این بستگی داره که با دسته ی چند به کنسول وصب بشید ..نقل قول:
اگه دستتون یک باشه یه تیمه و دو باشه یه تیمه دیگه و ...
Printable View
این بستگی داره که با دسته ی چند به کنسول وصب بشید ..نقل قول:
اگه دستتون یک باشه یه تیمه و دو باشه یه تیمه دیگه و ...
======================================نقل قول:
دیشب اگه بدشانسی نمی اوردم نمی باختم.اینترنتم چرا به سرور ea sport conncet نمیشد؟
باو باختی دیگه ! اشکال از مودم نیست اشکال از ISP هست . با من هم بازی میکردی Delay داشت .نقل قول:
======================نقل قول:
سلام عزیز دلم.......isp ]چیه؟چطوری درستش کنم؟راهنماییم کن دیگه.......
باو عزیز دلم چیه :دی ISP شرکتی که بهت اینترنت میده . اون شرکت چیه ؟ خب اگه راضی نیستی میتونی عوضش کنی عزیز دلم :دینقل قول:
من بن شدم.....ابدیت هم بودمنقل قول:
والا هم وقتشو ندارم هم اینکه فعلا ال تی پلاس ندارم نقل قول های زیر رو هم که می بینم بهتر می بینم که تا وقتی اون یکی کنسولم رو جی تگ نکردم لایو اینا نرم اون یکی کنسولم پاکه پاکه ولی اینی که الان باهاش بازی می کنم مشکوک به فلگه نمیشه که ریسک کنم فعلا منتظرم جی تگ بیاد این کنسول احتمالا فلگ شده رو جی تگ کنم DVD Key اونیکی رو هم دربیارم و بعد اورجینال خورش بکنم و با اون بیام لایو به نظر میاد داشتن یه اورجینال خور ضروریه مایکی جون خیلی شاکی شده این روزانقل قول:
نقل قول:
واقعا می دونم چه حسی داری گرچه تاحالا بن نشدم ولی می دونم چقدر ناراحت کننده اس تو فکر کن من پارسال وضعم از مال تو بدتر بود چون زدم DVD Key درایو رو پاکیدم تا همین هفته پیش اون کنسول گوشه نشین شده بود ولی با اومدن جی تگ امیدواری ها برگشت ایشالا مثه دفعه قبل که مایکی ککنسول های بن شده رو به زندگی برگردوند یه آفری به بن های این سری بده ممکنه مثلا یه آپدیتی بده که کنسول رو اورجینال خور کنه و با آپدیت کردن از بن خارج بشه... البته خیلی خیال باطلیهنقل قول:
[QUOTE=Spaniuly;6426282
واقعا می دونم چه حسی داری گرچه تاحالا بن نشدم ولی می دونم چقدر ناراحت کننده اس تو فکر کن من پارسال وضعم از مال تو بدتر بود چون زدم DVD Key درایو رو پاکیدم تا همین هفته پیش اون کنسول گوشه نشین شده بود ولی با اومدن جی تگ امیدواری ها برگشت ایشالا مثه دفعه قبل که مایکی ککنسول های بن شده رو به زندگی برگردوند یه آفری به بن های این سری بده ممکنه مثلا یه آپدیتی بده که کنسول رو اورجینال خور کنه و با آپدیت کردن از بن خارج بشه... البته خیلی خیال باطلیه[/QUOTE]
من از بچه های این تابیک کنسول فروم یکم دلخورم......منه بدبخت به عنوان کسی که چیزی نمی دونست امد قبل اینکه بره ایکس باکس لایو 100 تا سوال کرد که اقا چیکار کنم که برم لایو.......همه گفتن برو lt191 و داشبورد جدید رو ابدیت کن امکان نداره بن بشی..............خیلی جالبه 10 روز گذشته از اولین اتصالم به ایکسباکس لایو و من بن شدم.هارد ولی خراب نشده......حالم داره از زندگی به هم میخوره.....................گند به این شانس من......تنها دلخوشی زندگیم بعد از این همه دردهایی که تو زندگی داشتم با این حرکت متلاشی شد...لعنت به من
آقا اگه ممکنه چند تا ترفند خفن دریبل و شوت و پاس و ... برای این بازی بگید . واسه کنسول ایکس باکس . ممنون میشم ازتون .
