نقل قول:
اگه پاسش کنی آره . به مهلت ثبت نام که شاید نرسی ولی آزاد همیشه وقتی ثبت ناما تموم شد 2-3 روز میذاره واسه اونایی که نتونستن ثبت نام کنن که میتونی بری و ثبت نام کنی :20:
Printable View
نقل قول:
اگه پاسش کنی آره . به مهلت ثبت نام که شاید نرسی ولی آزاد همیشه وقتی ثبت ناما تموم شد 2-3 روز میذاره واسه اونایی که نتونستن ثبت نام کنن که میتونی بری و ثبت نام کنی :20:
پاک بشه این پست
معمولا 2 روز بعدش هست . خود دانشگا اطلاعیه میدهنقل قول:
سلامنه اصلا هیچ فرقی باهم ندارند.فقط تجربی نمیتوه گرایش های دیگه مثل روانشناسی عمومی رو انتخاب کنه و فقط باید بالینی رو انتخاب کنهنقل قول:
فکر کنم از 20-22 شهریورهنقل قول:
ثبتنام در کنکور؛ منوط به دریافت کد رهگیری از آموزش و پرورش
آموزش > عالی - گروه اجتماعی:
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اعلام تغییر در نحوه ثبتنام کنکور سراسری گفت: ثبتنام داوطلبان در کنکور سراسری سال آینده منوط به دریافت کد رهگیری از وزارت آموزش و پرورش است.
محمدحسین سرورالدین، با بیان اینکه لحاظ سوابق تحصیلی در کنکور امسال امکانپذیر نیست، اظهار کرد: طی هماهنگیای که میان وزارتخانههای آموزش و پرورش و علوم شده است، از سال آینده هر داوطلب برای ثبتنام در کنکور ابتدا باید برای دریافت کد رهگیری به آموزش و پرورش مراجعه کند.
وی با بیان اینکه درصورت تکمیل سوابق تحصیلی، داوطلبان از آموزش و پرورش کد رهگیری برای ثبتنام در کنکور دریافت میکنند، اظهار کرد: بر این اساس مهلتی برای داوطلبان برای دریافت این کد در نظر گرفته میشود تا امکان ثبتنام برای همه آنان وجود داشته باشد ولی درصورتیکه داوطلبی کد رهگیری نداشته باشد نمیتواند ثبتنام کند.
سازمان سنجش در زمان ثبتنام داوطلبان کنکور اعلام کرده بود که امسال نمرات دروس را به جای معدل در کنکور بهمیزان 15 درصد محاسبه خواهد کرد و حتی دروس تاثیرگذار در کنکور نیز اعلام شده بود اما در نهایت معدل بهجای این دروس محاسبه شد.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: اعمال 15 درصد معدل به جای نمرات دروس در کنکور سراسری امسال را یک تخلف میدانیم بهدلیل اینکه از قبل اعمال 15 درصد نمرات و ضریب آنها در دفترچه کنکور به داوطلبان اعلام شده بود.
علی عباسپور تهرانی فرد افزود: همیشه بین وزارت علوم و آموزش و پرورش درخصوص تأثیر 15 درصد نمرات دروس اختلاف وجود داشته و وزارت علوم عنوان میکرده که آموزش و پرورش فایل نمرات دروس دانشآموزان را بهطور کامل به سازمان سنجش ارائه نمیدهد.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: از اینرو آموزش و پرورش باید بتواند ظرف چند ماه آینده نسبت به ارتقای سیستم خود برای جمعآوری نمرات دروس دبیرستان داوطلبان کنکور اقدام کند تا چنین مشکلی برای کنکور سال آینده بهوجود نیاید. اما بعد از برگزاری کنکور رئیس سازمان سنجش از جایگزین شدن معدل به جای نمرات دروس دبیرستان در کنکور خبر داده و علت این امر را قصور آموزش و پرورش در اعلام نمرات تمامی داوطلبان کنکور به سازمان متبوعش خوانده بود.
پس از آن معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با تکذیب این اظهارات، گفت: وزارت آموزش و پرورش در زمان تعیین شده تمام سوابق تحصیلی داوطلبانی را که در آموزش و پرورش دارای سابقه تحصیلی بودند در اختیار سازمان سنجش قرار داده است.
سحرخیز خاطرنشان کرد: پیشنهاد ما به سازمان سنجش و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی این است که ثبتنام داوطلبان کنکور از طریق وزارت آموزش و پرورش صورت گیرد و تنها آزمون را این نهادها برگزار کنند، چرا که اطلاعات داوطلبان واقعی آزمون در وزارت آموزش و پرورش وجود دارد و آنها برای ثبتنام داوطلبان باید اطلاعات و سوابق تحصیلی داوطلبان را از آموزش و پرورش دریافت کنند.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در پی اظهار معاون وزیر آموزش و پرورش مبنی بر قصور سازمان سنجش در عدملحاظ سوابق تحصیلی در پذیرش داوطلبان کنکور 89، گفته بود: بهرغم پروسه یک ماهه که به داوطلبان و سازمان آموزش و پرورش داده شده بود و قرار بود که وزارت آموزش و پرورش تا پایان خرداد ماه فایل نهایی آنها را به ما ارائه دهد ولی وقتی فایل به سازمان ارسال شد اطلاعات بیش از 120هزار داوطلب اعلام نشده بود و اطلاعات برخی دیگر نیز کامل نبود؛
به عبارتی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرده بود که اطلاعات این دسته از داوطلبان موجود نیست و برای تعدادی دیگر نیز به جای ارائه نمرات 10درس، نمرات 2یا 8 درس را ارسال کرده بودند. سرورالدین گفت: بنابراین سازمان سنجش وقتی که سابقه کامل داوطلبان را نداشته باشد چگونه میتواند سوابق تحصیلی را برای کلیه کنکوریها لحاظ کند؟این سخنان در نهایت به این نتیجه رسید که ثبتنام داوطلبان در کنکور سراسری سال آینده منوط به دریافت کد رهگیری از وزارت آموزش و پرورش شود.
کد:http://www.hamshahri.org/news.aspx?id=114140
جواب کنکور دانشگاه ازاد از 10 ام میاد:دی
حدسی همینجوری رو هوا میگم:دی
................................
برادر این تقویم آموزشی ورودی ها قدیم هست.نقل قول:
ورودی جدید اصلا انتخاب واحد نداره.
ثبت نام که داره.
وقتی تقویم آموزشی اعلام میشه واسه همس دیگه فرق داره مگه؟
عزیزم ثبت نام مال ترم بالایی هاست . مال همه نیست
نمیدونستم ببخشید اشتباه شد:دی
"رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در پی اظهار معاون وزیر آموزش و پرورش مبنی بر قصور سازمان سنجش در عدملحاظ سوابق تحصیلی در پذیرش داوطلبان کنکور 89، گفته بود: بهرغم پروسه یک ماهه که به داوطلبان و سازمان آموزش و پرورش داده شده بود و قرار بود که وزارت آموزش و پرورش تا پایان خرداد ماه فایل نهایی آنها را به ما ارائه دهد ولی وقتی فایل به سازمان ارسال شد اطلاعات بیش از 120هزار داوطلب اعلام نشده بود و اطلاعات برخی دیگر نیز کامل نبود؛"
پس دانشگاه آزاد اینا چجوری میخوان تاثیر بدن؟؟
خوب اینی که این گفته یعنی تاثیر نمی دن دیگهنقل قول:
ولی انگار زیر لفظی می خوان تا بگن "تاثیر نمی دیم" :31:
دوستان من انتخاب دومم راهنمایی و مشاوره زدم که تراز پارسالش تبریز 3700 بود.چقدر احتمال داره مشاوره قبول بشم؟تو انتخاب اول پر نمیشه مشاوره؟ چه فرقی با روانشناسی داره؟ و کسی برنامه هشت ترمه روانشناسی یا مشاوره دانشگاه آزاد رو داره؟میخوام بدونم درس کمک های اولیه و دارو شناسی دارن این رشته هایی که زدم؟نقل قول:
والله ما که نفهمیدیم آخر چی شدنقل قول:
سلام اگه ممکنه یکی مراحل ثبت نام در دانشگاه ازاد را بگه و همچنین مدارک مورد نیاز را
و اگه ترم بهمن قبول شیم کی باید بریم برای ثبت نام؟؟
تاثیر نمیدن :31:نقل قول:
آزاد رو میگی؟
از کجا فهمیدی؟
سراسری 15 درصد معدل چی؟ اونو تاثیر میدن؟
دوستان یه سوال :
من خدمتم ماه پیش تموم شد ام کارتم رو گفتن تا 1 / 7 / 89 میاد ، حالا با این اوصاف به نظر شما در صورت قبولی ، برای ثبت نام
چه کنم ؟؟؟ از نظام وظیفه نامه بگیرم یا با نشون دادن برگه ی تصفیه مثلآ بگم 2 / 3 هفته دیگه میارم یا ... ؟؟؟
حقیقتش نمی خوام تا حد امکان ریخت این نظام وظیفه رو ببینم :2:
یعنی هیچکس تا حالا دانشگاه ازاد نرفته؟؟نقل قول:
سلام . مراحل :نقل قول:
1- دریافت فرم ثبت نام
2- مراجعه به میز 1 :31: و اخذ شماره دانشجویی
3 - واریز پول
4 - تکمیل فرمهای مربوطه (هزار سال طول میکشه)
5- مراجعه برای انتخاب واحد
مدارک :
اصل و 2 سری کامل از صفحات شناسنامه
اصل و 2 سری کپی کارت ملی
12 قطعه عکس
اصل و کپی مدرک نظام وظیفه (برادران مشمول) یا اصل و کپی کارت پایان خدمت
قبض پستی مربوط به درخواست ارزش تحصیلی (همونجا پست میات بهتون میدن)
اصل و 2 سری کپی مدرک پیش دانشگاهی یا کاردانی پیوسته
این چیه دیگه!! ندارم همچین چیزینقل قول:
اصل و کپی مدرک نظام وظیفه (برادران مشمول) یا اصل و کپی کارت پایان خدمت
بعد کارت دانشجویی صادر میکنند؟؟اگه اره چند روزه صادر میشه ؟؟نقل قول:
و بعد از مراحل ثبت نام رسید و یا... به ما نمیدند به عنوان دانشجو ؟؟
راستی ممنون که جواب دادی دمت گرم
------------
یه سوال خارج از بحث از دوستان کسی میدونه مدرک پیش دانشگاهی اینترنتی یا.. هست یا خیر بصورت دستی هست و در هیچ سامانه ای ثبت نشده؟؟
مگه شما مشولی ؟نقل قول:
آره همون موقع یه کارت موقت صادر میشه براتون 3-4 ماه بعدم کارت اصلی . کارت خودش مدرک مستدلی بر دانشجو بودنته دیگه .نقل قول:
2- منظورتو متوجه نشدم
ما رو باش به چي دلمونو خوش كرديم ! دانشگاهي كه خودشو يكي از بزرگترين دانشگاههاي بين المللي جهان ميدونه هنوز نميتونه اعلام كنه نتايج بزرگترين آزمونش دقيقا چه روزي اعلام ميشه !
سلام یک سوال داشتم بعد از اعلام نتایج من که یک سال درس خوندم و میخوام برم دانشگاه جدید چه کاری باید انجام بدم؟ انصراف؟ لطفا کامل بگید که نخواد چند بار از دانشگاه قدیم به جدید برم دستتون درد نکنه
منم 2 سال خوندم لطفا توضیح بدید.انصراف که باید بدیم.بقیه ماجرا رو دوستانی که میدونن بگن.باید بریم نظام وظیفه؟نقل قول:
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون شرمنده کردید :11::40:
اخرین سوال من دوستانی که قبول میشند برای ترم بهمن (بهش میگند تکمیل ظرفیت؟؟؟؟؟) کی باید برای ثبت نام برند؟؟
ممنون
inja bahs sare daneshgah azadeنقل قول:
khob tabloe azad azin kara nemikone ama sarsari fek konam tasir bedan
نقل قول:
لطفا به قوانین احترام بزارین و فارسی تایپ کنید...
متشکرم
:13::13:نقل قول:
نقل قول:آره باید از دانشگاه سابق انصراف بدی . شمایی که 2 سال خوندی فکر میکنم امسال مشکل نظام وظیفه داری. متولد چند هستی ؟نقل قول:
خواهش می کنم امیدوارم کمک کرده باشم . نه ترم بهمن لزوما تکمیل ظرفیت نیست . اگر توی تکمیل ظرفیت قبول شید که آره ثبت نام همون بهمن هست . اما اگه یه دانشگاهی قبول شدید که ترم بهمن میگیره مثل مهدسی برق الکترونیک سمنان شبانه ، اون دیگه بستگی به دانشگاه داره اما به طور معمول همون مهر ثبت نام انجام میشه انتخاب واحد میمونه واسه بهمن . اینم بگم بعضی دانشگاها هم همون بهمن ثبت نام می کنن . اگه آزاد باشه که همون بهمن هست.نقل قول:
[QUOTE=doost4;5340122]:13::13:
آره باید از دانشگاه سابق انصراف بدی . شمایی که 2 سال خوندی فکر میکنم امسال مشکل نظام وظیفه داری. متولد چند هستی ؟
QUOTE]
متولد نیمه دوم 1368 . یعنی چی مشکل نظام وظیفه دارم؟خودشون گفتند بیش از 4 ترم نگذشته باشه مشکلی نیست.من بخش نامه رو پرینت کردم از سایت ناجا بردم نظام وظیفه تبریز.دانشگاه فعلیم پیام نور هم گفت مشکلی نیست.دانشگاه آزادم زنگ زدم گفتند مشکلی نیست واحداتو تطبیق میدی.توی دفترچه هم وشته مثل کاردانی پیوسته ها که دو سال خوندن باید اگه مشمول بودن توی 4 سال کارشناسی پیوسته رو تموم کنند.
[QUOTE=siamakdadashi;5340280]اینها رو نمیدانمنقل قول:
اما تا اینجا میدونم
من متولد 67 هم دیدم داره دانشگاه درس میخونه امسال میره سال دوم یک سال هم یک جا دیگه بوده
چطوری؟
پیوسته خونده
یعنی یک سال پشت کنکور مونده
یک سال تو دبیرستان درجا زده
یک سال یک دانشگاه ازاد دیگه بوده و کنکور داده اومده دانشگاه جدید
میبینی همش پیوسته هست برای همین به مشکل نظام وظیفه بر نخوره
این محض اطلاع گکفتم
منظورم این هست به تاریخ تولد زیاد نیست به این هست که پیوسته خونده باشه و مشکل نظام وظیفه نداشته باشه
[QUOTE=siamakdadashi;5340280]نقل قول:
منم دقیقا شرایط شما را دارم
من کلا سه بار کنکور دادم ولی سال دوم دانشکاه ثبت نام کردم و اینم که سومی بود منتظر جوابیم
و نمی دونم امسال چجوری ثبت نام کنم
نظام وظیفه ی تهران به منم گفت مشکلی نیست
البته اون موقعه الان نمی دونم
توکل به خدا
امروز هشتم هست... روز شما آغاز شده
اینم قوانین نظام وظیفه واسه امسال.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوابا کی میاد ؟ مردیم
همین روزا! حساب کتاب نداره که! یهو دیدی گفتن دهم میاد بعد شبش که فرداشب باشه نتایج رو دیدی!!؟!؟!
یعنی امروز نتایج میاد؟قوانین نظام وظیفه رو خوندین؟من که دو سال خوندم مشکلی ندارم؟