مشکل حل شد ..
روز رو به فارسی وارد میکرده که قبول نمیکرده.
Printable View
مشکل حل شد ..
روز رو به فارسی وارد میکرده که قبول نمیکرده.
سلامنقل قول:
از دوستان کسی راه حلی برای این مشکل نداره ارائه بده. من تو وب زیاد برای حل این مشکل جستجو کردم و راه حل های ارائه شده رو هم امتحان کردم اما موفق نشدم مشکلم رو حل کنم.
می خواستم بدونم اگه راه حلی برای این مشکل نیست اوبونتومو پاک کنم و دوباره نصب کنم.
لازم به ذکر است که من تا صفحه لاگین تصویر دارم اما با بوت شدن اوبونتو صفحه ی مانیتور سیاه می شه و من دیگه تصویر ندارم و بنابراین نمی تونم رزولوشنم رو تغییر بدم.
با تشکر مجدد:11:
به محیط متنی بروید و در آنجا دستور زیر رو اجرا کنید:نقل قول:
یا اینکه دستی در محیط متنی دستور زیر را وارد کنید:کد:$ sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg
و اشکالات رو مانند رزولوشن غلط را تصحیح کنید.کد:nano -w /etc/X11/xorg.conf
سلام
طاهای عزیز ممنون
1- دستور اول رو که وارد می کنم می گه xserver نصب نشده؟؟
2- دستور دوم رو که اجرا می کنم صفحه xorg باز می شه اما توی اون صفحه اعداد مربوط به رزولوشن نیست که تغییرش بدم
با تشکر مجدد
سیستم رو در حالت recovery mode بوت کنید و وارد محیط ترمینال بشید و دستورات زیر رو اجرا کنید:نقل قول:
- اگه کارت گرافیکتون ATI هست و درایورش هم نصبه ، این دستور رو در ترمینال اجرا کنید:
- اگه کارت گرافیکتون Nvidia هست و درایورش هم نصبه ، این دستور رو در ترمینال اجرا کنید:کد:aticonfig --initial -f
* با اجرای دستورات فوق فایل xorg.conf مجددا برای شما پیکربندی میشه.کد:nvidia-xconfig
سپس سیستم رو ریست کنید:
اگر مشکل حل نشد ، درایور کارت گرافیکتون رو مجددا نصب کنید.کد:reboot
سلام به همه
من از اوبونتا 9.01 استفاده می کنم وایرلس رو نمیشناسه چه جوری می توونم درایورش رو گییر بیارم
دستور lspci رو در Terminal اجرا کنید و خروجی رو اینجا بذارید تا ببینیم کارت وایرلس شما چیه !نقل قول:
سلام، بعد از کلی مکافات تونسنم از این وبسایت:
چنتا تم دانلود کنم، حجم هر کدوم هم تقریبا 20 مگه! ( چرا اینقدر زیاد؟! همه ی تم های ابونتو این طوریه؟)کد:http://www.bisigi-project.org/?page_id=6
حالا میخوام دوباره ابونتو رو نصب کنم و قبلش از تم هایی که دانلود کردم بکاپ بگیرم، فولدر مخفی .Themes رو هم دیدم اما فقط دوتا از تم های دیفالت خود ابونتو توش بود و بقیه تم ها اونجا نبود!( چرا؟! )
نصب تم ها واقعا دردسر بود، از طرفی این سایت واقعا یه مجموعه ی خوب از تم هاست که کمتر پیدا میشه( از نظر بنده:) )
خلاصه، ممنون میشم راهنماییم کنید چجوری از تم ها بکاپ تهیه کنم تا دیگه هنگام نصب مجدد ابونتو مجبور به دانلود اون ها نباشم.
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم، توی ابونتو ترکیب Alt + کلیک چپ موس پنجره رو move می کنه، راهی نیست که با ترکیب کلید ها هر جای پنجره که باشیم پنجره بسته شه؟(مثلا Ctrl + Super + کلیک وسط موس، روی یه پنجره اون رو ببنده)
با تشکر
درود
امروز ubuntu 9.10 به دستم رسید و نصبش کردم ! فایلهای mp3 و ویدئورو اجرا نمیکنه و میگه نیاز به درایور داره ! مودمم هم نشناخته تا بتونم درایورشو dl کنم . مدل مدم : Conexant HDA D110 MDC V.92 . سیستم هم AMD هست .