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سهیل جان جای این صحبت ها اینجا نیست ولی خوب حق داری یه جورایی از دست بقیه ناراحت بشی ولی خیلیا مثه تو هستن الان بن شدن همیشه اینطوری بوده ال تی پلاس راهی برای دور زدن مایکروسافت هست توی لایو اینکه از بدشانسی شما مشکل دار بود دیگه تقصیر کسی نیست خود من هم می خواستم بریزم و میشه گفت خوش شانسی آردم که به نحوی از انحا هی نمیشد که ال تی پلاس بریزم... ادامه صحبت در مورد این جریان توی این تاپیک نباشه بهتره تا حقوق سایرین رعایت بشه بازم از جمع عذر می خوام که بی ربط با موضوع تاپیک بود
موفق و گیمر باشید
کسی میدونه آپدیت جدید نقل و انتقالات کی میاد؟
نمیاد عزیزم 20 روز دیگه بازی جدید میادنقل قول:
ای بابا، یعنی چی نمیاد! پس Support یعنی چی؟! ما رفتیم پول Redeem Code دادیم یعنی همش کشک؟:41:نقل قول:
Redeem code ربطی به آپدیت نقل و انتقالات نداره؛ شما پول بازی رو پرداخت کردی و از قابلیت آنلاینش استفاده کردی.. در ضمن آپدیت نقل انتقالات رایگان هستش.نقل قول:
در ادامه ی صحبت پیمان جان :نقل قول:
اگه بخواد این کار رو بکنه دیگه کسی نمیاد فیفا جدید رو بخره دیگه .. همه میرن یه نسخه میخرن و همش آپدیتش میکنن .. اینطوری ضرر میشه برای شرکت سازنده .. نمیاد این کار رو بکنه ..
شهاب جان مگه شما بازیه جدید رو فقط واسه اینکه ترکیب تیم ها اپدیت شده میخری؟؟؟
به سوتی خوبی اشاره کردی :31:نقل قول:
ولی
منظورم در کل آپدیت نقل و انتقالات و شاید بعضی پچ های رفع مشکل های رگافیکی هم بود ..
+
وقتی بازی ای مشکلی نداره و با یه آپدیت نقل و انتقالات از خیلی ازبازی های مثلا 2012 فوتبال ! بهتر میشه .. چرا که نه .. بعضی ها همین کار رو میکنن
متوجه هستم چی میگی، اما این خیلی نامردی هست:دی امیدوارم کسی پول خرید FIFA12 ( البته نسخه Orginal ) رو نداشته باشه تا همه بازم همون 11 رو بازی کنن!نقل قول:
شهاب جون فکر کنم پست خودتم پچ میخواد،رگافیکی چیه دیگه؟؟؟نقل قول:
+
من خودم تمام پچ های فیفا 11 رو از PSN دانلود کردم ولی تغییر آنچنانی ندیدم در ضمن فکر نمیکنم با پچ بشه مشکلات بازی رو حل کرد و در ضمن تر همه منتظرن نسخه جدید با تغییرات بیاد بعد شما میگی بیخیال همین 11 با پچ خوبه؟؟؟
اخه میدونی من خیلی حرفه ای ام چندین انگشتی تایپ میکنم قاطی پاتی میشه :31: :31:نقل قول:
+
اینا درس .. ولی به نظر من فیفا 11 هیچ مشکل خاصی نداره که آدم بخواد فیفا 12 بگیره ..
توی خارج هم ماشاا.. هر بازی 50 - 60 که کم کمش هست .. اونجا هم بحران اقتصادی :31:
خیلی ها هستن که دیگه نمیان پول بدن واسه بازی جدید .. مجانی آپدیتش میکنن ...
یعنی از ده انگشت هم بیشتر؟؟؟
آدم فضایی؟؟؟
+
خیلی هم مشکل داره،میخوای برات بشمرم؟؟؟
همین سیستم دفاع،دستت رو میذاشتی رو یه دکمه خودش توپ رو میگرفت((البته نمیگم این سیستم جدید خوبه ها؟؟؟))
همین تک به تک ها............
