صفحه 4.3 برام کافیه و بزرگتر بودنش واسم مهم نیستنقل قول:
آهنگم بیشتر با هدفون گوش می دم
ولی دوربین برام مهمه، دوربین v فکر کنم از بقیه اینا بهتره ، نه ؟؟
Printable View
صفحه 4.3 برام کافیه و بزرگتر بودنش واسم مهم نیستنقل قول:
آهنگم بیشتر با هدفون گوش می دم
ولی دوربین برام مهمه، دوربین v فکر کنم از بقیه اینا بهتره ، نه ؟؟
دوربین v بهتره از sp ، درسته ؟؟نقل قول:
بله ...... (دوربین وی 13 مگاپیکسله اس پی 8)نقل قول:
تو این محدوده دوربین T و TX بهترین دوربین ها رو دارند. (البته فوکوس V و T یه کوچولو اذیت می کنن / TX رو نمی دونم اینطوری هست یا نه) اختلاف بین دوربین های این 3 گوشی زیاد نیست
مقایسه دوربین های T ، V و SP
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسینقل قول:
چند جا خوندم sp هنگ می کنه ، درسته ؟؟
هنگ که نه ... ولی بعضی موقع ها تاچش نمی گیره. (این اتفاق خیلی کم می افته)نقل قول:
من به ترتیب اینا رو از گوشی می خوامنقل قول:
1-موسیقی (بیشتر با هدفون سر کلاس)
2-دوربین
3-صفحه نمایش با کیفیت (نه این که بزرگتر باشه، کیفیت از اندازه مهمتره برام)
4-گوشی خیلی از دستم می افته، دیر تر داغون شه :دی
5-وب گردی
6-بازی
7-باطری
حالا با این ترتیب بالا کدوم ؟؟ v یا sp ؟؟
اگه صفحه نمایش برات مهمه کلا بیخیال سونی شو...نقل قول:
دوربین های سونی هم خیلی تعریفی ندارن.
تو این رنج قیمت دوربین های خوبی نمیتونی پیدا کنی.
من نظرم رو One SV هست بخاطر Beats و صفحه نمایش با کیفیت اما ppi پایینی داره.
شما چقد میخوای هزینه کنی؟
می گم دوربین برام مهمه بعد شما می گی one sv ?? :n27:نقل قول:
با اون رزولوشن صفحه ی پایین و دوربین 5 ؟؟
واقعا بر چه اساسی بود ؟؟
تا همین 1 میلیون
والا من اطرافیانم هم سونی دارن هم اچ تی سی هم سامسونگ ، کیفیت صفحه و دوربین سونی بیشتر نباشه کمتر نیست
اتفاقا One SV تو دوربین های هم رده و حتی 8 مگاپیکسلی ها دوربین خوبی داره. همه چیز به اندازه ی لنز نیست، نوع لنز و الگوریتم ساخت و رندر عکس هم مهم هستش. این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینیدنقل قول:
ppi رو که خودمم ذکر کردم پایین هست و گفتم اگه مشکلی ندارید؟ ولی به اندازه کافی شارپ هستش.
اگه اون ها رو دیدید و مشکلی توشون ندیدید بین Xperia T و Xperia V یکی رو انتخاب کنید.
درضمن بنده عاشق چشم و ابروی کاربرای اینجا و فروم نیستم دارم وقتمو + ترافیکمو برای کمک به شما و کسایی که میخوان انتخاب کنن میذارم ادبیاتتون اصلا جالب نبود.
ئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئ
One sv بر خلاف دوربین 5 مگاپیکسلیش،کیفیت عکس هاش خیلی خوبه.نقل قول:
من بحث شمارو دنبال کردم.بنظرم یا one sv بگیر یا xperia v.البته از یه نظر xperia v بهتره.چون جدیده،قطعا ساپورت نرم افزاری خوبی ازش میشه اما one sv دیگه ساپورت نرم افزاریش تموم شدس و بصورت رسمی نهایتا تا اندروید 4.2 براش میاد.
در نهایت،xperia v رو پیشنهاد میکنم
تا آخرین لحظه می خواستم V بخرمانقل قول:
ولی SP گرفتم دیگه :n02: ، دیدم واقعا نمیارزه دوربین V در مقابل امکانات SP
مرسی دوستان
مبارک باشه!نقل قول:
راضی هستید؟
دوستان نظرشون راجب باتر فلی اس چیه؟میارزه یا وان بخرم؟
نسبت به قوی تر و جدید تره.ولی بنظرم استایل وان،زیباترهنقل قول:
از خریدش پشیمون نمیشید.البته باید ببینید انتظاراتتون چیه.
