اینم یه عکس از گوشی خودم !
بیشتر ویدجت ها رو حذف کردم و تو لیست نیستن !
همشون چرت و پرت هستن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم یه عکس از گوشی خودم !
بیشتر ویدجت ها رو حذف کردم و تو لیست نیستن !
همشون چرت و پرت هستن !
سلام جناب d.b23
ورژن گوشی من s5233tjpjb5هست و میگن که جدید تر از این ورژن اومده .
میشه بگید این گفته درست هست یا نه؟
اگه ورژن جدید تر هست ،بگید خودم اپدیت کنم یا بدم گارانتی؟
بر فرض این که ورژن جدید وجود داشته باشه ، اگه اونو روی موبایلم بریزم ویژگی جدیدی بهش اضافه میشه یا نه؟
ممنون
خوش حال میشم اگه جوابمو بدین
سلام به دوستان
یه چند تا بازی حرکتی باحال میزارید ؟
همش لمسی بود !
یه چند تا حرکتی هم دیدم ولی بدرد استار نمیخورد !
با سلام خدمت دوستان کسی میدونه چطوری میشه ویدجت نصب کرد واز کجا باید دانلود کرد اگه کسی میدونه ممنون میشم با آموزش برامون بزاره
عزیزم پست اول همین صفحه رو نگاه کنی من نصب کردم !!!نقل قول:
راحش رو هم گفتم تو صفحه های قبل !
من قصد خرید این گوشی ( 5230 star ) را دارم و ازش خوشم آمده
فقط می خوام بدونم که فایلهای pdf فارسی را درست نشون می ده یا نه ؟
دوم اینکه tv دارش بهتره یا بدون TV ? و اصلا تلویزیونش کار می کنه ؟
نقل قول:
اگه لطف کنی بگی کدوم صفحه خیلی گشتم ممنون
ببین ! فقط کافیه یکی از طرح های اینترنتی رو فعال کنینقل قول:
بعد توی منوی ویدجت ها گزینه : More Widget رو فعال کنی !!
بعد با همون ویدجت بری و دانلود کنی !
اگه بخوای همه ی ویدجت هارو ببینی باید اینو توی سرچ بزنی : allwidgets
همه ی ویدجت ها که تقریبا 23 تاست !
بعد بری دانلود کنی
خودش هم نصب می کنه !
سلام بچه ها
یه مشکلی واسه گوشیم پیش اومده
صفحه لمسیش کار نمیکنه
تا ظهر که خوب بود ، عصری دیدم کار نمیکنه
نور صفحه که کم میشه دست که میزنم رو صفحش نور زیاد میشه مثل قبل ولی دکمه های لمسیش کار نمیکنن
دکمه های تماس و قطع تماس اینا کار میکنن
البته عصری حدود نیم ساعتی درست شد ولی باز خراب شد
گفتم شاید از فریمورش باشه ، دوباره فلش کردم ولی درست نشد
به نظرتون مشکل چیه ؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام من تازه 2 روزه كه يه استار با گارانتي مايكروتل به قيمت 155 تومن از نمايندگي سامسونگ بالاتر از علادين گرفتم همون نمايندگي بزرگه كه همه چي داره! اما به نظرم باطريش زود خالي ميشه تقريبا 1 روز و نصفي خيلي هم كار نمي كشم ازش واسه شما هم همينقدر كار مي كنه؟؟؟؟ يا باطريه تقلبي انداختن بهم؟ خواهش ميكنم راهنمايم كنيد!
اگر گوشیت گارانتیش پارس مایکروتل اصلی هست که بده خودشون مجانی آپدیت میکنن.نقل قول:
فعلا گوشی شما نیاز به آپدیت نداره.بزار 1 یا 2 ماه دیگه
ممکنه ویزگی اضافه بشه و یا ممکنه اشکالات و ایرادات رفع بشه کلا باعٍث بهبود کارکرد گوشی میشه
:46:
تاچ گوشیتون داره میگه که میخواد با شما خداحافظی کنه:31: و باید عوضش کنی :46:نقل قول:
اگر گارانتی گوشیت پارس مایکروتل هست ببر مجانی برات عوض میکنه :5:
PDF فارسی رو درست نشون میدهنقل قول:
TV دارش بهتره(خودم دارم) :27:
بستگی به کانالی که قرار داری تصویر میگیره ولی کلا خوبه و اکثر اوقات مثل آینه میگیره :46:
از من به تو نصیحت با گارانتی پارس مایکروتل اصلی بگیر :5:
اگر هم خواستی هر گوشی با هر مارکی بخری بگو آدرس بدم با پایین ترین قیمت و گارانتی اصلی و جنس مطمئن بری بگیری.
