سلامنقل قول:
شما دایرکس 10 را نصب کن ببین مشکل حل میشه؟
Printable View
سلامنقل قول:
شما دایرکس 10 را نصب کن ببین مشکل حل میشه؟
نقل قول:ممنون از راهنمایی تون ولی همونطور که گفتم دقیقا 6 گیگ جا گرفت. احتمالا شما از ورژن دیگه ای استفاده میکنی.نقل قول:
از لحاظ سرعت سیستم با رم 512 در حد Xp هست یعنی خوب جواب میده.
سلامنقل قول:
تا اونجا که من شنیدم گفتن که این ویندوز هوشمند هست وقتی سیستم پایین باشه خودش را با سیستم مچ میکنه.
شما از چه ورژنی استفاده میکنید؟
سعید جون نشد باز ینی ویروسی نداشتم با مکافی اینکارو کردم.مشکلو فهمیدم چیه ولی نمیدونم چطوری حلش کنم.وقتی ویندوز عوض میکنم قسمت آخرش که میرسه ینی جایی که باید مشخصات یوزرمو بدم صفحه سیاهه 15 مین وامیستم که مانیتور خاموش بشه بعد وقتی که موسو حرکت میدم که مانیتور روشن شه تصویر دارم.ایندفه که جز والپیپر چیزی نداشتم سر wallpaper ده دقیقه واسادم تا مانیتورم خاموش شه وقتی دوباره روشنش کردم آیکونا و تسک بار سر جاش بودن ینی ازین به بعد هر بار بخوام بیام تو ویندوز باید واسم تا مانیتورم خاموش شه میتونم یکاری کنم که بشه 1 دقیقه ولی 1 دقیقه هم واسه خودش یه دقیقس شما نمیدونین چکار باید بکنم؟
سلام
من با فتوشاپ اسکن میکردم ولی امروز نمیشه اسکن کرد و یا تو برنامه اسکنر که میرم خودش شروع به اسکن میکنه و میره آخر گیر میکنه .تا سیم اسکنر رو در نیارم قطع نمیشه این مشکل از اسکنر هست (حدودا 8 یا 9 سال پیش خریدم cannon هست
سلام یک سوالی دارم
به عکس زیر نگاه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- این عکس زیر ماجراش چیه؟ به چه درد میخوره و واسه چی استفاده میشه؟
2- اگر روی گزینه ی آخری بزارمش چه اتفاقی میفته؟
لطفا جواب بدید
بچه ها من یه غلطی کردم ! اومدم این Bitlocker رو فعال کردم ( یعنی برای یه درایو یه پسورد گذاشتم ) حالا نمیشه برش دارم !
یعنی درایو برام باز میشه ولی شکلش این جوری شده !
چی کار کنم :
.................................................. .................................................. .........نقل قول:
در واقع این بخش به UAC یا همون User Account Control می باشد که به برنامه های مضر ( و هر برنامه دیگه ای ) که قصد تخریب یا تغییر در ویندوز را داشته باشند اجازه فعالیت نمیده.
2. آکر روی گزینه آخر بزاری یعنی این که به تمام برنامه ها اجازه فعالیت دادی .......معمولا وقتی می خوان کرک خود ویندوز یا یه برنامه دیگه رو نصب کنن این رو روی گزینه آخر می زارن تا برنامه به راحتی نصب بشه......
در کل :
آگه روی گزینه آخر باشه مشکل خاصی در حالت عادی پیش نباید قاعدتا پیش بیاد مگه اینکه ویندوز به بد ویروسی مبتلا بشه .در واقع گویا این قسمت ساخته شده تا هر برنامه ای که خواست در ویندوز بار گذاری و اجرا بشه اونو شناسایی کنه و از کاربر در مورد صحت رنامه سوال می کنه و در صورت تایید به برنامه اجازه فعالیت می ده ولی اگه رو گزینه آخر باشه دیگه از کاربر جهت اجرای برنامه سوال نمی کنه و مستقیما برنامه رو ( حالا هر چی که باشه ) اجرا میکنه.......
ultimate N 7600 22 octنقل قول:
دوستان یه مشکلی با ویندوز 7 دارم..چند وقته یه لپ تاپ گرفتم..و ویندوز 7 روش نصب بود..بطور پیشفرض خیلی نرم افزار روش نصب بود و این طوری سرعت سیستم کلی اومده پایین حدود 77 processes داشت .!!.کاری که کردم از قسمت msconfig رفتم کلی نرم افزار رو از start up یرداشتم و سرعت سیستم خیلی بهتر شد پروسس اون شد 55 تا..اما هنوز مشکلی که داره وقتی وارد بعضی از فولدرا میشم اون نوار سبزه اون بالا شرو میکنه به لود کردن و دیگه تموم نمیشه همه فایل ها رو هم به صورت ناشناس نشون میده...کمکم کنین لطفا خیلی تو ذوقم خورده :41:
cpu هم از نوع p7550 2.26 Ghz هست و رمم 4 G
ويندوز سون من بعد چند روز استفاده وقتی روی هر لينکی کليک ميکنم کلی طول ميده تا باز کنه و فقط چند روز اوّلش خوبه
history و cookie و ... رو هم همه پاک ميکنم بازم همين ميشه
شما مشخصات نسخه ی ویندوز+مرورگر رو بدید تا کمک کنیم؟نقل قول:
ببخشيد سرچ نكردم ولي ميدونم كه ميدونيد كه دونستن اين مشكل از دونستن خيلي چيز هاي ديگه دانايي كمتري ميخواد ولي سه روز بعد از اين كه با 7 كار كرديم گفت كه ويندوز شما غير قانوني و گفت به زودي با مشكل روبهرو خواهيد شد مي خوستم بدونم كه جواب اين دونستنيو واسه ناداناني مثل من كه دانايي كافي در اين موضوع ندارن و اگه داشته باشنم مثل اينه كه ندارن(ولي دارنا!) كسي ميدونه؟اگه نميدونه من كه دارم پشت كامپيوتر دارم با داشتن و دونستن بازي ميكنن خودم ميتونم از فرد دانايي پيدا كنم از دانايي تون متشكر ميشم اگه جواب اين دونستني رو به من بدين .حتما بدينا !اگه ندين نارا حت ميشم من كه خودم دارم تو تاپيك ديگه واسه يه كسايه اون چيزي رو كه دارم ميدم (يعني اون جوابي رو كه مي دونم بهش مي گم )
ان كس كه نداند و نداند كه بداند كه نداند و نداند كه بداند كه نداند ون داند و نداند كه بداند كه نداند و نداند كه بداند كه نداند...
ببخشيد ديوونه شدم
windows 7 ultimate 7600نقل قول:
Internet Explore 8
کسی نیست جواب سوال منو بده؟؟:mellow:
در 7 پنجره ها برای سیستم من با گیر کوچکی باز میشه ولی موقع بسته شدن خیلی روون بسته میشه و کلا انیمیشنهای دیگش هم روون هستند البته این مشکلو تو ویستا ندارم.
core2 duo 2.4ghz
4gb ram ddr 800
xfx 9600gso 768mb
البته 50 درصد خیلی افتضاحه برای وقتی که سیستم کاری نمیکنه.احتمال داره ویروس باشه اگر ویروس نبود از همون msconfig یکسری سرویسها رو هم میشه خاموش کرد مثل indexing service یا اگه پرینتر نداری print spoolerنقل قول:
شما دقیقا باید بدونید کدوم پروسس به ترتیب بیشترین پردازشها رو گرفته.
منم با کندیie مشکل دارم یعنی انقدر کند باز میشه و بعضی وقتها رو یه لینک کلیک میکنم قفل میشه من از google chrome استفاده میکنم که فوق العاده سریع باز و بسته میشه قفلش هم خیلی کمه مثل opera هم با ساییتهای فراسی مشکل نداره و از فایرفکس هم سریعتره.فقط مشکلش اینه که تقریبا پلاگینی نداره.نقل قول:
آخه مشکل من اينه که تا سه چهار روز خوبه و سريع مياد ولی بعدش تا رويه هر لينکی کليک ميکنم کلی طول ميدهنقل قول:
سلام دوستان من ویندوز 7 رو نصب کردم ولی از 4 گیگ رم فقط 3 گیگ اونو رو شناسایی کرده
فقط تا 3 گیگو ساپورت می کنه یا سیستم یا ویندوز من مشکل داره؟
ممنون
نقل قول:
آقا کسی نمیدونه من چی کار کنم ؟
امروز دیگه درایو کلا قفل شده بود باید با پسورد بازش میکردم !
وقتی هم روی remove پسورد کلیک میکنم این ارور رو میده :
چی کار کنم ؟ :41:
من که عرض کردم سرعت ie من هم تو ویستا و 7 پایینه. بنظر من سرعت ie ورژن 7 خوب بود ولی این گیروگورا تو ورژن 8 خیلی زیاد شد. البته این تجربه شخصیه. در نهایت یه راه دیگه ای که می تونم پیشنهاد بدم اینکه از قسمت tools>manage add-ons پلاگینها و برنامه های اضافی رو غیر فعال کنید اگر هم نمیدونی کدومو غیر فعال کنی اونایی که جلوش نوشته Microsoft Corporation رو بذار بمونن و بقیه رو disable کن.نقل قول:
ولی بهترین راه استفااده از یک مرروگر سبک و سریعتر است اگه می خوای مثل ie باشه می تونی از Maxthon استفاده کنی که کاملا با سایتهای فارسی سازگاره سایتهای خارجی هم که معمولا با مرورگرها مشکلی ندارند.
تو help ویندوز 3 خط نوشته(turn off bit locker( منتهی من نمیدونم کار کنه یانه ریسکش پای خودت چون برای من کلا غیر فعاله.فقط با احتیاط عمل کن وگرنه درایوت به باد میره و دیگه نمیشه بازش کرد اول یه کپی از اطلاعاتت بگیر و تغییر سخت افزاری به هیچ وجه نده مخصوصا تغییر تو bios که به فنا میره.نقل قول:
به خاطر اینکه ویندوز شما 32 bit است و بیشتر از این اگه بخوای باید 64 بیت نصب کنی که مشکلات خودشو دارهنقل قول:
خب مشکل من اينه که 3 4 روز سرعتش خوبه ولی بعدش رو يه لينک که کلکيک ميکنم طول ميده تا فقط پنجره رو باز کنه , اينکه سرعته اينترنتم پايين باشه اينجوری نيستنقل قول:
ميخوام بدونم مشکل از چيه وقتی که من حتی همه coockie,... رو هم پاک ميکنم
کلیدهای میانبر در ویندوز 7
علاوه بر کلیدهای میانبر مختلفی که در ویندوزهای قبلی وجود داشتند و میتوانید همچنان از آنها استفاده کنید ، در نسخه جدید سیستم عامل مایکروسافت یعنی ویندوز۷ هم میانبرهای جدیدی اضافه شده اند که در این مطلب قصد داریم به معرفی بهترین و کاربردی ترین آنها بپردازیم .به طور مثال حتما برایتان جالب خواهد بود که برای ساخت یک Folder جدید و انجام سیر همیشگی: کلیک راست بر روی فضای خالی پنجره / انتخاب گزینه New / و سپس انتخاب گزینه New Folder تنها در هر جا که باشید از کلید ترکیبی Shift+Ctrl+N استفاده کنید !در ادامه با میانبرهای جالب دیگری آشنا خواهید شد …
شایان ذکر است در ادامه هر کجا که نامی از کلید Win دیدید منظور کلید پنجره در صفحه کلید است که در صفحهکلیدها بین دو کلید Ctrl و Alt قرار دارد و لوگوی ویندوز بر روی آن حک شده است .
Win+UP : فشردن دو کلید ترکیبی Win و کلید جهتنمای بالا عمل Maximize کردن پنجره فعال را انجام میدهد
Win+Down : فشردن دو کلید ترکیبی Win و کلید جهتنمای پایین عکس عمل بالا را انجام میدهد و پنجره را به اندازه قبل باز می گرداند . با فشردن مجدد این کلیدهای ترکیبی پنجره فعال به حالت Minimize در خواهد آمد .
Win+Right : با فشردن دو کلید ترکیبی Win و کلید جهتنمای سمت راست پنجره فعال به سمت راست منتقل شده و میتوانید به راحتی پشت پنجره را نیز همزمان نگاه کنید .
Win + Left : چیزی که مشخص است این کلیدها عکس عمل بالا را انجام میدهند .
Win+[Number]s : فشردن کلید Win به همراه یکی از اعداد سبب اجرای نرمافزار موجود در Taskbar دسکتاپ میشود . کافی است شماره هر نرم افزاری را که در بخش Taskbar ویندوز۷ Pin کردهاید را از سمت چپ بشمارید و به خاطر بسپارید …زین پس تنها کافی است کلید ویندوز را به همراه شماره آن فشار دهید تا برنامه اجرا شود
Win+Space : مادامی که این دو کلید را نگه داشتهاید تمامی پنجرهها به صورت لحظهای Minimize میشوند و می توانید فضای دسکتاپتان را مشاهده کنید . در واقع این کار مشابه وقتی است که ماوس را بر روی Show Desktop در کنار ساعت ویندوز نگه داشته اید (نه اینکه کلیک کنید) .
Win+Tab : حتما با کلیدهای ترکیبی Alt+Tab در ویندوز آشنا بودید که برای جابهجایی بین پنجره های فعال استفاده میشد . در ویندوز ۷ علاوه بر استفاده از این ترکیب همیشگی میتوانید با استفاده از دو کلید Win و Tab به صورت سه بعدی بین پنجرههای فعال سوییچ کنید !
Win+G : با فشردن این دو کلید تمامی Gadget های به کار رفته در دسکتاپتان بر روی پنجره فعال نمایش داده میشوند
Win+P : اگر کارت گرافیکیتان دو خروجی دارد و یک خروجی آن به مانیتور و خروجی دیگر آن به دستگاهی مثل دیتا پرژکتور متصل است با استفاده از این کلیدهای ترکیبی میتوانید بر روی تصاویر دستگاههای مختلف نظارت داشته باشید و هر کدام را که خواستید فعال و یا غیر فعال کنید . همچنین اگر شما هم از جمله افراد مرفهین بیدرد هستید و ۲ مانیتور دارید میتوانید با کنار هم قرار دادن دو مانیتور و انتخاب گزینه سوم از پنجره ای که با فشردن این دو کلید ترکیبی نمایان میشود فضای بیشتری را برای کار و یا بازی اختصاص دهید که احتمالا نمونه این عمل را در نمایشگاههای کامپیوتر دیده اید .
= + Win : فشردن کلید ویندوز و کلید مساوی در صفحه کلید برنامه ذرهبین (Magnifier) را اجرا میکند . همچنین می توانید به جای استفاده از کلید = از کلید + هم استفاده کنید . بسیار مناسب برای مواقعی که قصد دارید مثلا از فاصله دور مثلا سر سفره غذا هم توییتها و یا پستهای دوستانتان را در توییتر – فیس بوک و فرندفید دنبال کنید !
Ctrl+Shift+Esc : فشردن این سه کلید راهی است آسان و سریع برای رفتن به پنجره Task Manager . در ویندوزهای قدیمیتر از سه کلید Alt+Ctrl+Del برای این کار استفاده میشد که در ویندوز ۷ این سه کلید عمل دیگری را انجام میدهند و جای خود را به سه کلید Ctrl+Shift+Esc داده اند .
Ctrl+Shift+N : یک میانبر بسیار عالی و کاربردی که همانطور که در ابتدای مطلب اشاره شد برای ساخت یک Folder جدید به کار میرود .
بقیه میانبرهایی که در ویندوزهای قبلی هم از آن استفاده میکردید نیز همچنان پابرجا هستند که از جمله بهترین آنها می توانید به ترکیب کلیدهای Win+D برای minimize کردن تمامی پنجرهها و نمایش دسکتاپ (عملی که کلیک بر روی دکمه Show Desktop انجام میدهد) و یا کلیدهای Win+L برای قفل کردن رایانهتان بدون بسته شدن برنامهها و پنجرههای فعال (مناسب برای مواقعی که قصد دارید به صورت لحظهای رایانه خود را ترک کنید – البته باید برای این کار باید بر روی نام کاربری تان در ویندوز کلمه عبور قرار داده باشید) اشاره کرد .
نقل قول:حل شد ... :46:نقل قول:
فقط باید میرفتم تو کنترل پنل قسمت BitLocker Drive Encryption و روی درایو قفل شدم میرفتم بعد Turn Off BitLocker رو میزدم
همین قد ...
یه ضعفی توی سون هست اینه که آیکون کانکشنها چه دیال آپ چه وایرلس رو توی قسمت tray نشون نمیده. گزینه ای هم که توی xp داشت برای قرار دادن آیکون (show icon in notifiction area when connected) توی سون دیگه وجود نداره.
راهی برای ایجاد آیکون کانکشن وجود نداره؟
سلامنقل قول:
کاکشن که توی نوار ابزار هست دوست من.
سلامنقل قول:
عزیز اون دو تا کامپوتره برای دیال آپ و اون تک کامپیوتر با علامت وایرلس برای وایرلس رو میگم. برای من هیچ کدوم نمیان.
سلامنقل قول:
شما هر کانکشنی که ایجاد کنید توی نوار ابزار به وجود میاد
سلام . من تازه عضو این سایت شدم و بیتشر برای حل دو تا مشکلم بوده .
من لپ تاپ که خریدم روش ویستا 64 بیت نصب بود و بعد برادر شوهرم به من گفتن که ویستا خوب نیست و اونو پاک بکن و روی اون ویندوز هفت رو بریز و بعد برای من همین کار رو کرد . تاریخی که این کار رو کرد ماه نوامبر بودش که از ایران یک سی دی ویندوز هفت 64 بیت اولتیمیت آورده بود و برای من نصب کرد . خب روزهای اول خیلی عالی بود . هم سریع تر بود و هم خیلی در مصرف باطری عالی بود و یکساعت اضافه شده بود به مدتش . این گذشت تا اینکه چند وقت بعد من به ایران اومدم و یکی از دوستان خانوادگی به من گفتن که ویندوز نهایی در تاریخ 22 اکتبر به بازار اومده و اونو نصب کن . من هم از ایران همین هفته قبل سی دی اونو از فروشگاه پاکچین در بازار پایتخت خریدم و با خودم آوردم اینجا . اون آقایی که بار اول ویندوز رو برای من نصب کرده بودن به من گفتن از کجا میدونی که این ویندوز همونی نیست که من برای شما نصب کردم ؟ گفتم نمیدونم ولی فروشنده گفت این فاینال هست . و از اون روز من دچار این شک شدم که چیکار کنم و آیا ویندوزی که چند ماه پیش نصب کردم رو بذارم بمونه و یا همین ویندوزی که جدید خریدم رو بدم برام نصب کنن ؟ البته ما یک اشتباهی هم کردیم و اون این بود که بدون بک آپ گرفتن از ویندوز ویستای اوریجینال , ویندوز هفت رو نصب کردیم و به همین دلیل دیگه نمیتونم هم از اینترنت ویندوز هفت رو نصب کنم چون به من یک کد داده بود شرکت سونی که میتونستم به اینترنت وصل بشم و ویندوز ویستا رو به هفت آپگرید بکنم . که متاسفانه این اشتباه رو مرتکب شد اون آقا ..
حالا سوال من از شما دوستان عزیز این هست که میشه به من بگین از کجا میتونم بفهمم که این ویندوزی که جدید خریدم آیا همون نسخه نهایی واقعی هست که ماکروسافت منتشر کرده ؟ آیا ویندوز دستگاه خودم رو نگه دارم ؟ در ضمن جنیون هم هست و مرتب هم با اینترنت آپدیت میشه ولی یک نفر به من گفته احتمال داره که ماکروسافت این ویندوز رو یهو ببنده و دیگه لپ تاپ کار نکنه برای همین ترس برم داشته که مبادا اینطور بشه و برای همین بیشتر تصمیم دارم ویندوز رو ارتقا بدم . ممنون میشم منو در این زمینه راهنمایی کنین .
مشخصات لپ تاپ من هم هست :
6 گیگا باید مموری
2.88 مگاهرتز سی پی یو
هارد 128 اس اس دی
و نمیدوم آیا انتخاب خوبی بوده یا نه ؟ و این سخت افزار مناسب با این ویندوز هست یا خیر ؟ منظورم نگارش اولتیمیت هست .
ممنوننقل قول:
کانکشنها توی لیست اضافه میشن ولی هیچکدوم آیکون مجزا ندارن. در ضمن کانکشن وایرلس بصورت اتومات با شروع ویندوز فعال نمیشه و اونرو باید خودم دستی فعال کنم که توی xp اینجوری نیست.
درستهنقل قول:
منم همین مشکل و دارم
سلام به همگي. من ويندوز 7 رو روي درايو C نصب كردم حالا هم ويندوز XP media center رو روي D نصب كردم. مشكلم اينجاست كه وقتي كامپيوتر رو روشن ميكنم مستقيم ميره تو XP و نمتونم وارد 7 بشم. مشكل از كجاست؟
با سپاس
سلام دوست منقل قول:
شما باید اول win xp رو نصب کنین بعد win 7 .......موفق باشین
سلام دوست منقل قول:
شما باید اول win xp رو نصب کنین بعد win 7 .......موفق باشین
درود
Aproblem been detected and windows has beenshutdown to prevent damage to your computer.
IRQL-NOT-LESS-OR-EQUAL
If this is the first time you’ve seen this stop error screen,restart your computer.
If this screen oppears again,followthesesteps.
Check to make sure any new hardware or software is properly installey.If this is anew installation,ask your hardware or software manufacturer ifproblems continue,disabler reneve any newly installed hardware orsoftware.disable Bios memory options such as caching or shadowing.If you need to use safe mode to remereor disable components,restart your computer,press f8 to select Advanced starrup options,and then select safemode..
Technical information:
وقتی میخوام 7 نصب کنم میاد
تازه روی هارد هم میشه XP نصب کرد
دوست عزیز راهش این نیست!!!نقل قول:
برای اینکه BitLocker رو از کار بندازی طبق روش زیر عمل کن که از سایت خود مایکروسافت ورداشتم
To turn off BitLocker Drive Encryption
1. Click Start, click Control Panel, click System and Security, and then click BitLocker Drive Encryption.
2. Find the drive on which you want BitLocker Drive Encryption turned off, and click Turn Off BitLocker.
3. A message is displayed, informing you that the drive will be decrypted and that decryption may take some time. Click Decrypt the drive to continue and turn off BitLocker on the drive.
نقل قول:
سلام
هیچ کدوم از نگرانی هاتون جدی و حاد نیستند
در مورد نگرانی اول :
برای اینکه بدونید ویندوزتون نهایی هست یا نه در قسمت سرچ ویندوز _ پایین سمت چپ بالای استارت ) بنویسید
system info و بعد اینتر بزنید در وسط صفحه جدید در قسمت version باید نوشنه شده باشه :6.1.7600.16385 ( حالا اگه عدد اخری 5 نبود و 4 بود هم با توجه به اینکه از ویندوزتون راضی هستید نیازی به نصب ویندوز جدید نیست )
دوم: نگران خارج شدن از حالت اوریجینال هم نباشید چون اگه برای شما این اتفاق بیفته برا میلیونها نفر دیگه ( خاور میانه-خاور دور - روسیه ) این اتفاق خواهد افتاد در چنین مواقعی خیلی زود راه دوباره اوریجینال کردن ویندوز پیدا میشه
سوم : سخت افزار شما هم مناسب هست برای اطمینان از این موضوع نرم افزار windows 7 upgrade advisor رو از سایت مایکروسافت دانلود کنید