توی تاپیک : " نصب و رجیستر کردن درایور مودمهای با چیپستconnexant hsf,hcf به صورت فول " این مدل نبود . بنظرتون نصبش کنم ؟! دلیل اجرا نشدن فایلای ویدئو اینه که سی پی یو AMD هست ؟
ممنون ... :11:
دلیل اجرا نشدن این فرمت ها کدک های این فرمت هاست که باید دانلود بشه و اصلا ربطی به AMD (:40:) نداره و اینکه این یه اتفاق کاملا عادیه چون وقتی نصب میشه اینجوری هست :11::11:نقل قول:
سلامنقل قول:
در اکثر توزیع های لینوکس ، فرمت های صوتی و تصویری مثل mp3 و ... به طور پیش فرض پخش نمیشن. دلیل این مسئله اینه که این فرمت ها غیر رایگان هستن و وجود مجوزهای قانونی و مسائل مربوط به کپی رایت که باعث پیگرد قانونی در خیلی از کشورها میشه باعث شده تا کدکهای صوتی و تصویری به طور پیش فرض در خیلی از توزیع های لینوکس قرار نگیرن. برای نصب کدک ها در اوبونتو ۹.۱۰ باید بسته ی ubuntu-restricted-extras رو نصب کنید که حدود ۴۰ مگ حجمش هست:
برای نصب کامل تر کدک ها اینجا رو ببینید:کد:sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras
شما بهتره از توزیع Linux Mint 8 که براساس اوبونتو ۹.۱۰ ساخته شده استفاده کنی که تمام کدک ها رو به طور پیش فرض داره. همچنین یک سری ابزار های اضافه هم نسبت به اوبونتو ۹.۱۰ داره !کد:http://linuxshare.org/2009/11/16/useful-guide-for-ubuntu-9-10
کد:http://linuxshare.org/2009/11/29/linux-mint-8-released
سلام
يه مدتيه اوبونتو رو به سيستمم نصب كردم ميخوام بدونم چطور ميتونم با dial upاز اوبونتو كانكت بشم؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=256729&postcount=1
سلام
فرق dvd با cd چیه ؟
توی dvd برنامه ها رو داره ؟ مثلا کدک ها رو داره یا مثلا پکیجهاینرم اقزاری که دیگه نیازی به دانلود نباشه ؟ یا بعد اینکه dvd رو که از سایتش دانلود میکنم باز هم باید وصل شم اینترنت کلی دوباره برنامه بگیرم یا خودش دیگه هست ؟
dvd رو هم که از سایتش دانلود میکنم.
نسخه dvd پکیج های مهم از جمله کدک ها رو نداره و اونجوری نیست که شما رو از وجود اینترنت بی نیاز کنه ! بهترین راه حل نسخه ی سی دی K/Ubuntu 9.10 به همراه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خریدم
خدا کنه به محرم نخوره تا 5-6 روز دیگه برسه.
سلام
آقا یه مشکل خیلی بد
یه مدته که اوبونتو ۹٫۱۰ رو نصب کردم ولی حالا وقتی می خوام ریست کنم یا خاموش کنم همه چی خوب پیش میره ولی اون لحظه که اوبونتو down میشه (یا هر اصطلاحی که مناسب تره) و باید سیستم خاموش بشه یه ریست بشه صفحه سیاه میشه سیستم هنگ میکنم و خاموش یا ریست نمیشه باید از کیس ریست کنم تا بتونم سیستم رو خاموش کنم دیشب باز هم اینطوری شد از کیس ریست کردم ولی وقتی که زدم خاموش بشه باز هم همون مشکل پیش اومد. مشکل از چیه
این مشکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش شده و با نصب آخرین آپدیت ها باید حل بشه.نقل قول:
اگر مشکل حل نشد این راه حل رو امتحان کنید:
- دستور زیر رو در ترمینال اجرا کنید:
sudo gedit /etc/default/grub
- خط زیر رو در فایل باز شده پیدا کنید:
- خط بالا رو به این خط تغییر بدید:کد:GRUB_CMDLINE_LINUX=""
- فایل رو ذخیره کرده و ببندید.کد:GRUB_CMDLINE_LINUX="reboot=b"
- این دستور رو در ترمینال اجرا کنید:
شاید با این روش مشکل حل بشه.کد:sudo grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg
با سلام خدمت دوستان.
یکی از دوستان مشکلی براش پیش آمد که موقع بالا آمدن سیستم بعد از لود شدن گراب و اتخاب هسته اوبونتو وارد نمیشه و ارور Filesystem check Failed میده...
با آپدیت و تعمیر گراب هم مشکلش حل نشد....
مشکلش از پارتیشن تیبل هست مطمئن هستم:
کد:Disk /dev/sda: 320.1 GB, 320072933376 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 38913 cylinders
Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes
Disk identifier: 0xdb411ba3
Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sda1 * 1 5099 40957686 7 HPFS/NTFS
/dev/sda2 5100 38913 271610955 f W95 Ext'd (LBA)
/dev/sda5 5100 11473 51199123+ 7 HPFS/NTFS
/dev/sda6 11474 17847 51199123+ 7 HPFS/NTFS
/dev/sda7 17848 24221 51199123+ 7 HPFS/NTFS
/dev/sda8 24222 30595 51199123+ 7 HPFS/NTFS
/dev/sda9 36482 38913 19535008+ 83 Linux
/dev/sda10 30596 31203 4883728+ 82 Linux swap / Solaris
/dev/sda11 31204 36481 42395503+ 83 Linux
Partition table entries are not in disk order
خروجی cat /etc/fstab هم؛
کد:aufs / aufs rw 0 0
tmpfs /tmp tmpfs nosuid,nodev 0 0
/dev/sda10 swap swap defaults 0 0
ممنون میشم
کدوم روش برای نصب برنامه در ابونتو از همه بهتره؟
کلا کدام روش ها قابلیت آپدیت شدن از آپدیت منیجر رو دارن؟
اگر یه منبع خوب و کامل برای توضیح تمام روش های نصب برنامه در لینوکس و ویژگی هر کدوم معرفی کنید ممنون میشم.
سلام دوستان
من کوبونتو 9.10 رو نصبیدم
دستور pppoeconf رو میزنم ...وقتی درصد هاش داره میره جلو روی 100% گیر میکنه!
اولش هم میگهath0 دو تاست!یا یه همچین چیزی!
خلاصه کانکت نمیشه
ممنون :11::40:
جمله ی بالا صرفا داره می گه پارتیشن های حقیقی در روی دیسک شما به ترتیبی که در جدول بالا هست نیست، و این مشکل خاصی نداره.نقل قول:
شما چندین کار انجام باید بدید، اول گراب رو دوباره نصب کنید.
پارتیشن های ویندوز را در ویندوز chkdsk کنید و پارتیشن های لینوکس را در لینوکس ( اگر وارد نمیشود با یک سی دی لایو اینکار رو انجام بدید )
و البته می تونید فایل زیر را:
ویرایش کنید وکد:/etc/default/rcS
را اضافه کنید تا در هنگام چک خودش مشکلات مربوطه را حل کنه.کد:FSCKFIX=yes
*البته این موضوع رو هم بگم که هیچ سیستم عاملی خودش این اجازه را برای حل مشکلات نداره، حتی در ویندوز chkdsk فقط چک می کنه و برای اجازه ی تصحیح باید کاربر اجازه بده، علت این هست که ممکن هست اطلاعاتی در هنگام این کار از بین بروند، حالا این اطلاعات می تونه 1 کیلو بایت باشه یا 1 گیگا بایت، بسته به تعداد خطای موجود.
مشخصا امن ترین و راحت ترین راه نصب از طریق synaptic هست چون پایدارترین ورژن را همراه با تمام پیش نیازها نصب می کنه.نقل قول:
برای مقاله ی مورد نظر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
چرا از network-manager استفاده نمی کنید ؟ اول network-manager رو با توجه به راهنمای زیر آپدیت کنید و بعد میتونید ازش استفاده کنید.نقل قول:
کد:http://linuxshare.org/2009/11/09/fix-network-manager-in-ubuntu-9-10
چه جوری می شه نرم افزارای ویندوزو رو ubunto 9.10 نصب کرد؟؟؟؟؟
لطفا کمک کنید:40:
wineنقل قول:
Virtual Box
بايد از wine استفاده كني
کد:http://www.winehq.org/
سلام حسین جان اونکارو کردمنقل قول:
نتیجه نداد
اون روشی هم که 7sal توضیح داده بود
همون روش عادیه بود که من کانکت میشدم همیشه...
ولی بالا گفتم مشکلش کجاست!:41:
کاری میشه کرد ؟
ممنون:11:
سلام،
من هم به جمع کابران لینوکس پیوستم. :دی
در ابتدای چند مشکل پیش اومده که میخوام بپرسم:
1. من هر کاری کردم نتونستم فایلهای صوتی و تصویری رو پخش کنم. از یکی از دوستان کدک های لازم رو گرفتم و نصب کردم ولی باز نشد. میشه بفرمایید مثلا برای پخش فایل mp3 کدوم کدک مورد نیاز هست؟
2. در نصب بعضی برنامه ها خطایی نوشته میشه با این عنوان:
Error: Dependency is not satisfiable
مشکل از چیه؟
در ضمن من از اوبونتو نسخه 9.04 استفاده میکنم.
و ممنون.
نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------------------
سلام دوست عزیز
برای جواب سوال اولتون من خودم هم همین مشکل را دارم که پس از تحقیق فهمیدم اسانترین راه برای نصب کردن Codec ها از طریق برنامه Easy Ubuntu هست که به شما هم پیشنهاد میکنم . اگر باز هم نتونستید مشکلتون را حل کنید توصیه میکنم از طریق برنامه شبیه سازی wine برنامه vlc Media player را نصب کنید که خیلی راحت تره .
برای جواب سوال دومتون برای نصب بعضی برنامه ها پیش نیاز هایی وجود داره که قبل از اقدام به نصب اون برنامه باید اول پیش نیاز هاشو نصب کنید که شما این کارو نکردید و error میده جلوی ارور شما اسم یک فایل را نوشته که همان پیش نیاز شما قبل از نصب هست بهتره اول پیش نیاز را از این سایت دریافت و نصب کنید .
موفق باشید اگر باز هم مشکلی داشتید در خدمتم .کد:www.packages.ubuntu.com
در مورد مطلب اولتون، نصب بسته ی ubuntu-restricted-extras باید مشکلات از این قبیل را حل کنه.نقل قول:
ثانیا، نصب VLC که کلا برای لینوکس طراحی شده، و اپن سورس هست، و نسخه ی ویندوز اون هم موجود هست از روی wine کار عجیبی هست! چرا خود VLC رو از درون synaptic نصب نمی کنید؟!
در مورد مطلب دوم هم ضمن تایید سخن شما باید بگم نصب برنامه ها از synaptic بسیاری از این مشکلات را حل می کند.
نقل قول:
سلام .
در مورد بسته ای که شما گفتید تا حالا نشنیده بودم مرسی که راهنمایی کردید .
بله در مورد مطلب اول حرف شما صحیح ولی برای کاربرانی مثل من که از اینترنت دیال اپ برای اتصال به اینترنت استفاده میکنند و سرعت دانلود بسیار پایین هست کار مشکلیه .
در مورد مطلب دوم باز هم باید عرض کنم مشکل اینترنت دارم .
در کل از راهنمایی تون بسیار ممنونم لطف کردید .
من میخوام مخازن اوبونتو را بخرم حالا نمیدونم چی بگیرم من از اوبونتو 9.10 استفاده میکنم این دو تا مخازن را پیدا کردم اگه کمک کنید ممنون میشم .
مخازن هما 9.04 - 1 دی وی دی - سایت سی تو
مخازن اوبونتو 9.10 - 7 دی وی دی - سایت سی تو
این بستگی به خودتون داره. ولی بهتره هر دوش رو بگیرید. گرچه اون ۷ تا دیویدی تقریباً کامله، ولی توی دیویدی هما هم یه چیزایی هست که توی مخازن رسمی اوبونتو (و در نتیجه توی اون ۷ دیویدی) نیست(از جمله بعضی کدکها و خیلی برنامههای دیگه) پس بهتره اگه میتونید هر ۸ دیویدی رو بگیرید.نقل قول:
سلام دوستان
من می خوام نرم افزار vmd رو تو اوبونتو 9.04 نصب کنم. تو راهنمای نرم افزار گفته شده:
Edit the configure script. If necessary, change the following values:
$install_bin_dir
This is the location of the startup script ’vmd’. It should be located in the path of users interested in running VMD.
$install_library_dir
This is the location of all other VMD files. This includes the binary and helper scripts. It should not be in the path.
