و روون اجرا شد.
wifi هم ok .
lاین هم چند اسکرین شات از این رام زیبا:
سلام بچه ها کسی هیچ کدوم از رام ها رو دانلود نکرده؟
رام شبه ایفون رو هم دان کنید و معایب و مزایاش رو بگید به نظر میرسه رام جالب و بی نظیری باشه اخرین نسخه ی اندروید هم فکر کنم باشه
من وزژن 006 سابورگ رو نصب کردم بهتر نشده به دلایل زیر:
1:فضای خالی رام به قبل نمیرسه
2:انمیشن زیبایی که این رام رو از دیگر رامها متمایز کرده بود دیگه نیست
3:رادیو کار نمیکنه
تا به اینجا مصرف باطری زیر تسته
خبر قطعیشو فردا شب میدم به طور کامل میگم ارزش نصب داره یا نه
فقط مشکل gpsحل شده.
عادل عزیز
عزیزم نیازی به تست اون رام نداری چون فقط از یه لانچر استفاده شده میتونی بگردی پیداش کنی رو همین رامی که الان داری نصبش کنی و حال کنی. که من چنتاشو استفاده کردم آشه دهن سوزی نیستن. اگه میشد ios روی این گوشی نصب شه که من اولین نفر بودم و نصب میکردم.پس بیخیالش. با توجه به اون اسکرین شاتی که گزاشته معلومه حتی سعی نکرده شبیه آیفون هم باشه پایین منو باید 4 تا آیکون باشه ولی 5 تاس.
راستی امروز یه چیزی دانلود کردم حالم گرفته شد یه بابایی 3 تا دخترش و برده بود گردش با کلاش زد سه تاشونو ترکوند
01110362 و دوستان عزیز
به سومین اسکرین شاتی که 01110362 برای رام stornmix گذاشته دقت کنین
5 تا گزینه در قسمت پایین این تصویر دیده میشه .حالا فرض کنید من این رام رو نصب کردم و دارم با گوشیم بازی میکنم مثلا angry birds .بعد از چند دقیقه خسته میشم وقتی از بازی خارج میشم میام روی همین صفحه که این بالا عکسشو گذاشتم متاسفانه اون 5 گزینه پایین با تاخیر چند ثانیه ای ظاهر میشه وقتی وارد منو میشم تمام برنامه ها با تاخیر دیده میشن .وقتی برتامه ها زیاد میشه که تاخیر به چندییییین ثانیه میرسه میخواستم بدونم دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن .من با تمام رام هایی که مانند این رام از ضاهر رام رسمی استفاده کردند همین مشکل رو دارم.الان نمیدونم فقط مشکله منه ...... یا مشکل همس ......
سلام رنگ و ابزار من رام جینجر 12 رو دارم اما این مشکلی که شما میگید رو به این مدت بلند ندارم بر من فوقش 1 ثانیه طول میکشه با اینکه خیلی برنامه هم رو گوشیم نصبه
30000318 عزیز پیشنهاد کرده بود که نرم افزار های جالب رو تو تاپیک معرفی کنیم.
برای شروع نرم افزار های سری GO رو بتون پیشنهاد میکنم. در همه زمینه هاش عالیه. مخصوصا نرم افزار های دفترچه تلفن ، شماره گیر ، پیام کوتاه و ...
GO Contact
GO Keyboard
GO luncher
GO SMS
...
اگر تا به حال استفاده نکردین حتما استفاده کنید.
نرم افزار Speed View Pro هم بسیار عالی و کاربردی هست. از قابلیت هاش میتونم به موارد زیر اشاره کنم.
1. سرعت سنجی دقیق (مایل بر ساعت)
2. قطب نما
3. ارتفاع از سطح دریا (فوت)
4. قابلیت هماهنگ شدن با google maps
5. ثبت دقیق تغییرات سرعت در بازه های زمانی دلخواه و ارایه نتایجی مثل میانگین سرعت و ...
دیگه چیزی یادم نمیاد.
یه بازی فکری هم که من خیلی خوشم اومد بازی X Construct هست. خیلی باحاله. باید برای عبور قطار ها در وزن های مختلف ، روی موانع و دره های مختلف ، با ابزار مختلف پل بسازید.
عادل عزیز
تا اونجایی که من یادمه اصلا با اکسپریا ۱۲ مشکل نداشتم همونطور که گفتم با رام هایی که از لانچر رام اصلى استفاده میکنن مشکل دارم مثلا از سرى اکسپریا ورژن های ۱۰ و ۱۳ ودیگر رام ها مثل strornmix .fde experience و...... از این لانپر استفاده کردن.
سلام دوستانی که کیفیت عکس و فیلمبرداری با گوشیشون رو با اون فایله به 5 مگاپیکسل تغییر دادن کیفیت دوربینه گوشیشون فرقی هم کرد؟