60 بود شده بود 120 ولی الان شده 106 برای شما 120 راحت دان میشه؟
فکر کنم خبراییه از 2..3 بار دی سی که چن روز پیش کردند معلومه یه کارایی دارن میکنن احتمالا سرعت بالارو بزارن برای زمان محدود و حجمی
Printable View
60 بود شده بود 120 ولی الان شده 106 برای شما 120 راحت دان میشه؟
فکر کنم خبراییه از 2..3 بار دی سی که چن روز پیش کردند معلومه یه کارایی دارن میکنن احتمالا سرعت بالارو بزارن برای زمان محدود و حجمی
اقا سلام شبانه من که افتضاح شده دیشب اصلا نتونستم چیزی دانلود کنم ایا مال شما هم اینطوری شده؟
سرعتا عادی شد lol
اوجی گرفته بودیما
شارلاتانای مفت خور نمیزارن که
بله دوستان دوباره مثل قبل شدیم می گم اینا نم پس نمی دن :41:
با سلام
من 512 دارم دانلودم رسیده بود به 100 کیلو. حال دیشب دوباره خراب شد. کاش برگشته بود به قبل (60 کیلو) الان اومده روی 40 کیلو
بابا حداقل همون سرعت قبلو بدید. خیر سرمون 512 داریم
از صبا به خاطر همین چیزا اومدیم بیرون اینم داره اونجوری میشه. هنوز یک ماه نیست سرویس گرفتم
مرسی SevenCity عزیز
ببینید من یا میتونم از ندارایانه بگیرم یا آسیاتک
ندارایانه: 128 نامحدود - سرعت حداکثر 16 - ماهی 13.500 با مالیات میشه ماهی 15.کد:http://www.neda.net/nsite/home_adsl.asp?q=services
آسیاتک هم که خودتون میدونید.دیگه هیچ سرویس دهنده خوبی (بزرگ و معروف و معتبر) تو منطقه ما نیست. چرا اینقدر نوسان سرعت داره آسیاتک؟ من چند صفحه رو خوندم. یک نفر با سرعت بالای 200 دانلود میکرده. یک نفر 150. یک نفر 100. یک نفر 50. یک نفر هم با سرعت زیر 20 و حتی زیر 16!! سرعت 16 کجا سرعت بالای 200 کجا.
ببینید میخوام بدونم اگه سرعت همون زیر 16 هست با آسیاتک (128) برم همین ندارایانه رو بگیرم.حداقلش اینه که سرویسم نامحدوده. نه اینکه ماهی دو گیگ.
تازه آسیاتک میگه سرویس کوتاه مدت نمیتونی ببندی. باید 6 ماهه یا یکساله ببندی. یعنی اگه بگیرم دیگه تا 6 ماه یا 12 ماه دیگه بخورم پامه نخورم پامه و خلاصه زوره دیگه!!
چه کنم... :41:
سرعتها به استانداردش رسیده یا نه همونم نمیدن؟
مثلا 128 روی 16 فیکسه؟
در ضمن اینی که میگن ترافیک زیادتر از حد واقعی کم میکنه حقیقته؟ ( اخه قیمت ترافیکشم خیلی کم هستش به نسبت مثل پارس آنلاین)
میخوام اسیا تک بگیرم
دوستان تورو خدا سرعت شبانه اساتک چک کنید مال من سرعت 512 با زور شبها شده از 10 تا 20 متغییره ایا مال مناطق شما هم اینطوریه؟
سرعت باز کردن صفحات مثل سابقه
فقط سرعت دانلوده که تغییر کرده
نمیدونم سیاستشون چیه!؟...
سرعت من از قبل بهتره
اما دو سه روزه سرعت سایت باز کردن افتضاح شده و اعصابمو بدجوری خورد کرده
نزدیک 4 ثانیه طول میکشه google.com باز شه
کلا که من چک کردم حجم اضافه ای کم نکرده بود از مننقل قول:
حد اقل من تا حالا تو این مدتی که ازش سرویس می گرفتم ندیدم:10:
من سرعت 512 گرفتم شبانه هر شب 1250 مگ دانلود دارم فیکس:20:نقل قول:
البته یه چند شبی هم 2.4 گیگ دانلود داشتم
در کل تو این 2 ماهی که از آسیا تک گرفتم خدا رو شکر خیلی بهتر از صبانت در پیتی:2: بوده و راضی بودم:11:
درستهنقل قول:
نمیدونم چه مرگش شده که سایتها رو بد باز میکنه
دیگه وقتی سرعت دان میره بالا سرعت وبگردی که نباید افت کنه...
من که اون پست با شما نبودمنقل قول:
نخیر آسیاتک سرعت بالاتر به هیچ عنوان نمیده همه چیز همونجوریه که بقیه ispها میدن با این تفاوت که اسیاتک گرونتر هم هست افتخارشون به حجم ارزونشون بود که گرون کردند و اینکه میگفتن همه مناطقو ساپورت میکنن خوب ولی الان چن نفر همینجا گفتن که 512 دارن 16 دانلود میکنن
خوب خودت بگو آسیاتک محدود 2 گیگ بهتره یا ندارایانه نامحدود
سلام یعنی فقط سرعت شبانه من خراب شده؟نقل قول:
دوستان سرعت باز شدن صفحات که کمه مربوط به بالا بودن پینگتون هست... dns رو عوض کنید مشکل حل میشه
---------------------------------------------------------------
راستی یه سوال دیگه ... شبانه رایگان فقط برا تهرانه ؟!!
بله فقط برای تهران هســــت ...:13:نقل قول:
من 512 دارم، روزها سرعت دانلود از 50 تا 65 متغیره، شبها هم از 70 تا 100 !
اونقدر نرم افزار namebench رو اجرا کردم که دیگه حجمی برام نموندهنقل قول:
ولی چند روزه که پینگ افتضاحه
پینگ که مشکلی ندارهنقل قول:
الان از یاهو حول و حوش 330 هه قبلا هم همین بوده ...
دوستان سلام یک dns عالی برای اسیاتک به من بدهید که شامل 2 ردیف عدد هست منتظر جوابم
این اسیاتک قاط زده ؟ این چند روز سرعتم بیشتر موقع ها 115 هست 128 دارم :31:
منم 512 دارم سرعتم رو 120-160 میچرخه جریان چی بید
نگو قاط زدهنقل قول:
چشم میخورا...:31:
دوستان سلام من حدود 5 روز شبها برای شبانه به سختی کانکنت میشه وبا سرعت 6 7 کیلو بایت 512 دارم کسی میدونه علتش چیه ؟
کسی فهمیده جریان چیه ؟ این سرعت 114 از کجا اومده؟
شما تهرانی؟نقل قول:
اگه تهران باشی تو بعضی مناطق سرعت شبانه به همین صورتیه که شما میگید
ترافیک بالای اون منطقه و نبود پهنای باند کافی بهونه همیشگی آسیاتکی هاست
کدوم منطقه مخابراتی هستی؟
[PHP] دوستان سلام من حدود 5 روز شبها برای شبانه به سختی کانکنت میشه وبا سرعت 6 7 کیلو بایت 512 دارم کسی میدونه علتش چیه ؟ [/PHP]
منم دقیقا همین طور انقد شبا سرعت پایینه که دارم فکر می کنم بعد 3 سال دیگه از آسیا تک اینترنت نگیرم
افتضاحه
برگشت به سرعت عادی...نقل قول:
دوستان سلام کسی منطقه مخابراتی نصرالهی هست مشکلی نداره از لحاظ سرعت؟
من فكر ميكنم از قصد سرعت را بالا بردند تا شارژ تمام بشه و دوباره شارژ كنيم.من هنوز 1 گيگ و 700 مگا بايت حجم داشتم يكدفعه به صفر رسيد با اينكه زير نظر داشتم كه چقدر دارم دانلود و آپلود ميكنم.ممنون
یه آسیاتک هست و هزار تا مصیبتنقل قول:
فقط خودشون از این سیاستشون سر در میارن...:13:
خودشونم نمیدونن چیکار میکنن :دینقل قول:
سرعت منم از 32 رسیده به 110...ولی زکّی...من همون قدر که باید دانلود کنم دانلود می کنم :27:
دوستان سرعت شبانه آسیاتک با سرعت روزانه اش برابره یا نه ؟
:10:
عجب گيری افتاديم از دست اين آسياتك ، الان پينگم روی 1200 ه! ديگه از ساعت 8 شب تا 12 كلا پينگش بالای يك ثانيست.
بله...معمولاً اینطوری هست...یادمه بعضی دوستان می گفتن شبا سرعتشون بیشتر هم میشه :31:نقل قول:
دقیقا برعکس....:31:چون شبا به اسم رایگان هست...کاملا افت سرعت مشخص بود.....مثلا 1 بامداد به بعد رایگان بود...باید مودم رو یه بار ری استارت میکردی....همچین که مودم روشن میشد..دیگه صفحه باز نمیکرد.....از کاربرای همینجا بیشتری ها همین نظرو داشتن غیر از یکی از دوستان که برای ایشون استثناء برعکس بود.....نقل قول:
ادمه بعضی دوستان می گفتن شبا سرعتشون بیشتر هم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمش برابره.......فکر کنم این جواب دقیق تری باشه.نقل قول:
دوستان سرعت شبانه آسیاتک با سرعت روزانه اش برابره یا نه ؟
برای من هم برابره و افت سرعتی هم ندارم از تهران:10:نقل قول:
اقا اینترنت من زیاد قطع میشه مثلا امروز نیم ساعت کلا قطع بود
برای بقیه هم اینطور شده؟
بچه ها سلام
یه سوال من دوره شارژم تا 58 ام هست ... من 20 تم حجم تموم شد و دیگه نت تعطیل شد دیگه حجم نخریدم ...فقط باسه دوره بعد شارژ کردم 3ماهه 6گیگ که باید تا 25 صبر کنم تا دوره بعدی شروع شه.تو این مدت من 21ام رفتم شهرستان باسه دانشگاه و از نت استفاده نکردم ..الان رفتم سایت 1844 به جا حجم 6 گیگ زده1G-G(کلاسیک),,بالک||512k - 6G,سه ماهه,...تو ریز کارکردم زده 600 مگ اپلود شده......
کسی هم خونه استفاده نمیکنه