توروخدا هر کی حل تمرینات فیزیک پایه ی1(مکانیک)رو داره واسم بذاره
خیلی لازمش دارد
خوهشا
Printable View
توروخدا هر کی حل تمرینات فیزیک پایه ی1(مکانیک)رو داره واسم بذاره
خیلی لازمش دارد
خوهشا
من آقــــــــــا نیســــــــــــــــــــتم :46:نقل قول:
خواهش .
فقط ببینید برای مسائل مربوط به پیام نور ابتدا کل پورتال پیام نور رو زیرو رو کنید و اگه مورد سوالتون پیدا نشد دو تا سایت رو که من بیشتر باهاشون آشنایی دارم میذارم اینجا همیشه چک کنید :
پورتال دانشگاه :کد:http://pnu.ac.ir/
کد:http://pnunews.com/
کد:http://pnu-club.com
ببینید اینجا احتمالا پیدا بشه :نقل قول:
یا اینجا :کد:http://pnumphysic.persianblog.ir/
یا اینجا :کد:http://narmafzarpnm.parsiblog.com/Posts/180
کد:http://fizik-pnu.blogfa.com/post-206.aspx
ميزان شهريه هر واحد تيوري و عملي و ... چقدره ؟؟
نقل قول:
کجا چقدره ؟
سوالو کامل بپرسید !
دوستان حذف اضطراری شروع شده! اونم بدون اطلاع رسانی! البته من زنگ زدم یکی از مسئولین بهم گفت که اگه سر جلسه حاضر نشی مثل این هست که اون درس رو حذف اضطراری کردی!
دوستانی که استاد هستن یک سوال داشتم کسی که دیپلم برنامه نویسی کامپیوتر داره میتونه تربیت بدنی توی پیام نور شرکت کنه اگه آره چطوری و کی ؟
فراگیر شرکت کنید چند تا کتاب هست به عنوان منبع آزمون .نقل قول:
البته همین هفته آزمونش هست . اگه 2مرتبه در سال نشه آزمونش ، شما باید تا یکسال دیگه صبر کنی که آزمون فراگیر بدی . ددفترچه اش فکر کنم حدود دی - بهمن بود اومد .
البته یک نکته دیپلم فنی حرفه ای باید بره پیش دانشگاهی رو در یکی از مدارس غیردولتی بگذرونه و مدرک پیش داشته باشه برای آزمون . با این حساب شما بهتره بری مدرک پیش بگیری اول .
حذف اضطراری دروس نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۰-۸۹ دانشگاه پیام نور در سیستم گلستان فعال شد
، دانشجویان می توانند با مراجعه به سیستم گلستان دانشگاه پیام نور به آدرس REG.PNU.AC.IR اقدام به حذف اضطراری دروس نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۰-۸۹ کنند.دانشجویان توجه داشته باشند در حذف اضطراری شهریه دروس بازگشت داده نخواهد شد.دانشجویان می توانند بعد از ورود به محیط کاربری خود در سیستم گلستان از منوی ثبت نام گزینه حذف اضطراری را انتخاب و سپس در صفحه جدید حذف اضطراری دروسی را که در نظر دارند انجام بدهند.در حذف اضطراری دانشجو می تواند یک یا چند درس را حذف کند به شرط آنکه تعداد واحدهای باقی مانده ترم او از حد مجاز ( ۸ واحد برای دانشجویان استفاده کننده از معافیت تحصیلی - ۵ واحد برای سایر ) کمتر نشود در غیر این صورت کل نیمسال تحصیلیحذف خواهد شد.
منبع: PNUNEWS
درود
می خوام ببینم درسایی که برداشتم امتحان پایان ترمش چه روزاییه
کجای سایت اینو نوشته ؟
دانشجو - گزارش شهریهنقل قول:
اینو بزنی بهتره . آخه احتمالا هنوز کارتها نیومده
نقل قول:
ممنون
البته برای دوستم هست دیپلمش کاردانش هست بازم باید بره پیش بگیره بعد چند سال اون طول میکشه
نقل قول:
گفتم پیش رو الان در مراکز غیردولتی میرن راحت مدرک میگیرن . بطور کلی پیش 2 ترم هست .
یعنی از اول مهر شروع کنن تا خرداد تموم میشه حداکثر .
الان هم شاید بشه رفت ثبت نام که تابستون یه تعداد درس بردارن اینجور جلو میوفتن .
فعلآ میگه امکان ورود به سیستم وجود ندارد !!!!!!!!!!!!!!!!!
ثبت نام دوره بعدي پيام نور كي هستش بچه ها متاسفانه من يادم رفتش ثبت نام بكنم . :18:
اين دوره ثبت نامش كي بود اگه ميشنيدم از كسي حتما ثبت نام ميكردم . :41:
اگر تاپیک رو فقط به چند صفحه قبلش رجوع کنید متوجه میشید . این حرف بارها تکرار شده .نقل قول:
سال قبل دی یا بهمن بود . برای امسال قراره دو کنکور بذارن در سال . اگر بشه اون احتمالا آبان باشه آزمونش.
اینجا خبرشو میزنیم اگر زنده بودیم و اینجا میومدیم ...........
سلام
من چند سوال در مورد دوره فراگیر داشتم
من امروز ازمون فراگیر دادم ونسبتا خوب بود میخوام در مورد نحوه پذیرش و اینکه ایا شرط معدل بالای 12 وجود و یا نه(یا معدل ازمون شرطه)و اینکه در اون رشته ای که من شرکت می کردم در حدود30 نفر در کل بودند(معدل کتبی من 17.5است ومن اهل یک شهرستان کم جمعیت هستم)
کلا درصد قبولی چقدر است ونحوه پذیرش چگونه است و امکان قبولی ام است یا نه
با تشکر
نقل قول:
دوست عزیز اگر معدلت بالای 12 و نمره درسات بالای 10 بشه قبولی اما اینم بهت بگم خود من از 5 تا درس 3 تاشو زیر 10 شدم اما معدلم بالای 12 شد مشروط شدم اومدم دانشگاه همه رو پاس کردم پس اصلا نگران نباش چون حتما قبول میشی
خوبیه پیام نور اینه که محدودیت جا نداره ( البته تو بعضی مراکز داره )
کسی می دونه تاریخ تغییر رشته چه زمانیه ؟
براي رشته هاي فراگير كارشناسي فني ( كامپيوتر )نقل قول:
مگه شهر هاي مختلف فرق ميكنه ؟؟
نقل قول:
توی دفترچه نوشته :
http://pnunews.com/page/faragir-90.aspx
اخه پس چرا زدن ظرفیت 15 نفر تو ارشد . تو مقاطع پایینتر هم فک کنم ظرفیت زده باشند نه ؟نقل قول:
این برگزاری 2 کنکور فراگیر در سال 90 هنوز تصویب نشده فک کنم درسته یا نه ؟
دوستان حذف اضطراری برای شما فعال شده؟
واسه من که فعال هست ولی نتونستم چیزی حذف کنم! یعنی اجازه حذف واسم نمیده!
کسی نمیدونه سوالات ارشد 90 که چند روز پیش برگزار شد رو کجا میشه گیر آورد
معمولا توی همون جایی که برگزار میشه به فروش میرسه!نقل قول:
بهترین راه این هست که زنگ بزنی به اونجایی که امتحان دادی پرس و جو بکنی.
من امتحان ارشدم رو که دادم دو سه روز بعدش رفتم از نگهبانی دانشگاه خریدمش. یکی از همکلاسی هام هم میدونست که همون سوالات رو قراره که ففروشن. جلسه امتحان روی سوالات علامت زده بود وقتی که میخواست بخره دقیقا پرسشنامه خودش رو پیدا کرد و خرید. روش خیلی جالبی هست!
کسی میدونه برنامه کلی امتحانات پیام نور (همونی که برنامه امتحانات تمام رشته ها توش هست) برا این ترم رو از کجا میشع دانلود کرد؟
آقا اين حذف و اضافه تموم شده يا نه ؟؟
سلام دوستان
مهلت پرداخت شهریه تا چه روزیه؟
دوستان کی باید بریم کارت ورود به جلسمون رو از سایت پرینت بگیریم؟
درضمن من میخوام واسه فراگیر هم شرکت کنم.مثل اینکه وقتش گذشته
برای کارشناسی میخوام.دوباره ثبت نامش کیه؟
و اینکه من باز نفهمیدم اگه پیام نور دربیام و تا شهریور پیشم رو تموم نکنم میشه شهریه 1ترم رو بدم تا جام رو نگه دارن تا دی ماه که مدرک پیشم رو بدم یا نه؟
انگار تو دفترچه انتخاب رشته فراگیر ارشد زده بود فقط معدل ۱۴ به بالا میتون شرکت بکنه درسته . برا من که معدلم ۱۳ یعنی نمیتونم شرکت بکنم ?:18::41:
دوستان فراگیر که محدودیت نداره؟
این دوست ما که بالا پست داده گفته معدل های بالای 14 میتونن برای ارشد ثبت نام کنن
برای کارشناسی هم اینجور محدودیت ها هست؟
فراگیر اصلا بحثش ربطی به این کنکور سراسری نداره .نقل قول:
ضمنا بحث معدل نداره . منظور اون شرط قبولی در آزمون بوده که اگه نمرات دروس آزمون بالای 14 بشه قبول محسوب میشه . که البته اون شرط قدیما بود الان زیاد مهم نیست آخه میبرن رو نمودار از بالاترین نمره ها قبول میکنن تا جایی که ظرفیت داشته باشن . دیگه زیاد مربوط به نمره و تراز نیست
دوستان کسی هست که مشکل من رو داشته باشه :
من وقتی گزارش
402 - نتیجه ثبت نام دانشجو در طول ثبت نام (شهریه)
رو میگیرم بهم میگه اطلاعاتی جهت چاپ یا نمایش وجود ندارد. البته من دوتا حدس میزنم که از اونا باشه من 600 تومن بدهکار هستم و اینکه درس پایان نامه ارشد رو همراه با سه تا درس دیگه برداشتم! در صورتی که این کار مجاز نیست و طبق بخش نامه حداکثر فقط یه دونه درس میشه با پایان نامه برداشت.
http://pnunews.com/post-758.aspx
منم دقیقا مشکل شما رو دارم و فکر کنم یکی دو ماهی میشه برای من اینطوری شده. فقط فرق من با شما اینه که من بدهکاری ای ندارم.نقل قول:
دوستان کسی هست که مشکل من رو داشته باشه :
من وقتی گزارش
402 - نتیجه ثبت نام دانشجو در طول ثبت نام (شهریه)
رو میگیرم بهم میگه اطلاعاتی جهت چاپ یا نمایش وجود ندارد. البته من دوتا حدس میزنم که از اونا باشه من 600 تومن بدهکار هستم و اینکه درس پایان نامه ارشد رو همراه با سه تا درس دیگه برداشتم! در صورتی که این کار مجاز نیست و طبق بخش نامه حداکثر فقط یه دونه درس میشه با پایان نامه برداشت.
به هر کدوم قسمت زنگ میزنی میگه به من ربطی نداره و زنگ بزن به یکی دیگه آخر سر همین طوری شماره ها رو میگیری تا اینکه آخریش که باید جواب گو باشه اصلا گوشی رو برنمیداره!
سلامنقل قول:
ببینید بحث کارت ورود به جلسه چند موضوع داره :
اولا اینکه بدانید کارت ورود به جلسه نزدیک ایام امتحانات فعال میشه و قبلش اطلاعاتی جهت مشاهده یا چاپ وجود نداره
دوما مسئله شهریه است که حتما اگر شهریه پرداخت نشده باشه کارت ورود به جلسه نمایش داده نمیشود.
سوم همون بحث شماره ملی هست
چهارم بعضی اوقات هیچ دلیلی نداره و مثلا جا افتادین از لیست تایید انتخاب واحد . و تنها راهش مراجعه حضوری به آموزش و حل مشکل در همان لحظه است
خوب بررسی کنید ببینید مشکلتون چیه ؟!
دوستان کسی پیش دانشگاهی انسانی خونده باشه میتونه پیام نور شرکت کنه و دیگه نیازی به فوق دیپلم نداره
برای ثبت نام توی پیام نور حتما باید مدرک پیش دانشگاهی داشته باشی.نقل قول:
دانش آموزان رشته های نظری (ریاضی و فیزیک - علوم تجربی - علوم انسانی) به راحتی میتونن پیام نور ثبت نام بکنن.
ولی دانش آموزان کار و دانش و فنی و حرفه ای نمیتونن چون پیش دانشگاهی ندارن مگر اینکه اول تغییر رشته بدن به یه رشته نظری و مدرک پیش رو بگیرن.