برام ظاهر مهم نیست کارایی مهمه
Butterfly S باتری خیلی قوی تره 3200mah و صفحه نمایش بزرگتری داره تمام امکانات وان رو داره به جز اون بدنه ی آلومینیومی...نقل قول:
پردازنده هر دو یکیه دوربین هم همین طور.
من بخاطر صفحه نمایش و باتری خیلی قوی تر میگم Butterfly S
سلام
يه گوشي ميخواستم كه باتريش فوق العاده باشه بخاطر كارم
صفحه نمايش چهار يا چهار و نيم اينچ باشه
تك هسته نباشه
رمش زير يك گيگ نباشه
ظاهرش زياد برام مهم نيست
باتريش قابل تعويض توسط كاربر باشه
بودجه ام تا 1 تومان
گوشی 4.5 اینچی درسته که ظرفیت باطری زیادی دارن اما باطری زیاد مصرف میکنه و گوشی های صفحه کوچک هم باطری ضعیف تری دارن
من فکر میکنم اگه sp بگیرین ظرفیت اسمی که زیاده شما هم اگه درست استفاده کنین نهایت اخر شب بزنین به برق
من بودجه ام تا 700 افزایش پیدا کرد. htc amaze 4g خیلی خوبه ولی برای سپتامبر 2011 هست. بی خیالش بشم یا بخرم؟
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می گن صداش بده. کسی اطلاع داره اسپیکرهاش چه طوری هستن؟
گوشی جدیدتری بخرین که بیشتر ساپورت بشهنقل قول:
از htc : one s , sv , و اگه با ویندوز کار کردین ، 8x
کلاً گوشی خوب از 1 تومان شروع میشه هر چه ارزون تر باشه مشکلاتش هم بیشتره
LG هم خوبه فقط مدل های nexus 4 و 4x چیز خوبیه
الان یه روزه دارم باهاش ور میرم یه بند :n02:نقل قول:
در یک کلام فوقوالعادست
واقعا کسی می خواد تا 1 میلیون گوشی بگیره از sp بهتر نمی شه
مرسی از دوستان بابت راهنمایی
سلام
يه گوشي ميخواستم كه باتريشو بيرون بياري بشه با همون شارژر باهاش كار كرد. و واسه گوشي مشكلي پيش نياد
چون بيشتر ميخواهم باهاش بازي كنم ميخواهم باتريش خراب نشه (شارژ و دشارژ زياد)
فقط حتما اندرويد باشه
صفحه نمايش 4 يا 4.5 باشه
قطعات سخت افزاريش هم
تك هسته اي نباشه
رمش زير 1 نباشه
بودجه ام تا 1 تومان
همين .....
xperia sp :
cpu 1.7 dual core krait
1gigram
gpu: adreno320
زیر 1 تومن ... فقط تنها مشکلش اینه که باتریش رو نمیشه عوض کرد ... ولی باتری قوی داره :
دوست عزيز من گوشي ميخواستم واسه كسي كه 24 ساعت باهاش ميخواهد بازي كنه و هميشه هم كنارش برق هستچ
به همين خاطر يه گوشي ميخواست كه از باتريش استفاده نكنه
چون اگه بخواهد باتريش استفاده كنه روزي حداقل 5 بار بايد بزنه به شارژ
به همين خطار گفتم گوشي باشه كه بشه باتريش بيرون آورد و باهاش كار كرد و اينطوري خراب هم نشه
نميدونم اگه نظري داريد بگيد
نقل قول:
سلام دوستان بین انتخاب دو مدل گوشی موندم یکی Sumsung Note II , LG Optimus G Pro از لحاظ زیبایی ، سخت افزار ، به روز بودن ، کیفیت صفحه اپتیموس سر تر از سامسونگ و از لحاظ دوربین و قلم سامسونگ از لحاظ رابط کاربری تو یوتوب اکثر کلیپ های مقایسه ای آپتیموس رو برتر دونستن البته این قسمت شاید کمی سلیقه ای باشه تا فنی ، میرسیم به قیمت که با توجه به قیمت جهانی آپتیموس به صرف تر هست.
از یک طرف نوت 2 با انبوهی رامها و لانچرها + قلم +ساپورت خوب سامسونگ + نرم افزارهای خود سامسونگ + رابط کاربری تاچ وایز، از یک طرف اپتیموس با سخت افزار به روز ، زیبایی ، طراحی بهتر و سبکتر ولی پشتیبانی نرم افزاری فعلا ضعیف چون گوشی جدید و پشتیبانی ضعیف خود شرکت ال جی.
نظرات؟
خودت همه چیزو گفتی... تصمیمشم خودت بگیر دیگه:n02:نقل قول:
به نظر من چیزی که لازمه ی یه تبلت و فلبته قلمه... البته اگه برای بازی کردن نمیخوایید بخریدش
اگه عجله ای ندارید میتونید منتظر نوت 3 باشید.
