اقا دمت گرم
خداییش تشکر خالی دیدم بی انصافیه
ممنون
یه سوال: این فونتش قابل تغییره یعنی میشه خودمون عوض کنیم؟ اینو الان شما عوض کردی؟ یا پیشفرضه؟
این swipe فارسی کار میکنه خوب؟ پیشفرض بوده یا نصب کردی؟
اقا دمت گرم
خداییش تشکر خالی دیدم بی انصافیه
ممنون
یه سوال: این فونتش قابل تغییره یعنی میشه خودمون عوض کنیم؟ اینو الان شما عوض کردی؟ یا پیشفرضه؟
بله خودتون میتونید تغییر بدید .نقل قول:
این فونتش قابل تغییره یعنی میشه خودمون عوض کنیم؟ اینو الان شما عوض کردی؟ یا پیشفرضه؟
نه این رام من کاستوم رام هست (رامی که برنامه نویس های متفرقه درستش کردن) برا همین اون برنامه نویس (که ما بهش میگیم کوکر) خودش فونت فارسی رو عوض کرده فک کنم , من دست نزدم . ولی فونت انگلیسی رو عوض کرده یه فونت خیلی قشنگ گذاشته زحمت من رو کم کرد چون بعد از نصب رام قصد داشتم فونت انگلیسی پیش فرض رام های رسمی رو تغییر بدم . هرچند عوض کردن فونت رام یک دقیقه هم زمان نمیبره .
آره بابا , کار میکنه هم حرفه , معرکه ست , سریعترین تایپ توو گوشی های موبایل رو یه خانوم با همین Swype انجام داد و توو کتاب رکود های گینس ثبت شد ! خیلی چیز مفیدیه , من اولش فکر نمیکردم کلمات فارسی رو بتونه تشخیص بده و فقط انگلیسیش اینطوریه بعد وقتی امتحان کردم دیدم یک هزارم هم با هم فرق ندارن و انگلیسی و فارسی عین همن , من فارسی رو فقط عادت کردم با این تایپ کنم , جنبه ی سرگرمی هم داره وقتی آدم داره تایپ میکنه :31: آدم اصلا خسته نمیشه از تایپ ! کاش فینگلیش رو هم سامسونگ به رسمیت بشناسه !! اونوقت دیگه یه دسته گل میخرم میفرستم دفتر مرکزی سامسونگ توو کره :31:نقل قول:
بله دوست عزیز همه ی رام های گلکسی که فارسی رو پشتیبانی میکنن (که تعداد این رام ها هم کم نیست) این قابلیت Swype فارسی رو به طور پیش فرض دارن
سلام
من یه مشکل دارم هر کاری می کنم gps این گوشی ااطلاعاتی رو نشون نمی ده.ممنون میشم راهنمایی کنید
معمولا برای استفاده از GPS یاید به اینترنت هم وصل باشی تا عکس هارو لود کنه.تنها نمیشه.نقل قول:
یه راه دیگه هم اینه که نقشه ی شهر یا منطقه ای که توش زندگی میکنید رو با PC دانلود کنید و نقشه رو بریزید توو حافظه ی داخلی گوشیتون تا همیشه بتونید بدون استفاده از اینترنت از GPS گوشی استفاده کنید
----------------------
خدمت شما :نقل قول:
JustPictures
کد:http://www.4shared.com/file/qO2BSiFe/JustPictures_by-Atropates.html
سلام
من V*P*N گوشيم فعاله ولي اندرويد مارك رو گوشيم نصب نيست . چطور ميتونم به گوشيم اضافه كنم تا بتونم برنامه هاي اندرويد رو دانلود كنم ؟
نرم افزار باركد اسكنر هم دارم ولي با اون هم نميشه برنامه دانلود كرد :-(
ممنون ميشم كمكم كنيد
سلام
ایا برای شما هم داخل پک سی دی نداشت ؟
ایا با ریختن زیاد برنامه و بازی، باعث کند شدن دستگاه میشه ؟
چرا , 2 تا CD کوچیک داره , یکیش CD درایور گوشی , اون یکی هم CD نرم افزار Kiesنقل قول:
