4741 با cou i5 هم ایران هست؟
سلام دوستان چنتا مدل خوب بین 700-900 هزار تومن معرفی کنید که حداقل Core i5 باشه . رمش DDR3 باشه گرافیک مناسب برای بازی های جدید 2010 .
خواهشا مدل و برند خوب معرفی کنید . مثل HP . IBM ,... .
برای آشنا می خوام آبروم نریزه بعد چند ماه .
خودم Lenovo G560 پیدا کردم اما نمیدونم خوبه یا نه عیبی نداشته باشه .
یعنی همراه لپتاپ یه ویندوز اوریجینال نیست، و خودتون باید زحمت خرید سیستم عامل رو بکشید. این مسئله تا حدودی قیمت لپتاپ رو ارزون تر می کنه.نقل قول:
من شخصا ترجیح می دادم پول ویندوز اصلی رو ندم. چون بیشتر ویندوز Home Edition هستند که به درد من نمی خورد و آخرش باید اون پاک می کردم و یه ویندوز Ultimate نصب می کردم.
برای اینکه بدونی لپتاپت چه ویندوز هایی رو ساپورت می کنه به وب سایت سازنده مراجعه کن. در قسمت Support و دانلود درایور باید بتونی مدل لپتاپتو پیدا کنیو ببینی برای اون چه درایور هایی در دسترس هستند.
Acer Aspire 5741G با بالاترین کانفیگ از نظر من بهترین انتخاب هست. بجز اون Dell 5010 و یا Asus k52 (از دو مدل اولی گرونتره).نقل قول:
Lenovo و HP توی این رنج مناسب بازی های 2010 پیدا نمی کنی.
شنیدم می گن ایسر خوب نیست .نقل قول:
نمی دونم .
اره دیدم مشخصاتش خوبه .
میتونی به a530از fujitsu siemens هم فک کنی.خیلی انتخاب خوبی هست.کیفیت ساخت خیلی خوبی هم داره.نقل قول:
اگه با گارانتي سازگاز ميخواي نه نيست...:41:نقل قول:
ولي اگه با گارانتي هاي ديگه بخواي.....چرا هست....:46:
سليقه ايه....نقل قول:
شنیدم می گن ایسر خوب نیست .
نمی دونم .
اره دیدم مشخصاتش خوبه .
من خودم داشتم و هنوز هم دارم و ازش راضي هستم...:8:
هم كيفيتش خوبه و هم امكاناتش...:5:
ميتوني به 5010 يا لنووا y550 يا y560 هم فكر كني...:46:
خواهش ميشود...:31:
5010 نه !! یه مقدار پایینه .نقل قول:
حدود 750 هم قیمتشه .
y550 خیلی دنبالش گشتم تو بازار گیر نیمد (اصفهان) y560 که هست 1.200 هست قیمتش .
خودمم ایسر داشتم مشکلم باهاش نداشتم .
بیشتر رو باطری ایشر من دیدم می گن خوب نیست . منو ازیت هیچ وقت نکرد اما .
وگرنه 5741 دیدم خیلی سیستم خوب و شیکی هم هست ..
باز نظر شما دوستانمم مهمه هر چی باشه چند عقل فکر تجربه بهتر از یکیه .
ممنون:11:
سلام دوستان
لپ تاپی در رنج 900-1000 میخواستم چی برام پیشنهاد مینکید؟
سلام دوستان من نمی دونم کدوم یکی از این لپ تاپ ها رو بگیرم
cpu ci7 720 qm dell studio 1557 1100000
cpu ci5 450 m dell vostro 3500 930000
cpu ci5 450 m dell insporon 5010 930000
می خوام بدونم این استدیو برای 200 تومن بیشتر ارزش داره یا نه؟
نقل قول:
کلا استادیو نوت بوک بهتری هست.
و برای کار های مولتی مدیا ، فیلم بازی بهتر پاسخگو هست.
اگر نمی خواهید بیشتر هزینه کنید مدا اینسپایرون را انتخاب کنید
دوستان نظرتون در مورد سری FW چیه من قصد دارم FW 490 رو بخرم اما خیلی ها میگن قدیمی شده.
آیا مشکلی داره و همچنین اینکه خریدش منطقی هست یا نه؟!
با تشکر
نه مشکلی که نداره.نقل قول:
فقط قدیمی شده و تولیدش هم متوقف خیلی هم کم گیر میاد.
البته اگه در محدوده قیمت 1 تومان پیدا بشه ارزش خرید داره.
