به شکر خدا پچ ها تموم شد.اگه مشکلی پیش نیاد یک ساعت دیگه تو بازی میام ولی یه سوال.نقل قول:
چه تغیراتی دادن تو بازی تو این مدت.چی اضافه یا کم شده؟13 تا پچ اضافه شده.این پچ جدید ها چکار کردن؟
Printable View
به شکر خدا پچ ها تموم شد.اگه مشکلی پیش نیاد یک ساعت دیگه تو بازی میام ولی یه سوال.نقل قول:
چه تغیراتی دادن تو بازی تو این مدت.چی اضافه یا کم شده؟13 تا پچ اضافه شده.این پچ جدید ها چکار کردن؟
دو یا سه تا مشکلش حل شده ( تو قسمت انتقال ) چند تا جا هم Guard اضافه شده ( بعضی وقتا گاردا نبودن ) ....نقل قول:
امشب بد جور ضایع شدم
میخواستم 15 day rez بخرم یارو میگفت 150 دقیق یک ساعت باهاش چونه زدم که اقا قیمتش زیر 120 هستش مخم پوکید از بستی باهاش لاس زدم اخر راضیش کردم به 110 بعلاوه PID که میدونید چیه منم که روز اول با این اصطلاحا اشنا نیستم فکر کردم PED رو میگه با این خیال که این دوتا یه ایتم هستن اولش به 130 بعلاوه 2 تا از اینا راضی شد گفتم پول ندارم همین جور خورده خورده کم کردم هی قسم براش خوردم از این ایرانی بازی ها تا به 110 بعلاه 2 تا از اینا راضی شد بعد رفتم PED رو اوردم بهش نشون میدم میگه من اینو رو نمیخوام PID میخوام.
خلاصه بد جور ضایع شدم.
امروز ترکوندم از ساعت 10 صبح تا 7:30 تو بازی بودم شدم 94% ....... 6 % دیگه لول 60 میشم
به به آقا مبارکه.واقعا تبریک میگم.اولین ایرانی که تو شایا لول 60 میشه.باید تو این تاپیک یه جشن مفصل برات بگیریم.:10:نقل قول:
حالا hm یا um لول 60 میشی؟
60 شدی بعدش میخوای چی کار کنی؟
wow
احسان ترکوندی داداش.چه mode هستی؟
اگه HM باشه که معرکه هست.کارت درسته.
شدم لول 60 HM ..................
فعلا دنبال لباس میگردم ....
امروز EXP ها دو برابر شده بود UM که خیلی حال کردن
دمت گرم.خیلی عالیه.
منم امروز 55 HM شدم.خیلی راه داریم تا 60.اگه 60 بشم دیگه فقط jungle رو camp می کنم...lol
نقل قول:
lol ........ من هم میام Camp می ترکونم ........... lol
loooool
وقتی با 12000 تا HP اومدم بهت eraser زدم متوجه میشی که نباید camp رو بشکنی.
به همین زودی ها reset می کنم به luck build.الان دارم لپیس می کنم.
نقل قول:
eraser رو من جواب نمیده .... lolololol
سلام به همگی !؟
می بینم که دوباره تاپیک رو بالا آوردید !!؟
احسان تو که نمی خوای بری تو جز Ellite بشی ؟؟! اگه بشی با همین orc full wis می کشمت!؟
من 3 تا بازی free دیگه رو تست کردم تو این مدت متاسفانه فقط تو یک کلمه می تونم بگم افتضاح بودن.
Rapplez / Rakion / 12sky2
یک سری ضعف های وحشتناک تو گرافیک و گیم پلی داشتن !!
PW هم که قسمت ما نشد و اساسا ستاپش ایراد داشت !؟ منم بیخیال شدم.
فعلا باید همین شایا رو بازی کنیم / خود اونایی که الان دارن شایا بازی می کنن خیلی هاشون منتظرن Aion منتشر بشه این شایا رو ول کنن.
تا Aion ورژن اصلیش بیاد ببینیم می تونیم کاریش کنیم یا نه .
Aion فقط ستاپ ورژن بتاش 9.5 گیگ هست !!؟
حدود 50 یورو هم پول اولیه.! احتمالا هم ماهی 9 تا 10 یورو شارژ ماهیانه !! تا حالا هم نشنیدم که این بازی به غیر اروپا و آمریکا رو ساپورت کنه !! حالا کی فکر می کنه بشه کاریش کرد؟!
الان ranking سایت رو چک کردم / 4 تا نکته جالب دیدم!؟
1- احسان به همراه یک نفر دیگه نفر اول mage هارد مود هستن (تبریک ویژه)
2- (خطاب به کاظم) mere خستگی ناپذیر طبق پیش بینی ها اولین واریر هارد مود شد که به لول 60 رسید.
3-(این زیاد مهم نیست)orc مشترک من و کاظم هم به تنهایی صدر جدول junk ها هست !
4- از اون یه شبی که +100% exp میدادن بعضی ها خفن سود بردن / ranking کلا سطجش یه لول بالا رفت / الان فقط 28 تا واربر UM لول 60 داریم!
آره...Gremmy هم لول 60 UM شد.چه غوغایی بود تو گیلد.
شاید من چهارمی یا پنجمین وار بشم.هنوز معلوم نیست.خیلی سخته.
واقعا فرقی نداره که منتشر بشه یا نه خیلی ها دارن بازی میکنن و 9 تا سرور دارهنقل قول:
تا Aion ورژن اصلیش بیاد ببینیم می تونیم کاریش کنیم یا نه .
Aion فقط ستاپ ورژن بتاش 9.5 گیگ هست !!؟
حدود 50 یورو هم پول اولیه.! احتمالا هم ماهی 9 تا 10 یورو شارژ ماهیانه !! تا حالا هم نشنیدم که این بازی به غیر اروپا و آمریکا رو ساپورت کنه !! حالا کی فکر می کنه بشه کاریش کرد؟!
نقل قول:
خیلی ممنون .... اون نفر دیگه رو هم میشناسم با هم دوستیم
آقا نظر شما چیه ؟
UM دوباره درست کنم یا نه چون همه دارن میگن برو UM درست کن ....
شما که دیگه HM رو لول 60 کردی برو UM دیگه.من یه warrior لول 43 Um دارم.بعد از این HM میرم رو اون.
چرا نه ؟!نقل قول:
فعلا که rez rune 15 روزه رو میشه بین 100 تا 135 میل گیر آورد و گولد بازی هم ارزون شده میشه فکر um درست کردن بود.
فقط بهتره بیخیال pvp بشی و زودتر لول کنی . از این به بعد هم حتما PID داشته باش!!؟
مشکل اینجاست که من دو تا UM پاک شده میترسم اینم پاک شه ؟
اینطوری که همه باید بازی رو بیخیال شن.نقل قول:
یه نگاه به تعداد um های داخل بازی بنداز / اگه این اتفاقی که برای تو افتاد اینقدر تکرار بشه مطمئن باش بازی درش تخته میشه.
کلی لول 60 um تو بازی هست که هر روز میرن تو pvp 1-60 می ترکونن. 100بار حداقل در روز میمیرن ! اگه قرار باشه اینقدر بترسی که نمی تونی از بازی لذت ببری.
یه سوال : اون 2 دفعه PID داشتی یا نه ؟
احسان من با چند نفر راجع به مشکل تو صحبت کردم.تو همون روز که این اتفاق واسه تو افتاده
همون اتفاق واسه 15 نفر از بچه های ما هم افتاده.یه خورده عجیبه.
wowنقل قول:
بجه های mw رو می گی ؟!
یه مشکل که ما داریم نمیتونیم پول بدیم به خاطر همین برای ما یه کمی کار مشکل تره ....نقل قول:
در مورد سوال دوم PID چه ربطی داره ؟
نه.از بچه های گیلدهای دیگه بودن.نقل قول:
نقل قول:
عجب حالی کردیم امروز با aduu اومده بودی ماور بکشی ؟ :31:
چرا توسط سایت های واسطه میتونی ولی فکر نکنم 75 هزارو واسه هر بار پاک شده بشه جور کرد
راستی میگن لول 60 ها چند درصد تو لینک کردن lapis ها بیشتره این درسته ؟؟
یه سئوال از همه دارم این واژه WC چیه همه تو بازی میگه ولی نمیره ؟! lol
راستی من rank 18 شدم lol
WC : Wrong Chat
طبق گفته لیدر MW تو فروم گیلد: 3% لول 60 شانس اضافه داره.نقل قول:
راستی میگن لول 60 ها چند درصد تو لینک کردن lapis ها بیشتره این درسته ؟؟
نقل قول:
ترکوند ........ من در مقابل اون بچه هم نبودم .........
noss خاصی استفاده میکنه یا نه ؟نقل قول:
فقط KO ......... اگه مثل PVP از Noss استفاده کنه که کسی نمیتونه بکشتش ......نقل قول:
الان بخش item mall ,و سایت powerlvl رو بررسی و مقایسه کردم / خیلی خندست !؟
اصلا و به هیج عنوان خرید AP معنی نداره حتی اگه همه قیمت ها رو نصف کنن !؟
مثلا شما برای خرید res rune 30 روزه باید 4799 ap بدین که با همون پول میشه 900 تا 950 میل گولد خرید!!؟
و توی بازی هم res rune 30 d رو با قیمت 200 تا 250 میل میشه گیر آورد !؟ قیمت ها همه 3 تا 4 برابر تموم میشه اگه ap بخری بجای گولد !
promotion ها حداکثر باعث میشه که آیتم ها براتون نصف قیمت تموم شه !؟ پس باز هم شرایط فرقی نمی کنه !
آقا من به دلیل کمبود جا مجبور شدم اکانت دوم بسازم ......
سلام به همه.
با تمام مشکلاتی که سیستم من با این اینترنت اکسپلورر داره.اومدم.
به سلامتی شدم رنک 8 لایت کشی و تو جدول هانتر ها شدم نفر 4.البته قبلشم 4 بودم. وقای رنک 6 و 7 بودم ولی دارم به نفر های بالایی نزدیک میشم.رنک 3 جدول رو 100% میگیرم شاید اگه زورم رسید رنک 2 هم بشم ولی Bosh فاصلش زیاده نمیشه بهش رسید.
خلاصه شما افتخار لول 60 دارین برای خودت جم میکنید من گرفتن رده بالا.احسان هم که هر چی رنکش هست تو جدولشون میج ها کسی بیشتر از 30000 تا نکشته بود کمتر بودن زیر 25000 تا.
صبر کن .........نقل قول:
من دو تا UM پاک شد عقب افتادم .... الان با Pri بازی میکنم .........
مگه 2 تا um شما تازه پاک نشدن ؟! کمبود جا !؟ کراکترهای دیگتون چین؟نقل قول:
آقا من به دلیل کمبود جا مجبور شدم اکانت دوم بسازم ......
من تو بازی همون لحظه تبریک گفتم / اینجا هم دوباره تبریک می گم. نفر دوم و سوم خیلی کم میان pvp مخصوصا نفر سوم !نقل قول:
به سلامتی شدم رنک 8 لایت کشی و تو جدول هانتر ها شدم نفر 4.البته قبلشم 4 بودم. وقای رنک 6 و 7 بودم ولی دارم به نفر های بالایی نزدیک میشم.رنک 3 جدول رو 100% میگیرم شاید اگه زورم رسید رنک 2 هم بشم ولی Bosh فاصلش زیاده نمیشه بهش رسید.
میشه راحت گرفتشون ولی Bosh هنوز هم شدیدا فعال هست و کوتاه نمیاد.
البته یه هانتر HM دیگه هست که اونم فعاله و +60k کیل داره و کلا نفر دوم حساب میشه که Heleni هست / هانتر خیلی خوبی هم داره و زیادم این چند روز آخر دیدمش. خوب چون HM هست تو رنکینگ شما حساب نمیشه.
ماشاالله به این استقامت و بردباری / !؟نقل قول:
من دو تا UM پاک شد عقب افتادم .... الان با Pri بازی میکنم .........
فقط مثل مجتبی با res rune 15d بیا و یه بار مصرف و 3 ساعته رو بیخیال شو که راحت بترکونی.
افتخار لول 60 um احتمالا اول به کاظم برسه / فعلا UM کاظم از همه لولش بالاتره/
کاراکتر های من فعلا یه fighter NM lv40 و Mage HM lv60 و دوتا Mage UM lv15 و Pri UM lv15 و اگه بشه میخوام Arc و Ran هم درست کنم
یه مطلب دیگه در مورد Res Rune قیمتش رفت بالا ....
آقا دمت گرم UM رنکینک 8 من فکر کردم شما HM هستید ..... UM از یه رنکینگ به بعد Point بیشتر میگیره ...
چقدر شده؟نقل قول:
یه مطلب دیگه در مورد Res Rune قیمتش رفت بالا ....
تا رنک 6 hm , um مساوی point میگیرن از 6 به بعد بین 1 تا 4 پوینت برای هر رنک um بیشتر پوینت می گیره.نقل قول:
از یه رنکینگ به بعد Point بیشتر میگیره ...
نقل قول:
Res Rune 7D رفته بالای 90 و 100 Mil
Res Rune 15D رفته بالای 160 و 180 Mil
Res Rune3h رفته بالای 15 Mil
من اگه hm بودم الان رنک 13 رو هم رد کرده بودم.جدول رنکینگ رو ندیدی.فقط همین coni rez کمرمو شکسته هر دفعه 50 میلیون گرون تر میشهنقل قول:
---------------------
اقا کسی تو بازی هست بهم پول قرض بده بدجوری لازم دارم.یه چیزی میخوام بخرم پول ندارم میترسم طرف بفروشه.
20 میل اگه دارین.فقر گریبانگیر من شده بدجور.