مثل لپتاپ دیگه...نقل قول:
متاسفانه چنین چیزی وجود نداره یا حداقل کمپانی های درست حسابی چنین چیزی درست نکردن...
گوشی رو بزنید تو شارژ بازی کنید چیزیش نمیشه
اکسپریا اس پی 940 -970
نکسوس 4 8 گیگ 1000-1050
دوستم اين قيمتها مال كجان؟نقل قول:
نقل قول:
بله دقيقا مثل لپ تاپ
ولي من يه گوشي قبلا داشتم Xperia Neo L
رو اين چك كردم همينطور كه شارژر بهش وصل بود باتري بيرون آوردم كار ميكرد
گوشي هاي ديگه رو چك نكردم
يعني اگه باتري بيرون بياري با گوشي كار كني واسه گوشي مشكلي ايجاد نميكنه؟
يا اينكه باتري رو گوشي باشه و به شارژ هم وصل باهاش طولاني مدت كار كني اينطور چي؟
چه جالب تا حالا چنین چیزی ندیده بودم...نقل قول:
آره به شارژر وصل باشه و بازی کنید هنگامی که باتری توی گوشی هست... فقط باید حواستون باشه بیشتر از 45 درجه گرم نشه، تا زمانی که حرارت کم باشه مشکلی واسه باتری پیش نمیاد. رو خیلی از گوشی ها اینکارو کردم آرک اس3 دیزایر اس.. هنوزم دارن کار میکنن
راستی باتری Sp و nexus 4 درنمیاد.
بازار + یه سری فروشنده های اینترنتینقل قول:
دوستم اين قيمتها مال كجان؟
برنامه هارو میتونین از رم گوشی منتقل کنین به کارت حافظهنقل قول:
سونینقل قول:
مدل Xperia Neo L
نوع صفحه
صفحه نمایش لمسی و خازنی
حافظه RAM
512 مگابایت
سرعت پردازنده
1.5GHz
کیفیت دوربین عکاسی
5 مگاپیکسل
اطلاعات بیشتر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
htcنقل قول:
مدل Desire SV
دو سیم کارته
صفحه 4.3 اینج
اندروید 4
دوربین 8 مگاپیکسل
گوشی خوبیه کلا
مشخصات کاملشو بهمراه قیمت میتونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینی
سلام
ميخواستم بين دو مدل يكي رو انتخاب كنم
Xperia V و Xperia Tx
تنها فرقشون اگه اشتباه نكنم
TX حافظه داخلي بيشتري داره 16
و همچنين صفحه نمايش بزرگتر
كه اين دو زياد برام مهم نيست
و همچنين ضد آب بودن V هم اصلا برام مهم نيست
ولي ميگن كيفيت دوربين TX بهتره
خواستم نظر شما رو بدونم كه كدوم رو بگيرم؟
دوربین براتون خیلی مهمه ؟؟نقل قول:
اگه نه Xperia sp بگیرید که فوقوالعادست
اول ميخواستم SP بگيرم ولي اينطور كه من فهميدم باتريش غيرقابل تعويض توسط كاربر هست منصرف شدم
خب باشهنقل قول:
من الان SP دارم، تازگی ها هم گرفتم، منم می خواستم V بگیرم ولی وقتی SP رو دیدم پشیمون شدم
شما سخت افزار قوی این گوشی و صفحه و باتری فوق العاده SP رو به خاطر این که خودتون نمی تونید باتریشو درارید می ذارید کنار ؟؟ واقعا چرا ؟؟ :n02:
سلام و خسته نباشید به دوستای عزیز...واقعا تاپیک جامعی هست ولی خب ماشالا بالای 300 صفحه هستش و منم تنبل دیگه نرفتم بخونم ببینم اون چیزی که میخوامو میتونم پیدا کنم یا نه و عرض معذرت بابت اینکه تاپیک جدا نزدم چون احساس کردم اینجا میتونم نتیجه بهتری بگیرم...با اجازه بقیه من مشخصات مد نظرمو میگم اگه مدلی تو این مایه ها بود ممنون میشم بهم معرفی کنین اینم بگم بودجم پره پر تا ی میلیون یا یکو صد هست و ترجیحا سامسونگ و سونی معرفی کنین...راستی شنیدم تو گوشی های اندرویدی اس ک میاد صفحه روشن نمیشه،درسته؟برنامه ای براش هست؟
خب بریم سراغ مشخصات:
1.سیستم عامل اندروید بالای 4 حالا بشه اپدیتش کرد ک چه بهتر...
2.صفحه نمایش بالای 3.5 اینچ با تراکم نسبتا قابل قبول در حد گلکسی وین...
3.یکی از مهمترین مشخصات مد نظرم باتریه قوی...من خیلی بخوام بازی کنم ساب وی بازی میکنم ولی زیاد اس بازی میکنم...میخوام حداقل 2روز رو ساپورت کنه...
4.یکی دیگه از مهمترینا دو سیم همزمان باشه ینی هر دو سیم هم ارسال و دریافت پیام و هم دریافت و برقراری تماس رو داشته باشه ینی اینجوری نباشه که سیم یک ارسال و دریافت داشته باشه ولی سیم 2 فقط دریافت داشته باشه...البته اگه این وسط مدلی باشه که همه چیزایی ک میگمو داشته باشه ولی 2 سیم نباشه اشکال نداره...
5.دوربینش حداقل 5 باشه و فلاش قوی داشته باشه که جای چراغ قوه هم استفاده شه و اینکه دوربینش 5 واقعی باشه و فیلم برداریشم حداقل 720 باشه...
6.فیلم اچ دی و بازی اچ رو راحت بتونه اجرا کنه...فول اچ دی نه فقط اچ دی...
7.رنگ سفید داشته باشه حتما... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دختری که گوشیش سفید نباشه دختر نیس...
8.تاچش نسبتا عالی باشه...
9.دوربین دوم داشته باشه و ترجیحا 3جی پشتیبانی کنه...
10.رم 1 و حافظه داخلیش حداقل 4 باشه...
11.سی پی یوش دیگه 1 گیگاهرتز باشه سرعتش حداقل...
12.سنسور هاش خوب کار کنه ترجیحا تنظیم نور داشته باشه...
13.امکان نسب برنامه رو مموری رو داشته باشه...
راستش من یه مدته میخوام جی ال ایکس جی 4 ان اف سی بخرم ولی یکم مرددم چون ی سری خیلی تعریف کردن و ی سری خیلی کوبیدنش و رنگ سفیدشم نیس :((
هنوزم خیلی دوس دارم جی4 بخرم مهم نیس برام ک ی سری میگن مهمون چند وقتته و زود خراب میشه و غیره...چون اینا بستگی داره طرف چیجوری کار کنه با گوشیش...من الان جی ال ایکس 2610i دارم حتی تو اب افتاد ولی اخ نگفت چقد از دستم با ضرب افتاد ولی هیچیش نشد فقط صفحش یکم خش برداشت...
شرمنده ک یکم زیاد شد ولی خب من تاحالا اسمارت نداشتم واسه همین میترسم اونی ک میخوام نباشه بازم بگم اینو که دو سیم بودن و همزمان بودنش واسم مهمه...ینی لازم نباشه هی از سیم 1 سوییچ کنم به 2 از 2 سوییچ کنم به 1...
پیشاپیش از دوستانی که به سوالم پاسخ میدن بی نهایت تشکر میکنم...موفق باشین:n12:
من اول میگم XPERIA SPنقل قول:
۱-تا اندروید ۴.۳ ثاپورت میشه
۲-صفحه 4.6 اینچ داره که تقریبان بزرگه اما تراکم بالای 300ppi داره که اصلاً چشم انسان قادر به تشخیص نیست
۳-باطری قوی 2300 داره البته از گوشی دو هسته ایی قوی و صفحه 4.6 انتظار 2 روز باطری با استفاده مداوم نداشته باشین
۴:دو سیم نیست
۵: دوربین 8 داره که خوبه اما خیلی هم شاخ نیست اما اگه با 5 مقایسه میکنین خب خیلی خوبه
۶:فیلم HD و FULLHD همه گوشی ها پخش میکن بستگی به فرمتش داره مثلاً اگه MKV باشه پلیر اصلی گوشی نمیتونه پخش کنه اما برنامشو بریزین میشه
۷: رنگ سفید داره
۸: تاچش خوبه البته باید باهاش کار کنید تا از میزان روونیش راضی بشین
۹:دوربین دوم داره و تا 4G هم ساپورت میشه
۱۰:رم ۱ گیگ داره و مموری تا ۳۲ گیگ راحت پشتیبانی میکنه و حافظه ۸ گیگ که ۵ گیگ قابل استفادست
۱۱: سی پی یو snapdragon s4 pro دو هسته ای داره که از S4 mini هم قویتره و همینطور پردازنده گرافیکی Adreno 320
۱۲:سنسورهاش خوب کار میکنه اما تنظیم خودکار نور نمیدونم
امکان نصب برنامه روی مموری چون ورژن 4.1 داره نمیدونم اما تا قبل از این میشد
اگه اصرار به خرید LG دارین حتماً از کسی که داشته یا داره از اون مدل سوال کنید تا معایبش رو بگه چون شنیدم LG مشکلات زیاد اما کوچیکی داره