با عرض سلام
دوستانی که پارس آنلاین و آسیاتک دارند سرعت دانلود شبانه شون چه قدره؟
(اخه دیشب صبانت خودم رو که چک کردم برخلاف همیشه که بین 20 تا 30 بود رسیده به 15 تا 20 و دیگه واقعا من از دست این دزدی های صبانت کلافه شدم)
ممنون
Printable View
با عرض سلام
دوستانی که پارس آنلاین و آسیاتک دارند سرعت دانلود شبانه شون چه قدره؟
(اخه دیشب صبانت خودم رو که چک کردم برخلاف همیشه که بین 20 تا 30 بود رسیده به 15 تا 20 و دیگه واقعا من از دست این دزدی های صبانت کلافه شدم)
ممنون
پارس رو من 3 ماهه پيش چك كردم اكانت 128 سرعت شبانه بدنبود تا صبح 1.5 گيگ ميگرفتي ولي فقط تا 3 يا 4 روز بعد محدود ميشي بعد از 20 روز اكانت رو برگشت زدمنقل قول:
آسيا تك هم همين چند رو پيش گرفتم اكانت 2 مگ شبانه چند روز كار نميكرد بعد از چند روز پيگيري و تماس مشكل حل شد ولي سرعت شبانه بين 40 تا 50 بود اينم بعد از يك هفته برگشت زدم
ممنون به خاطر جوابنقل قول:
1.خوب الان از چه سرویسی استفاده می کنید ؟می خوام سرعت شبانه اش(علاوه بر روزانه ) خوب باشه.
2.اینا راحت ژانره رو از روی خط ور می دارند یا برای برداشتن بازی در می اورند؟
ممنون
پارس دو روزه خط رو جمع آوري كرد و شاتل هم دو روزه اونو رانژه كرد الان شاتل دارم ولي بايد شبانه رو بي خيال بشينقل قول:
يك خط داشتم روي صبا بعد از 3 سال حمع اوري كردم اونم 25 روز معطل كردن و بعد اسيا تك رانژه كرد كه همونطور كه گفتم بعد از يك شب استفاده چند روز پيش برگشت زدم الان هم نميدونم اسياتك خط رو جمع كرده يا نه
بعضی وقت ها زمانی که مودم رو روشن می کنم با اینکه چراغ های مودم همه سبز هست ، ولی مطابق شکل زیر
اینترنت قطع هست و باید یکبار مودم رو روشن - خاموش کنم تا درست بشه.
به نظرتون مشکل چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله برای من هم بعضی مواقع که مودم رو روشن می کنم اینجوری میشه و باید یک بار خاموش روشن کرد تا IP عوض بشه! مشکل از IP هست!نقل قول:
برای من هم بعضی اوقات پیغام زیر رو میده ولی اینترنت قطع نمی شه:نقل قول:
ْسلام به بچه های شیراز
خوبین؟
من به تازگی از شرکت همیارنت، اینترنت وایرلس گرفتم، نصب یه آنتن سر ساختمون و از اونجا کابل تا نصب به سیستمم!
خوب مشکلش اینجاس که محدودیت دارم
3GB
این حجم برای باز کردن صفحات کافی بنظر میرسه ولی یه مشکل اساسی هست، صفحات خیلی عادی رو باز میکنم، ولی در کمال تعجب میبینم خیلی خیلی زیاد از حجم ترافیکی بنده، کم شده، برای هر دو صفحه ساده، که تنها نوشتاری هستن، میشه 1مگابایت تخمین زد
با این تصور، در 2 ساعت کارکرد خیلی ساده، بیش از 100مگابایت باید مصرف کنم، و اگه روزی کاری داشته باشم، به حتم باید 1گیگابایت رو به این موضوع اختصاص بدم، اونم تنها برای باز کردن صفحات عادی، بدون دانلود
هیچ نرم افزاری آپدیت نمیشه، نه ویندوز نه آنتی و نه غیره
ویروس هم وجود نداره
کسی میتونه منو در این زمینه راهنمایی کنه؟
استرس مصرفی اینترنت گرفتم !!
این اررور مربوط به شبکه ی داخلی هستش و زمانی رخ میده که دو دستگاه همزمان از یک IP با مودم یا روتر ارتباط برقرار کنن و بخوان وارد شبکه شن. چه با LAN و چه با Wireless.نقل قول:
معمولا اگه تنظیمات TCP/IP رو اتومات باشه این حالت رخ نمیده ، چون سیستم از مودم یا روتر درخواست IP میکنه و اونهم یه IP خالی بهش اعلام میکنه. ولی اگه سیستمی IP اش دستی تنظیم شده باشه و بخواد وارد شبکه شه ، و از قبل سیستمی با اون IP به مورم یا روتر وصل باشه سیستم ارور میده. البته این ارور فقط به سیستم دوم داده میشه و اونی که با مودم وصله ، هیچی نمیفهمه!
