دوست عزیز گوشی رو ریست کارخانه ای کردینقل قول:
باید فیرم ویر رو آپدیت کنی V10P
در مورد فضای خالی منظورش handset common memory هستش که باید خالی کنی توهمون قسمت memory manager هست
دوست عزیز گوشی رو ریست کارخانه ای کردینقل قول:
باید فیرم ویر رو آپدیت کنی V10P
در مورد فضای خالی منظورش handset common memory هستش که باید خالی کنی توهمون قسمت memory manager هست
گوشی رو اپدیت کردم.
98 مگابایت بود.ورژنش هم 10p
تغییرات:
یک نرم افزار بهش اضافه شده که توش فیس بوک و ... داره. بعد یک واید گت هم به گوشی اضافه شده که جایگزین رادیو شده!(تو دسکتاپ)
سرعتش بالاتر رفته!
تو نرم افزارهایی مثل اپرا و مسنجر کیبورد کامل کیورتی میاد!
سرعت نرم افزارها هم بهتر شده و از اپرا مینی میشه به صورت افقی هم استفاده کرد(قبلا افقی میکردیش نصف صفحش خراب میشد.
فعلا همین تغییرات رو فهمیدم.
در ضمن اگه تم یا فونت عوض کرده باشید دوباره به حالت اول بر میگرده.و اینکه این ورژن از فارسی هم پشتیبانی میکنه خوشبختانه!
سلام
با این کوکی میشه فایهای MP4 رو باز کرد .چهطوری ؟ با چه برنامه ای ؟
فایلهای SWF رو چه طوری باز میکنه؟
با برنامه ی Nidesoft LG Video Converter البته اگه بتونی کرکش رو پیدا کنی می تونی در ابعاد 400x240 فیلم ببینینقل قول:
من با برنامه ی Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter و Any Video Converter Professional
کارمی کنم من تریلر فصل دوم spartacus رو در این ابعاد با صدای عالی و کیفیت عالی دیدم
سلام.
آقا از کجا و چجوری باید آپدیت کنیم گوشی رو ؟نقل قول:
مشکلی برا اطلاعات داخل گوشی و ... پیش نمیاد ؟ یا همشون میپره ؟
فارسی رو هم بطور کامل و بدون نقص پشتیبانی میکنه دیگه ؟
:11:.
نقل قول:
من هم این کارو از سایت ال جی کردم .آدرس سایتش اینهبرو به قسمت پشتیبانی تلفن همراه . همه چیزو توضیخ دادهکد:http://www.lg.com/ir
من چند تا برنامه نصب شده داشتم که هیچ اتفاقی براشون نیفتاد و همشون سالم موندن
فارسی وعربی وترکی و.... به طور کامل پشتیبانی میکنه
اموزش نصب تم جدید و هرچیزی که آموزش میخوادو بزارید یا شماره پست رو بدید
ممنون
اموزش نصب تم جدید و هرچیزی که آموزش میخوادو بزارید یا شماره پست رو بدید
ممنون
از اینجا اموزشهاش و نرم افزارهاشو دانلود کن
کد:http://kp500.orq.ir
اق میشه چندتا از عکس بازی های قابل نصب واسه LGKP500 بزارید:42:
اقامجیدسلام.لطفا به این سوالات پاسخ بدیدممنون میشم:
1: تغییرات عمده ای فیرم ویر جدید چی هستش؟
2: من میخوام تم فلش ایفون انگلیسی روبااستفاده ازاموزش شمانصب کنم.ایا بعدازنصب: امکان ارسال ودریافت اس ام اس فارسی مانندقبل وجودخواهدداشت؟وایا بازهم میشه برنامه جاوافارسی رونصب کرد؟
سلام این بازی هایی که هست واقعا کار میکنه
اين گوشي كلا جاوا با فرمت jar رو پشتيباني ميكنه و بعضي بازي ها مثل قاتل حرفه اي ميتونيد با لمس هم بازي كنيد...:10:نقل قول:
موفق باشيد:3:
اقا خیلی لطف کردی راستی اگه زیاد بازی بریزی هنگ میکنه
راستی چه جور بازی هایی دکمه ی مجازی داره :10:
سلامنقل قول:
گفتم که یک نرم افزار اضافه میشه که توش فیسبوک و ... هست و وایدگت نرم افزارش هم تو دسکتاپ اضافه میشه.
و بهترین تغییرش هم اینه که تو نرم افزارها و بازی ها هم جاهایی که نیاز هیت _مثل مسنجر) کیبورد کامل میاد و راحت میشه باهاش کار کرد.
2- نه مشکلی پیش نمیاد:10:
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
همه بازی ها به جز اونهایی که لمسی و با اندازه 240*400 هستننقل قول:
خیلی ممنون که به سوالاتم پاسخ میدی
میشه لطف کنید چندتا بازی لمسی بزارید:31:
راستی این دکمه ی تشکر کجاست نگن بی معرفته یک تشکر خشک و خالی هم نمیکنه
اقا چندتا بازی بزارید
سلامنقل قول:
اين هم چند نرم افزار و بازي واسه شكلات:
کد:http://www.4shared.com/file/s-P044qi/Software_lg.html
تشكر هم پايين سمت چپه:31:
اون بازي ها بعضي هاش با لمس كار ميكنند! :3:
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
اين هم چندتا بازي بلوتوسي كه تو شكلات كار ميكنه!!کد:http://www.4shared.com/file/_QpuKYSJ/Bluetooth_Games.html
لذت ببريد :3:
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
اين هم چندتا بازي بلوتوسي كه تو شكلات كار ميكنه!!کد:http://www.4shared.com/file/_QpuKYSJ/Bluetooth_Games.html
لذت ببريد :3:
من تم معمولی نصب کردم تم blue حالا نصب تم فلش چه فرقی داره ؟
دم همه ی کوکی داران گرم
البته من بازی واسه kp500 خواستم
سلامنقل قول:
تو صفحه قبل بازي ها و نرم افزاراش رو واسه دانلود گذاشتم
ميتونيد تهيه كنيد....!
موفق باشيد :3:
یکی چند تا آدرس تم بده که مجبور نشم برای پیدا کردن تم همه صفحه ها رو بگردم!:31:
راستی اگه تم آیفون یا اندروید باشه بهتره.دمتون گرم.:20:
میشه کسی بازی لمسی درست و حسابی واسه kp500 جونم بزاره :26:
سلام به همه برو بکس. من رو هم به جمع خودتون بپذیرید. امروز شکلاتی شدم!:31:
salam be hame man taze ozve in sayt shodam
mikhasam bebinam narm afzare jaleb va bazi hayi ke sensore harkat dashte bashan
ro az koja mitonam bara kp500 dl konam
harchi migardam
peyda nemikonam yeki komakam kone
darzemn kasi has behem bege ghofle goshimo chetori dorost konam?
va chetori theme va update konam
age kasi javabamo bede mamnoon misham vaghean
tnx
به به به این همه شور و اشتیاق! عجب تاپیک داغ و پر جنب و جوشیه! اگع میدونستم ال جی دارا اینقدر بیحالن نوکیا یا سامسونگ برمیداشتم، تاپیکای اونا همیشه شلوغه!
اره
همیشه همینتوره هیچکس جواب ادمو نمیده و ادومو تو خماری میزارن
بازی تیتر رو برای kp500بزارید
angry brds رو هم بزارید
با نرم افزار و گذاشتن تم و قفل
سلام برادران، گوشی جدید مبارک.....
دلیلش اینه که الان دوره ی این گوشی گذشته و کمتر کسی داره، و اینکه کلا الجی تو ایران کمتر میخرن نسبت به کل جهان!!! :دی
اگه بگردید یه سری برنامه و بازی و تم هست، مخصوصا تو تاپیک کتابخانه نرم افزاری الجی.....
آخیش بالاخره یکی تو این بیابون برهوت جواب داد! ماشاا... ما چقدر با کلاس شدیم، گوشی که یکی دوساله اومده دمده و قدیمی شده!نقل قول:
تو فروم های خارجی این گوشی یکی از پرطرفدارترینهاست!!! توی گوگل سرچ کردم چندین سایت که پر از بازی و تم و برنامه هست پیدا شد، منم عضو شدم تا بتونم استفاده کنم، ولی سایت ایرانی مخصوصا اینجا یه حال دیگه میده ولی خوب حیف...
یادش بخیر، یه 6600 داشتم 6 سال برام گوشی بود و هر روز بازی و برنامه و تم جدید براش میومد و تاپیکش هم همیشه شلوغ و داغ بود! به هر حال ممنون.
سلام
از ذوستان کسی گوشی کوکی واسه فروش داشت ممنون میشم پیغام بده :31:
اشتباه شد خذف شود ببخشید
دوستان نمیشه این گوشی رو قفل کرد ؟ یا مثلا روی گالری و مسجاش قفل گذاشت؟!
نه متاسفانه نمیشه...نقل قول:
فقط جزو تم ها یه keylock هست واسه دانلود , که مثلا خواستی قفل گوشی رو باز کنی پسورد بزنی ولی باز تو اون اگه دکمه ی قفل کنار گوشی رو بزنی بدون رمز هم باز میکنه.
منم آپدیتش کردم:7::15::thumbsup:
ای! اینطوری که خیلی بده! البته من از قفل خودش استفاده میکنم، تو قسمت امنیتی میشه کد گذاشت، اما هر دفعه باید برم تو این قسمت و کد رو بزنم تا قفل بشه. وقتی هم میخوام بازش کنم کد رو که بزنم باز میشه ولی متاسفانه باز میمونه و اگه بخوام قفل بشه باید بازم برم تو قسمت امنیتی و دوباره کد رو بزنم تا قفل بشه.:41::41::41:نقل قول:
اره دقیقا
قفلش مسخرس
اخه چرا نمیگید چطوری اپدیت کنیم
تم بزاریم
نرم افزار باحال و بازی خوب کیر بیاریم
کمک کنیم
سلام دوستان .اين تم جديده كه خودم درستش كردم. تاحدودي متفاوت هست . بهمين خاطر اسمشو گذاشتم Different LG. البته ازآيكونهاي htc هم استفاده شده .
سرعتش خوبه و مشكل هنگ و كاهش سرعت گوشي نداره.خب البته اشكالاتي هم داره.برنامه هايي كه بيشترين كاربرد رو دارن در widget قرار داده شده.
عكس پس زمينه رو هم خودتون به سليقه خودتون انتخاب كنيد.
Different LG
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.upload4files.tk/download.php?file=43603583a9564a1b02f4d5ea720bb7bf