دوستان من اونجایی موندم که باید از Lorenzo Midici دفاع کنم. منتها بعده اینکه همه رو میکشم, هیچ اتفاقی نمیوفته و لورنزو سر جاش وامیسته ! و علامت آبی آجکت روی لورنزو هست. فکر کنم Value نیاز باشه.
راهنمایی کنید لطفاً.
Printable View
دوستان من اونجایی موندم که باید از Lorenzo Midici دفاع کنم. منتها بعده اینکه همه رو میکشم, هیچ اتفاقی نمیوفته و لورنزو سر جاش وامیسته ! و علامت آبی آجکت روی لورنزو هست. فکر کنم Value نیاز باشه.
راهنمایی کنید لطفاً.
نه عزیزم نیازی نبود بدون ریختن پچ کرکو ریختم کار کرد .
الان یکم افت فریم دارم اما کیفیتش خیلی بالاست رفتم دیدم همه چی رو high هست . یکم بهتره بیارم پایین
عزيزان قبلا هم گفتم الان هم ميگم.من يه پچ بدون هيچ مشكلي دارم.ميخواين براتون اپلود كنم و براتون بذارم.نقل قول:
هركس خواست بهم پ.خ بده تا براش لينك دانلود رو بدم.خودم بازي رو تموم كردم.بدون هيچ مشكلي.
:40::40::40:
میگم افت فریم مربوط به چی هست رم ؟
توی ویستا با این سیستم یکم افت فریم هست . فکر کنم مثلا fps روی 10-13 باشه
2GB Ram
Geforce 8600 GT 512 MB
Intel 3.06 HT
رم کافیه ولی گرافیکت نه. البته cpu هم به شدت ضعیفه.نقل قول:
به هر حال راهی نیست این افت فریم رفع شه ؟ والا GTA IV که از این سنگین تر بود بدون مشکل اجرا شد (البته بگم با کلی نرم فزار و پچ و کلک :دی
نقل قول:
gta iv رم می خواد ولی گرافیک زیادی نمی خواد ولی این بازی تو صحنه هایی که نشون میده و حرکاتی که از نزدیک نشون میده گرافیک بالایی داره .
پس حتی اگه کیفیت گرافیکی هم low کنم تاثیری نداره ؟
خب من اون کرک skirdow رو دیروز ریختم و بازی هم تا یه جایی رفتم الان یه سوال برام پیش اومده دوستان
من توی ونیز هستم و قلعه رو گرفتیم و اینا
الان چقدر دیگه مونده تا بازی تموم بشه؟؟ :دی :دی
با سلام
من این بازی رو تقریبا تازه شروع کردم تو اون قسمت از یه نفر ما و به اون حوضچه آب راهنمایی میکنه ما از اون پایین تو اونجا قبرو اسکلت ها است تو این مرحله اون یارو فرار میکنه و دنبالش میفتی و در آخر همه اون چار نغر میکشی بعدا یه دربو نشون میده من هرچی کردم باز نشد قسمت kill ...........tempelter
سلام...نقل قول:
اونجا يه تابوت هست ...جلوش شيفت بزن بازش كن ...اگه شيفت كار نميكنه بايد كرك رو عوض كني ... همينجا هم هست ...صفحه قبل رو نگاه كن توي امضاي يكي از دوستان هست ...:10:
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
حالا مونده...بايد بري ...تازه كارهاي جديد ياد ميگيري...فعلا حال كن ...نقل قول:
با سلام دوست عزیز
اونجا تابوتی نیست من آخرین قسمت این مرحله منظورمه همون که چهار نفر مشغول خوردن نوشیدنی تو اون اتاق هستند و اون نگهبانها وقتی دنبالش پشت سرش درها را میبنده و تو بایید از یه راه دیگه بری وقتی همه نگهبانها را میکشی اون دره باز نمیشه فکر کنم کرک مشکل داره من از کدوم کرک استفاده کنم چون فکر کنم دو تا کرک موجود باشه skirdow یا اون یکی
اگه از skirdow استفاده كني بهتره ...نقل قول:
اگرم ديدي رد نميشي يه عكس از مرحله بزار ...
فک نکنم دری قرار بود باز کنیم.نقل قول:
فکنم از گوشه ی دیوار باید بری. یه عکس بزار تا بگم.
یه جایی دیوار باید باز باشه.
