نقل قول:
کرک جدید رو نصب کردی؟
نصب کن مشکلت حل میشه!
Printable View
نقل قول:
کرک جدید رو نصب کردی؟
نصب کن مشکلت حل میشه!
عزیز من اخه این مطلب رو که از جایی کپی کردی از خودتاستفاده کن نه از دیگران:21::21::21::21:
سلام دوستان
من يه مشكلي توي بازي دارم كه البته شايد يه كم سختگيرانه باشه
اين مشكل مربوط به نوع كنترل بازي هست. اگه يادتون باشه توي GTA Sanandrias وقتي با ماشين اين ور اون ور ميرفتيم نيازي به كنترل بازي با ماوس نيست چون خود دوربين به صورت اتوماتيك و خيلي سريع پشت ماشين و به هر سمتي كه ميپيچيدم دوربين هم خيلي سريع به سمت مورد نياز ميپيچيد.
اما توي GTA 4 مشكل من اينه كه دوربين خيلي كند حركت ميكنه و وقتي مثلا با ماشين ميپيچم توي يه خيابان يا دستي ميكشم دوربين خيلي طول ميكشه بياد پشت ماشين و در نتيجه جلومو نميبينم و هميشه مجبورم با ماوس دوربين رو كنترل كنم.
حالا ميخواستم ببينم كسي راه حل اين مشكل رو ميدونه؟
من اولین بار بازی رو اجرا کردم تا منو اومد صفحه سیاه شد و از بازی بیرون اومد دومین بار تا همین لوگو میره بعد قطع میشه
مشخصات:
video card:8600 GT
ram:1gb
cpu:intel pentium 4 3.0 ghz
directx 2009
platform:xp sp 3
framework:از تو دیویدی نصب کردم 3.0
نقل قول:سلام؛نقل قول:
مشکل من این اروره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من اگه میشه یدونه بنچمارک از سیستمت بزار میخوام بدونم کارایی 710 چطوریهنقل قول:
راستی با این فن هنوز هم جا برای اور داری:31:
شما framework 1.1 sp1 رو نصب کردی!نقل قول:
کرک Razor رو ریختی؟
بعد از اینا:(اینا واسه بهتر اجرا شدن!)
mod for higher fps رو بریز!
riva tuner رو بریز!
driver گرافیک رو آپدیت کن
patch جدید رو بریز!
من یک مشکلی توی این بازی دارم وقتی مرحله ای از بازی را می روم در میانه های مرحله صفحه ای که Loading... می آید گیر می کند. و دیگر نمی آید و با رستارت کردن سیستم دوباره یک مرحله می توانم بروم و دوباره در مرحله بعد همان مشکل!
مشخصات سیستم من:
CPU
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ (2700 MHz)
RAM
2 GB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
VGA
ASUS ATI EAH4670 (1 GB GDDR3)
Windows
Microsoft Windows XP Professional SP3
سلام.
سیستم شما خوبه!
مشکل به احتمال زیاد از کرکه!
جواب مشکلتون تو پست اول هست!نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلاملیکم . آقا من دیروز 5 چوب پول واسه این بازیه دادم و هر کاری کردم و نتونستم اجراش کنم . از دیشب تا حالا همینطور دارم مشکلات بقیه رفقا رو میخونم ولی هیچکدوم این اروری که واسه من میاد رو ننوشته بود .
اساتید خواهشا کمک کنید که بدجوری تو کفم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
شما بازی رو دوباره نصب کنید.
چه ویندوزی نصبه؟
دوباره ریختم ولی باز همین ارور رو میده :37:
Operating System: Windows XP* Professional, Service Pack 3 (5.1.2600)
شما همه موارد پست اول رو نصب کردید!
مثلا فریمورک و DirectX و کرک جدید و درایور جدید گرافیک و ......
سلام
من اونموقع که نازه این بازی اومده بود خریدمش و باهاشم بازی کردم منتهی به دلایلی قیدشو زدم تا الان
الان میخوام دوباره بازیش کنم
منتهی کارت من فقط 256 مگ حافظه داره و اجازه نمیده نصف جزئیات گرافیکی رو ببینم
میخواستم بدونم چطوری میشه از Ram به حافظه گرافیکم اضافه کنم؟؟؟ قبلا خیلی این روشو شنیده بودم ولی بلد نیستم
اساتید کمک کنید لطفا
سلام
من gta IV رو خریدم.ولی هنوز نصب نکردم.راهنمای نصب فارسی داره،کامل خوندم.ولی گفته که بعد از اتمام DVD 4 دوباره DVD 1 رو درون دستگاه گذاشته و به Internet کانکت شوید تا نصب به پایان برسد.گفته تا پایان نصب از Internet خارج نشوید .میخواستم بدونم که چرا باید به Internet کانکت شم.چی می خواد دانلود کنه؟چند دقیقه طول می کشه؟ راه دیگه ای نداره که دفعات بعد که میخام نصب کنم به Internet کانکت نشم.
یه ذره به قبل توجه کنین، من پست اول رو نگاه کردم ولی برا Vista بود اگه کسی راه حلی برا XP داره بگه اگه نه بگین Se7en قسمت Family Safety رو داره؟ چون من Se7en رو دارم و حالا آنیستالش کردم، اگر این قابلیت توش هست لطفا بگین تا من دوباره Se7en رو نصب کنم.:19:نقل قول:
هنگام بازی کردن وسط بازی گیر می کند و باید سیستم ریست شود
سلام
من تازه شروع کردم به بازی :31: اون اولاش که میگه باید بری لباس بخری لباس فروشی زمین نداره هم میوفتم :41:
اون برنامه صفه اولم گرفتم گرافیکو دیفیولت کردم از شانس ما همه جا درسته الا لباس فروشی کسی میدونه باید چی کار کنم؟
ای بابا کسی نیست کمک کنه از دیروز پست دادم هنوز جواب نداده کسی :41: بابا خواهشا کمک کنید گیر این بازیمنقل قول:
شما کدوم برنامه رو دانلود کردی؟ پچ سوم رو نصب کردی؟ اگه مشخصات سیستمت رو هم بگی بهتر می تونم راهنمایی کنم.نقل قول:
موفق باشی:11:
سلام دوست مننقل قول:
اين هم يه بنچمارك توي رزولوشن 1680*1050
اينكه گفتي هم درسته بله تا 3.4 هم راحت ميشه اور كرد احتمالا تا .5 هم بشه ولي فعلا امتحان نكردم (زياد خورره اوركلاك و اينجور حرفا نيستم)
Statistics
Average FPS: 45.40
Duration: 37.24 sec
CPU Usage: 67%
System memory usage: 52%
Video memory usage: 97%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Texture Filter Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6962
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
AMD Phenom(tm) II X3 710 Processor
File ID: benchmark.cli
ممنون که بنچ گزاشتینقل قول:
خب همین فریم ریت کافیه ولی اگه گرافیک و cpu رو اور کنی بالای 50 فریم میاری:46:
سلامنقل قول:
خدا رو شکر شما جواب دادی داشتم نا امید میشدم :31:چ
من Riva Tuner 2.2 رو دانلود کردم گرافیکو دیفیولت کردم
پچ و کرک جدید هم نگرفتم چون فعلا دیال اپم سیستمم هم اینه :
vga: 8600 gt 1 gb
ram: 2 gig
cpu 2.4
win : xp sp 3
شما درایور جدید گرافیکتو نصب کن
Mod For higher fps رو هم نصب کن!
پچ و کرک جدید از همه مهمتره!
بعدش اون دستور پست اول رو به انتهای Shortcut بازی اضاف کن!
چه جوری میشه با گیم پد بازی کرد.؟ گیم پد من رو نمیشناسه...
سلام؛
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
یعنی هیچ کدومتون ویندوز سون رو ندارید؟ هیچکدومتون XP ندارید؟ هیچکدومتون مرام ندارید؟!