یارو آشنام نیست ولی خودم همیشه مشتریشم.خودشون پخش کننده بیشتر گوشی های علاالدین هستن:10:
[IMG]file:///C:/Users/user/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]پیشنهاد می کنم بچه ها نرم افزارهایی رو که روی سری 5230 یا 5233 جواب می ده رو اینجا ادرس بدند تا راحت تر بتونند دیگران هم ازش استفاده کنند. من خودم چند تا نرم افزار جاوا دانلود کردم ولی خیلیش اجرا نمی شه یا مشکل داره!
مثلا iran road map اجرا نشد. و برنامه های فارسی هم که مشکل دارند کلا!
سلام
می خواستم راهنماییم کنید که کدام گوشی مناسبتره ؟
s5230 star
s5230 tv
s5230 star wifi
قیمت های روزش هم می خواستم بدونم؟
و کلا 5230 بهتره یا 5233 ؟
در بین این سه گوشی مدل tv به دلیل داشتن این امکان اضافی خوب هست. البته اگر از wifi استفاده دارید اون رو بگیرید. در ضمن روی خود گوشی کیف چرمی ارجینال خود گوشی و قلم باید داشته باشه. اگر نداشت مغازه دارهای گرامی اون رو برداشتن :31:
من خودم روزهای اولی که این گوشی اومد اون رو خریدم و فول پک بود. الان هم منتظرم گلکسی بیاد تا عوضش کنم. با هیچ گوشی دیگه ای عوضش نمی کنم :31:
مرسي دوست مننقل قول:
آپديت كردم حالشم بردم
يه ديكشنري بهش اضافه شده
چنتا ويدجت
يكي دو برنامه ديگه هم تو قسمت بازيها و بيشتر اضافه شده كه نفهميدم به چه دردي ميخورن
ممنون ميشم در موردشون توضيح بدين
و البته قبلا موقع تماس يه تيكه سفيد رنگ كه قفل هنگام تماس بود خيلي پهن بود و روي شماره موبايل طرف رو ميگرفت
اما حالا اين نوار سفيد رنگ باريكتر شده و ميشه به راحتي شماره رو ديد
سلام.
به نظره من که استار خیلی خیلی بهتر از کوکی هست:33:
سلام
می خواستم بدونم اصلا s5230 w - wifi تو بازار هست
چون من 2 3 تا نمایندگی سامسونگ پرسیدم گفتند نیامده یا گفتند همچین گوشیی نیست
اگر هست حدود قیمت هم لطف کنید
منو فارسی داره ؟نقل قول:
مرسي دوست من
آپديت كردم حالشم بردم
يه ديكشنري بهش اضافه شده
چنتا ويدجت
يكي دو برنامه ديگه هم تو قسمت بازيها و بيشتر اضافه شده كه نفهميدم به چه دردي ميخورن
ممنون ميشم در موردشون توضيح بدين
و البته قبلا موقع تماس يه تيكه سفيد رنگ كه قفل هنگام تماس بود خيلي پهن بود و روي شماره موبايل طرف رو ميگرفت
اما حالا اين نوار سفيد رنگ باريكتر شده و ميشه به راحتي شماره رو ديد
آره دوست عزیز من الان 7ماه اینو انداختم بعد نیستنقل قول:
آره ديگه ولي هنوز صفحه كليد كامل فارسي ندارهنقل قول:
دوستان سلامنقل قول:
سلام
دوستان من می خواستم گوشیم رو اپدیت کنم فقط بهم بگید که نحوه اپدیت تو کدوم پست هست چون سرچ تقریبا300 صفحه یه کم وقت گیر.ممنون میشم
یعنی بین شما کسی خودش گوشی رو آپدیت نکرده که هیچ جوابی به سوال من ندادین.......
با توجه به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان برای استفاده بهینه از دعای خیر ما لطف کنید روش اپدیت این گوشی رو اموزش بدید
با سلام خدمت دوستان من این فایل ویدجت رو از یه سایت روسی گرفتم کسی میدونه چطوری باید ازش استفاده کرد
دوست گلم برو به اين تاپيك صفحه 22 پست 220نقل قول:
دعا فراموش نشهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216380&page=22
هر چند خودتم يه كم بيشتر وقت ميزاشتين راحت پيدا ميكرديد
ممنون از راهنمایتون البته قبل از پرسش جستجو کردم نتیجه زیاد بود فرصت کم در هر حال ببخشیدنقل قول:
دعا فراموش نشه
هر چند خودتم يه كم بيشتر وقت ميزاشتين راحت پيدا ميكرديد
با سلام وصلوات گوشیم رو اپدیت کردم فعلا نکته قابل تغییر فقط دیکشنری تا بعد
من گوشیم رو 4 روزی هست به روز کردم. چیزهایی که در این نسخه اضافه شده:
Touch panel: امان تنظیم سیستم قفل گوشی که حالت اتوماتیک باشه یا دستی.
حالت نمایش صفحه که با دکمه ی قفل باشه یا با هر دکمه این ( این خیلی بدردخوره)
Bluetooth: سیستم بلوتوث زمانی که با انتخاب آن و یک زمانی مثلا 20 دقیقه .بعد از استفاده از بلوتوث اگر یادمون رفت خاموشش کنیم خودش اتوماتیک بعد از 20 دقیقه خاموش میشه
Zoom: اماکن زوم حرفه ای و دقیقتر. این زوم قابلیت زوم بیشتر روی روی عکس میده که در قبل فقط تا یک حد خیلی کمی این امکان وجود داشت.
PDF READER: اماکن خوندن فایلهای Pdf به صورت دقیق تر و سریعتر.
GPRS : امکان نمایش علامت G در مناطق قابل استفاده از این سیستم و نمایش حرف E در مناطق قابل استفاده از این سیستم.
در نسخه ی قبلی فقط زمانی که مرورگر باز میشد و رسیو شروع میشد این علامت ها نمایش داده میشد ولی دیگه به صورت همیشگی این علامت وجود داره که بهتون اعلام میکنه منطقه تون امکان استفاده از نت رو داره یا خیر.
Widget: اضافه شدن چند ودجت جدید و بهینه شدن ودجت فیس بود و تیوتر و یوتوپ برای استفاده و حل شدن مشکل شیلترینگ یوتوپ!!!!!
علاوه بر سوال هایی که تو پروفایلت کردم لطفا چند تا عکسم بگذارنقل قول:
ورژن من S523AJPIK5 هست.و فارسی رو کامل ساپورت میکنه.هیچ تفاوت ظاهری دیگه نداره. بهترن و جالترینش اینه که وقتی گشوی رو قفل میکنی فقط با زدن کلید قفل صفحه روشن میشه و هر کلید دیگه ای بزنی کار نمیکنه که من فکر کردم گوشیم سوخته!!!!سیستم PDF هم سریعتر شده به این منظور که وقتی فایلی رو میخوایم بخونیم اول بافرمیکنه و واسه ی اون سایز تنظیمش میکنه که این خودش کلی زمان بر هستش.بعد از آپدیت من سریع فایل رو زوم میکنم و روی میتنهام حرکت میکنم. یعنی اون بافر کردن عکس رو که اول از حالت مربع مربع به متن تبدیل میکرد رو ندارم.فایلهای آفیس زیاد فرقی نکردن. یکم شاید سرعتش بیشتر شده!!تمام اطلاعات توی گوشی هم پاک میشه از کانتکت ها گرفته تا عکس و آهنگ و بازی و برنامه...قبلش حتما کانتکت ها رو توی سیم کارت زخیره کنین که دیگه دردسر نشه!!کمی هم مشکل کندی باز شدن عکس ها حل شده... اینو الان فهمیدم!!!
مباركه اخوي به سلامتي ايشالله 120 بار آپديتش كنينقل قول:
با سلام وصلوات گوشیم رو اپدیت کردم فعلا نکته قابل تغییر فقط دیکشنری تا بعد
این دو مورد رو چجوری میشه تنظیم کرد ؟نقل قول:
Touch panel: امان تنظیم سیستم قفل گوشی که حالت اتوماتیک باشه یا دستی.
حالت نمایش صفحه که با دکمه ی قفل باشه یا با هر دکمه این ( این خیلی بدردخوره)
Bluetooth: سیستم بلوتوث زمانی که با انتخاب آن و یک زمانی مثلا 20 دقیقه .بعد از استفاده از بلوتوث اگر یادمون رفت خاموشش کنیم خودش اتوماتیک بعد از 20 دقیقه خاموش میشه
من فقط یه مورد از شماره تلفن های رو که ذخیره کرده بودم حذف شده بود بقیه اطلاعات و عکس و موزیک ها سالم بودن !!!!!!نقل قول:
تمام اطلاعات توی گوشی هم پاک میشه از کانتکت ها گرفته تا عکس و آهنگ و بازی و برنامه...
قربانت شما هم همینطورنقل قول:
مباركه اخوي به سلامتي ايشالله 120 بار آپديتش كني
برای تاچ که وارد منوی تنظیمات بشین(Settings) یه به نام Touch panel اضافه شده که وقتی واردش بشین در قسمت Backlight on میتونی مشخص کنی که گوشی با چه دکمه ای صفحه اش روشن بشه. با هر دکمه ی یا فقط دکمه ی قفل.نقل قول:
برای بلوتوث هم همونطور. وارد منوی بلوتوث بشین. My phone's Visbitily رو که On کنین خودش تایمر میاره یا میگه نباشه اصلا...
اطلاعات گوشی هم پاک میشه چون کل سیستم گوشی باید از اول نصب بشه. مثل نصب ویندوز روی سیستم. که کل هارد باید پاک بشه و ویندوز دوباره نصب بشه...
باید ببینی چیکار کرده که پاک نشده...
سلام به همگی
مشکلی با pc studio دارم که قبلا هم توسط دیگران مطرح شده ولی جوابی براش پیدا نکردم. وقتی usb را وصل می کنم و pc studio را هم روی کامپیوتر اجرا می کنم و هم روی گوشی انتخاب می کنم، pc studio گوشی را می شناسه و عبارت GT-S5233A را هم میاره. ولی وقتی می خوام وارد گوشی بشم علامت ساعت شنی ویندوز میاد و می مونه و هیچ عکی العمی نسون نمی ده. حالت های مختلف روشن و خاموش کردن گوشی، ریست ویندوز، اول pc studio را اجرا کن بعدش usb را وصل کن و بالعکس و . . . را هم امتحان کردم. اوایل چند بار به مشقت وارد شد ولی بعد از اون دیگه نتونستم.
کسی راه حلی داره؟
من هم با pc studio کلی مشکل داشتم تا اینکه ورژن جدید اونو دوستان توی همین تاپیک معرفی کردند و نصب کردم، درست شد.نقل قول:
جالبه پس چرا برام من حذف نشده ؟نقل قول:
اطلاعات گوشی هم پاک میشه چون کل سیستم گوشی باید از اول نصب بشه. مثل نصب ویندوز روی سیستم. که کل هارد باید پاک بشه و ویندوز دوباره نصب بشه...
باید ببینی چیکار کرده که پاک نشده...
این ورژن جدید کجا معرفی شده ؟نقل قول:
من هم با pc studio کلی مشکل داشتم تا اینکه ورژن جدید اونو دوستان توی همین تاپیک معرفی کردند و نصب کردم، درست شد.
دوستان اساتيد
كسي نيست در مورد نرم افزارهاي تازه نصب شده روي ورژن جديد توضيحي بده
كارشون چيه؟
كار كردن باهاشون چجوره
مثلا اين BengFM
صفحه300>پست 2999نقل قول:
دوست گرامی مون ، جناب Milad_4171، زحمت کشیدند و لینک مستقیم برای دانلود رو گذاشتند.
لینک مستقیم:
کد:http://ir.samsungmobile.com/supports/softwaremanuals/software.do?sw_type=SW&phone_model=GT-S5233
سلام
دوستان میشه لطف کنید پسورد پیشفرض این گوشی رو بگید . ممنون میشم .
این که میگی کجاست؟نقل قول:
یعنی روی خود فرمور هست؟ من که جدیدترین نسخه رو نصب کردم ولی همچین چیزی ندیدم!!؟