سیستم پاس کاری.............
برخوردهای فضایی............
سیستم آوانتاژ............
و خیلی مشکلات ریز و درشت دیگه....
خیلی مونده تا بتونیم یه سیمولیشن درست و حسابی رو تجربه کنیم شهاب جان،فکر کنم تا اون موقع پیر شده باشیم.......
ببین شبیه ساز بودن یه چیز نسبی هست ..نقل قول:
هیچ وقت نمیشه یه شبیه ساز 100 % ساخت .. قبول ؟
برای همین مثلا فیفا 11 نسبت به فیفا 99 مثلا شبیه ساز بهتریه .. ولی شبیه ساز کامل که نیست !
و در کل هر شبیه سازی هم یه مشکلاتی خواهد داشت .. یعنی هیچ وقت بازی ای ساخته نمیشه که هیچ مشکلی نداشته باشه .. چون به هر حال هوش مصنوعی هیچ وقت نمیتونه به هوش انسان برسه ...
برای همین باید توقعات بیاریم پایین ...
البته برای بازی کردن باید توقع رو بیاریم پایین .. برای بازی ساختن توقع باید بالا باشه ...
قبول در حد80%:31:نقل قول:
نظر جالبی بود اما خدا رو چه دیدی شاید روزی رو ببینیم که شبیه سازها به حد اعلای خودشون برسن و AI هم بتونه اونقد پیشرفته بشه که حرکاتی که از پیش براش تعیین شده رو مثل انسان اجرا کنه و بتونه اونارو با هم ترکیب کنه،نه فقط چشمش انقد به توپ باشه که گردنش کج بمونه((فیفا11))
ولی در کل نظرت درست بود شاید هیچ وقت هوش مصنوعی نتونه جای انسان رو بگیره.
در ضمن اگه توقع گیمرها از بازیها بیاد پایین که دیگه هیچ وقت بازی خوب تولید نمیشه،توقع باید بره بالا تا سازنده ها فکر نکنن استفاده کننده ها گوشاشون درازه................
این نظرات و توقعات مردمه که داره بازیهای سریالی مثل فیفا رو هر دفعه بهتر میکنه اگه کامنت ها و فیدبک های گیمرها نباشه مگه میشه بازی رو اصلاح کرد و تویه نسخه بعد بهترش کرد،این دقیقا کاریه که PES هر سال انجام نمیده و فیفا انجام میده..............
محتوای مخفی: /
خب ببین محمد جان خودت داری میگی حرکاتی که از پیش براش تعیین شده ... برای همین هیچ وقت .. یعنی هیچ وقت نمیشه که بازی مثله فوتبال واقعی بشه ... چون مثلا حرکات مسی که از پیش تعیین شده نیست :31:نقل قول:
این نکته ای که تو میگی اینه که حرکات از پیش تعیین شده رو خوب اجرا کرد .. و اینو کامل قبول دارم ..
قسمت دوم من گفتم توقع گیمر ها توی بازی کردن بیاد پایین ... ولی برای ساختن بازی باید بره بالا توقع ..
همین چیزی که تو گفتی ... منظورم همین بود ...
+
فیفا 11 هم که دیگه داره دورانش تموم میشه ..
یه سری عکس و اینا با موبایل گرفتم ولی حال نمیکنم بریزمش .. اگه وقت کردم یه حالی به تاپیک میدم :31:
CATALONIA,alex fera@ در مورد هوش مصنوعی
هوش ما انسان ها هم تابعی از یه سری پیش فرض هست.
مثلا در بازی واقعی فوتبال اگه خودمون موقعیت سانتر داشته باشیم به موقعیت کسی که براش سانتر میشه هم نگاه میکنم.
این پیش فرض رو تو ذهنمون داریم که برای یه بازیکن بلندقد و سر زن بهتره سانتر هوایی بشه ولی اگه یه بازیکن کوتاه قد و تکنیکی باشه توپ رو یه جوری زمینی بهش برسونیم.