نقل قول:
یه ذره به قبل توجه کنین، من پست اول رو نگاه کردم ولی برا Vista بود اگه کسی راه حلی برا XP داره بگه اگه نه بگین Se7en قسمت Family Safety رو داره؟ چون من Se7en رو دارم و حالا آنیستالش کردم، اگر این قابلیت توش هست لطفا بگین تا من دوباره Se7en رو نصب کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پست اول یه فایل هست باید نصب کنی!نقل قول:
دوست عزیز نمی خوام نا امیدت کنم ولی cpu شما برای اجرای این بازی شدیدا ضعیفه.البته با پچ سوم شاید یه کم بهتر بتونی بازی رو اجرا کنی ولی باز هم فکر نمی کنم بازی در حد قایل قبولی اجرا بشه. چون این بازی به دلیل پورت بد بیشتر از CPU کار می کشه تا VGA .نقل قول:
موفق باشی:11:
مشخصات سيستم من اينه
cpu:intel core 2 dou CPU2.40 total:4600
RAM: 2G
VGA:1g 8600 GT
مشكل من اينه كه هميشه يك سرس تيك هاي ريز تو بازي داره مخصوصا وقتي هوا تاريك ميشه و چراغها روشن ميشن. آيا راه حلي داره ؟
مشخصات سيستم من اينه:
CPU: intel core2 dou 2.40 total:4600
RAM:2G
VGA: XFX 1G 8600
مشكل من اينه كه تو بازي يك سري تيك هاي ريز داره كه رو اعصاب قدم ميزنن مخصوصا وقتي چراغها روشن ميشن. آيا راه حلي هست؟
براي حل شدن مشكلتون پچ سوم بازي رو دانلود و نصب كنيد. اين مشكل حل ميشه ضمن اين كه سرعت اجراي بازي هم به طور چشمگيري افزايش پيدا ميكنه.نقل قول:
توي صفحه اول ميتوني لينك دانلود رو پيدا كني. البته حواست باشه كرك Razer مخصوص پچ سوم رو هم دانلود كن.
راستی دوست من کرکی که باهاش بازی رو نصب کردی چی هست اونم رازور 1911 هست ؟ :19:نقل قول:
ممنون از راهنماييتون اما اگه ميشه لينك ها رو برام بگذاريد چون من نتونستم پيداشون بكنم ممنون.:46:
من از پچ چهارم و کرک رازوراستفاده می کنم.کد:http://gf.wiretarget.com/gt/rzr-gt44.rar
مشکل Loading... دارم یعنی در قسمت لودینگ گیر می کند .
اگر کسی کرک بدون مشکل برای پچ چهارم دارد لطفا بگذارد.
برای نصب joysticدر ویستا وقتی می خام این فایلوXInput9_1_0.dllدر system32جایگزین کنم پیغامdistination folder access deniedرو میده و کپی نمیکنه برای فعال کردن گیم پدچیکار کنم؟
برای ریختن سیو بازی در ویستا مشکل مسیر دارم Vista: C:\Users\User\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IVدر ویندوزم appdata\localاین رو نداره!! حتما بایدxLive Wrapperرو دانلود کنم؟
پچ ها :نقل قول:
ممنون از راهنماييتون اما اگه ميشه لينك ها رو برام بگذاريد چون من نتونستم پيداشون بكنم ممنون.
کرکها :نقل قول:
کد:http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html
نقل قول:
کد:http://gf.wiretarget.com/gta_4.htm
سلام من نقشه کبوترها تو بازی را می خوام برای 100% کردن بازی مر30
سلام بر همه
میگم من این بازی رو نصب کردم ولی یکم تیک تیکی میشه به خاطر همین تنظیمات گرافیک رو هم اوردم پایین باز هم همونطوره
قطعات کامپیوتر من هم اینه
Ram: OCZ 2GB 800 PREMIUM
Graphic:Geforce 9600 ddr3 768 MB
Mother BORD:ASUS P5K
در ضمن من بازی رو روی ویندوز 7 نصب کردم و نت فرامورک هم نشد نصب کنی یعنی نصب روش نمیشه!
لطفا کمکم کنید
با تشکر
اخرین پچ رو از سایت زیر دانلد کن به همراه کرک :نقل قول:
سلام بر همه
میگم من این بازی رو نصب کردم ولی یکم تیک تیکی میشه به خاطر همین تنظیمات گرافیک رو هم اوردم پایین باز هم همونطوره
قطعات کامپیوتر من هم اینه
Ram: OCZ 2GB 800 PREMIUM
Graphic:Geforce 9600 ddr3 768 MB
Mother BORD:ASUS P5K
در ضمن من بازی رو روی ویندوز 7 نصب کردم و نت فرامورک هم نشد نصب کنی یعنی نصب روش نمیشه!
http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html
کرک :
http://gf.wiretarget.com/gta_4.htm
سلام دوست عزیزنقل قول:
ایا شما مطمئا انید که با این کار درست میشه
54 مگابایت من بایت 3 ساعت کامپیوتر را برای دانلود ولش کنم و خیلی طول می کشه:41:
دوستان دیگر کسی دیگه ای نیست من را راهنمایی کنید!:19:
با تشکر:40: