احتمالش بسیار ضعیفه.به نظر من حتی اگر به 25 هم رسید سریعا خریداری کنید البته بعید میدونم قیمتا کم بشه.نقل قول:
Printable View
احتمالش بسیار ضعیفه.به نظر من حتی اگر به 25 هم رسید سریعا خریداری کنید البته بعید میدونم قیمتا کم بشه.نقل قول:
نه فکر کنم گلدستون هستننقل قول:
کدوم طوری ؟ صاف ؟؟ نه ! الان صاف شده بدجور لیز میخوره. قبلاً هم لاستیکا هم ترمز ها محشر بودن !
سلام دوستان
میخاستم درباره اون چیز سیاه که عقب ماشین زیرش میزنن واسه اسپورت کردن اطلاعات بدین.همون که کنار اگزوز ماشین میزنن واسه زیبایی
به مرور زمان شل یا از بین نمیره که؟؟؟
اینم عکسش
منظورم سمت چپیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمش دی فیوزر هستش:n01: لوگان رو هر کاریش کنی باز هم ...:n26:نقل قول:
عروس زشت...........نقل قول:
ولی واقعا سواری لوگان رو هیچ ماشین تولیدی داخل تو این رنج قیمت نداره..............
ماشین برای زلم زیمبو وصل کردن میخواید بخرید فقط 206 مشکی یا پارس سفید..............
دیروز روغن موتور و فیلتر روغن و هوا روی 16000 عوض کردم
روغن قبلی که گارانتی تعویض کرده بود حدود 7000 کیلومتر توی ماشین بود والبته حدود 1 سال و نیم یا شایدم بیشتر داخل ماشین بود و من هم ریسک نکردم و عوضش کردم
روغن elf ایرانی سفارش سایپا شد 62000 که من 4.8 لیتر توی ماشین ریختم
روغن خودش را که ساکشن کردن لاکردار نمایندگی بالای 5 لیتر روغن توی موتور ریخته بود:n02:
فیلتر هم ایرانی سرکان گذاشتن هم هوا و هم روغن
گیربکس را هم چک کرد و گفت چیزی کم نکرده و گفت چیزی کم نخواهد کرد.
تعویض روغنی یک نکته در رابطه با گیربکس گفت که واسکازینش تا زمان باز نشدن گیربکی نیازی به تعویض نداره و البته اگر هم مشتری خودش بخواد تعویض کنه دست به واسکازین تندر نمی زنه و مستقیم حواله اش میده به نمایندگی. البته اشاره هم کرد که نمایندگی هم معمولا بدون دلیل دست به تعویض واسکازین نمیزنه مگر اینکه از صاحب خودرو امضا و رسید بگیره یا خیلی آماتور باشه.
کلا می گفت توی این چند ساله که تندر تولید شده هر چی تندر برای سرویس آمده هیچ کدوم مشکل کم کردن واسکازین گیربکس نداشتن
راستی یک نکته کلا سرجمع 85 تومن پیاده شدم:n27:
من اینبار میخوام بهران رانا بریزم یا کاسترول مگناتک.نظرتون چیه ؟نقل قول:
بهران رانا اصلا مناسب نیست!!
من چک کردم دیدم استانداردش 20w-50 هست با سطح کیفی sg که خوب نیست
کاسترول مگناتک هم من دیدم 10w-50 هست ولی هیچی درباره سطح کیفی روی بدنه ندیدم
اگر کمتر می خوای هزینه کنی حتما توجه کن سطح کیفی روغن sl باشه و گرانروی 10w-40 باشه
اگر می خوای بیشتر هزینه کنی گرانروی 5w-40 با سطح کیفی sm در بازار وجود داره
البته کمی بیشتر هزینه کنید 0w-40 با سطح کیفی sn هم پیدا میشه که با این وضع قیمت من فکر نمی کنم برای خودرویی مثل تندر توجیه پذیر نیست
روغن های ایرانی هم ایرانول رویال گزینه خوبی هست البته سپاهان لیزاویل هم گزینه خوبی هست
آخه تو تاپیکهای سایتهای دیگه خیلی روی این دو روغن موتور تاکید داشتند و نوشته بودن که بهران رانا کلا روغن پیشرفته تری هستش.اتفاقا بحث هزینه نیستش چون اون دو روغن از الف هم گرونتر هستند.نقل قول:
عزیزان بهران رانا 10_40 هم داره و روغن بسیار عالیه
اگر میخواید بجز الف بریزید برید سراغ بهران سوپر پیشتاز واقعا روغن خوبیه, من تو ریو ریختم عالی جواب داده, سطح کیفی و بازه حرارتیشم برا ال ۹۰ مناسبه
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
پس موردی که من دیدم سطح کیفی sg بود
کلا روغن ایرانی هست با سطح sm که همون مدل سپاهان و ایرانول هستند که روی کاغذ کیفیت بهتری نسبت به elf دارند(حدعقل روی کاغذ)!!
