t- باید بزاری:دی
Printable View
t- باید بزاری:دی
نه عزیز من اسلش هم کار می کنه
دیگه عمری dos خوندیم یه زمانی:31:
واسه من که تو هر دقیقه یکی دوتاس!
یعنی هر 60 پینگ
توی بیست تا یکی تا لاستید :دی با 168msنقل قول:
درضمن اینو بزنی جواب 20تا رو میده
ping/n 20 37.58.83.42
مشکل از مخابراته برو قطعش کن .نقل قول:
من یک سال فقط روی این مسئله بودن و زجر کشیدم .
از هز 5 تا 1 تایم اوت میده . گاهی اوقات هم یه تایم میده یه تایم اوت .
واقعا مسخرن، همشون ...
من کلا یه صبح تا ظهر قطع بودم فکر کنم شنبه بود . یا جمعه .....
الانم که هی دارم زورش میدم تا یه صفحه باز کنه
دوست دار شما .. مخابرات
الان پینگ منم یکم بالا رفته و تایم اوت هم داره ولی مشکلی توی صفحه بازکردن نداره ... این داستان سراسریه فکر نمیکنم فقط شامل مخابرات و حسابگر بشه همه شرکت ها همینه آش و همین کاسه ست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین بار ( 2ماه پیش) که زنگ زدم , گفتن که به زودی درست میشه , پرسیدم این >>>>>زود<<<<< کیه؟ گفت یه ماه دیگه!!!!!:31:
ظاهرا هنوز قرار نیست این زود اتفاق بیفته!!
:39:
دوستان با مخابرات , لذت وب گردی را تجربه کنید!!!!:7:
الان بچه های غیر از مخابرات یه پینگ از 4.2.2.4 بگیرن بذارن
تا تو این لحظه که مخابرات مشکل داره یه نتیجه قطعی و صد درصد از وضعیت اینترنت کرمانشاه بگیریم:2:
امروز صبح قطعی داشتم،الان وصل شد
چه سیستم مزخرفی داره 1899 شما در صف نفر 4 هستید یهو شدم نفر 15 ؟!! صد رحمت به صف نانوایی ها !!
در جمع ما کسی هست که از مخابرات اینترنت داشته باشه و تایم اوت نداشته باشه ؟ واقعا واسم سواله !
حسین جان این تک و توک تایم اوت ها الان چه ضرری داره مثلا؟ شما دقیقا برام بشکاف!نقل قول:
در جمع ما کسی هست که از مخابرات اینترنت داشته باشه و تایم اوت نداشته باشه ؟ واقعا واسم سواله !
از هر 30تا من 1دونه تایم اوت دارم! نمیدونم چه تاثیری داره شما گیر دادی!
بازی آنلاین انجام بدی با سرور خارجی مفهوم میشهنقل قول:
باور کن اگه هر 30 تا یدونه میزد ممنونشونم میشدم .نقل قول:
اما این وضعیت منه ! :19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکانت حسابگر ویژه هاش که یک به ده هستند دقیقا همین طوری اند موقع بازی آنلاین بد جوری روی اعصابه البته موقع دانلود از لینک هایی که فابلیت بازگشت ندارند اگر چند تا تایم اوت می انداخت دانلود قطع می شد و دوباره باید از اول شروع می کردمنقل قول:
مخابرات شهرهای دیگه هم از همین اشتراک یک به ده ارایه میدن یا فقط اینجا اینطوریه؟
باسرور خارجی ؟!!نقل قول:
بعضی وقتا دستی به کانتر میزنم اونم با سرور ایرانی که جون آدمو به لب میرسونه با این لتنسی و پینگی که داره، با این پینگ تو سرور خارجی که اصلا جواب نمیده واتوماتیک کیک میشم
من که ازشون میپرسیدم راضی بودن دیگه نمیدونم ...نقل قول:
سلام دوست من...نقل قول:
آقا کجا راضی هستیم ما مشترکای حسابگر...
الان بعداز ظهرها کلاً قطعه شبا و بعضی وقتا ظهر ها هم تند تند قطع و وصل میشه...
اصلاً اوضاع خوب نیست....
سلامنقل قول:
نه من منظورم مخابرات شهر های دیگه مثل تهران بود .
دوستان مخابراتی الان پینگ اینترنتشون خوب نشده ؟ ساعت 8:30 هستش .
میخوام ببینم مشکل من بوده که حل شده یا از طرف اوناس !
الان بعد از ظهرا کلا قطعه شبا؟؟؟؟!!!!!!! بالاخره شبها قطعه یا بعد از ظهرها؟؟:31:نقل قول:
منم حسابگر دارم (نا محدود 128 استاندارد) ولی قطعی توی این دو سه روز نداشتم .... شاید هم موقع قطعی آفلاین بودم متوجه نشدم...راستی قبلا که با سرور های اروپا بازی می کردم یهو مودم ری استارت (قطع و وصل) می شد ولی یکی از دوستان گفت پسورد ورود به تنظیمات مودمو عوض کنم اینکارو کردم درست شد
سرعت 256 خدایی خیلی ظلمه ، به فکر عوض کردن شرکت هستم البته با سختی های حجمی :2:
چه مملکتی داریم ، آدم بخواد سرعت دانلود 100 به بالا داشته باشه در عرض چند سال باید 10 تا شرکت عوض کنه ، فکر نکنم هیچ کجای دنیا مثل ایران باشه ، تازه خوبه اینا سرعت بالا مثلا 50 مگ نمیدن:13: اون موقع وضعیت خیلی وحشتناک میشد
وضعیت کلی اینترنت کرمانشاه خراب شده, چندان فرقی نداره چه شرکتی هستین و چه سرویسی دارید!
طبق چیزایی که شنیدم لینک های ارتباطی شهر پر شده و فشار خیلی زیاد شده, طبیعی هم هست! با این
جمعیتی که الان کرمانشاه داره و خدا رو شکر تو اکثر خونه ها هم adsl هست و دیگه چه انتظاری داشته باشیم!
جمعیت در حده سوپر کلان شهر ولی امکانات در حده روستا! آحه این انصافه!
چرا کانفیک حسابگر با مخابرات فرق داره
کسی رنجش رو میدونه
وقتی بخوای کانفیک کنی حتما باید به شرکت بگی
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
به سرور هم ربط داره عزیزم!نقل قول:
باسرور خارجی ؟!!
بعضی وقتا دستی به کانتر میزنم اونم با سرور ایرانی که جون آدمو به لب میرسونه با این لتنسی و پینگی که داره، با این پینگ تو سرور خارجی که اصلا جواب نمیده واتوماتیک کیک میشم
من که توی سرور های ایرانی میرم پینگم از همه کمتره!(30-45) بقیه ی شهر ها که به قول شما عالیه و تایم اوت نداره اصلا ، پینگشون 70-130 هستش!
اونقدر ها هم سرور خارجی ندیده نیستمنقل قول:
بازی آنلاین انجام بدی با سرور خارجی مفهوم میشه
بستگی داره اون سرور خارجی کجا باشه!! عراق و ترکیه و روسیه معمولا پینگم 160-230 هستش! سرور اروپا یکم بیشتر
اینا به این تایم اوت ها ربطی نداره!چون تعداد تایم اوت ها کمه و اصلا احساس نمیشه!
پینگ بالا سرور خارجی بدون تایم اوت فکر میکنین حال میشه؟! اشکال از کـــــــل نــت ایـــــرانـــه!
نت شهر های دیگه هم خبری نیست! فکر نکنین اونجا گل و بلبله:)
اونایی هم که میگن این2تا تایم اوت توی هر 30تا پینگ (طبق عکس فاجعه بار حسین) پینگ رو بالا میبره ، لطفا یه وقتی که این تایم اوت ها نیستن یه عکس از یه بازی (سرور خارجی هر کجای دنیا) بزارین که پینگ کمتر از 150 داشته باشه!
منم میگم به به! پس نت بدون تایم اوت اینه من تاحالا ندیده بودم:)
فقط خوشحالم که نسبت به سال قبل همین موقع وضعیت مخابرات بهتر شده!
تمام
چند ماه پیش من یه مودم جدید گرفتم همه تنظیمات مودم قبلی رو هم وارد کردم طبق راهنمایی های خود حسابگر به صورت تلفنی همه رو چک کردم ولی باز هم وصل نمی شد تا وقتی بردم دادم خودشون تنظیمش کردن ... فکر کنم به خاطر تنظیمات مک یا یه همچین چیزی بود...الان تنظیمات مودم از این قراره ولی ببر پیش خودشون زیاد خودتو اذیت نکننقل قول:
WAN Setup for D-Link 2520U
VPI=0
VCI=35
Service: UBR Without PCR
Connection Type : PPPoE
MTU:1480
Service Name: pppoe_0_0_35_1
Service Category: UBR
IP Address: Automatically Assigned
Service State: Enabled
NAT: Enabled
Firewall: Disabled
IGMP Multicast: Enabled
Quality Of Service: Enabled
sent from my Nokia 1100 using force:31:
به نظر من رفتن به adsl محدود یعنی برگشت به عقب اصلا حاضر نیستم دیگه محدود بگیرم:42:
ببین عزیز چرا عصبانی میشی؟نقل قول:
منظور من یا ما که صرفا مخابرات کرمانشاه نیست
کل اینترنت ایران منظوره
ولی من بشخصه با اینترنت مخابرات کرمانشاه هر ساعت از روز امتحان کردم توی 30 حداقل 4 تا تایم اوت داره
من تو سرور هلند تو بعضی ساعات حتی پینگ 99 رو هم تجربه کردم پس غیر ممکن نیست
با همین سرور هلند تو بازی پینگ 180 دارم معمولا
و البته این بعد از بستن مک ها اتفاق افتاده
ولی هیچ وقت نبوده که بهم نگن l2p یا teleporter یا همچین چیزایی
بین قطعه و شبا یه کاما جا افتاده بود...نتونستی موقع خوندن اینو تشخیص بدی؟نقل قول:
امروزم بعد ازظهر مثل هر روز قطع بود... قطعی شبا بگیر نگیر داره و مثل بعد از ظهر دائمی نیست... ولی قطعی بعد ازظهر های حسابگر دیگه سهمیه روزانس مثل اینکه!
نه باو عصبانی نشدم:دینقل قول:
ببین عزیز چرا عصبانی میشی؟
آغازبه كار اينترت ملي از هفته آينده
رضا تقی پور با اشاره به جزئیات اجرای پروژه شبکه ملی اطلاعات و زمان بندی این پروژه که قرار بود در شهریورماه 91 انجام شود، گفت: هم اکنون تفکیک شبکه اینترنت از شبکه ملی اطلاعات برای دستگاههای دولتی در 29 استان انجام شده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: این پروژه تا هفته دیگر در کل کشور و در تمامی مراکز سوئیچ استانی یعنی 31 استان عملیاتی و طی مراسمی پرده برداری می شود.
وی نصب تجهیزات و جداسازی را از جمله دلایل تاخیر اندک به وجود آمده در این طرح عنوان کرد و به مهر گفت: کلیات اجرای این پروژه به تمامی دستگاهها ابلاغ و به صورت عملیاتی نیز با تمامی وزارتخانه ها مسائل مربوطه مطرح شده است.
تقی پور افزود: براین اساس ارتباط حدود 42 هزار دستگاه دولتی از شبکه اینترنت به شبکه ملی اطلاعات منتقل خواهد شد.
وزیر ارتباطات با اشاره به تبلیغات برخی شرکتهای اینترنتی در زمینه فروش اینترنت ملی یک مگابیتی با قیمت 7500 تومان به شهروندان هشدار داد: عرضه پهنای باند شبکه ملی اطلاعات در این مرحله هنوز برای مردم آغاز نشده است و ارائه پهنای باند به مردم و شخصیتهای حقیقی شرایط دیگری را نیاز دارد که در زمان نهایی شدن، اعلام عمومی خواهد شد.
وی به کاربران هشدار داد: فریب این تبلیغات را نخورند و دقت کنند که این اطلاعات از چه مراجعی اعلام میشود.
کاما هم میگذاشتی باز من گیر میدادم :8:نقل قول:
امروز بعد از ظهر من از ساعت 3 تا حدود 6 وصل بودم و بازی میکردم هم پینگ خوب بود هم لگ نداشتم ... شما کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
میدونی من واسه وجود همین تایم اوتای به اصطلاح اندک 1 روز و نیم نتونستم به سرور آنچارتد 3 وصل شم ؟! :41:نقل قول:
من از چندین نفر پرسیدم، نتیجه این بوده که شرکتایی مثل نوین نت به هیچ وجه ممکن تایم اوت ندارن .
دوستای من از سرور آنچارتد میان بیرون 3 سوته دوباره میان داخل، اما من وقتی بیام بیرون باید با صلوات و قل هو الله کانکتش کنم !
حسین جان من نوین نت دارم.
پینگ اوت داره در حده همون ۱۵ تا ۲۰ یکی داره.
سرور بعضی بازی ها واقعا با نت ایران مشکل داره.
مثلا تو ایران وصل شدن به سرورهای geow3
کاره حضرت فیله! مگه اینکه پرایوت بازی کنی.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
میشه بگی چطور وضعش بهتر شده؟ که من پارسال با 128 مخابرات جاهایی میرفتم که 80-100 نفر تو همون نقطه بودن lag نداشتم dc نمیشدم اما امسال تیر و مرداد بین 5-10 نفر هم lag بودم!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
صبانت
سرویس چند صبانت داری ؟ این عکس مال ساعت 9 صبحه ؟!نقل قول:
ساعت رایگان با چند میگیری؟
ساعت رایگان صبانت چند تا چند شده؟
عجب !نقل قول:
فکر کنم اگه از بهترین نقطه آمریکا که بهترین و بیشترین سرعت رو داره واسه شهر کرمانشاه اینترنت بکشن بازم گند میره توش ! :28:
این نوین نت توی شهر های دیگه دوستان دارن تایم اوتی واسشون وجود نداره .
یا همین مخابرات استان تهران . یکی از دوستان داره که به شـــــــــدت راضیه ! :20:
دوستان یه سوال خارج از محدوده ....
من میخوام از Proxifire روی یکی از سیستم های یک شرکت استفاده کنم
این شرکت خودش یک سرور داره که با استفاده از اون سرور به اینترنت وصل هست ... شبکه ی داخلی هم داره ...
حالا وقتی میخوام از پپ..روکسی یا فیلتر شکن یا وی پی ان استفاده کنم هر کاری میکنم نمیشه ... تنظیمات خاصی برای Proxifire باید انجام داد ؟
نقل قول:
128Kbps و ساعت حدود 10 شب این عکس رو گرفتم
ساعت رایگانش 1-6 صبحه که سرعت من از 16-20 KB ه