چون هم صفحه نمایش خیلی خوبی داره و هم اینکه کارت گرافیک قدرتمند.
البته در این محدوده قیمت بعید میدونم گیر بیاد
رفیق شرمنده من اشتباه کردم!نقل قول:
مدلش FW 460 هست و قیمتش 1020000 هزار تومن.
نظرت چیه؟
کانفیگ:
CPU:
2.0 Core2 Due
3MB
RAM:
4GB
HARD:
320 GB
VGA:
ATI 4650
فقط نمیدونم رم گرافیکش چنده در ضمن مثل اینکه DDR2 هم هست.
یه چیز دیگه من واسه کارای معمولی میخوام.
نت . موزیک . فیلم و در حد کمی فتوشاپ و بازی!
یه لپ تاب خوب برای گیم تو این رنج قیمت پیدا میشه؟
نقل قول:
رم DDR2 هست
حافظه ی گرافیکی هم GDDR3 هست.
برای بازی بسیار مناسبه
برای موارد که ذکر کردین هم خیلی خوبه
اپل بهترین لپ تاه ولی به نظر من فعلا تو ایران لپ تاپ دل(DELL) بهترین مدل برای استفادست وکار کردن(نه برای کلاس گذاشتن )به خاطر اینکه:
1.قطعاتش ارزون وهمیشه موجود در بازاره چون متقاضی زیادی داره و وارد کنندگان قطعات سرمایه گذاری بیشتری میکنن
2.از امکانات بروز توقطعاتش استفاده میکنن مثل LED ،رم،هارد،کارت گرافیک،دیزاین ظاهری،
3.قیمتش هم به صرفه است نسبت به مشخصاتش
4.من یکساله که برای کار خودم از دل استفاده میکنم ودر روز تقریبا 17ساعت کم وبیش روشنه تاحالا هم یه آخ نگفته اگه اخ هم بگه زود میشه قطعاتش رو عوض کرد تازه میشه ارتقاش هم داد!!! CPU 1m رو میشه 6mکردوخودم این کار رو کردم وبا مادربرد هم سازگاری داره خیلی تعجب کردید
5.من تعجب میکنم سونی با این همه کیفیت چرا بعضی موقع یه اشتباهات فاحشی انجام میده مثلا سری CS اگه یادتون باشه چقدرفن CPU اش خراب میشد یا بایس CW و F که در سایتم ایراداتش رو بررسی کردم اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6.HP رو هم نمیشه قبول کرد مشکل اساسی اش زود داغ کردن کارت گرافیکشه و...
7.ایسر و ایسوس و لنوو و ... دیگه نمیخوام بحث کنم که نگو
8.متاسفانه در کشور ما همه دنبال گرونترینن اونم بخاطر چشم وهم چشمی چون من دانشجو جرات نمیکنم کنار همکلاسیم که اپل داره لپ تاپ 600تومنی باز کنم واین یعنی!!!!
من این حرفا رو از روی کشک نزدم هم از تعمیرات نوت بوک سرم میشه وهم الان تو واردات نوت بوک وقطعات سر رشته دارم
نقل قول:
بله پیدا میشه ... البته برای گیم عالی نیست اما قابل قبوله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
i5 و cpu ci7 720 qm
چند هسته ای اند
منم می خوام لپ تاپ بگیرم...
با بودجه حداکثر 1 میلیون...
به نظرتون چی بگیرم که چند تا بازی به درد بخور توش نصب کنم !
بین Acer Aspire 5741G-C و Dell Inspiron 5010 (یا همون n5010 ( موندم...
کسایی که یکی از این 2 تا رو خریدن بگن از اینها راضی هستن یا نه ؟ نقطه ضعف و قوت اینها چیه ؟ کدوم کانفیگش واسه بازی بهتره ؟
سلام به همه :)
دوستان من یه لپ تاپ واسه خواهرم میخوام بگیرم، میخوام قیمتش بین 600 تا 800 تومان باشه ... قیافش براش مهم نیست، فقط میخواد کاراییش خیلی بالا باشه و سنگین هم نباشه... ممنون میشم چندتا مدل خوب پیشنهاد بدین! برند هم hp یا acer یا toshiba باشه :)
من hp G62 111 رو پیشنهاد میکنم هم قیافه قشنگ داره کارایی اش هم بالاست689000نقل قول:
کد:http://www.rgi.ir/index.php?p=products&cid=11&id=355
راستی اگه دوستان از امضام خوششون نمیاد بگید ورش دارم:40::40::40:
سلام دوستان من بين اين 3 مدل موندم نميدونم كدومشو انتخاب كنم اگر هم پشنهاد ديگه اي داريد بفرماييد
Acer Aspire 5741G-434G64Mn
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i5 2.26 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 320M GPU 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی -
dell 5010
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.8 کیلوگرم
پردازنده: Intel CFI i5 430M Core i5 2.4 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
هارد دیسک: 500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی -
dell 3500
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع سبک وزن - وزن 2.4 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i5 2.4 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce 310M 512 MB UpTo 1970 MB
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
استاد من یه لپ تاپ برای کارهای گرافیکی میخوام. OPEN_GL Technology هم داشته باشه. قیمت حدود 1 تومن چی پیشنهاد میدی؟نقل قول:
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
اگه لطف کنین نکاتی رو که باید در نظر بگیرم رو بگین ممنون میشم
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
یه چیزی که خریدم پشیمون نشم
نقل قول:
سلام آرمان جان
با انتخابت نشون میده که نمیخوای بیشتر از 900تومن هزینه کنی ونگفتی که بیشتر برای چه کاری میخوای
اما راجع مدلها:
گروه خونی من با ایسر و لنوو وفوجیتسو واین طیف لپ تاپها که سازگاری نداره
ولی به نظر من 5010 بهتره چون گرافیکش از 3500 بالا تره بیشتر به کارت میاد و مونیتور با کیفیت تری داره واینکه خرابی inspiron به مراتب از vostro کمتره درنتیجه 5010 بهتره من خیلی با 5010 کار کردم نتیجه بخش تره
موفق باشی
ae2009 جان شما یه لپ تاپ نیاز داری که اقلا کارت گرافیکش 1GB باشه وپایین تر از یه تومن هم هست راستی شما میخواهید کارای سه بعدی از لپ تاپ بکشید؟نقل قول:
خوب دوستان منم یه لپ تاپی میخوام که خوب باشه چی پیشنهاد میدید؟:31:
شوخی بود ولی جدآ یه لپ تاپ میخوام حداکثر دیگه بترکه 900 بیشتر نشه
چیزایی که میخوام ازش
1.اولین و مهمترین چیز که خیلی مهمه واسم صفحه نمایششه که میخوام باکیفیت باشه یعنی از کنار نگا کنی رنگا داغون نشن و خلاصه نسبت به مدل های مشابه صفحه بهتری داشته باشه
2.ترک پد مالتی تاچ هم داشته باشه که خیلی واسم مهمه
3.قیافش شیک باشه(حالا نیازی نیست مثل مرسدس بنز باشه ولی در حد پیکان هم نباشه یه سمند سورن کارمو راه میندازه:دی)
4.رم دی دی ار 3 و سی پی یو حداقل core 2 due باشه فرکانسشم دیگه خدایی 2.4 کمتر راه نداره
5.زیاد اهل بازی نیستم بابا بیخیال بازی حالا یه چیزی در حد nvidia geforce 3010 m هم کارمو راه میندازه
6.برندشم اصلآ مهم نیست تو لپ تاپ با این شرایط بهم بده اگه ساخت ایران خوردو !!! هم باشه مشکلی نیست خلاصه برند زیاد مهم نیست مهم اینه که ادم قلبش سالم باشه!!!
تو این هفته میخوام بخرم خدایی زود یه چیزی بگید قال قضیه رو بکنید بریم پی کارمون(کار کردنم با لپ تاپ بیشتر وب گردی و استفاده از مایکروسافت افیس و چند تا نرم افزار مهندسی که زیاد سنگین نیستن)
خدایی جواب بدید مرسی از همه
سوال منم بین صفحات گم شد :دی
دوباره میپرسم:
Acer Aspire 5741-G یا Dell Inspiron N5010 ؟
مشکل ایسر چیه ؟ ایسر ساخت کجاست ؟ برای بازی کدوم یکی بهتره ؟ اگه کسی یکی از این 2تا لپ تاپ رو داره حتما نظرش رو بگه...
نرم افزار سه بعدی که نه ولی افتر افکت کار میکنم که نیاز به OPEN_GL داره سه بعدی هم داره ولی نرم افزاره کامپوزیت دوبعدیه:10:نقل قول:
OPEN_GL یه قابلیت برای پخش سریع افکت اضافه شده است
کلا دل بهتره یا سونی؟ اچ پی چطوره؟
این حداکثر کاریه میخوام انجام بدم رم هم حداقل 4 باشه
راستی 64 یا 32 بیتی بودم هم اگه لطف کنین توضیح بدین
سلام دوستان من تو کنکور سراسری امسال رشته عمران قبول شدم و تصمیم گرفتم یه لپ تاپ(یا همون نوت بوک) خوب برای کار با نرم افزارهای رشته عمران بگیرم(البته اگه تو زمینه فیلم و بازی هم خوب باشه که چه بهتر).بودجمم الان 1 تومنه اگه قیمتشم یه خورده بیشتر شد اشکالی نداره اگه قیمتشم پایینتر هم باشه خیلی خیلی عالی میشه!!!؟ شما چه پیشنهاد هایی به من دارین؟ برند هم برام مهم نیست.(اگه با این بودجه نمیشه چیز خوبی خرید بهم بگین بودجم چقدر باید باشه که بتونم لپ تاپ خوبی بخرم)
خرابی دل از ایسر خیلی کمتره ما تو واحد گارانتیمون کمتر به دل مواجه می شیم قطعات دل خیلی دردسترس تره چون متقاضی اش هم بالا ست5010 روی هم رفته لپ تاپ خوبیه باهاش زیاد کار کردم مرجویی اصلا نداشته مشخصاتش رو کامل زدم:46:نقل قول:
از راهنمايي تون متشكرمنقل قول:
ئلي يه سوال داشتم اين استديو ها خروجي واسه مونيتور دارند؟كه اگه خواسته باشي، بتوني به ويدئو پروژكتور وصل كني ؟ تو ي مقايسه زيگورات نوشته كه ندارند علاوه بر اون نوشته شبكه بيسيم نداره ؟
هر دو مورد رو دارن.نقل قول:
بتوني به ويدئو پروژكتور وصل كني ؟ تو ي مقايسه زيگورات نوشته كه ندارند علاوه بر اون نوشته شبكه بيسيم نداره ؟
دوست عزیز لینک رو پاک کنید:11:نقل قول:
خرابی دل از ایسر خیلی کمتره ما تو واحد گارانتیمون کمتر به دل مواجه می شیم قطعات دل خیلی دردسترس تره چون متقاضی اش هم بالا ست5010 روی هم رفته لپ تاپ خوبیه باهاش زیاد کار کردم مرجویی اصلا نداشته مشخصاتش رو کامل زدم
لطفا یکی از اساتید بیاد من رو هم راهنمایی کنه:19::19::41:نقل قول:
با این تفاوت ک گرافیک ati هستش و خودتون بهتر میدونید ....نقل قول:
جای شما بودم ب ایسر فکر میکردم!!! کی گفته خرابی دل از ایسر کمتره :41:
اتفاقن بیشترین امار خرابی رو دل داره :21:
سلام من يه لب تاب ميخوام كه
١.براي كار با 3D MAX و نرم افزاراي عمران و رندر كرفتن مناسب باشه
٢.قيمت حداكثر تا ١ ميليون اكه صد بالاتر شد كه مي ارزيد اشكال نداره
٣.كانفيك يعني جي؟ از كجا بفهمم بهترينش جي هست؟
٤.راجع به كرافيك كارت نكات كليديش جي هست كه ميكن بعضي عدداش جنبه تبليغاتي داره؟
ممنونم دوستان
احترام به پیشکسوتان باتجربه تومرام ما میمونه حتمانقل قول:
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
من حاضرم که تشریف بیارید یه سر به تعمیرگاه مابزنیدنقل قول:
بعد این مطلب رو بفرمایید
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
5010 یا 1558 دل به نظرم عالیننقل قول:
من چی؟!:19:
ببین دوست من با یک تومن میشه لپ تاپ خوب خرید ولی خیلی نمیشه باهاش اونطوری که میخوای مانور داد باید همیشه یه طوری قانع بود:11:نقل قول:
شما میتونی از دل 5010/1558/1557/3500
وسونی: cw/f11/f
رو انتخاب کنی من به احترام قوانین سایت لینک نمیدم
ببخشیداگه خواستی بیشتر مشورت کنی تو یاهو منو اد کنrgi251@yahoo.com
نظرتون راجع به سونی Sony VAIO CW21FX چیه؟؟؟
من دانشجوام این لپ تاپ رو برای کار تایپ و ترجمه و فیلم دیدن میخوام...اهل بازی هم نیستم!
میخوام کم وزن باشه ولی ایا صفحه 14 اینچی واسه فیلم دیدن مناسبه؟؟ (البته منظورم خودم تنهایی ببینم):41:
دوستان
منتظر نظر بدید لطفا:10: