امروز ساعت 17:02 دقیقه یه narotu تو سرور ddrace دیدم.مشکوک بود. نارو بیا تعیین هویت کن:31: تمام
Printable View
امروز ساعت 17:02 دقیقه یه narotu تو سرور ddrace دیدم.مشکوک بود. نارو بیا تعیین هویت کن:31: تمام
نه بابا!نقل قول:
دوستان این gb ها دهنه هم رو سرویس کردن
میگم میخواین اگه موافقین یه سرور واسه gb ها بزنم برن اون تو هم دیگه رو کیک کنن و بکشن هم دیگه رو ؟
بذار امشب همه با هم یه چند باری سرویسشون میکنیم:39:
حرف درستی زدا :31:
دهنه همو بقیه و هرکیو بگیو سرویس کردن این جماعت!:31:نقل قول:
آقایان من چرا Magical رو نمیبینم؟!:31:
خودم بودمنقل قول:
کجام مشکوک بود جیگر :31:
تو که ماشالا میای ما رو سرویس میکنی میری :31:نقل قول:
اما کلا بیشتر بیا عزیز :31:
عینک ؟ :31:نقل قول:
میگم Yuri این اسمت رو به خاطر Yuri Kane گذاشتی ؟
کلاً راجب اسم هاتون یک توضیح بدین :D
نه بعضی وقت ها به جای هویج (بز کوچولو )میشه ازشون استفاده کنیم !:31:نقل قول:
---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------
[QUOTE=narotu;6525434]خودم بودم
کجام مشکوک بود جیگر :31:
دماغت دیده نمیشد جیگر:40::40:
یعنی اینه مشکل پچه های ما ؟؟ الان مدل مو مشکل بچه هاست ؟؟ نه نه اسم من مشکل بچه هاست؟؟؟؟نقل قول:
دادا من اسممو به خاطر C&C yuri گذاشتم YURI اونایی هم که بازی کردن می دونن yuri چه کارکتری دیگه
امروز به 2 تا از gb :2: 2 هزاری ها فحش دادم دوباره امیر حسین با آقایان آواوسارا اخرشم کم اوردن رفتن بلاک:31: :2:
چی کار کنم اعتراف نکنم می میرم که ولی کلی خندیدیما هویت ج*****نس%%ی آواوسارا هم مشخص شد :46:
گیرپاش کردی فکر کنم ! فقط اسمت رو خواستم ببینم به خاطر Yuri Kane گذاشتی یا نهنقل قول:
به هر حال tnx
اسم من باحاله.اومدم بزارم johnny یا جانی تپق زدیم شد jhonny یا جونی lol
حالا دلیل اینکه خواستم بزارم جانی چیه؟در اون دوران یعنی زمانی که من عضو پی سی ورلد شدم سال 2007 بود یعنی 4 سال پیش،یا دورانی که من ازش به عنوان دوران جاهلیت تمام یاد میکنم :دی خلاصه اون زمان من تو جو یه بازی بودم به اسم bully که شخصیت اولش اسمش Jimmy بود.خلاصه من اومدم بزارم jimmy اسمش یادم رفته بود فکر می کردم اسمش johnny بوده بازم تو همون اشتباه کردم شد jhonny.
برای همین هیچکس از نام کاربری من سر در نمیاره.که الان امیدوارم فهمیده باشین.
این پست با دیال اپ زده شده و نوشتنش طول کشید.پول دیال اپ منو بدین.:دی
خیلی دلم براتون تنگیده...
:10::8::5:
(فقط میخواستم ببینم ملت چقد تشکر میزنن:دی)
چی بگم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیسی میتونه اموزشه سرور بلاک رو بزاره؟
ماشاالله ماشاالله هی .... ماشاالله به اسپم هی ماشاالله به قدش هی ابرو کمندش هی ماشالله به عروس هی ماشالله به داماد
منو میگی ؟:18::13::19:نقل قول:
بابا یکی جلو pro alexander رو بگیره امروز 5 بار vote داد منو انداخت بیرون عکس هم دارم!