راستی شما فهمیدید قضیه ی این خال سمت چپ سینه که همه ی زنهای ... داشتن چیه؟
اگه کرک سرور بریزید برید دردسر value و هزار تا عوارض جانبی داره بهتره skidrow رو بگیری و خودتو راحت کنینقل قول:
فقط پست رو کامل بخون که نگی سیوام پاک شد و ...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4807103&postcount=278
من جايي كه تو گير كردي 30 دقيقه پيش بالاخره رد كردم همون كرك بهترين كرك هست مال من بعد نصب كرك نمي اومد ولي امروز به خواست خدا اومد ...! بعد از تابوت در سنگي رو باز كن بعد از آن كه صفحه سفيد شد اگر رفتي مرحله بعد كه هيچي ولي اگر نرفتي فقط بشين دعا كن :20:
دمتون گرم كرك خوبي بود امروز از شادي منفجر شدم . راستي قبل از تابوت و اين حرفا بايد تمام مراحل آن را از جمله مسابقه رو انجام داده باشي.! فكر كنم
كرك
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4807103&postcount=278
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
من هم ميخواستم همينو بگم .نقل قول:
من از اون شهر بزرگه برگشتم پیش عموهه بعد بهم دوتا حرکت جدید یاد داد که یه دفه یه آقاهه اومد و یه چیزی گفت عموهه هم گفت برم تو اون شهر کوچولوهه. بعد از یه آقاهه ماموریت گرفتم. یه فلش وسط یه برج بلند هست و من هر چی آدم اون دورو بر بود رو کشتم الآن هم با افتخار بالای برج ایستادم! می شه بگین الآن باید دقیقا چی کار کنم؟
سلام دوستان توی این مموری سه توی یه محوطه گرد با چند نفر شمشیر زنی و ... تمرین می کنه برای شکست نفر چهارم گفته space + دکمه 1 نگهدارید و بقییه رو دیگه متوجه نشدم ولی این یارو رو هرچی میزنم فایده نداره دفاع و فرار هم می کنم همینطر آیا را خاصی داره شکست دادنش یا بای انقدر بزنیم که که از کله مون بخار بلند شه البته سه نفر قبلی یه دقیقه بیشتر کار نمی برن ولی این یکی مخرب اعصاب
هدفتون به احتمال بسیار زیاد Antonio Maffei هست که بایستی بالای برج باشه, اما متاسفانه نامرئی شده! (درسته؟)... مجبورین Value رو تعویض کنین (صفحات قبل رو نگاه کنین... حدودا صفحه 200)نقل قول:
پست آدرس زیر رو مطالعه کنین:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4846794&postcount=1647
این ولیو چی چی هست؟نقل قول:
دوباره بازی کردم اونجا رو این بار بی سروصدا رفتم یارو سرجاش بود.
عزیزم پریده پایین شایدنقل قول:
دوباره بازی کردم اونجا رو این بار بی سروصدا رفتم یارو سرجاش بود.
دوستان به چه اشکالات جالبی برخورد می کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من الان دفعه دومه که دارم بازی رو انجام می دم از همون آفلاین سرور و value استفاده می کنم (نسخه 1906) تا الان هم مشکلی پیش نیومده.
دوستان موقع تمرین توی محوطه گرد از دست این نفر چهارم چقدر باید فرار کنیم ما هر چی در رفتیم افاقه نکرد (Escape)
نمی شه این تمرین رو اصلا انجام نداد خدا می دونه الا ن سازنده های بازی خودشون رو چقد متفکر فرض کردن که اومدن تازه تو مرحله 3 تازه ورداشتن آموزش بازی رو گذاشتن
میگم از کجا بفهمم نسخم چنده . یعنی 1.0 هست یا 1.1 :دی پچ واسه من یه جوری نصب شد . برای تست یه ترینر ریختم که ببینم چه نسخه ای هستم (ترینر 1.0 بود ) دیدم نمیخونه پس با این حساب 1.1 باید باشم که موقع نصب پچ ارور داد ./
در کل الان چه ورژنی هستم :دی
:19::19::19::19::19:
وای دوستان کمک!!
بازی رو اجرا کردم دیدم سیوم نیست و باید از اول شروع کرد!
سیو بازی کجای ویندوز هست؟
کمک چه کار کنم؟!!!!!
سلام...من راه ساده اش رو 2 پست بالاتر گفتم...حالا ديگه خود داني ...نقل قول:
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
سلام...برو به جايي كه بازي رو نصب كردي ...بعد رو ايكون بازي كليك راست كن و پروپرتيس رو بزن ...نقل قول:
بعد هم قسمت ورژن رو نگاه كن...
خيليا متاسفانه اينجوري شدن ...نقل قول:
راهي نداره ...يا از اول بريد ....يا سيو رو از يكي از دوستان بگيريد...:2:
وای!!
خب سیو بچه ها که اکثرا 100 در صد هست من میخوام از جایی که خودم بودم برم میشه؟
نوشته بود 1.2.2.0
نداریم که همچین پچی
---------
الان گرفتم
این فایل های اجرایی: که توی پست اون دوستمون بود ماله پچ 1.1 هست ؟ یعنی با کپی کردن اونا پچمون میشه 1.1 ؟
اگه اینطوریه من چقدر خنگم :دی
دوستان محترم و عزیز
کی اینجا Sequnce 12 یا 11 یا 10 هست هرکسی هست لطف کنه سیوشو بزاره....
ممنون
نقل قول:
چرا انقد طولانیه این اساسین 2 !!!!