تا جایی که میدونم بستگی داره چقدر برنامه نصب کنی , من خودم تا 7 صفحه برنامه و بازی هم نصب کردم (یعنی بیشتر از 100 تا App) و کند شدنی احساس نکردم , خیلی از این بیشتر هم دوستان نصب کردن و میگفتن کندی ندیدن
رام گوشیت هم خیلی تاثیر داره رو این موضع , اگه رام درست حسابی و پایداری داشته باشی رو گوشیت مشکلی پیش نمیاد
جالبه برای من اصلا سی دی نداشت . ممکنه گوشیم قلابی باشه یا قبلا استفاده شده باشه؟ از کجا میشه فهمید؟زمان مکالمه رو کجا درج میکنه ؟نقل قول:
من 610 خریدم
اولا مبارکه
نه به قلابی بودن که ربطی نداره , اندروید ه دیگه سیستم عاملش؟ apk روش نصب میشه؟ اندروید تقلبی با اندروید اصلی فرقشون خیلی تابلوست ,CD خیلی از گوشی ها رو برمیدارن , CD خیلی از Wave ها رو هم برمیداشتن , کلا سر گردنست بازار موبایل این مملکت , هرکی هرکاری خواست میکنه , توو نگران نباش . خودت باز کردی بسته رو ؟ یا جعبه باز شده بود؟ روی صفحه نمایش برچسب بود؟ برچسب کامل رو گوشی چسبیده بود یا لبه هاش نچسبیده بود و زیرش گرد و غبار بود؟ زیرش هوا که نبود؟ باطری گوشی جدا توو یه نایلون پلمب شده قرار داشت یا رو گوشی بود؟ راستی از کجا خردیدی گوشی رو ؟نقل قول:
جالبه برای من اصلا سی دی نداشت . ممکنه گوشیم قلابی باشه یا قبلا استفاده شده باشه؟ از کجا میشه فهمید؟زمان مکالمه رو کجا درج میکنه ؟
کی خریدی؟ بدون گارانتی دیگه آره ؟نقل قول:
من 610 خریدم
من دیروز از بازارموبایل ایران خریدم .گارانتی داره ولی شرکتیهنقل قول:
سیستم عاملش اندروید 2.1 هست .ولی نمی دونم apk روش نصب هست یا نه(اگرراهنمایی کنیدممنون میشم)
جعبشو جلوی خودم باز کرد و روی ال سی دیش برچسب داشت ولی دقت نکردم که به لبه هاش چسبیده یا نه
باطریش هم از توی نایلون دراورد ...
يكي نيست جواب بده...در ضمن مقايسه فارسي اين گوشيها هنوز نيومده؟....:31:نقل قول:
سلام دوستان :40:
من براي اولين بار ديزاير اچدي رو ديدم......ميدوني چيه من يخورده هوايي شدم .:19:
به نظرتون ارزششو داره 150(حدودا) تومن بيشتر بدي ديزاير اچدي رو بگيري؟....كلا يكي برتري هاي گلكسي رو (بدون تعصب)با برتري هاي اين گوشي مقايسه كنه ....تا منو قانع كنه كه فلان گوشي بهتره يا باصرفه تره ؟(خداييش خيلي سردرگم شدم :41:جفتشون براي خودشون غوليند:31:)
دوستدار شما ياشار
نه دوست عزیز پس مطمعن باشید , از بازار موبایل خریده باشید اونم با این شرایطی که گفتید احتمالش خیلی خیلی کمه که گوشی کارکرده باشه . اینم که تقلبیه یا نه , احتمالش صفر ِ .نقل قول:
من دیروز از بازارموبایل ایران خریدم .گارانتی داره ولی شرکتیه
سیستم عاملش اندروید 2.1 هست .ولی نمی دونم apk روش نصب هست یا نه(اگرراهنمایی کنیدممنون میشم)
جعبشو جلوی خودم باز کرد و روی ال سی دیش برچسب داشت ولی دقت نکردم که به لبه هاش چسبیده یا نه
باطریش هم از توی نایلون دراورد ...
apk پسوند فایل های اجرایی سیستم عامل اندروید هست , مثل exe توو ویندوز PC مثلا . خواستم ببینم تا حالا روش برنامه نصب کردید یا نه تا تقلبی بودن یا نبودن گوشی معلوم شه که اونم نمی خواد چون اینجوری که گفتید فک نکنم اصلا تقلبی باشه گوشیتون .نقل قول:
.ولی نمی دونم apk روش نصب هست یا نه(اگرراهنمایی کنیدممنون میشم)
بازم مبارکه
--------------
دوست عزیز خودتون توو تاپیک دیزایر اچ دی با دلیل و منطق میای میگی گلکسی با قیمت برابر هم از دیزایر اچ دی گوشی بهتریه چه برسه به 200 تومن ارزون بودن گلکسی , خو وقتی خودتون براتون قضیه ثابت شده احتیاج به ثابت کردن ما نداره ! ولی بازم اگه نظر مارو میخوای حتما بدونی , بله نظر بنده هم مثل نظر شماست , منم فکر میکنم گلکسی اگه قیمت رو اصلا به حساب نیاریم برتری داره نسبت به دیزایر اچ دی و فعلا بهترین اندرویدی بازار گوشی های موبایل هستش .نقل قول:
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من براي اولين بار ديزاير اچدي رو ديدم......ميدوني چيه من يخورده هوايي شدم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون ارزششو داره 150(حدودا) تومن بيشتر بدي ديزاير اچدي رو بگيري؟....كلا يكي برتري هاي گلكسي رو (بدون تعصب)با برتري هاي اين گوشي مقايسه كنه ....تا منو قانع كنه كه فلان گوشي بهتره يا باصرفه تره ؟(خداييش خيلي سردرگم شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جفتشون براي خودشون غوليند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اینم مقایسه ی یه کاربر ایرانی از این دو گوشی :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=456833
باسلام خدمت دوستان
1- وقتی کد *#1234# رو می زنم موارد زیر نمایش داده میشود:
PDA :I9000XFJM1
PHONE:I9000XXJM1
CSC :I9000XFJM1
کدامیک را برای نصب رام باید نظر گرفت؟
2-من می خواهم دفترچه تلفن فارسی داشته باشم ، ولی امکان تایپ فارسی نیست ، پیشنهاد شما چیست؟
3-من می خواهم به 2.2 گوشیم رو ارتقا بدم.(روت نشده )برای اینکار بهتره با گوشی وصل شم به اینترنت و اپدیت کنم یا اینکه روش دیگری رو پیشنهاد می کنید؟
4-پیشنهاد شما برای اینکه بجای اینکه از 2.1 برم به 2.2 ، از 2.1 برم به 2.3 چیست؟(البته در ان صورت باید کمی صبر کنم)
5-درمجموع پیشنهاد می کنید گوشی رو روت کنم یا نه؟
باتشکر
شما برای دیدن ورژن گوشیت بهتره که بری توی setting - about phone اونجا همه چیز رو نوشتهنقل قول:
شما باید گوشیت رو روت کنی بعد اقدام به نصب رام کنی برای ساپورت فارسی هم پیشنهاد میکنم رام spike 4 رو نصب کن که خودم داشتم رام خوبیه
الان من رام darky v.7 2.2.1 استفاده میکنم که توی این مدت که دارمش بهترین رامی هست که نصب کردم خیلی چیز توپیه ...
رام 2.3 درست حسابی هنوز نیمده پیشنهاد میکنم همون 2.2 رو نصب کنید .
من همان مسیری را که گفتید رفتم در قسمت kernel version نوشته root@se-s603#2 2.6.29 .ایا این گوشی روت شده است؟نقل قول:
باتوجه به اینکه baseband version گوشی I9000XXJM1 هست و build number آن ECLAIR.XFJM1 ، به نظر شما از کدام رام برای 2.2 استفاده کنم؟
درضمن ظاهرا دستگاه من مشکل 3 دکمه رو داره ، ایا با ارتقا مشکل حل خواهد شد؟
و اخرین سوال اینکه درکجای گوشی میشه کل زمان مکالمه را فهمیدی؟(یعنی چند دقیقه با دستگاه مکالمه صورت گرفته)
مرسی
سلام من هر کار کردم نتونستم با اين گوشی mms بفرستم
اون مسيری که بچه ها لطف کردن در صفحه های قبل گفتن برم و تنظيمات دستی رو انجام بدم دادم ولی نشد البته اين تنظيمات مسيرش يکم فرق داشت چون مال يه گوشی ديگه بود که عزيزان قرار دادن ولی پيدا کردم تو گوشييم
ميشه يکی زحمت بکشه تنظيمات دقيق mms رو i9000 بگه ممنون :11:
2 شب پیش رفتم دو تا از پاساژای خیابون احمدآباد مشهد قیمت گالاکسی رو بگیرم:
-اولین جا 16 رو میگفت 700 ... 8 رو میگفت 685 :18: بهش میگم یعنی تفاوتشون فقظ 15 تومن؟؟؟!!! میگه : آره .... البته حواسش جای دیگه بود و چون فکر میکرد که طرفش (خودمو میگم!) اهل خرید نیستو فقط اومده قیمت بگیره اینجوری گفت!
- یه جا دیگه vibrant یا همون T...mobile رو داشت 8اش رو میگفت آنلاک شده ... قیمت 685 ! که به نظرم اصلا ارزش همچین قیمتی رو نداره..
- یه جا دیگه 8 رو گفت 640... میگم با گارانتی؟ خیلی طبیعی میگه : نه ... سامسونگ که اصلا گارانتی نداره !!! :18: منم اصلا بلد نیستم تو این مواقع یه جواب درست و حسابی به طرف بدم...فقط گفتم پس مایکروتل و پارسه و حالا ماکروتل چی اند؟؟؟
- بعضی هام که علاءالدین بازی(!) در می آوردند میگفتن شما چند قیمت داری؟!!!
- خلاصه کمترین قیمتایی که گرفتم : گارانتی مایکروتل 8 گیگ :630
بدون گارانتی 8 گیگ : 640
!!!!!!!!!!!!!!
مونده بودم که چرا اینطوریه !!!
3 تا مغازه با گارانتی رو 640..640..630 میگفتن ولی همه بی گارانتی ها 640 به بالا بود !!! به یک بی گارانتی هم گفتم من گارانتی دارشو 630 قیمت گرفتم اونوقت تو چه جوری میگی 650؟؟؟ میگه امکان نداره اون 630 گارانتی داشته باشه ...
مشهده دیگه !!!
میگم این داستان خریدن وسایل الکترونیکی تو ایران هم واسه خودش فیلمی هستا :دی
اروپا یه مغازه طرف میره . چند ثانیه بعدش با گوشی بیرونه فروشگاست :دی
ولی اینجا به نظرم بهتره ! حداقل هیجان داره خرید !!
مخلصیم .
شما اگه توی منو آیکن برنامه superuser داشته باشید گوشی شما روت شدهنقل قول:
برای رام هم گفتم که اگر فارسی میخواید spike 4 بهترین گزینه میتونه باشه
اگه مشکل سه دکمه دارید حتما اول برطرفش کنید بعد اقدام به نصب رام کنید
این آخری هم نمیدونم
سلام
من V*P*N گوشيم فعاله ولي اندرويد ماركت رو گوشيم نصب نيست . چطور ميتونم به گوشيم اضافه كنم تا بتونم برنامه هاي اندرويد رو دانلود كنم ؟
نرم افزار باركد اسكنر هم دارم ولي با اون هم نميشه برنامه دانلود كرد :-(
ممنون ميشم كمكم كنيد
یادمه تو انجمن اندو ایرانی،داستان خرید گوشی اندرویدی (قیمت گرفتن در حقیقت!) توی ایلام رو نوشتم و باعث شد که خیلی ها سفره ی دلشون رو واز کنن و کلی داستان خوندم که کلی باحال بود!!!نقل قول:
میگم این داستان خریدن وسایل الکترونیکی تو ایران هم واسه خودش فیلمی هستا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از یارو که گفته سامسونگ اصلا گارانتی نداره خیلی خوشم اومد!!
حالا خوبه اونجاها قیمت میدن تو اصفهان باید پول رو نشون بدی تا بهت تازه قیمت بدن:31:
تازه تقریبا از ۱۰۰ مغازه ۵ یا ۶ تا از مغازه ها گوشی رو دارن
---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
راستی حالا که حرف انجمن اندو ایرانی اومد
میشه یکی بگه دارن چیکار میکنن که یک ماه هست سایت رو بالا نمیاره
سلام دوستان:5:
یکی از مهمترین دولوپرها با نام codeworkx خبر داده که موفق به پورت کردن اندروید 2.3 Gingerbread بر روی گالاکسی اس شده و در تست Quadrant توانسته به امتیاز 2227 دستیابی پیدا کند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://android.hdblog.it/2010/12/26/continua-il-porting-di-gingerbread-su-galaxy-s-quadrant-va-gia-oltre-i-2200/
سلام...چرا ميزني؟:31:من اون موقع كه گفتم هنوز ديزايرو از نزديك نديده بود:27:....از يه بابت درست ميگي يه زماني خود من همين حرفو ميزدم(الانم ميگم...) ولي اونروز تو علاالدين از فروشنده ها پرسيدم ميگفتند ديزاير اچدي...منو هوايي و گيج كردن (مغزمو شستشو دادن:31:)شايد بخاطر منفعت خودشون ميگفتند...گفتم بيام از شما اساتيد بپرسم:8:كه ديدم واقعا بهتره ببخشيد اگه من كمي وسواسيم...:27:در ضمن ممنون از لينكي كه دادي خيلي مفيد بود از اول ميدادي.:11::11::11:نقل قول:
دوست عزیز خودتون توو تاپیک دیزایر اچ دی با دلیل و منطق میای میگی گلکسی با قیمت برابر هم از دیزایر اچ دی گوشی بهتریه چه برسه به 200 تومن ارزون بودن گلکسی , خو وقتی خودتون براتون قضیه ثابت شده احتیاج به ثابت کردن ما نداره ! ولی بازم اگه نظر مارو میخوای حتما بدونی , بله نظر بنده هم مثل نظر شماست , منم فکر میکنم گلکسی اگه قیمت رو اصلا به حساب نیاریم برتری داره نسبت به دیزایر اچ دی و فعلا بهترین اندرویدی بازار گوشی های موبایل هستش .
دوستدار شما ياشار
بابا این سایت روزانه یکی دو هزار کاربر داره...حالا اینا میخوان این تعداد کاربر فعال رو با سرور های معمولی راه بندازن!!!نقل قول:
میشه یکی بگه دارن چیکار میکنن که یک ماه هست سایت رو بالا نمیاره
من دو ماه تو گوششون خوندم که سرور ابری بگیرین ارزون تر و سریع تر و بی مشکله! قبول نکردن که نکردن...الان هم هاست ها رو گرفتن و مشکلاتشون تقریبا برطرف شده!!باید دید که کی انجمن رو باز میکنن باز...یه مدت کلا ارور میداد و انجمن حتی باز هم نمیشد!!
سلام دوستان بعد از مدتها برگشتم...
من رام گوشیم مشکل پیدا کرده کند شده بنچمارک 1600 میده!! بد جوری داره اذیتم میکنه... لطفا" اگه کسی لینکی از رام spike 4 داره بده... رام الانم spike 3 هستش...
مرسی
داش پوریا من فرویو 2.2.1 نصب کردم.
بیا اینجا بگیر.چیز خوبیه....
یه h از handheld بردارکد:http://www.hhandheldusers.com/forum/t9861-5.html
دمت گرم اساسی....:10::46::11::8:نقل قول:
2.2.1 اروپاست ؟
یا فارسی هم اووومده ؟
-----------------------------
ویرایش:
لینکو باز کردم
دیدم سوالم چقدر مسخره بود
اینم الان پیدا کردم.... فقط مشکلم اینه که این میگه با odin منم اونو بلد نیستم... نمیدونم میشه از همون ریکاوری نصب کرد یا نه....
یه f از اول آدرسش کم کن...:31:کد:http://fforum.xda-developers.com/showthread.php?t=831038
دوستان یه مطالعه بفرمایند:20:
سلام دوستان:5:
Mega Jump:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Classic Tetris:کد:http://dailymobile.se/2010/12/25/android-app-mega-jump-free-download/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی 3بعدیCrazy Snowboard:کد:http://dailymobile.se/2010/12/25/classic-tetris-game-for-android-devices/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://android.hdblog.it/2010/12/25/crazy-snowboard-grafica-3d-ed-evoluzioni-su-android/
دوستان یه خواهش.... اگه کسی میتونه اینو دانلود کنه... و رو مدیا فایر آپلود کنه... لینکش ف*%#یلتره!!! مال برنامه های اضافی رام spike 5 هستش... من اگه خدا بخواد امروز دارم نصبش میکنم.....
خیلی ممنون میشم....کد:http://www.multiupload.com/IVLBW47RDJ
از تایپیک مستقیم کردن لینک های همین سایت استفاده کن..نقل قول:
دوستان یه خواهش.... اگه کسی میتونه اینو دانلود کنه... و رو مدیا فایر آپلود کنه... لینکش ف*%#یلتره!!! مال برنامه های اضافی رام spike 5 هستش... من اگه خدا بخواد امروز دارم نصبش میکنم.....
رپید شیر :نقل قول:
مخلصیم .کد:http://rapidshare.com/files/437985136/XXJPX_addOn.zip
تشکر از دوستان گرام برای لطفشون :11:ی
کسی مارکت applanet رو که senaps عزیز گذاشتن داره؟ من امروز هرکاری میکنم برنامه هاش نمیاد... نکنه.... نکنه... نکنه زبونم لال شیلترش کردن....
چون خیلی کاربر داره خیلی وقتا قابل استفاده نیست.نقل قول:
بهترین زمان اونجوری که من خیلی وقته دارم استفاده میکنم از 12 شب به بعد تا 10 11 صبحه.
نه که فقط تو این ساعتها باشه ها. ولی تو این ساعات همیشه برنامه هاش لود میشه و سرعت دانلودش خوبه.
تجربه ی من بود. :10:
سلام به همه.
بچه ها من میخوام این گوشی رو بخرم ولی راستش تجربه ی خیلی بدی از omnia2 داشتم.کسایی که دارن میشه راهنمایی کنن که
از این گوشی چقدر رضایت دارن؟
ممنون.
والا من كه راضيمنقل قول:
بعد از اينكه از خريد n97 با تقريبا دو برابر قيمت فعليش كه با كلي تبليغات اومده بود حسابي سرخورده شدم و حدود يك سال با گوشياي معمولي كار ميكردم
اين گوشي رو گرفتم و انصافا اين بار راضيم
ولي در كل شما بايد اول معيارهاتون رو براي خريد گوشي بگين
تا بشه بهتر راهنماييتون كرد
من برام سریع بودم گوشی توی اس ام اس دادن و فون بوک و شماره گیری خیلی مهمه دوست دارم گوشیم روون و سریع باشه.نقل قول:
همینطور گیم و موسیقی هم برام مهمه.