تو یه فروم میگفت بعضی اوقات مودم ها تو ارسال IP درست به سیستم اشتباه میکنن و این حالت پیش میآد که با ریست مودم و اگه نشد هردو درست میشه.!!
ولی راه منطقی اینه که :
1- اول TCP/IP رو تو سیستم ها رو اتومات بذارین:
2- و قابلیت DHCP رو تو تنظیمات مودم معمولا در WAN Setup هست رو فعال کنید.
امشب شاتل دیگه واقعه ری.....
سرعت دانلود از سایت شاتل 65 ثابت
سرعت دانلود از بقیه سایتها 4 5
inam sorat net toy us .hamin meghdare polo to iran midadam vali ........
از دیروز افتضاح شده اینم از روز مثل شب افتضاح هست!:2:
کسی به من پاسخی نمیده؟نقل قول:
این استرس رو همه توی ایران دارن:31:.نقل قول:
من نفهمیدم، شرکت زیادی حجم مصرفی رو میزنه یا در کل کامپیوتر زیاد مصرف میکنه؟
در هر صورت اول پیشنهادم اینه که یه فایل دانلود کنید و ببینید باز هم بیشتر از حجم فایل دانلود شده مصرف میکنه؟ اخه روی صفحات نمیشه نظر قطعی داد:13:.
در ضمن سرعت دانلودتون چنده؟
سلامنقل قول:
والا من صفحه که باز میکنم و سپس به میزان مصرفم نگاه میکنم، حس میکنم خیلی زیاده این حجم!
این اطلاعاتیه که از speedtest گرفتم، سرعت چطوره؟
2 تا 7 صبح بدون محدودیت، بین 100 تا 300 کیلوبایت سرعت دانلودمه، و لذتش رو میبرم
حیف که وقت ندارم و خونه نیستم، حتا وقت ندارم چیزی برای دانلود بزارم، البته یکی دو ماه دیگه کمی وقتم آزاد میشه و حالش رو میبرم :دی
شما از وی پی ان استفاده می کنید ؟نقل قول:
شما از کدام شرکت سرویس گرفتد؟
سرعتتون خوبه
جالبه که من هم وقتی با وی پی ان تست می گیرم آپلودم رو زیادتر از حالت عادی نشون می ده :20:
مرگ بر شاتل دزد و دروغگو
اول میگی شما قبول داری محدود میکنی میگن نه اون برای سرویسهای 512 به بالاست بعد کلی صحبت میگه ار ما محدودتون کردیم
سرعت دانلود از شاتل 70 کیلو بایت
سرعت دانلود از بقیه سروها 5 کیلوبایت
جالبش اینکه که توی روز هم منو محدود کردن!
شاتل مذخرفترین شرکت adsl
یادش بخیر یک زمانی من به همه توصیه میکردم شاتل بگیرن از بس خوب بود واقعا متاسفم برای خودم:2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله از --- استفاده میکنم
الان سرعتم شدید کمه، همیشه این موقع بالای 200kb دانلود میکردم الان روی 100 ثابت مونده!
نکنه قابل توجه اینه که نتم از ساعت 2:20 دقیقه وصل شده و تا الان 400 مگابایت دانلود کردم ولی متاسفانه استفاده من از نت 510 مگابایت دانلود و 13 مگابایت آپلود بوده
این بخش اضافی به چه علته؟ من خواب بودم و الان از خواب پریدم و الان باید برم خواب
راستی، شرکتم که مشخص شد؟ همیار نت، وایرلس 1 مگابایت!
سلام . من ازتون خواهش می کنم که بهترین شرکت واسه خیابون شهید آقایی و پیش شماره ی842 چیه؟_قعطی تو کارش نباشه-سرعتش زیادی کم نشه و....) ازتون خواهش می کنم که جواب بدید آخه یه چندباری پست زدم ولی کسی جواب نداده(سرعت رو هم می خوام 256 یا 512 بردارم که اونم بستگی به شرکتش داره.)
ممنون از همتون.
حذف شود.............
امروز شاتل افتضاخ تر از هر روز،پیج هم با عشوه باز میکنه :2:
سلام به دوستان شیرازی ...
بچه ها من یه چند روز هست شدیدا افت سرعت پیدا کردم از dial up هم بدتر شده وضعیت اینترنتم (پارس آنلاین مرکز ولیعصر) حتی google هم نمیتونم باز کنم میخواستم ببینم شما مشکلی ندارید ؟؟؟!!!
مال منم خیلی بد شده امروز.
شاتل - مرکز ولیعصر
پینگ : 732
من مرکز دستغیب (معالی آباد) هستم و امروز واقعا افتضاح بود و سایتها رو به سختی باز می کرد:نقل قول:
می خواستم بدونم بهترین اراِه دهنده ی این سرویس توی شیراز و خیابون شهید آقایی چیه؟(با سرعت 256 یا 512)
.................................................. .................................................. .............................
می دونم که این پست رو نباید اینجا مطرح کنم ولی در پست مخصوص شهر شیراز هرچقدر پست دادم کسی جواب نمیده گفتم اینجا بدم شاید فرجی شد. به هر حال واقعا ببخشید....:41::41::41::41::41::41:
ممنون از شما.
من که صبح زنگ میزنم میگم اگر درست کردین که هیچ اگرنه که شنبه میام پولم ازتون میگیرم ( شروع دوره جدید من از 2 بهمن بوده ) دوستان بیاید شنبه بریم خراب شدش یه گردو خاکی کنیم جلوی 4تا مشتری که اومده اونجا آبرو نداشتشونو ببریم
مره شورشون را ببرن گند زدن با این کاراشون من الان 2 روزه که پینگ تایمم روی 823 هست هر چی هم زنگ میزنیم یا مشغوله یا میگن هنوز چیزی به ما اعلام نشده از طرفه مخابراته
سرعت منم دیروز از 10کیلوبایت بالاتر نمیومد. (ارم نت - معالی اباد)
امروز ببینیم چه خبر میشه :31:.
مثل اینکه داره سرعت اینترنت خوب میشه:20:
با سلام
دوست عزيزم به اين تاپيك مراجعه كنيد
Adsl/ شهر شيراز
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=268184
سلام دوستان
ای ایدیه اهریمنه برای هماهنگیاتون گفت که من اینجا بزارم saeedshz2007
فقط نرید خون به پا کنیدا :دی
اخه تو همون تاپیک همه دارن مینالن از شرکتا و نباید انتظار داشته باشید جواب درست حسابی بدن:31:.نقل قول:
در کل بهترینی وجود نداره، شانسیه واسه یکی خوبه واسه یکی بد.:13:
شاید به طور نسبی ماتریکس و ارم نت بهتر باشن.:19:
من به شخصه به دلایلی نمی تونم باهاتون بیام . ولی مطمئنم که همیشه اعتراض ها توی میان مدت و دراز مدت جواب میده . ( مخصوصا گروهی)نقل قول:
به امید موفقیت
دوستان من پینگم از 140 تا 340 از 4.2.2.4 متغیر هست ولی latency تو گیم به شدت بالا رفته قبلا پینگم رو 500 هم بود ولی latency 55 تو کانتر و گیم الان پینگم پایین تر اومده ولی latencym رفته رو 180 240 340 450 رو اینا متغیر شده جریان چیه مگه latency خیلی ربط نداره با ping
بلهنقل قول:
شما وقتی تو سایت speedtest تست می گیرید ping رو با latency یکی در نظر می گیره
سلام به همگی
خوبین؟
من از سرعت اینترنتم خیلی راضیم، ولی از نوع مصرفش نه
هنوز هیچ سایتی باز نکردم، چندین مگابایت ازم گرفته میشه
شبا که هیچ کاری صورت نمیگیره جز دانلود، وقتی من 1.4 گیگابایت دانلود دارم، حجم مصرفی من 2 گیگابایت هستش؛ یعنی 600MB بیشتر از واقعیت چیزی که من دانلود کردم
میرم شرکتش، براشون هرچی مدرکه ارایه میدم، میگن اگه همچین مشکلی بود همه میومدن اعتراض میکردن، چرا شما تنها هستین، و کلن براشون غیر قابل قبوله این موضوع
من موندم چیکار کنم واقعن! راهی هست که پی ببرم غیر از دانلودای من، و اندکی آپلودی که اتوماتیک صورت میگیره، ببینم چه چیزایی دارن از اینترنت من استفاده میکنن؟
سرعتم که در حال حاضر خیلی پایینه
آقایون به جای این شاتل لعنتی با این وضعیت خرابش چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید؟ من دیگه خسته شدم از این شرکت دزد شاتل و می خوام تغییر بدم
فقط پینگ من تر کیده یا مال بقیه هم همینطوره؟
مال من که تو 24 ساعت شاید 2 ساعت حدود 400 باشه
بقیه ساعت ها بالای 1500 هست.
سلام.
من اسم یه شرکت جدید رو شنیدم که اسمش لیوار فارس هست یعنی کاملش "شرکت گسترش ارتباطات رادیویی لیوار فارس" اما هیچ سایتی چیزی نداره.
کسی می دونه این شرکت کجاست. سایتش چیه. و از همه مهمتر لیست قیمتش هست که اگر کسی داشته باشه و بهم بده ممنون میشم.
شنیدم که قیمت هاش خوبه. مثلا اینترنت حجمی برای 100 گیگ رو با سرعت 1مگ میده 240. هر چند ماه هم که میخواهید مصرف کنید! این به نظرم جالبه.