روغن های غیر ایرانی هم تا دلت بخواد مثل لیکومولی و انواع برند های آشنا و نا آشنا!!
چیزی که من در تحقیقاتم متوجه شدم این هست که استاندارد حرارتی 10w-40 و سطح کیفی sl حدعقل هست برای تندر و اگر مشکل بودجه نداشته باشی میشه روغن های بهتر با سطح کیفی sm و sn هم استفاده کرد و روی 20 هزار روغن را عویض کرد البته باید هر 7 تا 10 هزار کیلومتر فیلتر روغن را عوض کنید که اونم حله و مشکلی نیست.
البته کسانی را هم دیدم با همین elf کیلومتر های بالا مثل 15 هزار و 20 هزار هم رفتن و ماشینشون با بالای 100 هزار کیلومتر کارکرد هنوز مشکلی نداره.
البته موتور این ماشین بعد از جلوبندیش واقعا جونور سخت جونی هست و برعکس پژو که خیلی سوسول هست خیلی سخت جونه و با این موارد جزئی مثل روغن در کوتاه مدت و حتی میان مدت هیچ مشکلی براش پیش نخواهد آمد!
----------------------------
----------------------------
راستی دیروز یک سفر حدود 400 کیلومتری با خودرو داشتم و فرصت شد بعد از مدت ها عملکرد خودرو را بررسی کنم
چون مناسبت خاصی نبود در نتیجه بزرگ راه شیراز اصفهان خلوت بود و خوراک سرعت بالا البته آقا پلیس با دوربین و دوربین کنترل سرعت هم بود.
با کولر راحت 190 را پر کردم البته یک موردی را باید خاطر نشان بشم که سرعت سنج تندر زیر 100 کیلومتر خطا داره و مثلا زیر 50 کیلومتر حتی شاید بیش از 20 درصد خطا داره ولی نکته جالب بالای 100 کیلومتر هست که خطا کاهش پیدا می کنه و مثلا وقتی سرعت سنج 110 کیلومتر را نشون میده gps عدد 107 کیلومتر را نشون میده
فکر کنم وضعیت 405 از نظر خطای سرعت سنج بدتر باشه چون توی جاده با سرعت 110 کیلومتر من به راحتی سبقت می گرفتم ولی 206 ها تقریبا پا به پای خودم حرکت می کردن.
این اختلاف تا حدود 160 کاهش پیدا می کنه و مورد مسخره این هست که از 165 به بالا برعکس میشه و جایی که سرعت سنج 170 تا نشون میده gps عدد 176 را نشون میده و روی 183 (حالا یک عددی بین 180 تا 185) gps سرعت 190 را رد می کنه.
یکم دیگه ( یک کوچولو:n02:) جا داشت که دیگه به علت اینکه لاستیک ها مدل فابریک ایرانی بود و یک شیار کوچیک روی لاستیک جلو سمت شاگرد در اثر برخورد با جدول خیلی وقت پیش بوجود آمده بود از ادامه تلاش منصرف شدم.
مصرف سوخت هم در بهترین شرایط حدود 6.3 بود.
در طولانی مدت اگر درست روی صندلی نشینید بشدت خسته میشید و باید کامل به صندلی تکیه بدین و سر خودتون را به پشت سری بچسبونید در غیر اینصورت اذیت میشید.
تا جایی که من بررسی کردم مشکل خاصی سر پیچ ها نداشتم البته دو سرنشین با وزن متوسط در صندلی عقب بودن.
و البته در سرعت بالای 100 احساس می کردم فرمان یکم سفت شده!:n15:
سلام
من ماشینمو صفر گرفتم،روی چند هزارتا باید ببرمش نمایندگی؟
10000 البته اگر مشکلی نداشته باشه.نقل قول:
دوستان تو سربالایی با شیب خیلی زیاد بهتره با دنده یک بریم ؟ چون من یه بار با دنده دو رفتم ماشین نکشید :n02: خاموش کرد :n09: بعد از روشن کردن هم مجبورا با دنده درگیر رفتم چون ماشین میرفت عقب :n09:
خیر اتفاقا تندر موتور جون داری داره و سربالایی ها رو خوب میره بالا. شما باید تو سربالایی های شدید تا دورموتور 4000 گاز بدی و سریع بزنی دنده 2 تا دور افت نکرده .اصولش اینه.نقل قول:
برای جلوگیری از عقبگرد ماشین هم موقع حرکت در شیبهای خیلی تند میتونی از ترمز دستی کمک بگیری و به محض اینکه ماشین خواست به سمت جلو حرکت کنه دستی رو میخوابونی.
