دوست عزیز من میخاستم رممو عوض کنم دیدم گوشیمم آپدیت نیست یهویی کلشو آپدیت کردم گوش هم نو نوار شد :دی
Printable View
دوست عزیز من میخاستم رممو عوض کنم دیدم گوشیمم آپدیت نیست یهویی کلشو آپدیت کردم گوش هم نو نوار شد :دی
نقل قول:
هم با pc suit سوني بك آپ دارم هم با my phone exp . اولي آرك رو پيدا ميكنه ولي اون قسمت بكاپ ريستور نمياد.
دومي هم چه تو مد اندرويد قر ميدم چه تو مودم مود نميتونه آركو پيدا كنه .
سينك با گوگل فكر كنم sms هارو شامل نميشه ها ؟
آپديت 4.0.2 رو چه كنم ؟
نقل قول:
اون که محافظ زد خش نیست
منظورم به غیر اون یکی دیگه زیرش هست باید دقت کنی به گوشه ها تا متوجه بشی
واسه خودمم هم همین اتفاق افتاد
با فروشنده درگیر شدم گفتم کابل اچ دی ام آی رو که ندادی حداقل برچسب زد خشش رو بده که آخر بی خیال
شدم
فرداش که اون محافظ حباب دار رو کندم دیدم دِه این که برچسب بهش چسبیده
خوب اون كه فكر كنم همه آركها دارند ، كارخونه اييه . من منظورم اين بود بعضي دوستان ميگن يه محافظ اضافه تر
هم توي پك گوشي بوده .
اما يه نكته ديگه : برچسب مشخصات گوشي ( زير باتري ) Made In جايي رو نزده ! اين روال جديده ؟
سینک فقط تقویم و ساعت و مخاطبین رو برمیگردونهنقل قول:
اس ام اس ها رو هم اگر با اون برنامه که گفتم backup and restore داشتی راحت میتونستی برگردونی
با هیچ ورژنی هم مشکل نداره
من که قلا پرسیدم همه رنگها یه قیمت بودنقل قول:
الان اینطوری شده
این دوست منم میخواست ارک بخره
الان گرون شده
و طرف قیافشو ببینی :2:
:31:
من ندیدم گوشی یه محافظ اضافه داشته باشهنقل قول:
حالا داشته باشه هم بد نمیشه :31:
ولی قرار نیست داشته باشه
در مورد باطری شاید روال جدیده :31:
در هر حال فکر نکنم چندان فرق کنه
چون مال ما که اصله همون 2 روز تموم میشه
نقل قول:سلامنقل قول:
یک بکاپ ریستور بود
مال سونی اریکسون
که در اپدیت پرید
اینو دانلود و نصبش کنی ردیفه
یادمه اینو یه جایی اپلودش کردم
ولی لینکشو نمیدونم
این میتونه از موارد زیر بکاپ بگیره
شماره ها
مسیجها
بوکمارکها
هیستوری تماسها
اپلیکیشنهای مارکت
مولتی مدیا مسیج
تنظیمات سیستم
اگه نیافنی چاره نیست دوباره اپلود کنم
خوب حالا يه سرچي ميكنم در اين زمينه
اما هيچكس نگفت بگذارم آپديت بشه به 4.0.2 يا نه ؟ كسي آپديت كرده ؟
اون برچسب هم منظورم ليبل سفيد رنگ خود گوشي بود كه داخل بدنه زير محل قرار گرفتن باتري چسبوندن . اصلا معلوم
نيست Made In كجاست ! خدابخير كنه .
اديت : خوب آپديتش كردم و طوري هم نشد. فكر كنم اون شخص سيستمش مشكل داشته .
ميرويم بدنبال بكاپ ريستور
هر اپدیتی اومد بزنین ضرری ندارهنقل قول:
حالا که اپدیت کردی چه بهتر
فردا خودش میذارمش فروم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه حالی میده
کسی میدونه تو ایران موجوده ؟
اگه ابشه من میخرشم فوری
به نظر من از زیبایی گوشی کم می کنه چون طبیعتا حجمشم بیشتره و صد در صد درب مخصوص هم داره :46:نقل قول:
اگر هم بیشتر از اندازه شارژ بشه ممکنه اتش بگیره:41:نقل قول:
بعیده بزرگ باشهنقل قول:
اینطوری باشه خیلی ناجور میشه
وقتی شارژ تموم شدجریان برق قطع میشهنقل قول:
الکی که شارژ نمیشه
افزایش ظرفیت بدون افزایش حجم غیر منطقیه :46:
بعضی از باتری هایی که میلی آمپر بالاتر از باتری اصلی دارن به شکلی ارائه میشن که هم باتری هم کاور پشت رو یکجا کردن.یعنی عملا فضای بین باتری و درپوش پشت رو یکی کردن و از اون فضا برای باتری استفاده کردن.
[QUOTE=gigaht;6669908]رم 8 كلاس 2 بينام رو گوشي بود كه با 16 كلاس 10 پاتريوت خودم عوضش كردم . هرچند كه بنچمارك Antutu ريد و
رايت رو 9 و 5 اعلام ميكنه اما بنظر خودم اين پاتريويته يه جورايي كنده . رو گوشي قبلي هم همينطور بود .
( اصلا من با اين مارك مشكل دارم گويا . رمش هم رو سيستم هي بازي در مي آورد!)
آره ، يه محافظ زمخت با كلي حباب كه روش هست. منظور من اون محافظ اضافه اي بود كه بعضي ها تو پك شون بود.
رامش كه 2.3.4 هست اما تا به وايفاي وصل شدم پيغام ميده كه آپديت 4.0.2.0.58 موجوده و گير داده آپديت كنم.
چه كنم دوستان ؟ بزارم آپديت بشه ؟ يه جا شنيدم كاربري بعد اين آپديت گوشيش دچار سكته ناقص شده !
اما سوال ديگه اينكه من چطور ميتونم اين گوشي رو تو مد Phone به كامپيوتر وصل كنم ؟
ميخوام بك آپ كلي گوشي قبلي رو برگردونم رو اين ( مسيج ، كنتاكتز و نوتز ) ولي فقط دوتا مد بمن نشون ميده:
- Mass Storage
- Media Transfer
Pc Companion هم از قبل نصب بود رو سيستم و اينم مال خودشو نصب كرد ولي گزينه بك آپ / ري استور ديگه
اونجا نيست. و my phone Explorer هم نميتونه پيداش كنه . چه كنم؟
اپدیت جدید فک کنم 42 هست نه 58
سلام دوستان
نمیدونم اینجا جای این سوال هست یا نه اما میپرسم !
من میخوام یه آرک بخرم و سوالی که دارم اینه که آیا میشه اندروید این گوشی رو واقعا به 4 ارتقا داد یه نه؟ و این که با توجه به این که رم این گوشی 512 هست آیا وقتی به اندوید 4 ارتقا پیدا کنه مشکلی براش پیش نمیاد و سرعتش کم نمیشه؟
سلام دوست عزیز همون طوری که سونی اریکسون قول داده این گوشی و بقیه گوشیهای که در سال 2011 ساخته شده اندروید نسخه 4 رو دریافت خواهند کردنقل قول:
اگر مشکلی پیش میومد حتما شرکت یه همچین اقدامی انجام نمیداد دوست عزیز و به احتمال زیاد مشکلی هم ایجاد نمی کنه
این گوشی بدون گارانتی چنده ؟
قبلا زیر 500 بودنقل قول:
الان شنیدم 500 و بالاتر
چند روز پیش یکی از دوستام از شبراز بهم قیمت داد ارک اس 540
من 5شنبه از تبریز قیمت کردم
آرک اس بدون گارانتی 565
آرک بدون گارانتی520
:41:
درضمن آرک با گارانتی اصلی یعنی پارس کامتل توی بازار هست ولی تا حالا گارانتی دار آرک اس رو ندیدم
تفاوت آرک و ارک اس در چیه ؟
کدومش سرتره ؟
[QUOTE=kkevinloren2006;6671805]سلام دوستاننقل قول:
من گوشیو 2 ماهه که خریدم..آپدیتش هم کردم..هیچ مشکلیم نداره حتی سرعت و تاچش بهتر شده نرم افزاراشم بعد از آپدیت نمیپره..
پیشنهاد میکنم حتما" این کارو بکنین.. دوستمونم درست گفته 58 ه ورژن جدیدش
آره حتما" تا 4 رسما" ارتقا داده میشه و میکشه رامش...مشکلی ندارهنقل قول:
تفاوت آرک و آرک اس:
cpu arc: 1 GHz Scorpion
cpu arc s: 1.4 GHz Scorpion
آرک مجهز به نسخه Android OS, v2.3 هست
آرک اس مجهز به نسخه Android OS, v2.3.4 هست
آرک اس علاوه بر رنگهای موجود در آرک(نقره ای و آبی تیره) ، رنگهای سفید خالص و سیاه براق و صورتی هم داره
طبق گفته شرکت سونی اریکسون و سایت gsmarena آرک اس با وجود داشتن سی پی یو قوی تر ، باطری آرک اس بیشتر از باطری آرک شارژ نگه میداره
کد:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3619&idPhone2=4134
آقا شرمنده صفحه ها خیلی طولانی شده سوال تکراری میپرسم
این حجم کم حافضه گوشی مشکل ایجاد نمیکنه ؟؟؟
چون شنیدم خیلی از برنامه های آندروید باید حتما روی گوشی نصب بشه و نمیشه رو مموری ریخت
میشه دوستان تجربه شخصی شون و بگن
اینش فرقی ندارهنقل قول:
آرک مجهز به نسخه Android OS, v2.3 هست
آرک اس مجهز به نسخه Android OS, v2.3.4 هست
چون آرک ما الان همگی 2.3.4 هست
براحتی میشه اپدیت کرد
نه مشکل خاصی ندارهنقل قول:
بعد از روت کردن بدون محدودیتی میشه هر چیزی خواستی انتقال بدی به مموری
خوب راه حل رو يافتم ، براي نفر بعدي مينويسم كه ممكنه بدردش بخوره .نقل قول:
MyPhoneExplorer يك كلاينت اندرويد داره كه بايد از ماركت دانلود شه يا با پشتك واروي مضاعف از جاي ديگه . بهرحال
بعد از دريافت و نصبش روي گوشي براحتي از طريق وايفاي به پي سي متصل شد و بك آپ گوشي قبلي رو براحتي و
كامل روي جديد ريختم .
دوستان حرفه اي ، نزديك ترين نويگيشن به اووي مپس نوكيا رو چي ميدونيد؟ ( نويگيشن آفلاين+راهنماي صوتي و..)
سامسونگ ناوي يا همون NDrive خوبه ؟ چيز بهتري هم هست ؟ گوگل مپس هنوزم براي روتينگ احتياج به آنلاين شدن
داره ؟
Map sygic هم خوبه
از برنامه navitel استفاده بکنی بهتره نسبت به همه کم حجم سرعت بالا و دقت زیادی داره . نقشه ایران و تهرانشم به سهولت موجوده .نقل قول:
اره همین برنامه سامسونگ به نوکیا شباهت زیادی دارهنقل قول:
ولی ndriver کند هست
و از مولتی تاچ ساپورت نمیکنه
یه جورایی حال نمیده ...
در حالی که گوگل مپس و ماوریک خیلی روان هستند
دوستانی که Arc s رو دارن نظرشون چیه؟ من می خوام این گوشی رو بخرم
به چه نکاتی هنگام خرید دقت کنم؟
باسلام
1-آیا تنوع در روش روت آندروید در هر مدل از موبایل ها یکسان است ؟؟؟مثلا برای روت Arc S چند روش وجود دارد و کدام بهتر و راحتتر میباشد؟؟ این روت کردن و روش های آن در هر سایتی گیج کننده است.
2-آیا بعد از روت کردن گوشی منوی فارسی خود سیستم از بین می رود؟
3-بعد از روت گوشی آیا نرم افزار خاصی به آن اضافه می شود و بعد از روت گوشی چگونه متوجه روت شدن آن بشویم؟
4-آیا بعد از روت گوشی دیگر نمی توان گوشی را آپدیت کرد وبا نرم افزارخود گوشی کار کرد؟آیا میشه گفت همه xperia سونی اریکسون یکسان روت می شوند؟
5-کلا از دوستان اتفاقات بعد از روت آندروید را مطرح کنند ممنون میشم.
6-و سوال آخر اینکه بعد از روت گوشی آیا باید رام های خاصی و یا حتما چیز دیگری نصب بشه یا خیر و فقط روت کردن کافیه؟؟؟؟
1- روت کردن خیلی خیلی اسونه
2- خیر
3- خیر
4- خیر میشه اپدیت کرد.
5- هیچی نمیشه اب از اب تکون نمیخوره فقط میشه برنامه هایی مانند فایل منیجر رو نصب کرد.
6- خیر رام فقط برای ارتقال گوشی هست و مثل ویندوز میمونه . یعنی همون اپدیت های اندرویده
دوستان منم arc S سفیدشو گرفتم ۵۷۵ با بدبختی خیلی گشتم تا با این قیمت پیدا کنم واقعا این مغازه دار ها حروم خور هستند که اینقدر قیمت گرون میدن درسته دلار گرون شده ولی اینقدر دیگه گرون نشده و این مغازه دار ها ها هم که قیمت خریدشون برای قبله !٬٫*،٫×))*****
در ضمن تو جعبش محافظ lcd نیست مغازه داره با پروای گفت دارم فابریکشو از روی جعبش برداشتم ( دزدیدم ) ۱۰ تومن منم گفتم بیلاخ کیفم نداشت خلاصه من هر موقع میرم گ.شی بگیرم با اعصاب خورد کنی برمیگردم ولی خیلی گوشیه عالی ای هست با sensetion رفیقم حسابی مقایسه کردم و خیلی خیلی از سنسیشن بهتره در صورتی که سنسیشن ۱۰۰ و خورده ای قیمتش از بیشتره ولی بازم سرعتش به ایفونم نمیرسه :31:
خب گوشی خوبی هستنقل قول:
البته آرک بیشتر به قیمتش می ارزه تا آرک اس
به هر حال آرک اس نیز خوبه
جواب سوال دمی هم شرمنده کمی سرچ کن
سلامنقل قول:
خلاصه میگم
روت فقط دسترسی به فایلهای سیستمی را آزاد میکنه که در نتیجه این خییلی کارها میشه کرد
پس هیچ تاثیری تو عملکرد عادی گوشی نداره
و همه کارهایی که قبل از روت میشه کرد را بعدا نیز میتوان کرد
روشهای روت هم متنوعه
جدیدترین روش را انتخاب کن
من تو فرومها دیدم روت با یک کلیک نیز برا آرک اومده
به هر حال کار چندان سختی نیست
نقل قول:3 و 5 باید یه کم تغییر کنه :نقل قول:
3- نرم افزار Superuser اضافه میشه...
5- دسترسی به فایل های سیستمی دارین (فایل منیجر بدون روت هم نصب میشه) و میتونین فایل های سیستمی رو دستکاری کنین ...
آرک اس توی تبریز خیلی کمیاب شده امروز قیمت آرک اس در تبریز 575 بود که بالاخره منم دلو به دریا زدم و یه آرک اس مشکی خریدم ولی خوشبختانه با یه قیمت کمتر یعنی 560 تونستم یه آرک اس گیربیآوردم واقعا عجب گوشی خفنیه وقتی کیفیت تصاویرش رو دیدم اینجوری :ohno: شدم
سرعتش هم توی گیمها و صفحات خیلی عالیه و هیچ حالت لگی ندیدم ، کیفیت پخش موزیکشم عالیه
فعلا گوشی رو توی شارژ نذاشتم و از وقتی خریدم حدود 5 ساعت مدام باهاش گیم بازی کردم و اهنگ گوش دادم و کار کردم ولی هنوز باطریش تموم نشده
شارژر گوشیم مدل اروپای یعنی سه شاخه بود که چون بزرگ بود از فروشنده خواهش کردم عوضش کرد و یه دوشاخشو واسم داد
از دوست عزیزم اسماعیل جان (golmohammadi) به خاطر راهنمایهاش ممنونم
سلامنقل قول:
مبارکت باشه مهدی جان
فعلا چند روزی کار کن
بعد از چند روز گوشیو باید روت کرده و کارهایی بکنی
دوستان گوگل مپ 6 هم اومد