لاین قیل*تر نیست که نیازی به استفاده از واسطه باشه!نقل قول:
در ضمن اگه اینطور باشه من مدت هاست که از هات اسپات روی سیستم استفاده می کنم ولی هیچوقت این میزان اپلود تو یه روز برام ثبت نشده بود!
Printable View
لاین قیل*تر نیست که نیازی به استفاده از واسطه باشه!نقل قول:
در ضمن اگه اینطور باشه من مدت هاست که از هات اسپات روی سیستم استفاده می کنم ولی هیچوقت این میزان اپلود تو یه روز برام ثبت نشده بود!
256 6 گیگ ماله دو سه سال پیشنقل قول:
مگه طرح های کمپین یک ساله نیست؟نقل قول:
یعنی بعد از سررسید مدت قرارداد این تعرفه خودکار براتون تمدید شده؟
من الان 256 8 گیگ کمپین دارم که اول خرداد مدت قراردادش تموم میشه. میخوام بدونم بعد تموم شدن قراردادش چه اتفاقی می افته چون در حال حاضر دیگه تعرفه 256 با حجم 8 گیگ ماهیانه ارائه نمیشه.
همین تعرفه فعلی تمدید میشه یا مثلآ برمی گرده رو تعرفه پایه 256 2 گیگ؟
دو روز پیش تغییر سرویسم درست شد و تو ساعت شبانه بیش از 3 گیگ دانلود میکنم..اما حجم سرویس قبلی اومده سرویس جدید! دزدتر از مخابرات خودش
سرویس شما چیه؟نقل قول:
2 مگ 5 گیگنقل قول:
بهتون زنگ میزنن تا برید و یکی از تعرفه های جدید رو بگیرید.نقل قول:
من الان 256 8 گیگ کمپین دارم که اول خرداد مدت قراردادش تموم میشه. میخوام بدونم بعد تموم شدن قراردادش چه اتفاقی می افته چون در حال حاضر دیگه تعرفه 256 با حجم 8 گیگ ماهیانه ارائه نمیشه.
همین تعرفه فعلی تمدید میشه یا مثلآ برمی گرده رو تعرفه پایه 256 2 گیگ؟
واسه منم همینطوره، تازه صبر کنی سرعت دانلود شبانه ات کاهش پیدا میکنه چون من خیر سرم یه مگ دارم اما سرعت دانلودم اندازه 256 هستنقل قول:
دو روز پیش تغییر سرویسم درست شد و تو ساعت شبانه بیش از 3 گیگ دانلود میکنم..اما حجم سرویس قبلی اومده سرویس جدید! دزدتر از مخابرات خودش
وضعیت افتضاحه افتضاح
از سرور داخلی که می خوای بگیری سرعت بالای 200 هست ، ولی سرور خارجی 30 ، 40 تا بیشتر نمیگیره ...
راهشم اینه که مثلاً 6 تا با هم ریزیوم کنی که اونم اگه یه موقع یه فایل 6 گیگی بخوای دانلود کنی به دردت نمیخوره و باید با سرعت 40 تا بگیریش ...
مشکل منم الان اینه که اینجوری نمیتونم تورنت دانلود کنم ...
من افت سرعت ندارم..زمانی که 256 بودم هر شب با سرعت 120 تا 150 دانلود میکردم الانم با سرعت 250 تا 280
من چون سریال دانلود میکنم هر شب سیستم روشنه و چک میکنم و خیلی کم پیش اومده سرعتم کم شده باشه
معمولا تمدید میشده - - مثلا طرح زیر ببینید مال سال 90 هستش - البته نمیدونم چرا تاریخشو زده 91 - حتی قیمتشم مال همون سال 90 میباشد و تغییر ندادن ، که تقریبا 25 تومنه برا 2 ماه -نقل قول:
حتی حجم اضافه هم هر گیگ 3 تومن حساب کرده که قیمت قبل است ، الان فکر میکنم شده باشه 4 تومن :
البته تو قسمت پایان سرویس زده نامشخص، اگه از شما هم تاریخ پایان نزده باشه حتما تمدید میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اینطور باشه که خیلی عالیه. الان نگاه کردم زمان پایان سرویس رو مثل شما زده نامشخص!
چون الان برای من بیشتر از اینکه سرعت شبانه مهم باشه حجم ترافیک روزانه مهمه و هر ماه حداقل 10 گیگ ترافیک روزانه دارم.
کمپین رو نمیدونمنقل قول:
ماله من از همین طرحای عادی بود
ماله اون زمانی که مخابرات تازه ای دی اس ال میداد
قطعش نکردم تاحالا ادامه داشته
هزینش چقدر پرداخت میکنید ؟نقل قول:
هزینه ماهانه که تغییر نکرده درسته ؟نقل قول:
میتونید تعرفه و هزینه ای که پرداخت میکنید بگید ؟
اون زمان یادمه خیلی ارزونتر از الان بود!!
512 با حجم 12 گیگ یه زمانی 20 تومن میدادن!
ماهی 12500نقل قول:
خیلی خوبه 8 گیگ 12500 ، حتما نگهش دارید .نقل قول:
من به پنل مدیرت دسترسی دارم ولی میترسم ازش استفاده کنم چی کارکنم بیخیال بشم یا ازش استفاده کنم؟
شما یه اسکرین شات از تمام بخش های این پنل بزار تا بهت بگم اینی که بهش دسترسی داری اصلآ واسه چه کاری هست! تو این پنل امکان تغییر تعرفه وجود داره یا نه؟نقل قول:
اینم یه اسکرین شات از پنل جامع تلفن ثابت که توش هرکاری میشه انجام داد!
مثلآ بدون پرداخت فیش آبونمان، خط قطع شده رو مجددآ وصل کرد!!!!
خواهشآ کسی برای وصل خطوط قطع شده درخواست نکنه چون این کارو حتی برای خودمم انجام ندادم.
پست دو بار ارسال شد. لطفآ حذف شود.
دوستان من هم از مخابرات سرویس داشتم تقریبا از سال 89 تا 91
الان یه شش ماهی هست از شرکت های وب سرویس 256 با ترافیک 3 گیگ و بازه رایگان از ساعت 2 تا 5 میگیرم و سرعتم هم همیشه 256 حتی در بازه رایگان و شبی راحت 2300 میگ دانلود میکنم و وقتی نظرات دوستان رو خوندم و یه مقایسه کردم الان 256 این شرکت برابری میکنه با 2 میگ مخابرات ولی چون ساعت بازه رایگان مخابرات دو برابر شرکت های وب هست طبیعتا حجم دانلود فایل هم بیشتر خواهد بود.
این هم سایت شرکت:
hiweb.ir
و این هم تعرفه ها:
میانگین سرعت دانلودتون شبانه رایگان چنده ؟ (کیلوبایت بر ثانیه)نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز میانگین سرعت هم 256 شاید یک یا دو کیلو بایت بیشتر یا کمتر بشه
و دلیل این سرعت هم اینه که خط ها روی 1 میگ بسته شدند
یعنی با سرویس 256کیلوبیت این سرعتو میده ؟
هزینه ماهانه چقدر پرداخت میکنید ؟
دقیقانقل قول:
هزینه پرداختی هم 12900 که 6 درصد مالیات میخوره و میشه 13670 تومن
من که چند وقت پیش به های وب زنگ زدم در مورد سرویس 256 نامحدود ازشون سوال کردم که گفتن 32 کیلو بایت سرعت دانلود داری
حساب کردم تو 24 ساعت یک گیگ و خودر ای میتونستم دانلود کنم.
حتما سرویس های 128 و 256 محدود و کم حجم رو روی سرعت بالا بستن تا جلب مشتری کنن
نقل قول:
دوست عزیز من یک ماهی سرویس نامحدود 128 های وب هم داشتم کلا شرکت های خصوصی نامحدودشون سرعت هاشون جالب نیست و فقط سرویس های حجمی اون هم به خاطر فروش حجم و در نتیجه سود بیشتر سرعت ها رو بالا ارائه میدن البته یکی از دوستان هم سرویس 256 با ترافیک 8 گیگ در ماه و بازه رایگان 2 تا 5 داشت که سرعت دانلود ایشون هم در تمام بازه های زمانی ثابت و همون 256 بود که قیمتی که پرداخت میکرد برای این سرویس هم با حساب مالیات 6 درصد یه چیزی در حدود 25 هزار تومن بود و اگر کسی قصد داره از مخابرات سرویس های حجمی بگیره به نظر من به صرفست از شرکت های خصوصی این سرویس ها رو بگیره البته نه هر شرکت خصوصی چون بعضی از شرکت های خصوصی سرعت بازه رایگانشون افتضاست ولی اگر قصد گرفتن سرویس نامحدوده مسلما مخابرات بهتره چون اگر هم سرعت دانلودش با شرکت های خصوصی فرقی نمیکنه ولی حداقل هزینش نصف شرکت های خصوصیه که در حال حاضر مخابرات اراک اصلا سرویس نامحدود ارائه نمیده
سلام امروز جیمیل و اوت لوک برای من با مشکل مواجه شده. کسی این مشکل را داره؟
با سلام به دوستان
دوستان کسی اینجا هست که سرویس مخابرات مرکز مالک اشتر داشته باشه؟
چه سرعتی داره؟
و شبانه رنج دانلودش تو چه محدوده ای هست؟
سپاسگذارم
سلام دوستان
من اینترنت مخابرات 1 mb رو گرفتم میخواستم بدونم دانلود شبانه داره یا نه ؟ مثلا میشه از 1 تا 7 صبح دانلود رایگان کرد؟
چون بعضی جاها دیدم میگفتن اینترنت از 512 به بالا دانلود رایگان شبانه نداره...
فعلا که دارهنقل قول:
باید چند وقت یکبار زنگ بزنی 2020 بپرسی مطمئن شی:n02:
مرسینقل قول:
شما خودت 1 mb مخابرات رو داری؟
2 مگ مخابرات دارمنقل قول:
سرعت دانلودت چنده؟نقل قول:
ازمن روزها بیشتر وقت ها 220 تا 240 هست ولی الان ک ساعت 2 شبه دارم دانلود میکنم سرعتم 60 تا 80 هست:n13::n03:
دوستان کسی از مرکز مالک اشتر نیست؟نقل قول:
کلا دانلود شبانه 1مگ مخابرات در چه بازه ای هست؟
سپاس
یک تا هفت . سرعت هم 220 هست . شبانه حدود 4 گیگ میتونی بگیرینقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
سپاسگذارم دوست عزیزنقل قول:
اگر سرعت 220 باشه خوبه!
من شنیدم که دانلود و وب گردی از سایت های ایرانی داخلی سرعت خوبه ولی دانلود و باز کردن سایت های خارچی که سرورشون خارج از ایرانه خیلی بد باز میشن و سرعت پایینه!!!
این موضوع صحت داره؟
سپاسگذارم
شبها افت سرعت هست . بیشتر پینگ بالا میره . واسه دانلود باید از سرور های خوب استفاده کنی . من خودم از سایت mul.ir استفاده میکنم .نقل قول:
با سلام دوستان عزیز یه سوال
مخابرات 1 مگ به خونه میده؟
5 گیگ 17500؟ یا بیشتر؟ چون تو جدولش زده 0 گیگ 7500 میخوام ببینم همون 17500 حساب میشه یا اون 7500 هم روش حساب میشه؟
سلامنقل قول:
اره من خودم یه سه چهار روز پیش همین ک شما میگی گرفتم سرعت 1 mb ..حجم هم 5 گیگ ماهی 17500 تومان .مودمم رایگان میدن...
راستی 2 مگ هم میده 5 گیگ ماهی 21500 تومن بود
دوستانی که دو مگ دارند میشه بگن اپلود و دانلودشون رو چند بسته شده ?
من الان 1 مگ دارم و دانلودم رو 2 و اپلودم رو .5 بسته شده . سرعت دانلودم هم 220 هست .