آره فکر کنم دور موتور کم بود و البته از قبل شروع سربالایی روی دنده دونقل قول:
تو اون شرایط من دنده درگیر کردم که بره جلو نره عقب :n09:
دور موتور رو تا 4.5 بالا ببر بعد بده 2 راحت می کشه بالا:n01:نقل قول:
امروز رفتم میزون فرمون و بالانس، 30 تومن ازم گرفت بی وجدان. نرخش همینه یا زیاد گرفته ؟
میزون فرمون 10 تومن رفیق برادرم برام زد ! بالانس رو هم همین هفته پیش رفته بودم لنگرود اونجا 10 تومن دادم 4 تا چرخ رو زد !
این میزون فرمون چجوری باید انجام بشه چون ماشینم رو با بالابر بردش بالا و بعدش با یه میله فاصله چرخها رو اندازه زد و کار خاصی به نظرم نیومد که انجام داده باشه.معمولا واسه میزون فرمون چکار باید بکنن ؟ البته انحراف ماشین موقع حرکت کمتر شده.نقل قول:
امروز هم رفتم روغن موتور و فیلتر هوا،فیلتر روغن و فیلتر بنزین رو عوض کردم شدش 92 هزار تومان!
روغن موتور هر سال الف میریختم امسال بهران سوپر پیشتاز 20/50 ریختم ببینم چی میشه.نظرتون چیه ؟ 10/40 هم بود نمیدونم چرا 20/50 ریخت.روغن موتورهای خارجی هم ماشاءالله همه بالای 60 تومن شده.پارسال الف ریختم قیمتش دقیقا نصف امسال دراومد.امسال ایرانی که ارزونترین بود ریختم قیمتش دوبرابر شد!
دیروز رفتم روغن،فیلتر روغن،فیلتر هوا عوض کردم (elf-10-40) شد 100 هزار با دستمزدش،،،زیاد نشده یکم؟
قیمت همینه. فقط قیمت 4.8 لیتر روغن الف میشه 82 تومن .خوب گرفتهنقل قول:
روغن رو از نمایندگی نیکو پخش بگیرید خیلی ارزونتر نسبت به اینی که شما میگید ! من یه 4 لیتری و یه 1لیتری ازش گرفتم فک کنم کلا شد 70 فک کنم ( چون شمع و چیزای دیگه هم گرفتم دقیق دقیق نمیدنم چند شد ولی خلی ارزونتر از این چیزی شد که شما میگید )!!
دوست عزیز قیمت اصلش همینه. قیمتای کمتر هم اگه تو بازار دیدید تقلبی یا تولید داخل هستن که تو ظرف Elf پر شدن.نقل قول:
دوست عزیز قیمتش این نیست ! این تعویض روغنی ها بعضیاشون دیگه خدا داند !نقل قول:
دوست عزیز قیمت اصلش همینه. قیمتای کمتر هم اگه تو بازار دیدید تقلبی یا تولید داخل هستن که تو ظرف Elf پر شدن.
این قیمت نیکو پخشه ! من همیشه از نمایندگی اینا میگیرم ! در ضمن شما الف اماراتی تو بازار اصلا پیدا نمیکنی همشون تو شرکت توتال ایران ساخته میشن پشتشون هم نوشته ساخت شرکت به توتال به سفارش شرکت سایپا ! البته اون سفارش رو رو 1 لیتریهاش نوشته برای تندره که 5 لیتر میگیره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان امروز از ایساکو باهام تماس گرفته بودن . بهم گفت که وقتی به 20 هزار تا رسیدی بیار نمایندگی برات سرویس کنیم . رایگان سرویس میکنن ؟ چه چیزهایی رو تعویض میکنن ؟ سال پیش کارت طلایی گرفته بودم ولی دیگه امسال تمدیدش نکردم
امروز رفتم سوپر پیشتاز 20W50 که هفته پیش ریخته بودم رو خالی کردم و بجاش بهران رانا فول سینتتیک 5W30 ریختم. 4 لیتریش 70 تومن.کلا 150 پیاده شدم ولی موتور نرم تر کار میکنه.قیمت روغن موتور نسبت به سال گذشته 3 برابر شده.
فکر کنم عدد بالای روغن موتور برای تندر بالای 40 باشه. شما روغنی ریختی که به موتور ماشینت نمی خوره. چون عدد بالا هم نشان دهنده ی گرانروی تو دمای بالاست چون 30 رو انتخاب کردید و داریم به فصول گرم نزدیک می شیم احتمال آسیب دیدن موتور ماشین شما زیاد بشه. شما هون Elf مخصوص ماشینتونو میریختید بهتر بود. همه جا هم هست. مناسب ماشینتون هم هست. 10W40 روغن مناسب شماست. نه چیز دیگه. می تونید اگه گیر آوردید 5W50 هم بریزید چون 10w40 رو هم پوشش می ده ولی قیمتش خداتومنه تا جایی که من دیدم.نقل قول:
دیگه ریختم.همینم از سرش زیاده.دیگه النوده ،پورشه که نیست:n09: اینقدر حساس نباش:n01:نقل قول:
10w-40 به نظرم برای تندر مناسب باشه و هم برای آب و هوای گرم ایران
من یادم میاد چند وقت پیش تمام روغن های موجود در بازار را بررسی کردم و یک جمع بندی داشتم که متاسفانه دیشب از جیب شلوار خارج کردم و ریختمش تو سطل آشغال:n02:
ولی در این بین روغن سپاهان لیزاویل با گرانروی 5w-40 و سطح کیفی sm وجود داشت و همچنین ایرانول رویال با همین گرانروی و همین سطح کیفی بود
البته جند مدل دیگه هم با گرانروی 10w-40و سطح کیفی sl هم بود که متاسفانه خاطرم نیست
ضمن اینکه شما اگر سطح کیفی sm بگیری 'گرانروی خیلی اهمیت نخواهد داشت
اتفاقا روغن موتور خیلی مهمه. ربطی به پورشه هم نداره. شما پول بیشتر دادی خودت. موتور ماشین آسیب می بینه دوست من.نقل قول:
بهران رانا هم SM هست و گرانروی 5W30 .نقل قول:
یه سوالی داشتم از دوستان، برای اولین بار از کولر ال 90 صفر استفاده کردم که پس از چند دقیقه کار کردن کولر در حالت ایستاده دور موتور یکم (تا 1000) بالا میاد اما صدای موتور و فن خیلی زیاد میشه و در حرکت هم حس میکنم ماشین خیلی سنگین و کند میشه.تو 206 به این شدت نبود. میخواستم بدونم در ماشین بقیه به چه شکلی هست.
متاسفانه به نظر من تنها مشکل فنی این ماشین کولرش هست که افت شدید شتاب و به قول شما سنگین شدن در حرکت مهمترین ایراد کولرش هست.متاسفانه سرمای کولرش هم اونقدر زیاد نیست که بشه افت شتاب ماشین رو توجیه کرد. البته توی مدلهای جدید نسبت به مدلهای قدیمی سیستم کولر تغییر کرده ولی باز هم دوستانی که جدیدا تندر خریده اند از کولر اون ناراضی هستن.نقل قول:
با توجه به گرم شدن هوا شما روشن کردن کولر ماشین رو توصیه میکنید یا نیمه باز گذاشتن پنجره رو ؟ تو کدوم یکی مصرف بنزین کمتره ؟
سلام . من با قسمت دوم نظرتون مخالفم . به نظر من در سری های جدید کاملا مشکل شتاب هنگام کولر زدن رفع شده ! سرمایش هم با توجه به دمای ۵۰ درجه ای اهواز به نظرم خوبه !نقل قول:
خیلی خوبه .اهواز که واقعا گرمای هواش آزار میده.یکی از مزیتهای تندر اینه که سیستم خنککاری موتورش حرف نداره .هیچوقت من ندیدم دمای موتور از 4 خط بالاتر بره .ظاهرا مدلهای جدید تندر کولرشون بهتر شده شانس شماس دیگه:n01:نقل قول:
کولر بگیرید:n02:. کولر رو گذاشتن واسه استفاده کردن دیگه و گرنه کولر نمیذاشتن.نقل قول:
آره واقعا ! اصلا داغ نمیکنه ! البته اینجا یک ماه دیگه به ۶۰ درجه میرسه اون موقع باید دید چطور عمل میکنه :dنقل قول: