خیر دوست عزیز..... چنین چیزی امکان نداره........... به غیر از اینکه یه Key logger روی سیستم قربانی نصب کنید.......... و این هم روش مطمئنی نیست.........نقل قول:
شاد باشید :happy:
Printable View
خیر دوست عزیز..... چنین چیزی امکان نداره........... به غیر از اینکه یه Key logger روی سیستم قربانی نصب کنید.......... و این هم روش مطمئنی نیست.........نقل قول:
شاد باشید :happy:
كسي جواب سوال ما رو نداره؟
كسي جواب سوال ما رو نداره؟
سلام به دوستان خوبم.مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنین.من با یه اکانت به اینترنت وصل میشم که از Proxy server استفاده میکنه.وقتی برا مسنجر ازش استفاده میکنم امکان voice chat یا call فعال نیست.آیا راه حلی داره؟؟؟!!!
دوستان سلام
چه جوری میشه تعداد کاراکترها رو توی مسنجره یاهو شمرد؟
ممنون
فعلا
دمت گرم و تشكر از راهنماييت عزيز.نقل قول:
با سلام.
یاهو مسنجر من ورژن 8 است. من پسوردم همراه با مشخصات آیدی خود را فراموش کردم. اما پسوردم روی مسنجر سیو شده است. لطفا کمک کنید.
سلام
اي دي رو چجوري بايد حذف كنم
نرم افزارای password recovery میتونن این کارو کنن.......... گشتم اما اونایی که پیدا کردم درست کار نمیکردن.......... خودتون یه سرچ کنید پیدا میشه.............نقل قول:
اینجا:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :)
ممنون از جوابتون
اگه میشه برای یاهو 8 یک آی دی ساز معرفی کنید.
برای بوتر میخوام.
سلام دوستان من این تایپیک در مورد سئوالم رو جدا گانه زده بودم نم دونستم اینجا برای اهو هست دوستان رهنمایی هم کردن ولی به نتیجه نرسیدم . کعه تایپیک بسته شد اینجا رو معرفی کردند حالا سئوال من اینه ؟
سئوالی دارم که شاید خیلی قدیمی باشه و همه بلند . چون خودم هم قبلا انجام می دادم
من الان می خوام با چند تا ایدی لوگین بشم . اگهمیشه برنامه مورد نظر رو بگید . اگه توضیحی هم داره بگید . چون من یک برنامه در مورد همین رو دارم ولی نم دونم چرا با چند تا لوگین نمیشه
در ضمن یاهو مسنجرمن 7.5 هست
و این برنامه رو هم دارم Multy_yahoo و Magic Login Full ++
ولی باز نم دونم چرا لوگین نمیشه . اگه برنامه کامل تری هست بگید
اگه توضیحات کامل باشه ممنون میشم .. مرسی
من يه بار جوابتون رو دادم با Trillian وارد بشيد.نقل قول:
سلام............نقل قول:
روی ورژن هشت که من دارم نرم افزار خاصی لازم نداره............. فقط باید توی رجیستری یه تغیراتی داده بشه.........
میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید که به طور خودکار تغییرات رو اعمال میکنه............. و یا اینکه به صورت دستی با روش زیر رجیستری رو تغییر بدین...........
رجیستری رو باز کنید.......... به این آدرس برید: HKEY_CURRENT_USER --------> Software --->yahoo ----->pager---->Test
بعد مقداری از نوع Dword بسازید و نام اون رو به Plural تغییر بدید......... بعد روش دابل کلیک کنید و مقدار 1 رو واسش تعیین کنید......... رجیستری رو ببنید و بعد یاهو رو دوباره باز کنید............
توجه داشته باشید که روی ورژن هشت به خوبی جواب داده........... ممکنه روی ورژنی که شما دارید جواب نده......... اما از اونجایی که میفرمایید با برنامه های Magic Login و Multi Yahoo مشکل به قوت خودش باقی هست باید با روش گفته شده مشکلتون حل بشه..........
شاد باشید :)
عذر میخوام.......... پست دوبار سند شد.......... :blushed:
سلام
كسي ميدونه ياهو مسنجر براي ويندوز ويستا كي مياد؟
سلام
كسي ميدونه ياهو مسنجر براي ويندوز ويستا كي مياد؟
برای یاهو مسنجر 8 آی دی ساز میشه معرفی کنید؟
نقل قول:
دوست گرامی از راهنمایی شما ممنون از بقیه دوستانهم تشکر می کنم
Booter برای Yahoo 8
اگر لطف کنین
سلام
من یک مشکل با yahoo messenger دارم . وقتی که راست کلیک می کنم یا می خوام شکلک بذارم بسته می شه . یک سری راهنمایی کردین ولی هنوز درست نشده. باید چی کار کنم؟:41:
anti booter برای یاهو مسنجر وجود داره؟؟؟؟ اگه هست می شه با لینک دانلود معرفی کنید
با سلام دوستان .
من یه برنامه ی ID Creator میخوام . البته نه معمولی .
یعنی مثلا 100 تا آی دی بسازه ( واسه بوتر )
اگه کسی داره همین اینو بزاره هم یه بوتر برای مسنجر 8
ياهو مسنجر براي ويندوز ويستا؟؟؟
با سلام
من ميخواستم جديد ترين ورژن برنامه sub 7-yahoofriend و برنامه اي كه باهاش ميشه آي دي و كلمات ايليگال نوشت(مثل اين (¯`·»¤ JaVaD¤«·´¯)) برام بذارين(فعلا همينا اگه چيز ديگه اي هم خوستم بهتون ميگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام......... اون برنامه ای که شما خواستین نیست..... اما مشابه همونه:نقل قول:
موفق باشی :)
ممنون امين جون نرم افزار خاصي نداره؟
اگه میشه یه بوتر قوی (مثلا اونی که باهاش کار میکنین یعنی تست شده) همراه با آموزش استفاده (تازه کاریم دیگه)
و یک آنتی بوتر برام بفرستید یا معرفی کنید (لینک دانلودشون باشه)
یه دنیا ممنون
داود
راستش جواد جان کافیه توی گوگل سرچ کنی: ASCII NICKNAME maker............ اکثرا سایتایی هستن که به صورت آنلاین این کارو انجام میدن.......... خودتونم یه سرچ کنید ان شالله نرم افزار مورد نظرتون پیدا میشه :)نقل قول:
من با yahoo messengerیه مشکل دارم وقتی داخلش کلیک راست میکنم یا می خوام شکلک انتخاب کنم یا اندازه حروف کلا بسته می شه حتی آیکونش از
هر ورژنی هم نصب می کنم یا از خود yahooدانلود میکنم همین مشکلو داره .
جز ورژنای قدیمی.
کمک کنید لطفا دیوونم کرده
میشه بیشتر توضیح بدین؟نقل قول:
ویندوز عوض کردین؟ احتمالا بر میگرده به ویندوزتون............
تو رو خدا یکی جواب بده HElp me help me help me
اگه میشه یه بوتر قوی (مثلا اونی که باهاش کار میکنین یعنی تست شده) همراه با آموزش استفاده (تازه کاریم دیگه)
و یک آنتی بوتر برام بفرستید یا معرفی کنید (لینک دانلودشون باشه)
و یک سوال با آیپی یکی چیکار ها میتونیم انجام بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
یه دنیا ممنون
داود
ویندوزم عوض کردم نشد.
سلام
ما توی شبکه مان یاهو مسنجر بسته است راهی هست که بشه اونو باز کرد
mohsen1357 دوست عزيز بله راهي هست شما مي تونيد از امكان جديد ياهو استفاده كنيد
شما از طريق اين سايت مي تونيد به اي دي خودتون سر بزنيد با افراد چت كنيد و كساني رو كه دوست داشتيد اد كنيد و... بدون اينكه ياهو مسنجر رو داشته باشيد فقط بايد حتما فلش 9 روي سيستم نصب كرده باشيد
سلام به دوستان
من یه برنامه ای می خواستم ( در یاهو مسنجر ) که بدون اجازه آدی مو بتونم از لیست بقیه پاک کنم
کسی لینک برنامه رو داره برام بذاره؟
ممنون می شم هر چه سریعتر کمکم کنین
کسی نیست مارو راهنمایی کنه آقا امین کمک کننقل قول:
ویندوزم عوض کردم نشد
این سوال خیلی پرسیده شده...... یه بار تو یه تاپیک به طور مفصل توضیح دادم و کلی سایت واسه این کار معرفی کردم.............. تو همین فروم سرچ کنید راحت پیدا میکنید......... بهترین سایتی که میتونید استفاده کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که به فلش پلیر و چیز دیگه ای هم احتیاج نداره! فقط یه مرور گر نیاز داریدنقل قول:
سلام
ما توی شبکه مان یاهو مسنجر بسته است راهی هست که بشه اونو باز کرد
دوست من شما یاهوتون رو عوض کردین؟ آخرین ورژن یاهو رو دانلود کنید و اگه بازم مشکل پا بر جا بود مشکل از ویندوز هست........... یه ویندوز دیگه نصب کنید...........نقل قول:
کسی نیست مارو راهنمایی کنه آقا امین کمک کن
ویندوزم عوض کردم نشد
موفق باشید :)
اگه windowsblinds رو سیستم شما نصب هست بگین تا بگم چی کار کنین تا این مشکل پیش نیادنقل قول:
در غیر این صورت ممکنه انتی ویروس مثلا کاسپر این مشکل رو به وجود اورده باشه
بفرمایید............ به خوبی عمل میکنه:نقل قول:
کد:http://parsaspace.com/amintnt/ZaksNoBuddy_Install.exe