سلام میشه بپرسم الان قیمتش چنده؟
Printable View
سلام میشه بپرسم الان قیمتش چنده؟
نقل قول:( به نقل از Many Sasy )نقل قول:
n82:360-370
اساتید محترم
چطور میتونم sleep mod گوشیمو فعال کنم.
لطفا
مثلا بازی Marble Maze که خودتون معرفی کردیین.نقل قول:
برنامه ی Coreplayer-1.2 و...
دوستان به نظر شما که n82 دارید n82 بهتره یا n79؟؟؟
اقایون و اساتید محترم
چطور می تونم sleep mod گوشیمو فعال کنم
لطفا جواب دهید
من خودم n82 دارم ، وقتی که n79 آمد خواستم آن را بگیرم چون قشنگتر به نظرم آمد. اما چون فلاش زنون نداره ترجیح دادم سیستم عامل قدیمیتر را داشته با شم تا سیستم عامل جدید با یه دوربین معمولی.
کسی اگه فلاش زنون را تجربه کرده باشه دیگه نمیتونه طرف موبایل های فلاش چراغ قوه ای بره. حتی اگه n96 باشه!
نقل قول:
یونس جان و بقیه دوستان لطفا یه کمکی کنید راجع به آپدیت فریمور جدید با فینیکس:
آقا من از یه جا که یادم نیست فایل ورژن 31 n82 را دانلود کردم. (فکر کنم یونس لینک داده بود)
داخل فایل RAR شده 3تا فایل هست:
RM313_31.0.016_009_uda_5.fpsx
RM-313_31.0.016_PR.C0R
RM-313_31.0.016_PR.v08
بعد فهمیدم اینها مالباکس جف هستش.
AMINI_BIO گفت برای روش فینیکس باید علاوه این 3 فایل، قايل هاي .dcp , .vpl , signature را هم داشته باشید که حجمشون هم خیلی کم است.
1: کسی داره این فایلها را که بده به من؟
2: اگه هم فایل کاملش برا فینیکس باشه خوبه ، با ADSL دانلود میکنم.
RM313 با زبان فارسی که پروداکت کدش 0551525 هست
نقل قول:دوست عزیز ممکنه کسی اطلاع نداشته باشه...درخواست خودتون رو تکرار نکنید...نقل قول:
ممنون.
با چه فرمتی وارد گوشی میکنید؟نقل قول:
من با فونیکس کار نکردم..ولی خود amini_bio بگیری بهتره..نقل قول:
شاد باشید
اگه اشتباه نکنم تنها مزیت n79 به n82 داشتن سیستم عامل جدید تره درسته؟نقل قول:
من خودم n82 دارم ، وقتی که n79 آمد خواستم آن را بگیرم چون قشنگتر به نظرم آمد. اما چون فلاش زنون نداره ترجیح دادم سیستم عامل قدیمیتر را داشته با شم تا سیستم عامل جدید با یه دوربین معمولی.
کسی اگه فلاش زنون را تجربه کرده باشه دیگه نمیتونه طرف موبایل های فلاش چراغ قوه ای بره. حتی اگه n96 باشه
اینها هم هست:نقل قول:
FM Transmiter و صفحه نمایش با کیفیت خیلی بهتر از N82 , کلیدهای بزرگتر و خیلی راحت تر از N82 , عمر باتری بهتر , Navi wheel لمسی , کیفیت صدای بهتر ( طبق گفته GSMArena ) , مموری 4 گیگ همراه
همه اینها به کنار باید با قیافش کنار بیای!! من خودم تصمیم داشتم بگیرم ولی بار اول که دیدمش فکر کردم ماکتش هست پشت ویترین!!:18:
سلام بچه ها
در كمال تاسف و تاثر رمم سوخت (فكر كنم كه سوخت)
1.رمم تو مصرف شارژ چقدر تاثير داره ؟ گوشيم از ساعت 5 (شايدم زودتر)تا حالا داره بيب شارژ ميده ولي هنوز خاموش نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. قيمت انواع مختلف رم رو بهم بديد و بگيد كه كدوم رمم نسوزه
3.مي خوام گوشيم از 20 به 31 ببرم مورد نداره كه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- عیب نداره .... بذار روشن بمونه ......نقل قول:
2- مموری اگه گرفتی SanDisk بگیر اونم از نوع 8گیگ ...... :دی ....... قیمت دقیقش رو ندارم .... حدود 30 تومن هست فک کنم ......
3- نه .... موردی نداره .... هک هم میشه ....... :46:
دوستان يه سوال دارم
برا آپگريد كدوم روش بهتر چون من مجبورم فايل هاي آپديت جديد رو جدا دان كنم (چون adsl ندارم)
الان روش در دسرسم با استفاده از باکس قدرتمند جف هست
نظرتون چيه؟
اين گوشي من به مدت 10 ال 12 (تا 2 شب پي شو گرفتم ديگه بعدش خوابيدم )ساعت بيب شارژ داده كلي رفتم تو فكر نظرتون چيه؟
چند شل قبل هم خط شارژش رفته بو تا ته گوشيو خاموش كردم بعد يه ربع كه روشن كرده بودم يه دو سه خطي بهش اضافه شده بود
كلي رفتم تو شك
صفحه نمایش این دوتا که هردو tft با سایز 2.4 اینچ، رزولوشن qvga و قابلیت نمایش 16میلیون رنگ هست!!!؟؟؟نقل قول:
صفحه نمایش با کیفیت خیلی بهتر از n82
با سلام خدمت شما دوستان
من گوشیمو تازه گرفتم یک روز شارژش زود تموم میشه دوروز بعد اصلا خالی نمیشه
یعنی من دقیقا 14 ساعت باهاش کار کردم به زور خالی شد ولی در روز بعدش حتی به 5 ساعت هم نکشید
[quote=Legend;3485158]دوست عزیز ممکنه کسی اطلاع نداشته باشه...درخواست خودتون رو تکرار نکنید...
ممنون.
با چه فرمتی وارد گوشی میکنید؟
منظورتون رو نمی فهمم
می شه بگین با چه فرمتی باید وارد کنم و چجوری می شه این کار رو کرد؟
معمولا با فرمت sis یا sisx باید باشه...برنامه یا بازی...نقل قول:
چه جوری می تونم برنامه رو به این دو فرمت تبدیل کنم؟نقل قول:
سلام.
من یه مشکل دارم...
وقتی که گوشی رو روشن میکنم پنجره instaling باز میشه 15 ثانیه طول میکشه و بعد میگه که نمیتونم برنامه رو نصب کنم.
حالا باید چه کار کنم؟
موقعی که دانلود میکنی باید با همین فرمت باشه...نقل قول:
یا rar و zip که اکستراکت کنید...
چيز خاصي نيست . . . .نقل قول:
چند تا برنامه مشكل دار نصب كردي احتمالا . ميتوني ورش داري با روشي كه دوستان همينجا گفتن ولي بهتره كاريش نداشته باشي .
کسی از دوستان لینک اجراگر بازی های gba واسه N82 داره؟
می شه بگید گوشی شما موقع با کردن درب دوربین ، دقیقا موقع کنار رفتن کاور لنز چه صدا(ها)یی میده؟
یک تق کوچک و یا قبلش صدای دیگری هم داره؟
سلام دوستان من میخوام این گوشی رو بخرم میخوام بدونم این گوشی چینیش هم تو بازار هست و چطوری میشه فهمید این گوشی که میخرم فلاند اصله یا لیبل ممنون از جوابهاتون
صدای تق ؟! حالت فنری داره و براحتی باز میشه صدایی ندارهنقل قول:
سلام من يه هندزفري بلوتوث خريدم و به گوشي n73 كه قبلا داشتم وصلش كردم اما حالا يه n82 خريدم و گوشيم هندزفري رو نميشناسه چكار كنم؟؟؟؟؟
سلام دوستان من میخوام این گوشی رو بخرم میخوام بدونم این گوشی چینیش هم تو بازار هست و چطوری میشه فهمید این گوشی که میخرم فلاند اصله یا لیبل ممنون از جوابهاتون
بله در سکوت کامل صدا میدهنقل قول:
سلام
کسی میدونه از کجا میشه برچسب محافظ ال سی دی رو تهیه کرد؟
از مغازه های محافظ ال سی دی فروشی!!!!:20:نقل قول:
(طبقه 4 و 5 علاءالدین )
سلام دوستان
میخام بدونم مگه نباید سرعت سی پی یو گوشی ان 82 396 مگاهرتز باشه؟ اخه من وقتی میرم تو برنامه nSysInfo سرعت سی پی یو میزنه 206 مگاهرتز
طبقات زیر زمین بازار علاالدیننقل قول:
سلام
کسی میدونه از کجا میشه برچسب محافظ ال سی دی رو تهیه کرد؟
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282637&highlight=imei
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=297800
به خاطر بد نصب شدن بعضی برنامه ها روی مموری کارت گوشی هستش میتونی مموریت رو فرمت کنی و برنامه هایی که روش نصب بوده دوباره نصب کنینقل قول:
سلام.
من یه مشکل دارم...
وقتی که گوشی رو روشن میکنم پنجره instaling باز میشه 15 ثانیه طول میکشه و بعد میگه که نمیتونم برنامه رو نصب کنم.
حالا باید چه کار کنم؟
سلام دوستان
میخام بدونم مگه نباید سرعت سی پی یو گوشی ان 82 396 مگاهرتز باشه؟ اخه من وقتی میرم تو برنامه nSysInfo سرعت سی پی یو میزنه 206 مگاهرتز
سلام
دوست عزیز سی پیویه ان 82 یک سی پیویه 332 مگاهرتز هست که از دو بخش تشکیل شده.
یک 206 مگاهرتزی برایه کنترل گوشی و برنامه ها و یه 126 مگا هرتزی برایه کنترل دوربین ویک سری چیزه دیگه
(البته اگه اشتباه نکرده باشم)
سلام به همگی.میخواستم بدونم که ان82 برای فیلمبرداری در شب نور داره مثل ان73
؟
منظور کنتراست بالاترهنقل قول:
دوستان من میخوام این گوشی رو بخرم میخوام بدونم این گوشی چینیش هم تو بازار هست و چطوری میشه فهمید این گوشی که میخرم فلاند اصله یا لیبل ممنون از جوابهاتون یکی جواب بده
شما این سوالو تو صفحه قبل هم پرسیده بودی
اولا دیگه بعیده فنلاند اصل گیر بیاری
دوما دو نوع چینی داریم :
چینی تحت لیسانس خود نوکیا که کیفیتش با فنلاند یکی هست (تقریبا) که تو ایران لیبل اینارو برمیدارن و لیبل فنلاند میزنن و گرونتر میفروشن !!
چینی دوم نوع تقلبیش هست که قیمتش حدود 100 هزار تومنه از نظر ظاهر هیچ فرقی نداره (چند نمونه صفحه کلید چیینی دیدم) ولی از نظر اینترفیس و نرم افزاری کاملا مشخص هست
خير...همون نور قرمز ضعيف هست فقط...ولي عكاسيش تو شب بيسته...:31:نقل قول:
ميشه منظورتو از كنتراست بالا ساده تر بگي؟نقل قول:
شاد باشيد
سلام
میخاستم بین این دوتا یکی رو انتخاب کنم :n82 یه هفته کارکرده یا ke990 نو؟
100% 82 اگه سالم بود...نقل قول:
شاد باشی