حالا EA اومده همینکار رو کرده یعنی یه تابع (برای ما انسان ها پیشفرض برای ماشینها تابع) گذاشته برای یه بازیکنی مثل پیتر کراچ که مثلا مسی اون رو نداره،یعنی این تابع کاری میکنه که بازیکنی که میخواد سانتر کنه موقعیت رو بسنجه.
خیلی از این توابع نیازی ندارن حتما جلوی دید ما باشند (مثل قابلیت های بازیکنان که میشه کم و زیاد کرد) ولی در پشت صحنه دارن کارشون رو میکنن.
حالا هر چقدر بیشتر کارمند و پول در اختیار داشته باشید میتونید تا دلتون میخواد توابع رو برای بازیکن های شبیه هم (مثلا بر اساس قد یا تکنیک) بیشتر کنید و وقتی هم به اندازه EA منابع داشته باشید از این هم فراتر بر اساس هر بازیکن (یا حداقل بازیکنان معروف) توابعی جداگانه در نظر بگیرید.
شهاب جان میدونی منظور من از حرکات از پیش تعیین چی بود؟؟؟نقل قول:
منظورم یه چندتا تابع به قول دوستمون((این بالا))که AI با ترکیب اونها حرکات ترکیبی بسازه و هر چی این توابع بیشتر باشه به طبع حرکات بازیکنی که هوش مصنوعی و یا همون پلیر کنترلش میکنن هم بیشتر و بهتر میشه...........
مثلا به بازی دستور داده شده اگه پلیر دکمه فلان و فلان رو زد C.Ronaldo:31: این کارو انجام بدخ ولی با توابع میشه کاری کرد که تو موقعیت های خاص حرکت بازیکن هم تغییر کنه................
عکساتم آپ کن ببینیم....
+
بعدشم در ضمن من الان سوال برام پیش اومده،این آرمین چرا همش از پست های تو تشکر میکنه؟؟؟؟:31:
خب بحث خوب و جالبی بود ..
حالا یه بحث دیگه میخوام راه بندازم .. هر کی پایه هست بیاد جلو نظر بده ..
به نظرتون اورال مهم تره یا پوسونالیتی پلاس ها ؟
به نظر من هردو مهم هستن،مثلا من خودم اگه بخوام بازیکنی رو بخرم اول به اورالش نگاه میکنم بعد به پرسونالیتی پلاسش.............نقل قول:
ولی پرسونالیتی هم خیلی چیز جالبی هستش،مثلا خوده من با استفاده از ویژگی Distance Shooter رونی ده ها گل به ثمر رسوندم یا Poacher هونتلار.............
اورال یه چیز کلی هستش که برای تفکیک و لول بندی بازیکن ها هستش...............
اما پرسونالیتی برای کاستوم کردن بازیکن ها هستش شهاب جان به نظر من اینطوری خیلی به شبیه ساز بودن نزدیک شده فیفا،گیمر میتونه دقیقا طوری که دلش میخواد بازی کنه................
همین ...نقل قول:
پرسونالیتی + ها توی بازی خیلی به چشم میان ... یعنی مثلا اینیستا که دریبلر هست توی بازیش کاملا به چشم میخوره .. یا مثلا یه بازیکن که کلینیکال فینیش رو نداره با یکی که داره توی تک به تک ها فرقشون معلوم میشه ..
+
اورال بازیکن ها یه نظرم یه نمودی از پرسونالیتی پلاس هاست ... اورال نشون میده بازیکن توی پرسونالیتی پلاس هاش چقدر ماهره ..
بر عکس من بخوام بازیکن بخرم اول به پرسنالیتی + نگاه میکنم ... بعد با توجه به بودجه و اینا یه بازیکن با یه اورال رو میخرم ...
و به نظرم هم اولویت اول پرسونالتی هست .. چون مثلا شما یه مهاجم هدف میخواهید ... مثلا بین داوید ویا و فرناندو لورنته ... اورال لورنته 82 و ویا 88 .. ولی لورنته پرسونالتی پلاس Arial Threat رو داره ... ولی ویا نداره ...برای همین من خودم باشم لورنته رو میخرم چون میخوام سانتر کنم ... و گل بزنم ...
برای همین به نظرم پرسونالتی پلاس مهم تر از اورال هست و همون طور که گفتی برای کاستومایز کردن بازیکن هاست ...
+
یه سری نکته جالب هم بازی داره ..
مثلا من تازگی ها فهمیدم آدرینا ( که توی رم بازی میکرد ) پرسونالیتی پلاس Complete Forward رو داره ..:31:
یک سری از بازیکنا در فیفا 11 اورال هایی دارن که نباید داشته باشن.. کاکا 86، رونالدینیو 86، تونی کروس 80 و ...
بالانس ترین و مناسب ترین بازیکن در فیفا 11 به نظر من ماریو گومژ در بایرن مونیخ هستش. بازیکن فوق العاده ایه ... عین دنیای واقعی و هر حرکتی میبینم ازش انگار داره تو دنیای واقعی انجام میده . قدرت سر زنی بسیار بالا و شم ّ گل زنی بسیار بالاتر.. بازی کردن با این بازیکن لذت بخشه.. یادمه تو محوطه چسبیده به خط 18 یه گل خیلی خیلی قشنگ با سر زد .. واقعا لذت بردم.
راستی من هنوز از فیفا 11 سیر نشدم و فکر نمیکنم تا سال آینده (2012) سراغ 12 برم!
جالب بود ولی فکر نکنم اجرای پرسونالیتی+ ها به اورال ربطی داشته باشه..............نقل قول:
هر چی علامت پرسونالیتی+ها طلایی تر باشه بهتر اجرا میکنن ولی همون علامت سفید هم خودش خیلیه............
بر عکس شما شهاب جان من چون بیشر برای حمله از پاس تو در و یک دو استفاده میکنم،ویا رو میخریدم چون Poacher هستش و سرعت نسبتا خوبی هم داره................
آدرینا رو هم پیدا نکردم،شاید تویه کرییرت Complete Forward شده..................
+
راستی یه سوال هم داشتم...........
ممکنه ورتوال پرو که باهاش بازی میکنم پرسونالیتی + بگیره؟؟؟
من زیاد این مود رو بازی نمیکردم...........
خب همونطور که گفتی این زیبایی فیفاست که دست گیمر رو برای انتخاب بازیکن با توجه به ترکیبش باز میزاره ...نقل قول:
باز اشتباه تایپی :31:
ادریانو -- Adriano
منظورم بود ... :31:
+
والا منم خیلی این مود رو بازی نکردم .. ولی میشه ...
نصف عمر فیفا خوریت بر فناس شهاب :31:نقل قول:
والا منم خیلی این مود رو بازی نکردم .. ولی میشه ...
این مود برام فوق العاده اس اگه بازی گیرم بیاد اولین چیزی که روش زوم خواهم کرد همین موده... امیدوارم اکامپلیشمنت هاش بازم باشه ولی کمی ساده تر بابای آدم درمیاد گرچه مال فیفا 11 رو 2 بار 100 درصد کردم...
اینقدرام مطمئن نباش که پرسنالتی به ویرتوال پرو اضافه بشه فقط یک چیز می خوام اونم خاصیت فلایر هست که امیدوارم بشه با ویرتوال پرو اون رو کسب کرد
آرمین منم خیلی سعی کردم با این مود حال کنم ولی سروسامون درست حسابی نداشت،تو هر تیمی میخواستی میتونستی بازی کنی،از این بدم میومد...............
+
پرسونالیتی +ها به ورتوال اضلفه میشن حالا یا نه؟؟؟
می تونستی عضو کنی فقط توی یه تیمنقل قول:
وقتی توی کریر مود بازی می کردی فقط تیم ابتدیی دست خودته بعدش بنا به بازیت درخواست میاد از تیمای دیگه... در کل من از فیفا 11 بازی کردن شدیدا لذت بردم تاحالا فقط فیفا 07 و فیفا 08 اینقدر بهم چسبیده بود
در مورد پرسنالتی که اصلا نمیشه چیزی گفت پرسنالتی آخه مربوط به یه چیز واقعیت هست مگر اینکه این بیاد همه این فاکتور ها رو بذاره دم دست نمی دونم می تونم منظورم رو برسونم یا نه یعنی یه چیزی مثل PES اون کارت ها رو دیدن دیگه توی PES همینا توی فیفا هم هستن ولی دیگه دم دست نیستن نمی تونی این ها رو به یه بازیکن ساختگی بدی یا از بازیکنی بگیری ولی توی PES میشه اتفاقا همین قضیه لوس میکنه مثلا ژاوی توی فیفا خیلی با ارزش تر از ژاوی PES هست چون توی PES اراده کنی از ژاوی بودن می تونی ساقطش کنی ولی توی فیفا اگه همه خصوصیات ژاوی رو هم کاهش بدی بازم خیلی قوی تر از یه بازیکن معمولی میشه که همه خصوصیاتش هم روی عدد 1 نیست... این رو نمی تونه بذاره به صورت انتخابی مگه اینکه فیفا بیاد یه کار خاص و جالب بکنه امیدوارم چنین چیزی در نسخه های بعدی فیفا اضافه بشه یعنی به صورت هوشمند یه سری از خصوصیات اضافه بشه یعنی اضافه شدن یک پرسنالتی وابسته به سبک بازی باشه که هوش انسانی با VP خودش انجام میده یعنی اگه علاقمند به شوت از راه دور باشه و این رو توی بازی خودش توی طولانی مدت نشون بده (چه تو تمرین چه توی بازی) یه توانایی Long Ranger بهش افزوده بشه یه همچین چیزهایی می تونه خیلی به جذابیت بازی اضافه کنه
آقا راستی اهالی محل کوچ کنیم به تاپیک فیفا 12 دیگه... وقتشه با اینجا بای بای کنیم... گرچه به قول پیمان هنوز سیر نشدیم از این شاهکار فیفا 11
واسه 12 ماه دیگه مونثات ایگنور می شن:31: ===> Females Ignore For Another 12month
دوستان من تازه فیفا 11 گرفتم اگر کسی راهنمائی میتونه بکنه برای نصب پچ و شروع بازی لطف کنه یه پست به من معرفی کنه ممنون میشم
ارمین پس چطوریه که یه بازیکن توی منیجر مود بعد از یه مدتی پرسونالیتی پلاس میگیره .. ؟
مثلا الان من بعد از چند فصل گومز الان مهاجم کامل شده .. در حالی که روی حالت دیفالت خود بازی دو تا خوصیت فقط داره ...
به نظر من اورال ها روی پرسونالیتی ها تاثیر داره ..
مثلا اورا اول خصوصیت سرعت Speeder رو داره ولی یه کم که توی منیجر مود میگذره از خصوصیت Sprint کم میشه و وقتی کمتر از 90 میشه این خوصیتش برداشته میشه ..
بله این هست ولی در مورد بازیکنان Real نه VPنقل قول:
من منظورم این بود که این خصوصیات بدون در نظر گرفته شدن پارامترها و البته در مورد ویرتوال پرو انجام بگیره در مورد بازیکنان دیفالت بازی که بله رشد که می کنن خصوصیات ویژه می گیرن...
بازم تاکید می کنم امیدوارم مثله نسخه فیفا 10 خصوصیت فلایر مخفی نباشه و بشه کسب کرد دست به دعا بشید خیلی خصوصیت نابی هست! بخصوص که شیرین کاری های جدید بازی خیلی با نمکه اون ویدیوی حرکات تکنیکی رو نمی دونم دیدین یا نه الکسی پاتو دروازبان رو جا میذاره بعد با یه حرکت نمایشی توپ رو گل می کنه یه حرکت مارسی رولت مانند می زنه
فیلمیا پسر:31: دیروز فیفا 12 امده 11 رو گرفتی؟ یه دفعه 12 رو می گرفتی دیگه فردا پس فردا می تونی گیر بیاری :46: ولی خوب اینم هست که فیفا 11 بهترین فیفا هست البته منظورم برا کنسوله!نقل قول:
آرمین جان از کجا اینقد مطمئنی فیفا 11 بهتر 12 هستش؟؟؟
مگه نسخه کامل رو امتحان کردی؟؟؟
شاید 12 خیلی بهبودیافته تر،کاملتر و پرمحتوا تر از 11 باشه..................