ممنون رفیقنقل قول:
فعال کردن Nat
یکم تنظیمات مودم رو انگولک کردم درست شد
Printable View
ممنون رفیقنقل قول:
فعال کردن Nat
یکم تنظیمات مودم رو انگولک کردم درست شد
ترسیدی مدل مودمت رو بگی یکی از بچه های اینجا شب بیاد مودمت رو بدزده؟؟نقل قول:
انگار رمز حساب بانکیشو پرسیدی!
دیگه احتیاجی نیست جواب بدی:13:
سلامنقل قول:
این فرم تعهدنامه مربط به مخابرات است و هیچ ارتباطی به صبانت ندارد.
چندین مرکز مخابراتی جهت راه اندازی و رانژه در تهران قوانین مربط به خودشان را دارند و پر کردن این فرم در آن مراکز الزامی است.
برای مرکز سعادتمند نیز شما نترسید و این فرم را پر کنید. اگر قرار باشه رو خط شما ADSL برقرار نشه که دفتر مرکزی و نمایندگی فروش موظف هستند تا کل هزینه را به شما برگردانند و اگر بدلایلی در آینده خط شما از حالت سیم مسی به فیبر یا pcm تبدیل شد نمایندگی و دفتر فروش موظف هستند تا تعداد روزها و حجمی که استفاده کرده اید را محاسبه و باقی پول را به شما برگردانند البته در این مرکز من تا به حال ندیدم که مخابرات خط کاربری را به خاطر این تعهدنامه جمع آوری بکنه
پس شما نیز نگران نباشید و مانند دیگران که هر روز دارند از مرکز سرویس میگیرند درخواست خود را به صبانت بدهید.
ممنون - من این تاپیک را دیده بودمنقل قول:
فقط می خوام بدونم بدون هیچ برنامه ای و با یک فایل بت آیا می شه دیس کانکت کرد ؟
آره میشه ..همین دستورایی که دوستمون نوشته رو تو notpad پیست کن و جای علامت ??? اسم کانکشن رو عین خودش تایپ کن و برای کانکت شدن هم به جای guest ngsnet میتونی user و pass روزانه رو بدی... وبعد save as رو بزن و به انتهای اسم یک bat. اضافه کن.. وبعد در control panel - Tasks Scheduled رو بزن واین دو فایل رو وارد کن و با گرفتن peroperties میتونی زمان دلخواهت رو به هر کدوم بدی.. ( البته قبلش میتونی چند بار تست کنی ببینی کار میکنه یا نه:20:)نقل قول:
صبانت بار دیگه رکوردها رو شکسته. دو، سه شبه که از 3 به بعد، ماکزیموم 10 تا 15 مگ از لینک مسقیم دانلود می کنه. یعنی در 4 ساعت و 45 دقیقه، 15 مگ دانلود.
آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ترسیدی مدل مودمت رو بگی یکی از بچه های اینجا شب بیاد مودمت رو بدزده؟؟
StarNet 1port + USB Router - adsl2/2 + Modem
مدل نداره
عکسو توی گوگل سرچ کردم نبود
چرا برنامه ریکاننکت وقتی دیسکانکت میکنم باهاش دوباره کاننکت نمیشه؟
البته این سوال شما برای خودش تاپیک داره.نقل قول:
آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین و اتصال به اینترنت و دانلود کردن سپس خاموش شدن
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185[/HTML]
ولی چون پاسکاری کار خوبی نیست جوابتون رو هم همینجا میدم.
ریکانکت رو باز کنین و طبق این پنجره که عکسش رو میذارم تیک ها و تنظیماتش رو انجام بدین. اگه مشکل از تنظیمات خودش باشه که دیگه باید حل شه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله کار کردنقل قول:
فقط چون اسم کانکشن من بینش فاصله هست اول کار نمی کرد، وقتی بصورت بهم پیوشته نوشتم درست شد - حالا برای اسم های جدا چطور باید عمل شه مثله
saba net
خوب باید جدا بنویسینقل قول:
مثل اينكه ديشب و پريشب اينترنت شبانه كلا قطع بوده و اصلا كانكت نميشده
منم همینطورنقل قول:
مثل اينكه ديشب و پريشب اينترنت شبانه كلا قطع بوده و اصلا كانكت نميشده
شیرازم
ولی من کانکت شدم !!نقل قول:
چون تا ساعت 4 بیدار بودم:31:
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
جریان این دیسکانکت شدن هر 24 ساعت یک بار چیه ؟
همه ی سرویس دهنده ها اینجورین ؟
اگر پشتیبانی صبانت هم پاسخ بدن ممنون میشم
اونجا یدونه رایتر ازت بگیرن قانونش مثل گرفتنه کراک توی ایرانه !!! پوستتو میکنن !!! در ضمن اونا همه چیزشون فراهمه واسه یه زندگیه خوب !!! فکر کردی مثل ایرانه که یارو یه ساعت بیکار بشینه پشت سیستمش تا یه فایلی رو دانلود کنه ؟؟؟؟؟ هر چی بخواد یکی دو خیابون اونور تر از خونش واسش فراهمه !!! نیازی به اینترنت نداره !!! کاریت نمیشه کرد که !!! مغزه متفکر هستی دیگه :31:نقل قول:
این درسته که تو رایگان شبانه هر یک ساعت قطع میشه؟
والا انفاقا همین دیروز و پریروز دانلود شبانه داشتم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کاملآ درسته:27:نقل قول:
ای بابا پس فقط رایتر تو ایران پیدا میشه؟؟!!!!!!!!!!!!! عجب!!!!!نقل قول:
سلام این ریز مصرف کاربران کی می خواد درست شه؟!
خود سایتش که باید با vpn باز کنم بعد که روی شهر می زنی هیچ اتفاقی نمی یوفته
خیلی وقته اینطوریه نمیشه که از کجا بفهمیم چقدر شارژ مونده!!!!!!:13:
سلامنقل قول:
دوست گرامی مشاهده ریز مصرف هیچ مشکلی ندارد و به خوبی کار میکند.
به احتمال زیاد مرورگر شما مشکل دارد
نقل قول:منظور ایشون رایتر نبود مگه میشه رایتر در یک کشوری نباشه؟؟!! منظورش CD کپی شده ی برنامه ها و داده هایی بود که کپی رایت دارن.نقل قول:
من از نداگستر استفاده می کنم و چون برای سرویس شبانه نیاز به وارد کردن یوزر و پسورد هست نمیتونم از این سرویس استفاده کنم چون مودم من مستقیم به اینترنت و صل میشه. تنظیمات مودمم رو باید چطور تغییر بدم؟؟ مدل مودمم SMC 7904 هست.
در ضمن سرعت شبانه حدودا چنده؟ من از اصفهان سرویس میگیرم
کپی رایت اونجا به خوبی رعایت میشه و برخورد قانونی هم به صورت جدی وجود داره ولی خب خیلیاشونم دانلود میکنن وگرنه این همه فیلم و برنامه های مختلف توی آپلودسنترهای خارجی پیدا نمیشد که. البته ایشون گفتن رایتر!! نه سیدیه رایت شده!نقل قول:
عزیزم خودم از وضع رعایت یا عدم رعایت کپی رایت در اونجا بهتر از شما اطلاع دارم :46: اگه به شبکه های تورنت مراجعه کنی میبینی بیشتر seed و peer ها خودشون از کشورهای دارای قانون کپی رایت ان.نقل قول:
ضمناً ایشون اشتباه کرده گفته اونجا رایتر نیست!! مگه این لپتاپها که داره آک از اونور میاد همگی رایتر ندارن؟؟ یک چیزی ایشون گفتن و شما سخت نگیر و اینقدر کش نده.
گوینده هر چی بگه شنونده باید عاقل باشه.
دوست عزیز یه موقعی گفتی که سرعت دانلود شبانه توی قم داره بهتر میشه و از این حرفا ولی هنوز خبری نشده.نقل قول:
بابا ما داریم دیوونه میشیم از این سرعت مزخرف سرویس 512 و 1 مگ میخریم بعد سرعت دانلودشبانه روی 15 بسته شده با این چی میشه دانلود کرد آخه؟
بعد میگید چرا طرف معتاد میشه...:31:
دوستان صبانتی الله وکیلی مرامی بیاین بگین واقعا پینگ ِ صبانت خوبه ؟ قطعیش اذیتم نمی کنه تو روزانه ؟ برام خیلی مهمن اینا ! آفرین به شما بچه های با مرام :دی
اين شبانه رايگان 3 شبه كه براي من قطعه و كانكت نميشه! (مشهد)
كسي از دوستان چنين مشكلي داره؟
منم الان دوشبه که هیچی دان نمیکنه.....(اهواز)
سرویس شبانس خیلی مسخرس
من هم امشب نتونستم وصل بشم (شیراز). از شیرازی ها کسی مشکلی نداشته ؟
سلام.از دوستان عزیز خواهش میکنم به تاپیک زیر برید و در انتخاب مناسب ترین اینترنت شبانه تاپیک رو یاری کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=493044
قوانین:
1.فقط افرادی که از سرویسهای محدود استفاده میکنند پست دهند
2.سرویسهای خود رابه صورت زیر معرفی کنید:
نام شرکت ارایه دهنده اینترنت شهر و نوع سرویس انتخابی(مثلا 2 گیگ 512)
سرعت روزانه
سرعت شبانه
مدت زمان شبانه رایگان(مثلا 5 ساعت)
با تشکر
منم دیروز تا الآن قطع بود سرویسم .الآنم که قاطی داره!
لطفا کاربر صبانت بیان پاسخگو باشن که چرا شبانه ها قطعه ؟
با سلامنقل قول:
مال من که توی هفته پیش 3 روز قطع بود
موفق باشید.
آقا این چه وضعشه
من چند روزی میشه ISP عوض کردم و از صبا اشتراک گرفتم
روز اول وقتی چک کردم Downstream رو 2 مگ بسته شده بود الان که دیدم سرعتم شدید اومده پایین دیدم کاهش دادن به 352!!!!!!!
این واقعا کلاهبرداریه
برا کسی دیگه هم این اتفاق افتاده؟
چندتا سوال دیگه هم داشتم
تا اونجایی که من متوجه شدم دانلود شبانه صبا نت از 3 تا 7 هستش که شما از باگ صبا هم استفاده میکنید و تا 7:45 دانلود میکنید(ساعت 6:40 دیس و 6:45 کانکت میشید).
سوال اولم این بود که تو لیست کانکشن های من یه دونه Local area connection هست که مال خود کارت شبکه هستش،من خودم برای دانلود شبانه یه کانکشن درست کردم و روشن خاموش شدن سیستم،Idm رو تنظیم کردم،فقط میخواستم بدونم چجوری میشه local area connection رو دیس کرد و شبا با کانکشنی که خودم ساختم کانکت شد(البته به طور خودکار)،جون من وقتی بیدار میمونم و شبانه رو کانکت میکنم کانکشن قبلی هم کانک هستش،میخوام مطمئن بشم که از روزانه استفاده نمیشه،خلاصه میخوام دستی کانکت بشم به جای اینکه local area connection oخودکار کانکت بشه.
و یه سوال دیگه اینکه صفحه ریز مصرف کاربرا چند وقت به چند وقت به روز میشه؟
Local Area connection مربوط به آداپتور Lan میشه و دلیلی نداره اونو disable کنی. میتونی از برنامه ی reconnect استفاده کنی و کانکشن اینترنت شبانت رو بهش معرفی کنی تا سر ساعت به همون کانکت شه.برای اینکه از کانکشن قبلی یعنی روزانه هم دیسکانکت شه باید از برنامه های Auto Disconnect استفاده کنی ولی قبلش داخل تنظیمات خود کانکشن روزانه هم باید تنظیم کرده باشی که وقتی دیسکانکت شد دوباره سعی نکنه کانکت شه.نقل قول:
برای دانلود برنامه ی reconnect و autodisconnect به تاپیک زیر برو:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185[/HTML]
کسی دیشب دانلود داشته ؟
حدود 500 مگ. سرعت خیلی اومده پایین. تهراننقل قول:
یدونه ISP درست حسابی نداره این ممکلت:دی