سلام
مگه سونی جشنواره زده؟؟
من هم دنبال همین مدل یا 40nx650 میگردم
البته بدون گارانتی
ولی اگه جشنواره با 40 درصد تخفیف باشه میرم نمایندگی میخرم
Printable View
سلام
مگه سونی جشنواره زده؟؟
البته بدون گارانتی
سلامنقل قول:
مگه سونی جشنواره زده؟؟
البته بدون گارانتی
بله - قیمت با گارانتی اصلی حدود 2600نقل قول:
ازکجا میشه تهیه کرد؟نقل قول:
جشنواره تا چه روزیه؟
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیگیری کن.نقل قول:
کم شدن قیمت این مدل ربطی به جشنواره یا چیز دیگه نداره قیمت این تی وی الان 2.690.000 هستش تو فروشگاه ها هم موجود تو جمهوری هم هست ولی چون کم شاید کمی بالاتر مثلا 2.750.000 بدند قیمت این تی وی همین باید باشه و قیمت قبلیش که 3.170.000 بود اصلا ارزش خرید نداشت حالا باز میشه بهش فکر کرد هر چند از نظر من انتخاب های بهتری هم میشه داشت تو این قیمتها .
دوستان تلویزیون LG 32LA66000 خیلی نظرمو جلب کرده توی اغلب سایتها قیمت زدن 2.033.000 به نظرت قیمتش واسه یه 32 زیاد نیست ؟
کلا نظرتون در موردش چیه ؟
قیمت توی بانه رو کسی نداره ؟
32 اینچ ایکس ویژن میخوای بگیری با کیفیت پنل A+ حتما بگیرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو مدل یعنی KD30 , KD20
من برای بابای دوستم گرفتم از صبح تا شب روشنه تو مغازشون تو بازار
راضین
سلام بر اساتید محترم سامسونگ40 اینچ 6950 با 6960 فرقشون توی چیه؟تو این رنج اینا بهترن یا سونی 40EX650 و یا 40EX720 .
درکل توی 40 اینچ ها کدوم مارک بهتره قیمت تا 2.500 یکم بالا پایین بشه مشکلی نداره.
با سلام
قیمت LG-42LN5100
میخواستم در ضمن کیفیتش چطوره؟
درود به همه دوستان...
کسی قیمت و کیفیت تلویزیون 47 پاناسونیک مدل et 5 رو داره؟
اینجا کسی پاسخگو هست؟ ....
2.500.000 واسه خرید کنار گذاشتم به نظرتون کدوم مدل زیر بهتره ( تو سایتهای فروش هر کدوم مشخصاتو یه جور زدن و البته کنتراست بعضی رو هم پیدا نکردم )
1- بگید کدوم بهتره و کنتراستشون چنده؟؟:n12:
Samsung LED 46D5550
LG LED 42LN57000
LG LED 42LS46000
LG LED 42LN54200
2- ریزولیشن و کنتراست که جلوش نو 587 چیه؟ 1:4.000.000 بهتره یا 587؟ :n12:
درود به همه دوستان....
به نظر شما برای تلویزیون 47 به بالا پلاسما بهتره یا LED ؟ بیشتر برای دیدن شو و کنسرت میخوام . فقط هم کیفیت تصویر برام مهمه نه مصرف برق و .... .
چون شنیدم که میگن LCD یا LED کنتراست رو بالا میبرن بخاط+ر همین تو فضای فروشگاه چون نور خیلی زیاده به مراتب خیلی بهتر از پلاسما تصاویر رو نشون میده ولی در محیط خونه بدلیل اینکه اکثرا شب مشغول به تماشای تلویزیون هستند ، به مراتب نور کمتری هست و پلاسما هم بخاطر نور کم محیط و هم بخاطر اینچ بالاتر ، از LCD و LED بهتره...
نظر شما چیه دوستان؟
دوست عزیزنقل قول:
در مدلهای بالا مثل سامسونگ و پاناسونیک پلاسما بهتر است
دوستان سلام میخواستم یه تلوزیون 42" سونی w670 بگیرم بانه قیمت 2/300 اعلام میکنه ولی میگه چینیه نه مالزی تقریبا یک ملیون با مالزیش اختلاف قیمت داره کسی از کیفیت چینیا خبر داره ؟
دوست عزیزنقل قول:
جواب شما را در این تایپیک دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی قیمت Panasonic TC-P50ST60 داره؟ گیر میاد؟
ممنونم ...نقل قول:
قیمت پلاسمای سه بعدی پاناسونیک رو هم دارین؟
ترجیحا 47 یا 50 باشه و اینکه چه مدلی خوبه که بگیرم...
با سپاس
امروز بعد از ظهر وقت شد برم بازار قیمت کنم تلویزیونهای جدید رو که دیدم بسیار فاجعه بار هست قیمتاشون!!!
تو سایتای بانه و اینا برای یه مدل ال جی زده 3500 این یارو فروشنده قیمت میده 4700 !!!!!!!!!!
آخه وجدان این جماعت کجا رفته؟!
خب قیمت با گارانتی بخصوص در سایزهای بالا تفاوت زیادی با تلویزیونهای به اصطلاح بانه ای داره!نقل قول:
نقل قول:
هر چیزی حد و اندازه داره ! گرون فروشی به اسم گارانتی هم دیگه یه اندازه ای داره آخه
همین امروز صبح از بازار جوانرود (گرونتر از بانه و نزدیکتر به شهر من) قیمت گرفتم برای 47 اینچ LG 6600 حدود 3350 گفتند که این تازه از بانه 300 تومن گرونتره ولی این کجا و 4.3 -4.7 میلیون گارنتی دارها کجا !!!!!!!!!!!!!!!!!!
همین الان سایت دیجی کالا گرانتی دار iهمین مدل ال جی 55 اینچش رو زده 8 میلیون در حالی که در بانه 4.5 میلیونه !!! 3.5 میلیون برای گارانتی؟؟:n24:
دوستان در حال حاضر پلاسماهای پاناسونیک vt50-st50-gt50 گیر میان؟تو بانه یا تهران؟50-55 اینچشون چند قیمت هستن؟
دوم اینکه دوستان این تی وی های سامونگ UNF8000 ایران اومده؟چند قیمت هستن؟
سلام
قیمت Samsung LED 46ES7770 رو میخواستم
سلام
دوستان من یه تلویزیون میخوام بخرم شرکن فرهنگیانمون این مدل رو داره
شارپ 40 اینچی تری دی مدل LE8300X
دامادمون سری 6 سامسونگ داره که البته شرکتمون نداره و باید از بیرون بخرم
میشه قیمت این مدل شارپ و سامسونگ ای ئی دی سری 6 رو بهم بدین البته مدل 46 اینچش رو
سوال بعدیمم این که ایا همراه این دو قلم الان هدیه مثل سینما خانگی و یا عینک داره و اگه مثبته چی باید داشته باشه که یه وقت دو در نکرده باشن فروشنده
دوستان در حال حاضر پلاسماهای پاناسونیک vt50-st50-gt50 گیر میان؟تو گناوه یا تهران؟50-55 اینچشون چند قیمت هستن؟
سلام
قیمت این موارد را در سایزهای 46 و 55 میخواستم
W800a
W900a
کسی در مورد این 2مدل نظر خاصی نداره؟ HX925 چطوره؟
سلام دوستان
قیمت سونی 46W700A رو دارید؟
حدود 3500 . بدون گارانتینقل قول:
Lg32cs5600
قیمتش بیشتر از 1200 هستش؟
بعد یه سوالی دارم اینه که ساپورت زیرنویس فارسیش مثل مدلای ال ای دیش داره؟
و دوم اینکه تو یه سایت زده بود 60 هرتز هستش ولی یه جای دیگه زده بود 100 هرتز.کدومه؟
درود به همه دوستان...
قیمت پلاسمای 50 اینچ پاناسونیک سری vt رو کسی داره؟
هم بدون گارانتی و هم با گارانتی...
با سپاس از همه دوستان
سلام
من با این دید می خواستم تلویزیون 46 بخرم که کیفیت صفحه نمایش خوب باشه و امکاناتی چون اینترنت و سه بعدی فکر نکنم حداقل الان تو ایران بدرد بخور باشه
حالا اگه راهنمایی کنن ممنون می شم :
دو مدلی که بهم پیشنهاد شده F5000 و 46eh6030 هست که تقریبا دویست هزارتومن با هم اختلاف دارن . (2200و 2350)
1- با توجه به اولویت صفحه نمایش کدومو انتخاب کنم؟ اولی 2013 هست ولی دومی 3d هم داره؟ میگن یکی edge light هست یکی direct light نمی دونم یعنی چه
2- ایا مدل های بالاتر کیفیت نمایششون واقعا بهتره یا فقط بحث امکانات بیشتر مطرحه؟
3- بانه 400 تومن ارزونتره و ساخت مالزی نمایندگی عوضش گارانتی داره پیشنهاد شما چیه؟
4- با همین پول میشه خرید بهتر کرد؟
=====================
5 - میخواستم با همین سایز یا بالاتر و کیفیت LED دنبای پلاسما باشم مدلای تهران پاناسونیک)VT( که خیلی گرونتره و مدلای بانه هم فقط 50X داره که شنیدم به پای LED نمیرسه ایا توصیه خاصی هست؟
با تشکر
عـــــــــجــب ادمایی هستند این فروشندگان !!!
امروز عصر یه سر رفتم پاساژهایی که ال ای دی های بی گارانتی میفروشن ببینم ... حدس بزنید چی دیدم؟!!
به جز یکیشون و اونم یک محصول جدید ، همشون (دقیقن همه) محصولات جدید و پرطرفدار از همه برندها رو جمع کرده بودند و اثری ازش نبود !!
خیلی کثیف و پست هستند ... از یکیشون پرسیدم فلان تی وی که هفته پیش گفتی 3700 کجاست ... گفت فروش رفته و دیگه نداریم اگه میخوای 4 میلیون (!!) سفارش میدیم بیارن !!
ای بر هر چی دروغ گوی شارلاتان کثیفه لعنت
لطفا قیمت دو مدل سونی رو با گارانتی و بدون گارانتی عنوان کنید
42 w804
42 w670
کسی نبود؟
یک دو سه
سلام
قیمت پلاسماهای پاناسونیک زیر رو میخواستم
50x50
42vt30
50vt30
50vt50
باسپاس
50x50 رو فقط میدونم با گارانتی از 2700 تا 3000 هست اونم به خاطر مرام و معرفت مغازه دارها هست ، بدون گارانتی هم 2500 هست قیمت بدون گارانتیش بیشتر نیست که کمتر شاید گیرت بیاد ، سری 2013 x60 اومدهنقل قول:
من این تلویزیون رو یک ماه هست خریدم ازش راضیم
سلام قیمت اینها»
lg la62100
lg la66100
la6000
lg lm66900
مرسی
همه 32 اینچ
سلام دوستان
میخوام یه 6980 بگیرم
قیمت چنده؟
ضمناً ارزش داره صبر کنم؟
فکر میگنین ارزون میشه؟
تو بازار مانیتور کامپیوتر که موجودی کمه داره گرون میشه
اگه تلوزیون هم همینه زود بخرم؟:n27:
اینایی که میذارم برات LED 40 اینچه قیمتاش نزدیک به 32 هست، 8 سانت از 32 بزرگترهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
41,850,000 ریال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
27,653,000 ریال
33,250,000 ریال
27,250,000 ریال
30,752,000 ریال
سلام به همگی یه سوال اگر ازبانه Lg47LA7400 بخرم فارسی رو ساپورت می کنه؟