سلام دوستان
من قادر به دانلود ویدیو ها از سایت یوتیوب نیستم . نرمافزار ف*ل*ش* هم فیریگیته
بهترین راه دانلود چیه؟
با تشکر
سلام دوستان
من قادر به دانلود ویدیو ها از سایت یوتیوب نیستم . نرمافزار ف*ل*ش* هم فیریگیته
بهترین راه دانلود چیه؟
با تشکر
من همین مشکل رو داشتم آخرین ورژن رو دانلود کردم و درست شدنقل قول:
از سایت زیر دانلود کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای نقطه چین بزار دانلودها
download ha
چطور میشه سرعت دانلود از تورنت رو بالا برد ؟
من با دانلود منیجر دارم حدودای 120 دانلود میکنم ولی با تورنت به زور به 20 میرسه :n27:
من میخواستم بدونم تورنت واسه چیه
چه چیزایی میشه ازش دانلود کرد
خیلی مهمه یکی هست حواب بده مرسی
پروکسـی دانلودرتون رو با پروکـسی فیل شـکن مچ میکنید؟نقل قول:
در IDM برید به Option تب P.roxy گزینه Get from IE
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
من یه PC با یه لپ تاپ دارم و در ماه 5 گیگ حجم نت دارم
میخوام لپ تاپ بیشتر از یک گیگ در ماه استفاده نکنه
چجوری میشه اینکارو کرد؟
نقل قول:نقل قول:با تشکرنقل قول:
دقیقا مشکل بنده هم همین بود
که با مرور قسمت های مختلف متوجه برداشته شدن تیک این قسمت شدم
به هر حال محض اطلاع دادن خدمت سایر دوستانی که ممکنه با این مشکل مواجه شده باشن باید بگم که همیشه برای دانلود این قسمت رو مد نظر داشته باشید که تنظیمات به درستی وارد شده باشه
سلام....
دوستان من گاهی صفحاتی باز میکنم که ممکنه مثلا 150 تا عکس با سایز بزرگ داشته باشه که بیشترشون باز نمیشن...!!!!
من به ابزاری نیاز دارم که صفحات رو با عکسهای داخلش ( که ممکنه از سرور دیگهای باشن!) رو ذخیره بکنه... عکس ها هم عموما فول سایز هستن و با کلیک کردن روی اونها، عکس سایز بزرگتر نمایش داده نمیشه!!!!
گربر IDM هر کاری میکنه غیر از دانلود اون عکسا...
کسی برنامهای راهحلی چیزی سراغ نداره؟
یعنی اون صفحه رو همونجوری که هست برام ذخیره بکنه! (عکس ها رو از لینک منبع بگیره!!)..... البته خود سیو کردن صفحات هم هست، ولی من مثلا ممکنه بخوام یه فروم رو یه تاپکش رو کامل دانلود کنه یا همچین چیزی! :|
دوستان الان چند روزه حین دانلود بعضی از فایل ها (همه نه فقط بعضیاشون) وقتی تا 100 درصد میره ، یه دفعه یه پیغام میده مینویسه که IDM شروع کرده به دانلود این فایل از یک کانکشن ! و شروع میکنه از اول دانلود کردن
یعنی دیگه 16 تا کانکشن نیست و نمیتونم وسطش Pause بدم ! خواستم دلیلشو بدونم ؟؟!! نسخه واسه من 6.17.6 همراه با کرک
سلام بچه ها....
نمدونم چرا یه ساعت پیش یوهو هرچی فایل تو لیست دانلودم داشتم پرید :31:
از IDM استفاده میکنم
نمیدونین چرا اینطوری شده؟
این فایل ها کجا ذخیره میشه یه نگاه بندازم؟
پ.ن:یه ساعت پیش ویندوزم هم از حالت اکتیو خارج شد که دوباره اکتیوش کردم
پ.ن 2: ویندوز 8
سلام
دوستان کامپیوترم فضای خالی کمی داره که متوجه این قسمت که مربوط به IDM هست شدم :C:\Users\USER\AppData\Roaming\IDM\DwnlData\USER\1 341006689f469_0
یه فایل تکست داره که حدود 800 مگه به اسمه log_0 .
می خواستم بپرسم که پاک کردنش چیزی رو خراب نمی کنه؟
به نظر من چيزي رو خراب نميكنه!نقل قول:
زماني كه شما چند فايل براي دانلود قرار ميديد و بعد از مدتي كنسلش ميكنيد اثراتش در اين قسمت باقي ميمونه.
با پاك كردن لاگ و يا فايلهاي اين مسير تمامي دريافتهاي كنوني درون دانلود منيجر رو از بين خواهيد برد.
شاد باشيد:n12:
سلام دوستان
من وقتی برای دانلود منیجر یه صف درست میکنم و زمان شروع و پایان بهش میدم یر ساعت شروع میشه ولی متوقف نمیشه!
با تعویض ویندوز هم مشکل حل نشد. یکی دو تا آپدیت آخر رو هم نصبیدم!
