خواندن کتاب در درس ادبیات فقط وقت تلف کردنه بهترین راه برای خواندن ادبیات و زبان فارسی روش موضوعی هستش.البته هر کس نظر خودش رو داره nits سی جون.:10:نقل قول:
خواندن کتاب در درس ادبیات فقط وقت تلف کردنه بهترین راه برای خواندن ادبیات و زبان فارسی روش موضوعی هستش.البته هر کس نظر خودش رو داره nits سی جون.:10:نقل قول:
انصافا کتاب های گاج هم بعضی هاش خوبه مثل:نقل قول:
فیزیک و ریاضی 1 و2 و آمار و هندسه و جبر و گسسته و عربی و ...
من گاج کتاباش رو دوست داشتم چون انصافا غلط تو کتاباش خیلی خیلی کم بود بر خلاف انتشارات دیگه.
:18:نقل قول:
کتاب ادبیات رو نمی خونید؟ من که کلی تو ادبیات کباده ی ادب می کشم :31: کتاب از دستم نمی اوفته.اصلن شما اگه مفهوم رو یاد نگیرید کجا می تونید تست بزنید گیرم خارج از کتاب مثلن وقتی یه قسمتی از یه درسی رو می کشن بیرون واسه قرابت (که تا الان کم از این کارا نکردن)شمای کتاب نخونده چه جور جواب میدی؟
هر کتابی رو کنار میذارید این ادبیات رو کنار نذارید.به خصوص تو موارد موضوعی مثل لغت و تاریخ ادبیات و ...
دوست عزیز به اینجا توجه نکردینقل قول:
روش موضوعی یعنی واژگان و قرابت معنایی و تاریخ ادبیات و جدا بخونیم که منم با نظر مصطفی جون موافقم و بهترین روش برای ادبیات همین روش موضوعی و مبحثی هست نه درس به درسنقل قول:
بهترین راه برای خواندن ادبیات و زبان فارسی روش موضوعی هستش
اگه میخوای موضوعی بخونی از کتابای زیر استفاده کن (بهت قول میدم پشیمون نمیشی):
قرابت معنایی دکتر سبطی از انتشارات دریافت
وازگان و املا دکتر سبطی از انتشارات دریافت
تاریخ ادبیات گاج یا کلک معلم
زبان فارسی رمزینه رو بهتر از همگامان میدونم .به نظر من رمزینه همه نکات رو گفته اما چون ساده یاد میده اصلا به چشم نمی آد در صورتی که همگامان انسجام و سادگی رمزینه را نداره و خیلی نکته ای و پراکنده گفته.مشکل ما اینه که فکر میکنیم هر کتابی ساده درس بده کتاب کاملی نیست .کافیه که درس دوم رمزینه رو با همگامان مقایسه کنی تا ببینی که چقدر رمزینه ساده و مفهومی تر درس داده .یک نکته توی همگامان بگید که رمزینه نگفته .مثلا رمزینه در تکواژ شماری 10 مورد اصلی رو گفته اون هم در چند سطر در حالی که همگامان در چند صفحه این موارد رو گفته و از قسمت های ساختمان واژه هم کلی مطلب اورده که نیازی نیست چون در قسمت های بعدی کتاب و سر جای خودشون میشه ان ها رو خوند.تازه همگامان به تکواژهای مهمی مثل تنوین اصلا اشاره نکرده.نقل قول:
[ فقط تو دین و زندگی مشکل دارم که واسه اونم هم گاج سفید و هم آیات و نکات دارم + خوندن کتاب درسی حالا مصطفی به نظرت ارزش داره دین و زندگی همگامان بگیرم یا نه؟[/quote]
من هم زبان مبتکران رو بهتر از بقیه میدونم .دین و زندگی کتاب سبز رو برای آموزش و تست بهتر از بقیه دیدم و راضی ام یه جورای اگه یک بار کتاب درسی رو بخونی و از سبز استفاده کنی دیگه مشکلی نداری.
سلام.میخواستم ببینم جلد2 دیفرانسیل رمزینه(مشتق و انتگرال)توی بازار هست؟؟بعد مثل کتاب کلاس میشه از روی اون خوب یاد گرفت؟؟؟
منظور من اون كتاب 3جلدي تست هست.
اون کتاب آموزش حسابان تالیف عباس امیدوار که نیتس جان گفته بود مال کدون انتشاراته؟؟
مبتکران[/QUOTE]
دقیقا اسم کتاب چیه؟؟ چون انگار مبحثیه
يه كتاب براي فيزيك تجربي معرفي كنين كه تنوع تستي زيادي داشته باشه. خودم كانون رو دارم ولي فكر ميكنم تنوع تست هاش خيلي كمه. مرسي.
پیش : آبی کانوننقل قول:
پایه : گاج سفید
نقل قول:
منظور من كتاب تست هست نه كتاب كلاس.
من الان چن وقته که دنبال این کتابم همش زنگ میزنم یه بار گفته بود جلدش هنو اماده نیست این سریی که زنگ زدم گفت داره چاپ میشه اوایل دی ماه میاد تو بازارنقل قول:
اخرشم نفهمیدم پایه رو گفت یا دیفرانسیل 2!
بله ممنون.با این حساب شما واسه دیف2 چی پیشنهاد میکنین؟نقل قول:
دوستان عزیزم
آموزش جبر مبتکران همون که عکس هندونه گویا روشه رو پیشنهاد میدین؟؟ تستش چی؟؟
بالاخره انتشارات دریافت تو سایتش نوشت که زبان فارسی فقط جلد 1 چاپ شده و جلد دوم نهایتا تا آخر فروردین چاپ میشه:41:
فیزیک پیش جلد 1 آموزش و تست هم منتشر شد:کد:http://www.daryaft-pub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=84&Itemid=39
راستی دوستان نظرتون در مورد ریاضیات گسسته و جبر و احتمال گاج سفید چیه؟؟؟کد:http://www.daryaft-pub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=96&Itemid=40
اون موقع به چه دردی می خوره؟؟؟؟نقل قول:
به نقل از یک منبع آگاه که اسرار داشت نامش فاش شود، اما برای اینکه حالش را بگیرم نامش را فاش نمی کنیم،25 دی کتاب کلاس دیفرانسیل 2 به بازار خواهد آمد.
فکر کنم هامون سبطی با خودش گفته آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب:ایکسنقل قول:
به درد کنکور 90!!!!نقل قول:
اون موقع به چه دردی می خوره؟؟؟؟
راستی تست فیزیک پیشش بدلیل آزمون های جامع آخر هر فصل خیلی خوبه فقط نمیدونم نوع و پاسخ تستاش هم خوب یا نه؟؟؟
دوستان کسی نظری در مورد ریاضیات گسسته و جبرواحتمال گاج نداره؟؟؟
نظرتون در مورد دیفرانسیل 1 و 2 اندیشه سازان - مبتکران رضا نونهال آذر چیه ؟ من که چندتا تستشو نگاه کردم پاسخش از اندیشه فائق بهتره!
يعني هيچ كدوم از شما فكري واسه ديف2 نكرديد؟؟؟يعني همه ميخوايد تا 25 دي صبر كنيد؟؟؟فكر نميكنيد اين زمان واسه 13-15 تست ديف 2 كمه؟؟؟
من که پرسیدم کسی جوابمو نداد اگه اون موقع بازم به تاخیر افتاد یه فکر اساسی باید کردنقل قول:
نقل قول:دقیقا اسم کتاب چیه؟؟ چون انگار مبحثیه[/QUOTE]نقل قول:
کسی نمی دونه؟؟؟
بچه ها آمار من اندیشه فائق دارم حجمش خیلی کمه
نظرتون چیه؟؟؟
نقل قول:
نمیتونین کمکم کنین؟
واسه پایان ترم باید بخونمش
نمیدونین کدوم سایت میفروشه این جور کتابارو؟
بیشتر بچه های فروم کنکورین . بعید میدونم کسی بتونه کمکتون کنه. ولی پیشنهاد میکنم توی گوگل سرچ کنین زودتر به نتیجه میرسیننقل قول:
کتاب برای امار و مدل سازی چی پیشنهاد میکنین؟
اولویت با کدومشونه به نظرت اگه بخوام یکیشونو فقط بگیرمنقل قول:
چون تالیف محمود نصیری رو دارم
پرسش های چهار گزینه ای دیفرانسیل 2 اندیشه سازان - مبتکران تالیف رضا نونهال آذر به نظرم گزینه مناسبیه اولش مختصر و مفید مطالب آموزش داده بعد تستهای آموزشی=>تستهای تمرین=>تستهای آزمون پاسخ های تشریحیش هم عالیه:46:نقل قول:
دوستان کسی نظری در مورد ریاضیات گسسته و جبرواحتمال گاج سفید نداره تالیف علی منصف شکری؟؟؟
نقل قول:
مگه شما ميخواي جلوتر بخوني ؟(البته اگه پشت كنكور باشي اگه نباشي كه هنوز ترم 2 تا اون موقع شروع نشده ! ):27:
من سال اولم .كلاس ميرم توي آموزشگاه هم الان اول كاربرد مشتقيم.:20:نقل قول:
این 3 جلدی تست رمزینه آقای مهربان(!) همش تو بازار هست دیگه؟ چون من تو شهرمون فقط جلد 1 رو خریدم. اگه هست من اگه روی تمام تست هاش مسلط بشم(!) می تونم این ریاضی رو بالای 90(!) بزنم؟
و چون آموزشش هاش فقط برای یادآوری هست کتاب آموزش خوب برای مباحث ریاضی چه کتاب هایی هستند؟(از نظر حجمی و و قت مشکلی نیست)
-------------------------------------------------------------------------------------
و این که:
شیمی 3 خیلی سبز،امروز زنگ زدم به مرکز پخشش گفت اواخر امسال-نزدیک های عید- چاپ میشه.
شیمی فقط بازرگانی من تستیشئ دارم درسنامه هاشو غیر از موقع تست زدن بازم می خونم واقعا عالیهنقل قول:
اولا پست بالا تایید میشه:31: شیمی فقط مبتکران خدایی شیمی مبتکران یه چیز دیگست:46:نقل قول:
جلد سوم هست که مباحث ریاضیات پایه رو پوشش میده تابع ، تصاعد ، لگاریتم ، مثلثات ، تقسیم پذیری ، انتقال نمودار ، معادله درجه دوم اینم اگه وقت داری بگیر جامع و کامل!
جلد دوم فعلا چاپ نشده و تو لیستی که از رمزینه دانلود کردم نوشته تا نمایشگاه کتاب حالا معلوم نیست کی چاپ بشه ولی کتاب کلاس دیف 2 احتمالا دی ماه منتشر بشه
راستش ما گسسته تو مدرسه خوشخوان کار میکنیم ولی خیلی از تست هاش سخته و اکثر بچه ها با خوشخوان مشکل داشتن واسه همین رفتن گاج رو گرفتن ، منم کتابشو دیم به نظرم خوب بود و خیلی ها مشکلاتشون کمتر شدنقل قول:
بچه ها بالاخره كتاب آموزشي خوب براي عربي سال اول هست يا نه ؟ :دي
بچه ها اگه دیدید امروز و فردا دیف 2 رمزینه منتشر شد تعجب نکنید چون سایت رمزینه غیر فعاله
احتمالا دارند سایتشون up date میکنند :20:
سایت باز میشه:46:نقل قول:
سلام دوستان امروز دیف 2 رضا نونهال آذر بردم واسه تعویض چون چاپ 84 بود ولی متاسفانه نتونستم چاپ جدیدشو پیدا کنم بعد دیف 1 اندیشه سازان هم چاپ 83 :41: گرفتم میخوام بدونم دیف 1 و 2 تو این 5 سال تغییرات کلی داشتن یا نه ؟
سلام دوستان
پس این طور که پیداست برای فیزیک 3 اندیشه سازان عالیه ...اما من چون باید معدل کتبی دیپلم را بالا بیارم دارم از کتاب غلامعلی محمودزاده استفاده میکنم ...به نظر شما کار درستی میکنم؟!!!!:20:
برای جبر کتاب مبتکران ،اون که عکس هندونه است،را خریدم ...خدا کنه پشیمونم نکنه!!!:44:
برای امار من پارسال از گاج سفید استفاده کردم و کتاب خوبی بود ولی چون کتابهای دیگه را نخونده ام نمیدونم نظر کاملی برای این درس بگم !!!!
برای زبان فارسی نتیجه گرفتم که باید همگامان را بخرم ...هرچند تا حالا از کتابهاش استفاده نکرده ام اما شما دوستان گفتید خوبه!!!!پس حتما میگیرم:46:من خودم از گاج سبز استفاده میکنم و راضیم اما یه بدی داره اینه که در تستهای تالیفیش بعضی از سوالهاش واقعا مشابه هم اند و وقت تلف کردنه زدن اون تستهاش و سوالهاش زیاد تنوع ندارن اما چون نکات هر درس را گفته و سوالهای کنکور و امتحان نهایی را اورده ،به درد من میخوره !!!
این کتاب حسابان عباس امیدوار عالیه ،..درس را خوب مفهیمدم و مثالهای خوبی داره و اگه مثل من سال سومی هستید پیشنهاد میکنم برای فهمیدن بهتر از این کتاب استفاده کنید ..اما علاوه بر این من کتاب محمود نصیری را هم اول سال خریدم ..اما انگار پشیمونم:41:چون بعضی از مطالبش را که میخونم برم سوال ایجاد میشه و بعضی مواقع نمیدونم یه جوابی را که به دست میاره از کجا اومده !!!!:17:ولی ای کاش عباس امیدوار جواب اون قسمتهای ""مهارت در تمرین "" را میداد چون سوالهای توپی در اون قسمته و من همیشه دوست داشته ام این جور سوالهایی حل کنم!!اما حیف که جواب نداره تا ببینم درست حل کرده ام یا نه!!!:sad:
مشکل منم همین بود عزیز بخاطر همین به هفته نکشید عوضش کردم:31:نقل قول:
محمود نصیری را هم اول سال خریدم ..اما انگار پشیمونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون بعضی از مطالبش را که میخونم برم سوال ایجاد میشه و بعضی مواقع نمیدونم یه جوابی را که به دست میاره از کجا اومده !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]