يه ميوه هست كه كمياب هست و وقتي ميوه ميده ميوه هاش اتشين هستن. كار خاصي نديدم انجام بده به جز دادن حس خوب به سيم!:10:نقل قول:
Printable View
يه ميوه هست كه كمياب هست و وقتي ميوه ميده ميوه هاش اتشين هستن. كار خاصي نديدم انجام بده به جز دادن حس خوب به سيم!:10:نقل قول:
اینم یک سیو ( حجماشون زیاده نمیشه زیاد آپ کرد)
حالا این ep ور باید بخرم یا دانلود کنم؟نقل قول:
من امروز می خوام برم پچ رو بخرم.
راحت گیر می یاد؟
نقل قول:از پی سی ورلد میتونید تهیه کنیدنقل قول:
اگر هم سمیز3 اصلی تون آپدیت نیست با یه فایل 16 مگی میتونید آپدیتش کنید
منظورت پک هست دیگه؟:دی
همین فروشگاه میفروشه
پچ که فروشی نیست....
از کجا بفهمم آپدیت هست و فایل رو از کجا بگیرم؟نقل قول:
از لانچر بازی میتونی ورژن رو ببینینقل قول:
فایل هم تو همین تاپیک واسه دانلود هست یه سرچی کنی پیدا میشه
بچه ها رفتم سر کوچه نداشت پچش رو
آقا می گم یکی یک آدرس توی این تهران بده داشته باشه هر جا می روم نداره
:19:
پچ میخوای یا پک؟نقل قول:
پچ روباید دانلود کنی اونم اگه سمیز3 اصلیت آپدیت نباشه حجمش هم حدود 16 مگه و فکر نکنم جایی واسه فروش داشته باشه
برای نصب پک ورژن بازی باید چند باشه؟
ورژن من 1.0.615.00002
خود پک بازی ورژن رو آپدیت نمی کنه؟
دوستان سلام
من رفتم چین جای شما خالی :دی البته تو بازی بعد الان میگه enter Tomb ! هر چی میگردم نمیدونم کجا رو میگه ! میتونید کمک کنید ؟
1.0.63 به بالانقل قول:
پک ورژن 1.0.63 به بالا رو آپدیت میکنهنقل قول:
برای اینکه به به 1.0.63 برسی باید یه فایل حدودا 16 مگی دانلود کنی تو همین تاپیک هست + آموزش
باید با M وارد نقشه بشی دقت کنید همون سیم کهماموریت داره رو انتخاب کرده باشی روی نقشه مکانی رو که باید بری علامت گزاری کردهنقل قول:
نه پک رو می خواهم و مشکلی با سیمزم ندارمنقل قول:
و راحت همه کار می کنم
همون advencher world
رو می گم
کسی آدرسی چیزی در تهران نداره بریم بگیریم
می گم یک آدرس بگید درست مثلا تو ولی عصری یا انقلابی کلا توی خیابان آزادی
خوب خدا رو شکر با کمک دوست خوبم dark_angel به سلامت از چین برگشتم :دی
خیلی حال داد کلی چیزهای با حال پیدا کردم :دی
بچه ها بهترین راه برای اینکه پول دار بشم چیه ؟ :دی میخوام یه شبه ره صد ساله و برم تو SIMS ! راهی داره ؟
آخه میدونید دارم بچه دار میشم خونم خیلی کوچیکه
ممنون :دی
گشتم نبود نگرد نیست!!!نقل قول:
خودت و خسته نکن Sims در حد GTA IV ممنوعه الان. من از تهران یکی گرفتم ولی این رو خودش sims 3 اصلی هرم داره و patch های جدید مثل 2.2.86 روش نصب نمی شه اگه خاصتی من ماله خودم و تقدیمت می کنم . ولی به نظر من از P30world بخر که درست کار کنه.:11:
ctrl+shift+cنقل قول:
بدم بزن Motherlode 50000 چوق میره تو حسابت.:27:
یه مورد دیگه هم یادم افتاد ، من با یه پیرزن ازدواج کردم اشتباهی بنده خدا مرد :(
یعنی تا چند وقت دیگه من هم میمیرم ؟ :((( راهی نداره که نمیرم ؟ :دی
ممنونم می گم این پکش دو تا dvd هستنقل قول:
اینجا می ده دوتا
درستهمی گم مگه چقدر اضافه شده که دو تا دیویدی است
راستی می گم نمی شه توی این سیمز وقتی سیمت پیر شد جوانش کنی من که زدم رو زیاد ترین عمر حدود 123 روز دیگه تو بازی تازه می روم که به پیری فکر کنم یک مرحله مانده به پیری
دوستان عکس هایی که تو بازی گرفته میشه قابل سیو تو پی سی هست ؟
لینکش رو میشه بهم بدین ؟نقل قول:
پک ورژن 1.0.63 به بالا رو آپدیت میکنه
برای اینکه به به 1.0.63 برسی باید یه فایل حدودا 16 مگی دانلود کنی تو همین تاپیک هست + آموزش
نقل قول:.............نقل قول:
بله چطور مگه :18:نقل قول:
برای آپدیت کردن The Sims 3 World Adventures از نسخه ی 2.0.86.002002 به 2.2.8.002002 ، فایل زیر رو دانلود کنید :
این آپدیت باعث میشه که ارور سیو شماره ی 16 از بین بره
کد:http://www.simprograms.com/downloads/patches/sims3/Sims%203%20WA%20-%20Patch%202.2.8/Sims3_2.2.8.002002_from_2.0.86.002002.exe
نکته : کسانی که در هنگام آپگرید بازی با خطای “Invalid File Found” مواجه میشن فایل زیر رو دانلود کنند و توی این آدرس کپی کنند :
\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3 World Adventures\Game\Bin
این نکته مربوط به همون کرک پتچ جدید میشه؟
ها ها ها ها :27:
بالا خره خودم راهه حله uptoday کردن sims3 رو پیدا کردم و ردیفش کردم.
من sims 3 اصلی رو هم از p30world خریده بودم که patch 1.0631 بود و اون مشکل 1.0.615 نداشت بعد حالا world advantor که الان گرفتم ازشون نوشته هدیه sims3 اصلی. بعد ریختم دیدم 1.0.615 هست :\ . بعد روشم sims3 world advantor نصب نمی شد.
حالا خوبه که گفته بودم حتماًٌ قابلیت نصب Expansion رو داشته باشه.:41: خلاصه ی بارم که یکی بهمون هدیه داد تو زرد از آب در امد.
بلا خره کردمش 2.2.86 تا حالا 20 هزار چوقی برام خرج داشته این sims3 ولی 5 min هم بازیش نکردم lol.
......
با وجود اینکه اون رو هم دانلود کردم بازم هم در آپدیت همون اررور رو میده
من نمیتونم version 1.2.7 digital downloadرو updateکنم تا به 1% هم نرسیده تا میخواد code_version رو update کنه updateرو cancel میکنه من هیچ game modsوcostem cameraهم ندارم
من همین الان این سیمز جدیده رو گرفتم و ورژن الان سیمزم 1.0.615.00107 هستش میشه یه اموزش کامل بزارید یا لطفا یه پست معرفی کنید تا بتونم این جدیده رو نصب کنم؟
استاد بزرگ Maggy_P که لقب Sims عظم به ایشو ن تعلق می گیره الان می یاد راهنماییتون میکنه.نقل قول:
نقل قول از صفحه قبل:
<< ی فایل 16 مگی هست تو همین تاپیک هست می گیری میشه 1.0.631 >>
لعنتی هیچ جا گیر نمی یاد اگه از تو فروشگاه سفارش بدم چند روزه می رسه دستم؟
میشه بگید این فایل 16 مگی تو کدوم صفحه هستش؟؟؟نقل قول:
کمک کنید لطفا من:41:
اگه می دونستم که می گفتم ، واسه همین گفتم باید خانم Maggy_P بیاد.نقل قول:
رضا جنگنده ، شما هم بهتره دنبال این 16 مگی باشی اگه نسخه Sims اصلی رو نداری. چون نسخه ای که الان P30word با world advantor میده 1.0.615 هست.
شما فایل رو توی پوشه ی نصب The Sims 3 میریزید یا The Sims 3 World Adventures ؟نقل قول:
با وجود اینکه اون رو هم دانلود کردم بازم هم در آپدیت همون اررور رو میده
+
شما یکی از این برنامه ها رو دانلود کن و اجرا کن اگر فایلی مورد داشته باشه بهتون میگه ، چون نسخه ی سیمز ما کرک شده هست شما باید فایل اورجینال رو جایگزین کنی تا درست بشه :46:
فکر نمیکنم با یک فایل 16 مگابایتی مشکل شما حل بشه ، من خودم برای بالا بردن ورژنم یک فایل 700 مگابایتی دانلود کردمنقل قول:
میشه بگید این فایل 16 مگی تو کدوم صفحه هستش؟؟؟
کمک کنید لطفا من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این لینک ها مراجعه کنید :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4102115&postcount=2254
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4102915&postcount=2257
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4110738&postcount=2284
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4119225&postcount=2317
یا من خیلی خنگم یا اینکه واقعا نمیفهمم:دی
ببخشید ولی میشه یخورده بهتر بگید؟:دی:دی:دی
کدوم قسمت رو متوجه نشدید؟ :13:نقل قول:
برای ارتقاء به نسخه ی 1.0.631 باید یک فایل 700 مگابایتی دانلود کنید :46:
یعنی هیچ راه دیگه ای نیست؟نقل قول:
چون فکر نکنم من بتونم 700 مگ رو دانلود کنم!:41::41::41::41:
من فکر نمیکنم راهی باشه ، چون این نسخه ای که توی پی سی هست کرک شده هست ، شرکت بازی ساز که نمیاد یک پچ برای تبدیل نسخه ی کرک شده به نسخه ی اصل بده بیرون که! :31:نقل قول:
وقتی به یک نفر حلقه دادم برای این باهاش ازدواج کنم باید چی کار کنم؟
چطوری مراسم بگیرم؟ :دی