کسی چنین مشکلی داشته؟
سلام
دوستان من مشکلی که دارم اینه که وقتی یه فیل رار دانلود می کنم وبا idm و اگر پارت بندی باشه اکثرا فایل های رار ارور باز شدن می دن و باید ریپیر کنم لطفا کمکم کنید که idm من درست دانلود کنه
چگونه میشه هنگام استفاده از اسپات فلاکس با idm از یوتیوب دانلود داشت ؟چه تنظیماتی لازمه؟
قبلا با فیل ش ک ن سایفون گزینه get from ie میزدم درست کار میکرد اما روی اسپات فلاکس کار نمیکنه
ممنون
همانطور که میدونید IDM برای هر فایل که باید دانلود بکند در مسیر C:\Users\USER\AppData\Roaming\IDM\DwnlData\USER یک فولدر می سازد و پارت های دانلود شده را در آن فولدر قرار می دهد و وقتی کل فایل دانلود شد، پارت ها را به هم می چسباند.
اما به نظر من یک مشکل در این قسمت وجود دارد.
متاسفانه IDM وقتی دانلود یک فایل را به پایان برساند، فولدر مربوط به آن فایل را در C:\Users\USER\AppData\Roaming\IDM\DwnlData\USER پاک (Delete) نمی کند.
آیا راهی برای انجام این کار وجود دارد که وقتی دانلود یک فایل تمام شد، کلیه اثرات آن (فایل Log و فولدر مربوط به آن) بطور خودکار حذف شود؟
دوستان کسی بلد هست با IDM بیشتر از 16 کانکشن دانلود کرد؟
با سلام
چند وقت پیش با دانلود بعضی از ویدئوها از یو+تیو ب مشکل داشتم که میگفتن احتمالا به خاطر قانون کپی رایته!
الآن جدیدترین ورژن IDM رو نصب کردم که دیدم الآن میتونه دانلود رو شروع کنه ولی با شروع دانلود این پیغام رو میده:که ظاهرا به این معنیه که شما اجازه دانلود ندارید!
که دانلود هم به آخرش میرسه ولی آخرش هم یه پیغام میده (که یادم نیست چی بود!) و فایل به Finished برنامه میره ولی باز نمیشه! و توی قسمت Properties هم تو قسمت Save To نوشته The file has been moved. بعد میبینم توی مسیر Temporary directory هنوز یه فایل بدون پسوند با اسم عجیب (ولی آخر اسمش یه کم با فایل اصلی شبیه!) و دقیقا با همون حجم دانلود وجود داره که با هیچ برنامه ای اجرا نمیشه!!!
آخه خیلی ضدحاله ترافیکو مصرف میکنه دانلود هم تموم میشه ولی هیچ فایلی بهم نمیده!!! :n28:
کسی از دوستان دلیلشو میدونه؟؟؟
راه حلی واسش ندارید؟؟؟
مرسی
نمیشه قربونت.نقل قول:
سایتهایی هستن که لینکهای یوتیوپ رو بهش میدی و بهت لین دانلود میده ... از این روسش استفاده کن ...مطمئن تره... مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان ظاهرا قیل تر شده ...نقل قول:
با سلام
چرا وقتی وارد سایت یوتوب میشم با قیلچرچکن. لینک دانلود آی دی ام دیگه کنار ویدیو نمیاد. در حالیکه توی سایتهای دیگه میاد .
مشکل چیه و چگونه میشه حل کرد. ورژن آی دی ام هم تازه جدیدترینشو نصب کردم.
ممنون.
چرا این idm قاط زده؟ گاهی لینک های دانلود توش ناپدید میشن ولی دوباره بعد از یکبار خروج و ورود به Idm دوباره بر میگرده؟
از همگی ممنون به جای جواب سوال پرسیدن
با سلام حضور اساتید ارجمند
من از برنامه دانلود منیجر و کروم استفاده میکنم مشکلم اینه که تو فیس بوک دانلود منیجرم لینکارو دانلود نمیکنه برعکس یوتیوب و دیگر سایتها.آیا تنظیمات خاصی لازم داره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
دوستان من وقتی شب دانلود رو استارت و صبح بیدار میشم ببینم وضعیت چطوره با کمال تعجب میبینم انگار سرعت دانلود رو یه عدد هنگ کرده و سی پی یو هم 50درصد پر شده ! و عملا دانلود قطع شده !
این از چی میتونه باشه ؟!
سیستم خوبی دارم و از قطعات نیست
دانلود منیجرت چه نسخه ای هستش؟ آخرین ورزن رو نصب کنید و از کرکها مطمئن بشین که سالمن...اگه امکانش هست از یک سایت معتبر یکبار دیگه دانلودش کنید و دوباره از اول نصب کنید..نقل قول:
نسخه 6.12 هست ...نقل قول:
ممنون میشم یه لینک معتبر قرار بدین از آخرین ورژن با کرک...
راستی لیست دانلود پاک میشه اگر نصب کنم راهی نیست نشه ؟!
از لیست دانلودت میتونی بکاپ بگیری...ولی فکر کنم دوباره باید از اول دانلودشون رو شروع کنی...میتونی اونایی که تا آخراش رفتی دانلودت رو انجام بدی تا تمام بشه ... ولی بعدش قبل از اینکه دانلود جدیدی رو شروع کنی از لیستت بکاپ بگیر...
سلام
من قبلا از بعضی سایت ها مثل آپارت فیسبوک یوتیوب که فیلم یا موزیک گوش میکردم خود اینترنت دانلود منیجر یه لینک دانلود پایین صفحه میداد.اما الان دیگه اون آیکون نمیاد که بتونم مستقیم دانلود کنم.
باید چکار کنم؟
از سایت رسمی IDM ، جدیدترین نسخه رو بگیر:نقل قول:
به نظر من واسه این که مطمئن بشی مشکل از خود برنامست، فعلا از کرک استفاده نکن: ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اگه هم خواستی کرک کنی میتونمی به این تاپیک بری: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فک میکنم اگه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دانلود کنی خوب باشه (قبلا که خوب بود ولی الآن رو مطمئن نیستم!)
چک کن که IDM توی قسمت Extensions مرورگرت Enable باشهنقل قول:
اگه اصلا IDM توی Extensions یا Add-ons نبود، باید خودت نصبش کنی...
(سایت اصلی IDM واسه من باز نمیشه که لینک دانلودشو بزارم اگه پیداش نکردی بگو تا فایلشو واست آپلود کنم...)
سلام
من از وقتی فایرفاکسمو به ورژن 23 اپدیت کردم دیگه نمیتونم ویدیو هارو با idm دانلود کنم و اد ان قبلی و هم که نصب میکنم میگه نمیتونه روی این ورژن فایرفاکس تصب بشه
باید چی کار کنم؟
اد ان جدید واسه ورژن 23 فایرفامس اومده؟
ممنونتون میشم واسم بزارینش
دوستان چه کار کنم وقتی دانلودم تمام میشه این پیغام و میده
ویندوزم 8.1 است
و تو قسمت user ویندوزم گذاشتم روی گزینه
never notify
بعضی وقت ها که چند تا فایل میزارم برای دانلود و تنظیم کردم از ساعت یک شب تا 7 صبح
صبح که بیدار میشم میبینم 4 تا فایل که برام دانلود کرده رو 100 درصد متوقف شده و وقتی دوباره میزنم از اول دانلود میکنه
چه کار کنم
سلام دوستان
من با IDM یه مشکلی دارم: خیلی از فایلها حدود هفتاد هشتاد درصد یا بیشتر که دانلود میشه یه پنجره خطای زیر ظاهر میشه:
هر روز پا میشم میبینم سه چهار تا از این پنجره ها رو صفحه دسکتاپه! خیلی کلافه کرده، کلاً رفته تو اعصابم. به نظرتون این خطا علّتش چیه؟
تعداد فایلهای دانلود همزمان هم روی 8 تا هست. و تعداد کانکشن هم روی 16.
قربان شما.
سلام
با اپدیت جدید ای دی ام یک مشکل تو دانلود پیدا کردم اونم هر چند وقت یک بار دانلود تا 99درصد میره بعد یک پیغام میده که دوباره از نو دانلود بکنید ...... وتمام حجم دانلود شده پاک میشه تو دانلود ها قابلیت رزیوم هم هست ولی نمیشه ودوباره روز از نو روزی از نو دوستان برای این مشکل راه حلی دارند وایا میشه فایلهای ناقص و ریکاوری کرد
ممنون رفقا
slm
mishe behem komak konid
nemidunam tarza estefade az vso downloder
chejurie????????????????/
من هم همین مشکل رو با بعضی از دانلودها دارم ولی فک میکردم اشکال از سرور دانلوده!!!نقل قول:
یعنی شما میگین مشکل از خود IDM ه؟؟؟ پس چرا همیشه اینطور نیست؟!!
بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن؟؟؟؟
سلام
فعلا از نو نصب و رجیسترش کردم البته از نوع فایل هاستس تا ببینم چی میشه!!
این فایل رو دانلود کنید:نقل قول:
حالا، بخشِ Add-ons رو باز کنید:
روی چرخدنده کلیک کنید و Install Add-on from file... رو بزنید:
اون فایلی که دانلود کرده بودید رو انتخاب کنید و نصبش کنید... یدور مرورگر رو ببندید و دوباره باز کنید تا درست بشه! : )
سلام
من برای دانلود از IDM استفاده میکنم بعضی وقتا که از سایتا میخوام چیری دانلود کنم به صورت چند مرحله ایی دانلود میکنم مثلا 40 درصدشو الان دانلود میکنم و 60 درصدشو فردا بعضی وقتا که میخوام ادامه ی اونو دانلود کنم دیگه دانلود نمیشه و یا هنگامی که تغییر آی پی میدم دانلود نمیشه میگه باید لینکتو تازه کنی برای رفع این مشکل باید چی کار کنم؟