ببری قبلش بگو که فحش مادر دادی
این بچه ها کین ؟ 2 بار رفتم سرور BLOCK این امیر حسین برا هیچی KICK می کنه
جمش کنید بابا ( *** عوضی ) سرور BLOCK نباید KICK داشته باشه تا بعضی ها مثل این بچه *** سو استفاده نتونند بکنند
حاضرم قسم بوخورم که قبلش فحش ندادمنقل قول:
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
هر کی به جز gb بیاد Block کیک میکنن + عکسنقل قول:
بخورم * پست قبلی
کیک سرور بلاک برداشته شد
خب حقته!:2:نقل قول:
ببری قبلش بگو که فحش مادر دادی
+
بابا این الکس خیلی چِتِه:31:
امروز تو سرور ddrace بلوک میکرد من اومدم ---- به هیکلش......
بد میگه بلوکتون میکنم...........بهش گفتم هیچ **** نمیتونی بخوری...........بعد میگه دیدی که دفه قبل یه **** خوردم:39:
سلام رمز مجيكال رو بايد از كي بگيرم
این یه سیستم داره (الکی که نیست)نقل قول:
سیستمش اینطوریه
با یکی از بچه ها قهر میکنی
میاد پس رو بهت میده
:31: :31: :31:
:19::19::hmm::25::37:نقل قول:
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
بیا teeدلمو واست تنگ شده حتی 1 مور چا هم نمیتونه ازش رد شه حسن:27:نقل قول:
اي خدا بگم چيكارت كنه narotu جون :31::31::27:.نقل قول:
از اون موقع كه اين پستت رو خوندم دارم ميخندم :31::27::31:!
ای خدانقل قول:
منو دستگیره کردنند هرهر میخندن
دوستان امروز از اونجایی که دیدم خیلیا پس رو دارن تو گروه یه تغییرایی میدم
نزدیک بیشتر از یه مقداری حدود 10 نفر از گروه یا بخاطر مطمئن نبودن یا نیومدن انداخته شدن بیرون
منم اخراج شدم :31:
بیگناهم به خدا کاری نکردم فقط زیاد نیومدم:31:
منم اخراج شدم؟!:19:
به چند نفر مشکوک بودم پس رو میرسونننقل قول:
تو که نمیومدی اصلانقل قول:
چه فرقی میکنه برات :31:
اوه اوه لو رفتیم!!!نقل قول:
به چند نفر مشکوک بودم پس رو میرسونن
:13:نقل قول:
تو که نمیومدی اصلا
چه فرقی میکنه برات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی گفته نمیومدم؟تو سروری برم که شما توش نیستی که دلیل بر نیومدن نی!FNG معمولا پلاسم!
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
یا وقتی مجیکال میرفتم هنبودی!
دارم پستاتونو میخونمو میخواندام :-)) اینجا بیشتر از خود بازی حال میده :-))
آقا من تازه عضو شدم GOOB کیه من .:GOOB:.ام این ۱کی دیگس با اسم من عضو شده من به جز این اکانت هیچ اکانت دیگه ندارم تو این فروم که اینم همین امروز تازه درست کردم !نقل قول:
یکی معرفی کنه ببینم این اسمأی که اینجا هستو تو بازی فرق میکنه هر کی کیه ؟ من خیلی از این اسمارو نمیشناسم ... !
از همهٔ بچههایئ که با وجود این که من تو فروم نبودام هوامو داشتن نمیذاشتن کسی دری وری بگه بهم ممنونم از جمله جیگر خودم Narotu ، Sorush ، Shahab ،Gold و ... و دم همهٔ اونایی که پشتم حرف زدن داستان درست کردنو ... گرم که دیگه نام نمیبرم از این به بدم خودم هستم چون واقعاً جالبه اینجا بودن خودش داستانی برا خودش :-))
۱ چیز دیگی هم که خیلی واسم جالب بود این Witcher کیه تو بازی ؟! اسمش تو بازی چیه یعنی ؟! عزیزم دچار خودشیفتگی نیستی ۱کم ؟ پیشکسفتی تو !؟ خفن * هستی ؟ یعنی از همه بیشتر به پستهایی که تو میدی خندیدم خیلی باحالی تو بابا :-))
۱ چیز دیگه خیلی جالب بود واسم شماها شاید ۹۰% BlackMer رو نشناسین و اصلا ندیده باشینش تو تیوردز و واسم جالبه که چطور با این حال این همه بزرگش میکنین این آدمو ؟! فقط واسه این که این تاپیکو اون زده ؟ مگه سازنده تیوردز انقد بزرگش میکنین BlackMer همون کسیه که وقتی منو تو تیوردز دید گفت چطوری سرور TDM و CTF بزنم اگه خودش هنوز تو فروم هست بید بگه غیر از اینه همون کسیه که اولین بر تو سرور من CTF با خودم باضی کرد گفت تو چن وقت داری بازی میکنی ؟! بعد شما با این که نمیشناسین آسان طرف کیه میگین فلانی وای خیلی خفنه !
بعد ۱ چیز دیگه کی گفته من فقط تو Blcok بازیم خوبه ! کی تاحالا دیدین من تو FNG باشم Frag غیر از اول یا دوم باشه !
کی شده من تو DDrace باشم جائی جا بمونم یا کسی هی منو با خودش ببره چون نمیتونم برم !
کدوم مپ رو من گیر میکنم که میگین فلانی فقط Blocker خوب !
کدوم مپی بوده که من خواستم توش رکوردم اول باشه و نتونستم اول باشم !
پیشه خودتون چی فکر میکنین ؟!
اون Clip که تو بخوای بسازی که تعیین کنی توش من باشم یا نه همون بهتر که خودتم نگاش کنی فقط ،خواهشاً خواستی درست کنی منو حذف کن خودم نمیخوام باشم ،اونایی که باید بازی منو دیده باشنو منو بشناسن میشناسن از اون BlackMer بگیر تا HI
نصف بیشترتونو Block کردنو همر کردنو راهو چاه بازی خودم یادتون دادم از اونی که خیلی ادعاش میشه ProAlexander بگیر تا ~Moein و... اگه غیر از اینه بیاین بگین غیر از اینه چن نفرتون اومدین گفتین بیا فلان چیزو یادمون بده من گفتم نه چندتاتون توDDrace کمک خواستین من کمک نکردمتون ؟!
هر کدومتون احساس کردین حرفی برای زدن درین هر سروری که شما دوس داشتین چه Block چه FNG چه DDrace بگین ۱ امتحانی میکنیم ، من نوبم نترسین ... من نمیدونم با این همه نوب بودن من چرا هر جا منو میبینین این کوالا میچسبین به درو دیوار !
درکل ببخشید ۱کم طولانی شد ولی ۳۰۰ صفحه شماها نوشتین (چرتو پرت) ۱ پست نسبتا طولانیم من دادم چون همهرو با هم دارم جواب میدم ...
انقدم خاله زنک نباشین زشته بخدا !
منم اخراج شدم :19:
گوب خودتو خیلی بزرگ میبینی.یه کم سرتو بیار بالا!
age kasi balatar hastesh ke ehtiaj hast saramo bala begiram ta bebinamesh begoo manam beshnasamesh man too baaziaye dige edeai nadaram vali fek mikonam too in baazi harfi vase zadan dashte basham ehtiaaj nist kasi behem bege ino ta bedoonamنقل قول:
در ضمن تو بازی اسمت چیه که انقدم بازیت خوبه که احساس میکنی من خودمو گنده میبینم !نقل قول:
بابا گوب معدن اعتماد بنفس:31: