اول رفتم ولی عصر هیچ کس نبود! رفتم ان جا دیدم 2 نفر نشستن دارن جواب می دهند!نقل قول:
Printable View
اول رفتم ولی عصر هیچ کس نبود! رفتم ان جا دیدم 2 نفر نشستن دارن جواب می دهند!نقل قول:
خواهشا همه لطف کنن در این نظر سنجی شرکت کنن تا امار دقیقی به دست بیاد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=512397
---------------------------------
آره راست میگه شرکت کنین ما که چیزی برای از دست دادن نداریم نه سرعت داریم نه دانلود رایگان و نه هیچی.نقل قول:
این قانون جدید شاید ......
حال کنید تست رو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط سرعت آپلودش خوبه جون میده برای اینترنت ماهواره ای
من امروز صبح سرویسم قطع شد.الان که وصل شد دیگه با وی پی ان مشکلی ندارم.با وی پی ان دانلود 50-60 داشتم:20:
بله عزیز ربطی به هم نداره !! آره خیلی مسخره اس ولی به دل نگیر :27::27:نقل قول:
نقل قول:
این که قدیمیه بابا اینا هم اوج گرفتدشون.:46::46::46:
موش تو سوراخ نمی رفت، جارو به دمش می بست ...نقل قول:
جالبه سرعت آپلود بیشتره دانلوده!!:39:
عجب مسخره بازی!!
شهاب تو به این میگی خراب که لایو نمیای ! O_o
یک تماس با شرکت جلفا بگیر.نقل قول:
من خودم اگه خطم فیبر نبود ازش میگرفتم.کد:http://www.jolfaonline.net/index.php?option=com_content&task=view&id=29&Itemid=44
نه بابا علی کجای کاری!!:31:نقل قول:
این یه بار پینگ بهت میده در حده هولوه یه بارم تا 650 بالا میره!!
مثلا من این دو تا تست رو با فاصله زمانی حدودا 8 دقیقه گرفتم :
چند ثانیه بعد
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی سرعت دانلود مسخره شده ولی این دو روزه عجب پینگی می ده :18:
بجه ها چند تا بازی آنلاین باحال معرفی کنین لطفا تا پینگ خوبه بازی کنیم
در اصفهان غیر از مخابرات جایی دیگه نیست که بر روی خطوط فیبر نوری ADSL بده ؟ البته غیر وایمکس!
اگه از ip ایران وارد حساب گوگل شده ایدرمز عبور خود را عوض کنید.
جعل دوباره گواهی امنیتی گوگل؛ مرورگر خود را بهروز کنید
آرش زاد
سه شنبه، ۰۸ شهريور
9 لايک
حدود ۳ ماه پیش (15 مارس 2011) بود که خبر جعل گواهیهای امنیتی گوگل، اسکایپ، مایکروسافت، یاهو و موزیلا در وب منتشر شد. اقدامی که با نفوذ به کامپیوترهای شرکت کومودو (که مسئول صدور بخشی از این گواهیهای امنیتی است) صورت گرفت و چندی بعد با انتشار نامهای که نویسنده آن، خود را یک هکر ایرانی ۲۱ ساله معرفی میکرد، به عهده گرفته شد.
اما طبق اخبار منتشر شده طی این چند روز، برخی از کاربران داخل ایران هنگام دسترسی به سرویس گوگل با پیغام خطای امنیتی مواجه شدند. خبرها ابتدا در بخش Help گوگل و سپس در وبلاگ امنیتی موزیلا منتشر شد تا اینکه نهایتا گوگل با تایید این موضوع، مطلبی را در بخش امنیتی وبلاگ خود منتشر کرد.
طبق این خبر و سایر اطلاعات موجود، مهاجم یا مهاجمان این حمله از روزهای آغازین هفته جاری (۵ شهریور ۱۳۹۰) با تلاش برای جعل کردن گواهی امنیتی DigiNotar (نسخه Decode شده گواهینامه) قصد سرقت اطلاعات کاربران گوگل از ایران را داشتهاند. در این حملات که از طرف گوگل با نام SSL man-in-the-middle (MITM) attacks معرفی شد، شخص سومی با قرار گرفتن بین اطلاعات ارسال شده کاربر به سرویسهای رمزنگاری شده، تلاش میکنند تا با جعل کردن گواهی امنیتی، آنها را به سرقت ببرد.
طبق اعلام گوگل، کاربرانی که از مرورگر کروم استفاده میکنند، به دلیل تشخیص جعل گواهی از طرف این مرورگر، از این حملات در امان خواهند بود. شرکت موزیلا نیز نسخه جدیدی از مرورگر فایرفاکس (3.6.21، 6.0.1، 7، 8 و 9)، نسخه موبایل (6.0.1، 7، 8 و 9)، برنامه Thunderbird (نسخه 3.1.13 و 6.0.1) و SeaMonkey (نسخه 3.2.3) که استفاده از گواهی امنیتی فوق در آنها لغو شده است را در همین رابطه منتشر کرده است و کاربران میتوانند با بهروز رسانی آنها، از این حمله در امان باشند.
تا زمان اتمام تحقیقات گوگل، استفاده از گواهی امنیتی DigiNator در مرورگر کروم نیز غیر فعال شده است. توصیه میکنیم تا حتما به بهروز رسانی مرورگر و سیستمعامل خود توجه ویژهای داشته باشید و در صورت امکان (اگر طی چند روز گذشته با آیپی ایران وارد گوگل شدهاید)، بلافاصله رمز عبور خود را تغییر دهید.
سلام
همون طور که گفتم من خیلی وقته از تغییرات سرویس مخابرات اطلاعی ندارم :)
قبلا توی سایت 311 میرفتیم بعد قسمت امور مشترکین مخابرات و اگه می خواستیم شارژ کنیم و... اونجا انجام می دادیم ولی اون قسمت رو پیدا نمی کنم
میرو توی قسمت پلوتون !
اینترنت من که 24 ساعته قطعه!
2030 هم که جواب نمیده!
کسی چنین مشکلی نداشته؟ ایا کی وصل بشه! اصلا وصل بشه!
مال من هم قطعه، از دیشب، حوصله هم ندارم به 2030 زنگ بزنم :))
یادش بخیر اون شب ها که با سرعت 256 شبانه رایگان دانلود میکردیم شبی 4 گیگ می دانلودیدم ... یاد باد آن روزگاران یاد باد... چیزی که اینجا آرزوی ماست! در سایر دنیا زیر حداقل هم نیست ..:(
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
اگر وارد پنل جدید شدید و الان قطع شده.. باید برید کافی نت یا با دیال آپ وارد پنل بشید و از توی پنل مجدد حساب رو شارژ کنید مال من هم همینطور شد... مثل پنل قبلی نیست تا شارژ تموم شد صفحه پرداخت ظاهر بشه. کلا قطع میشهنقل قول:
نه قطعی به خاطر تموم شدن شارژ نیست. تازه پریروز شارژ کردم و از دیروز تا حالا هم شصت بار پنلم رو چک کردم، هنوز شاژ دارم. نمیدونم چرا قطعه.نقل قول:
اگر وارد پنل جدید شدید و الان قطع شده.. باید برید کافی نت یا با دیال آپ وارد پنل بشید و از توی پنل مجدد حساب رو شارژ کنید مال من هم همینطور شد... مثل پنل قبلی نیست تا شارژ تموم شد صفحه پرداخت ظاهر بشه. کلا قطع میشه
ملتفت هستی که پسورد ورود به پنل با پسورد کانفیگ مودم متفاوته ؟ یکبار پس مودم رو در پنلت تغییر بده و با اون مودم رو کانفیگ کن بلکه وصل شدی!نقل قول:
سلام دوستان اینقدر من زنگ زدم مخابرات که شما ره موبایل یه بنده خدای رو گرفتم که دیگه به 2030 نکبت انشالا لا خاک برن به قوله مادر بزرگم
زنگ زدم اره روز جمعه بیشتر قسمتها قطع بود لطفا به تنظیمات و اینا گیر ندید ماله خودشونه قطعی دوستان هر موقع کسی قطعی داشت و نمی دونه از خودشه یا از مخابرات به من پی ام بده تا من یه زنگ بزنم به این پسره و امارشو بگیرم
از من روز شنبه ساعت 11 وصل شد!
از منم بعد از دو روز ساعت 11 وصل شد !!!!:41:
چون سفر بودم نمیدونم چند روز قطع بود اما از دیشب تا حالا که اومدم قطع بود و تازه وصل شده اما چه وصل شدنی سرعتش خیلی کم شده و وی پی ان هم وصل نمیشه و سایت اسپید تست و پینگ تست و ... رو هم نمیاره
از من دوباره ساعت 2 قطع شد ساعت 4 وصل شد
نقل قول:
دمتون گرم کسی نمی تونه جواب منو بده؟:41:
به ما نگفتید کجا برم مانده و حساب و غیره رو ببینم چند وقته ظاهرا سایت دچار تغیبر شده
جریان پنل جدید و قدیم چیه ؟:20:نقل قول:
جریان از این قرار است دوست عزیز
حساب کاربری شما به حالت جدید انتقال پیدا کرده یعنی از این به بعد هرچی مصرف کنی پولشو روی قبض تلفن ازت میگیرن
هر گیگ 2500 تومن و حداقل مصرف ماهانه 2 گیگ معادل 5000 تومن خواهد بود . در پنل قدیمی که دوستمون ادرسشو داد احتمالا دیگه ریز مصرفتو نشون نمیده و ثابت است . در پنل جدید هم رمز جدید برای ورود میخواهد که احتمالا شماره تلفنت نام کاربری و پسوردت شماره تلفن و بعدش علامت ! باید قرار بدی ولی اگه جواب نداد زنگ بزن 2030
اینم آدرس پنل جدید
به این میگن سرعت adsl ، واقعا جذابه :2:کد:http://217.219.5.9/scpluto/
واقعا که مخابرات سپاه مسخرست ... من وایمکس 2 مگ ایرانسل دارم سرعت دانلودش روی 250 کیلو ثابته تازه ترافیک نا محدود هم هست ولی خب ماهی 130 تومن هزینشه هرکی براش میصرفه بره بگیره از شر این مخابرات خلاص شه ... اینم سرعت مزخرف مخابرات :
سلام.این مخابرات اصفهان داره سر مردم اصفهان کلاه میذاره.اینترنت 128 که با تعرفه مشخص 9900 تومان برای یک ماه نا محدود تسویب شده . آنوقت مخابرات اصفهان قیمت هر گیگا 2500+100 میده.اگر فرض کنید سرعت دانلود 16 باشه یه فرمول ریاضی ثابت میکنه چه کلاه گشادی سر مردم میذاره.
برای یک ماه 41472000 = 16*60*60*24* 30
مگا بایت 40500 = 41472000/1024
گیگ 40 = 40500/1024
یعنی در یک ماه میتونی تقریبا با 10000 تومان حداکثر 40 گیگ دانلود کنی.
در صورتی که اگر از مخابرات اصفهان بگیری باید تومان 100000 = 40 * 2500 پول ناقابل بدی.
این طور که پیداست شرکت های خصوصی بهتر از مخابرات هستند.
لعنت بهشون. 3 روز پیش از سفر تهران برگشتم و اینترنتم قطع بوده و هنوزم قطعه. هرچی به 2030 زنگ میزنم میگه کارشناسان دارن چرت و پرت میگن. حسشم نیست پاشم برم ولی قصر!
کسی شماره ی دیگه ای نداره.
راستی مبین نت هم محله ی ما رو ساپورت نمیکرد !
کارشناسی درکار نیست سرکاریه هر وقت زنگ بزنی همینو میگه روز بروز دزدتر میشوندنقل قول:
هرچی به 2030 زنگ میزنم میگه کارشناسان دارن چرت و پرت میگن
خیلی باید بگیری
من 3 نصف شب باهاش حرف زدم!
این چند روزه سرعت باز کردن صفحه ها برای من خیلی پایین اومده !! :41:
وقتی می خواد جی میل رو باز کنه حداقل 1:30 طول میکشه ! برای شما هم همینطوره ؟؟
البته سرعت رو که تست می کنی پینگ خوبی میده در حد 200 تا 300 ولی صفحه ها بد باز میشه