شما MD5 برنامه رو گرفتی ؟نقل قول:
با خود سایت UDK چک کردی؟
Printable View
شما MD5 برنامه رو گرفتی ؟نقل قول:
با خود سایت UDK چک کردی؟
خوب دوست عزیز شما اینطور که من فهمیدم فایلت بد دانلود شدهنقل قول:
udk نزدیک به 1.3 گیگ حجم داره
شما اول باید سعی کنید فایلو درست دانلود کنید
فايل را درست دانلود كردم دقيقا حجمش
1.32 Gb بيد كجاش ناقص دانلود شده به من بگشد
IDM هم ميزنه Complate:41:
دورغ كه ندارم بگم كه
از همون سايت UDK دانلود كردم
اينم اسمش UDKInstall-2011-04-BETA
شما رویه یه کامپیوتره دیگه که 7 روش نصبه امتحان کن اگه نشد فایلت خرابه . به احتمال زیاد انتی ویروس یه چیزی از تو فایل نصبی پاک کرده .
با حجم فایل نمیشه سالم بودنشو تشخیص داد ...نقل قول:
1.32 Gb بيد كجاش ناقص دانلود شده به من بگشد
سلام.نقل قول:
روی ویندوز 7 هم امتحان کردی نیومد؟
اونی رو که دوباره دانلود کردی و فکر میکنی سالمه یه بار رو ویندوز 7 امتحان کن،
روی 7 امتحان کن!
من نمیدونم این بشر چه موجودیه!
ببخشید من 2 روزه که اینترنتم قطع شده بود وگرنه حتما یه سر میزدم اینجا!نقل قول:
راستی بعضی برنامه ها هست که میشه باهاش فهمید که فایل کامل دانلود شده یا نه!
اما اول رو یه ویندوز 7 امتحان کن!
رضا جان، متریال گرفتن یا نگرفتن مدل توی UDK فکر نمیکنم به نوع فرمتش ربط داشتهباشه، فقط FBX این اجازه رو بهت میده که همراه با هندسه مدل، بیای متریال و تکسچر و یه سری چیز دیگه رو هم بیاری.البته فکر کنم در عوض حجمش هم بالا تر بره.شما یه امتحان و تحقیقی در مورد این 2 فرمت انجام بده بعد اقدام کن که ضرر نکنی.نقل قول:
به هر حال شما که میخوای متریال رو تو UDK بهش بدی، پس فکر نکنم نیازی باشه که FBX بیاری.چون همون کار رو هم ASE انجام میده.من با ASE میارم و مشکلی هم تو دادن متریال ندارم.
اگه حجماشون خیلی فرق نکنه(الان کامپیوتری که توش UDK دارم دم دستم نیست که نگاه کنم.)، فکر کنم FBX بیاری بهتره، چون ظاهرا ساه هاش بهتره!
شما MD5 فایلی رو که دانلود کردی گرفتی؟نقل قول:
باید مساوی با این باشه:
MD5: ba16ae261ae7ed8e2efa357b0bd9924d
دوستان کمکم نمیکنید؟نقل قول:
وقتی که از lightmas importance volume استفاده میکنم ارور میده.
نقل قول:
اين MD5 كه ميگيد چي بيد مارا راه بندازيد
كسي ميدوني چرا 12 تا از پست هاي من پاك شدن تا دليل قانع كننده اي نيارن من همينجوري پست ميزنم
سوال كردم چه دليلي داره پست هاي من را حذف كنن:41:
سلام به همه یه سوال دارم:
من با udk نسخه بتای2 , ماه قبل کار میکنم الان ویندوزم سون 64 .
من تو انجین وقتی وارد کانتنت بروزر میشم تمام صفحش سیاهه و تا موسو روش نبری سیاهی از بین نمیره. تو ادیتورا هم قسمت پیش نمایش رو اصلا ندارم. تو متریال ادیتور هم کلا قسمت شبکه و پیشنمایش رو ندارم یعنی سیاهه.
مشکل کجاس؟ویندوزم رو هم عوض کردم منتها درست نشد. چکار کنم؟
از توی Binaries فکر کنم باید بری و فولدر X64 رو باز کنی و UDK.exe رو اجرا کنینقل قول:
یه امتحان بکن اینو
دوست عزيزنقل قول:
كسي ميدوني چرا 12 تا از پست هاي من پاك شدن تا دليل قانع كننده اي نيارن من همينجوري پست ميزنم
سوال كردم چه دليلي داره پست هاي من را حذف كنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بايد تو تاپيكمشكلاتونو بر طرف ميكردينکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485056
اينجا مشكل هاي نصب ميليارد ها بار پرسيده شده
كم كم 100 بار پرسيده شده و جواب داده شده
شما حتي سعي نكردين كه بگردين تا جواباي مشابهتونو پيدا كنيد
سلام
توی معرفی استیت و فانکشن و ... وقتی قبل از معرفی simulated می گذاریم چه اثری داره؟
مثلا فرق
simulated state WeaponSwitching
با
state WeaponSwitching
چیه؟
با عرض سلام و خسته نباشيدنقل قول:
من كل صفحات اين تاپيك را مطالعه كردم هيچ كسي اون ارور كه موقع نصب ميده را نداشته
البته اين ورژن جديد برنامه است شايد كسايه ديگه ام اين مشكل را داشته باشن
شما كه پست ها را حذف كرديد اون لينك اپيكي را كه ميدونيد مربوط به مشكل من ميشه را بهم معرفي كنيد
البته كه دقيقا مشكلش با مشكل من يكي باشه (شما ناظم هستيد معرفي كنيد) منتظرم
منن هيچ وقت پست هاي بيخود نميزنم
الانم ناراحتم چون پي سي ورلد سايت بزرگيست اميدوارم مديراشم بزرگ باشن
سلام
آقا ما هر جا رو گشتم جوابم رو پیدا نکردم.تو فروم اپیک هم پست ندادم چونکه انگلیسیم زیاد خوب نیست.بی زحمت اگه میشه یه نفر این سوال ما رو اونجا بپرسه
قبلا سوالم این بود:
حالا شما هر جور دوست دارین سوال کنید ممنون میشم اگه کمکم کنید.خیلی نیاز دارمنقل قول:
من دوتا شی رو از مکس آوردم داخل UDK مثلا یه دیوار با یه صندوقه صدقه یا هر چیز دیگه.اونوقت وقتی بیلد می کنم سایه اون صندوقه رو دیوار نمی یفته!!
چیکار کنم که سایه دوتا استاتیک مش رو هم بیفته؟
سلامنقل قول:
برای بار سوم ازتون میپرسم:31:
شما از فایلی که دانلود کردی MD5 گرفتی؟
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
چرا کسی منو کمک نمیکنه؟:31:نقل قول:
آقا جان شما اول بگو که رو ویندوز 7 نصب کردی یا نه؟نقل قول:
بعدش میفهمی که فایلت مشکل داره یا نه!چون فایل سالم رو ویندوز 7 راحت نصب میشه!
شما اگه میخوای جواب بگیری جواب من و دوستان رو بده.
این MD5 رو هم بگو(که دوستمون پرسیده بود)
راستش مطمئن نیستم اما شما به قسمت تنظیمات مدل هاتون برید ( دایل کلیک روی مدل در پنجره ی content و بعد اگه مدلتون توی مکس uv داشت که LightMapCoordinateIndex رو بزارید روی 0نقل قول:
اگه نداشت برید به منوی mesh و گزینه ی generat uniqueUVs رو بزنید و apply کنید
اون موقع یه یوی میسازه
فقط یادتون باشه که نرم افزار مکس uv ها رو از 1 تا بالا اسم میزاره و توی udk از 0 تا بالا
-
وقتی اینکارو میکنید ، سایه های مدلتون به صورت لایت مپ پردازش میشه و سایه های مدل ها روی هم میوفته
یه امتحانی کنید ;)
نقل قول:
چه erorr ای میده ؟
چی میگه ؟
سلام ما همگي گيج شديم
MD5 ديگه چيه خوب من كه پست زدم گفتم چيه اين MD
اگه منظورتون Internet Download Maneger 5 بيد آره با اين دانلودش كردم
این برنامه رو دانلود کن بعدش فایلی رو که دانلود کردی رو بهش معرفی کن:نقل قول:
این لینک دانلود برنامه :
[HTML]http://www.softpedia.com/get/System/File-Management/MD5-Checker.shtml[/HTML]
بعدش یه نتیجه رو بهت نشون میده.
اون نتیجه رو با این مقایسه کن:
MD5 ba16ae261ae7ed8e2efa357b0bd9924d
اگه یکی بود فایلت درست دانلود شده اگر نبود که بد دانلود شده.
چجوري دانلود ميشه ميزنم دانلود نمياد كه
سلام
من یه مشکل اساسی دارم و اون هم این که :
وقتی نرم افزار Fraps رو نصب میکنم FPS خود مپ توی UDK رو رو 20 میزنه تا حتی تا 22 هم نمیره رو 20 -19 و... هی تغیر میکنه . !
من مشکل کارم کجاس درایور کارت گرافیک رو هم عوض کردم .
سیستم با گرافیک 5970 ATI و 12 گیگ رم و CPU I7 920 هست ؟!
برای من هم همین اتفاق میوفته!حالا خوبه برا شما رو 20 هست!برای من رو 12-13 میچرخید!نقل قول:
البته به خاطر باز بودن خود ادیتور هم هست!
کسی نمیدونه داستان دقیقا چیه!
نقل قول:
سلام.
دست شما درد نکنه که جواب این دوستمون رو دادی.
یه زحمتی بکشید و پستتون رو اینجا هم بزارید.
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485056[/HTML]
-------
دوستان توجه داشته باشن از این به بعد برای شلوغ نشدن تاپیک و به خاطر اینکه سوال تکراری پرسیده نشه، تاپیک "تازه کارهای UDK " رو با اطلاع آقا احسان درست کردیم و بهتره که سوالات و بحث ها پیرامون 3 مبحث دانلود، نصب و آموزش های اولیه(3dbuzz , gnomon) رو فقط اونجا مطرح کنید.
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485056[/HTML]
سلام
میشه یه توضیحی در مورد نرم افزار Fraps به من بدید؟
این نرم افزار رو نصب میکنید بعد تو هر بازی که میرید فریم ریت ( FPS ) رو بالای صفحه میزنه .نقل قول:
میشه یه توضیحی در مورد نرم افزار Fraps به من بدید؟
خوب، دوستان من دیروز(که آخرین روز نمایشگاه بازی های رایانه ای بود) رفتم برج میلاد و یه بازدید 1-2 ساعتی از نمایشگاه داشتم! کاری به خوب و بد و کیفیتش ندارم! فقط میخواستم یه چیزی رو بگم :
این که از بین تمام بازی ساز های ایرانی، UDK تنها موتور بازی سازی بود که بیش از 1 نفر از اون استفاده کرده بودند!
یعنی همه یا خودشون موتور نوشته بودند یا از موتورهایی استفاده کرده بودند که من اسمشون رو هم نشنیده بودم!
و هیچ 2 نفری رو من پیدا نکردم که از یه موتور مشترک استفاده کرده باشند! به جز UDK!!!!:40:
اما جالب تر از اون این بود که یه تیم 2 تا بازی با UDK ساخته بود که فکر کنم سال دیگه میاد تو بازار!(بازیاشون هم انصافا از بازی هایی که با موتور های دیگه ساخته شده بود خیلی بهتر بود)
یه تیم هم بود که همشون 17-18 ساله بودند، اون ها هم با UDK یه بازی ساخته بودند و داشتند یه بازی دیگه رو هم استارت میزدند!
موسسه تبیان هم داشت یه بازی با UDK میساخت که هنوز تو رحله طراح مپ بود!
تقریبا همشون بین 1 تا 2 سال زمان برده بود و تیمشون هم بین 5-15 نفر بودند!
خلاصه UDK گل سر سبد بود!!
این 2 تا پیام برا ما داره!
1. پس ما هم میتونیم با همکاری هم و تلاش زیاد یه بازی در حد خوب و تجاری بازار ایران با UDK بسازیم!
2. از طرفی رقیب هم زیاد داریم پس باید این موتور رو به صورت خیلی حرفه ای یاد بگیریم! و سر سری از روش رد نشیم!
سلام
خواهش میکنم جواب بدید...!
چه جوری میشه توی نسخه جدید Unreal گزینه Subjective یا همون توخالی ایجاد کردن Brush را فعال کردن تو نسخه های قبلی با new کردن میشد...
نمیخوام تیک گزینه ی HOLLOW رو هم فعال کنم که جسم توخالی بشه...
فقط subjective .....
لطفا جواب بدید...
سلام دوستان ماهم در صدد ياد گرفتن اين بازي هستيم ما گروهمون 2 نفره بيد ما با عشق كار ميكنيم شايد ما يه كاره اي شديم . نميخوام از خودت تعريف كنما:31:من تو مپ سازي خيلي خوب ظاهر شدم :31:
ماهم در حد اونا هستيم شايدم بيشتر باشيم خدارا چه ديدي:8:
یکیم جواب ما رو بده
نقل قول:
سلام
توی معرفی استیت و فانکشن و ... وقتی قبل از معرفی simulated می گذاریم چه اثری داره؟
مثلا فرق
simulated state WeaponSwitching
با
state WeaponSwitching
چیه؟
سلامنقل قول:
این امکان دیگه تو بیلدهای جدید این انجین نیستش:46:
واسه اینکار دو راه وجود داره یا همون گزینه Hollow رو تیک بزنید.یا اینکه اول Brush رو تنظیم کنید(سایزش)بعد Ctrl+A بزنید بعد بیاین دستی یکم سایز Brush رو کوچیکتر کنید که داخل Brush اولی که ساخته بودین جای بگیره بعد از Ctrl+S استفاده کنید که داخلش توخالی بشه:20:
اینجوری که خیلی سخت میشه...!
من برای یه پروژه دانشجویی میخواستم، پس باید برم سراغ نسخه های قدیمی تر
محیطی که میخوام بسازم یکم تودرتو و پیچیده است اینجوری خیلی سخت میشه...
راستی وقتی روی شکل راست کلیک میکنی یه گزینه CSG داره که گزینه های subtractive و add... رو داره، اونا ماله چیه؟
نقل قول:
سلام.
خوب من پیشنهاد میکنم که از ویدئو های 3dbuzz فصل GeometryMode رو دانلود کنید، اونجا کامل توضیح داده!
راهی هم که علی جان معرفی کردن خیلی آسونه و از راهی که شما مد نظرت هست(اینکه از اول فایل رو subtract درست کنی) خیلی بهتره!
شما فقط کافیه که چند تا مرحله رو که میگم انجام بدی.البته علی جان هم یه بار گفت، من میخوام یجوری بگم که کلاسه شده باشه و زیاد به چشمت سخت نیاد!
1. براش رو به اندازه کل فضات درست میکنی و گزینه CGS add رو میزنی(اینطوری یه حجم درست میشه که توش پره)
2.بعدش براش رو به اندازه فضای داخلیت(فضای کل منهای ضخامت دیوار ها) تنظیم میکنی و گزینه CGS subtract رو میزنی
این دو تا گزینه رو هم میتونی از تولبار سمت چپ و هم از منوی براش(بالای صفحه ) پیدا کنی!
این یه راهش بود که نیاز به رفتن توی geometry mode نداره!اما اگه یکم ابعادت نامنظم باشه(مثلا دیوار یه طرف اتاق از طرف دیگه بیشتر ضخامت داشته باشه) دیگه حتما باید از geometry mode استفاده کنی!
من پیشنهاد میکنم که ابزار pen رو توی geometry mode امتحان کنی!(با دکمه space روی کیبورد کار میکنه)
آقا ، من یه فرد 16 ساله ام که به دلیل امتحانات دوم دبیرستان ، 2 ماهه به اسکریپت دست نزدم پس میبخشین که دقیق نمی تونم بگم شاید هم اشتباه بگم.نقل قول:
simulated پیچیده تر از این حرفاست.من تایپ فارسیم کنده پس حتما تشکر کنید !
ببینید ، طبق آخرین مطالعات من ، این عبارت ، سر توابعی میاد که در بازی تحت شبکه ، اینجوری باعث بهبود سرعت میشه که :
فرض کنید دارین تورنمنت بازی میکنین تو شبکه.یکی شاک رایفل داره ، یکی راکت لانچر .می دونین دیگه اینا چین؟
خوب.فرض کنید من شام رایفل رو شلیک کنم.این یک اسلحه هیت اسکن هستش(اینم توضیح داره کاش میتونستم فینگلیش بنویسم :( ) پس در همون لحظه ، حساب میکنه که جلوش چی هستش و به اون ضرر (دمیج) میده.ولی راکت لانچر یک اسلحه گلوله اندازه و هیچ معلوم نیست که یه لحظه بعد از شلیک یه ماشین جلوش در آد یا نه !
پس میشه بجای اینکه کلاینت محاسبات شاک رایفل رو انجام بده ، هاست خودش این کار رو انجام میده که باعث بهینه سازی شبکه میشه.ولی چون موشک راکت لانچر در خقیقت یک مسیر رو طی میکنه و معلوم نیست روی این مسیر چه اتفاقی بیفته، سرور نمیتونه محاسبات پیشبینی کننده انجام بده.پس اول تابع شلیک شاک رایفل می توان از پیشوند فوق استفاده کرد.
*من میتونم اشتباه کنم.
** عمرا دیگه فارسی تایپ کنم .
اقا شرمنده اسپم میدم!!!
من دنبال برنامه نویس udk تو مشهدم اگه کسی بود خبر بده
و اینم بگو که از هر 3 تا بازی ساخته شده با UDK دو تا بازیش FPS بود فقط برداشته بودن اسلحه و کاراکتر رو عوض کرده بودننقل قول:
حنی قابلیت Say رو بلاک نکرده بودن ! در واقع یه مپ ساخته بودن برای UT Deathmatch
مطمئن باش هیچ کدوم از بازی هاشون هم تجاری نمیشه و قضیشون عین بازی دفاع میشه ...
جالب بود همشون هم ذوق میکردند بازی ساختند و همینطوری داشتن پروژه ی جدید استارت میزدن !! مثل اینکه خیلی خوششون اومده یه مپ بسازی با یه Player Start بعدش پلی رو بزنی یه کاراکتر با اسلحه و کلی قابلیت بیاد توی مپت بدون اینکه یه خط کد زده باشی !
چند بار خواستم برم جلو بگم اصلا کد نویسی آنریل رو بلدید ... هی گفتم لعنت بر شیطون . بیخیال :31:
این یو دی کی باعث شده همه بازی ساز بشن .:27: نمی دونم کشور ما این همه استعداد بازی سازی رو می خواد کجا جا بده:31:
خوب جای نگرانی نداره ! از کدها و نمونه های آماده استفاده میکنن :16:نقل قول:
ایرادی که نداره ؟
به خاطر یوزر های اینجا پست رو ویرایش کردم ...
ویرایش شد .ویرایش شود. ویرایش می شود .
خوبه؟ کشتی مارو حتما باید ده کلمه باشه؟خطاب به vBulletin