تموم نمیشه که! من تازه سکانس 8 ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه 6 تا فک کنم مونده
من الان رسیدم به این قسمت 30 تا کدکس یا کودکس که موندن :دی :دی 2تاش مونده :دی :دی
کسی جواب نداد ؟
لنگ این ورژن هستم میخاوم بدونم .
نقل قول:ولله اين ورژني كه شما ميگيد ...هنوز توليد نشده ...:31:نقل قول:
بله...اولين و اخرين پچ همون 1.1 هست كه ورژن شما رو هم ميكنه 1.1
شما گفتید برم propertis بگیرم منم گرفتم . مگه ماله شما چنده :دی
طبق این پست :
من پچو ریختم اما نصب نشد :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4807103&postcount=278
could not retrieve installation folder! insallation will be aborted
بعد اون فایل های اجرایی رو کپی پست کردم . الان ورژن من 1.0 هست یا 1.1
اینم از اون ترینر 1.0 که وقتی میذارم چک کنه :
طبق اون عددا فکر کنم ماله من 1.1 باشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بزارید یه توضیح بدم اون فایل های اجرایی exe ها رو 1.01 میکنن ولی ورژن exe ها رو 1.2.2.0 میبینید ولی در حقیقت همون 1.01 هست و اینم بگم بهتره از ترینر 1.01 استفاده کنید و دلیل آپدیت نشدن بازی شما dvd شما هستنقل قول:
که بازی رو کامل نصب نمیکنه ولی زیاد اهمیتی نداره چون بازی برتون اجرا میشه و اینم بگم ترینر 1.01 کار میکنه ولی بعد از چند بار بستن و باز کردنش
عجب لباسی فکر کنم ایزیو اینجا 45 ساله شده باشه و از قیافش معلومه یکم جدی تر شده تو مایه های الطایر میزنهنقل قول:
من نمیدونم چرا شماها تو این مرحله گیر کردین هدف شما داره حرکت میکنه و بعد از 30 ثانیه میاد روی عرشه هیچکی هم دورش نیست که شما رو ببینه من همون بار اول ردش کردم یه قایق برداشتم و بهد پارو رو ول کردم تفنگ رو برداشتم و فرستادمش اون دنیا یکی از باگهای بزرگ بازی اینجا بود ایزیو میشینه کنار یارو میگه rest in peace یعنی تو 2 ثانیه از کشتی بالا رفت و اومد کنار یارو:18::39:نقل قول:
ممنون همینو میخواستم بدونم .
راستی اون ترینر 1.0 رو ریخته بودم ( ناقص کار میکرد ! ) نمیدونم چی شد پول شد 9میلیون + HP ( همون جون ) هم به حداکثر رسیده یعنی اون میزانی که در آخر بازی خواهد بود .
راهی نیست ریست بشه ؟ حال ندارم دوباره از اول برم . :دی
اگر میتونستم عکس بکشم خیلی خوب بود! صبر یه نگاهی تو pint بندازم!نقل قول:
یه جای اپلود عکس بدید عکساشو براتون بزارم.
فکر کنم باید از یکی از دوستان بگیرید!نقل قول:
نقل قول:
بابا دیگه بازی به این اسونی که ترینر نمیخواد!!!:31:
پول رو که این هلو از ویلا گیرت میاد! جون رو هم که از این معجون ها دواشه!
اصلا چون این بازی های ما کرک هست این ترینر ها باگ ممکنه خرابشون کنه.
کی ترینر خواست . یه بار برای تست زدم گند زد . الان راهی نیست ریستور کنم ؟
به ترتیب عددی که نوشتم بزنیدشون. اون فلش های قرمز یعنی هدف متحرک.
اون زرد ها هدف رو به اتزیو وصل کرده. یعنی باید از اون نقطه بکشید. اونایی که نزدیکه کشتیه باید از کشتی اویزون بشید بندازیدشون پایین.
همینطور اون فلشی که رو اسکله هست.
شماره 5 رو باید وایسید رو اسکله با تفنگ بزنیدش.
شماره 4 رو سعی کنید حت الامکان دور تر از 2 تایی باشه که وایسادن جلوی کشتی.. یعنی قسمتی کمین کنید بندازیدش تو اب که نرده نداشته باشه.
حالا این پیش میاد :
اینجا شماره 1و 2 روو چون ممکنه نشه جای خاصی زدشون شمارشون رو رو خودش نوشتم.
شماره 1 و 2 رو که کشتید :
هدف اصلیتون احتمالا دور خوئدش میچرخه ... یعنی اینور اونورو نگار میکنه.
وقتی روشو کرد طرف دیگه سریع با اسلحه دخلشو بیارید!:31:
شرمنده اگر نقاشیم بده! خیلی نقاشی نمیکشم! :31:
پس کلا راهی نیست بشه پول و hp رو ریستور کرد ؟
کسی سیو سکانس دو اونجایی که باید بری اوبرتو رو بکشی ( قبلش ) رو نداره ؟ سیو 100% نمیخوام .