Next generate the Makefile based on these configuration variables. This is done by running
./configure.
After configuration is complete, cd to the src directory and type make install. This will put the code in the two directories listed above. After this, you just type vmd to begin, provided that vmd is in your path
من هر روشی رو امتحان می کنم نمی تونم این برنامه رو نصب کنم به روش های مختلف مسیرهای فوق رو عوض می کنم ولی دستور configure/. اجرا نمی شه و ارور می ده. به نظر شما برای نصب این برنامه چه طوری باید عمل کنم.
قسمتی از فایل configure هم که ظاهراً باید تغییر کنه به این صورته:
Name of shell script used to start program; this is the name used by usersبا تشکر
$install_name = "vmd";
# Directory where VMD startup script is installed, should be in users' paths.
$install_bin_dir="/usr/local/bin";
# Directory where VMD files and executables are installed
$install_library_dir="/usr/local/lib/$install_name";
ارور رو باید میگذاشتید فایل روهم نیاز نیست ویرایش کنیدنقل قول:
با تشکر از پاسختون
من مشکلم حل شد. در مورد فایل configure هم، هم می شه اونو ویرایش کرد و هم به صورت دیفالت و بدون ویرایش اجرا نمود.
:31:
دوستان من یک لپ تاپ ایسوز دارم که windows 7 ultimate روش نصبه و وینوز رو هم احتیاج دارم. یعنی به برنامه هاش.
الان من میخوام یکی از نسخه های ubuntu را روش نصب کنم. اگر خبر داشته باشید لپ تاپ های ایسوز مانند سونی یک سیستم بیسیک دیگه دارند که میشه اون سیستم رو در عرض 5 ثانیه بالا آورد و قابل استفاده کرد. فکر کنم از هسته لینوکس کمک گرفته باشند.
من چطوری میتونم ubuntu را روی لپ تاپ نصب کنم که هم ویندوز 7 را داشته باشم و هم به Express Gate که سیستم عامل 5 ثانیه ایش هست لطمه ای وارد نشه و بصورت دوال بوت بتونم هم ویندوز و هم لینوکس را داشته باشم؟ آیا همچین چیزی امکان داره؟
در اینترنت که جستجو کردم راه های پر پیچ و خمی برای نصب وین 7 و ubuntu مطرح شده بودو واقعیتش ترسیدم این راه ها رو امتحان کنم. آیا کسی امتحان کرده؟ میشه راهنمایی کنید.
ممنون.
اینجا یعنی هیچکسی نیست کمک کنه؟
مادربورد من من هم Express Gate اما از وقتی اوبونتو رو نصب کردم دیگه بالا نمیاد البته قبل از نصب اوبونتو غیر فعالش کرده بودمنقل قول:
بعد از غعال کردنم دیگه بالا نمیاد
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
راستش من دل رو به دریا زدم و رفتم نسخه x64 از ubuntu رو توسط wubi 9.10 داخل ویندوز نصب کنم. چون این راحت ترین و مطمئن ترین راهی بود که پیدا کردم.
مراحل نصب بخوبی پیش رفت و سیستم ریستارت شد و نصب رو ادامه داد تا تموم شد. سیستم بصورت دابل بوت در آمد و هم ویندوز داشتم و هم ubuntu اما xpress gate را امتحان نکردم. وارد اوبونتو که شدم یک صفحه سیاه اومد که باید کامنت مینوشتم و داخل اوبونتو نمیشد.
کامنتش فکر کنم اینطوری بود ..
>grade ...
یک همچین چیزی... هیچ کاریش هم نمیشد کرد. بالاش هم یک نسخه از بتا بودن این صفحه مشکی رو مینوشت. در حالی که من چیز بتا دانلود نکردم.
خلاصه بیخیالش شدم و اومدم برم تو ویندوز که دیدم توی صفحه ورود هنگ میکنه و اونم بسته شده. رفتم تو سیف مد و اوبونتو رو پاک کردم و همه چی درست شد و به حالت خودش برگشت. xpress gate هم الان که امتحان کردم کار میکنه.
من که فعلا از نصب ابونتو گذشتم. نمیدونم اگر نسخه 32 بیتی نصب کنم چی میشه. چون یک پک 5 سی دی هم از ابونتو رو خریدم و حدود 20 دلار هم پول دادم. :44: