شما با نصب نرم افزاري كه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم ميتونيد اين كارو بكنيدنقل قول:
كافيه پس از نصب اون از كليد تركيبي Shift+Space استفاده كنيد
Printable View
شما با نصب نرم افزاري كه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم ميتونيد اين كارو بكنيدنقل قول:
كافيه پس از نصب اون از كليد تركيبي Shift+Space استفاده كنيد
متاسفانه با انجام عملياتReplace اتفاق افتاده ديگه قابل برگشت نيستنقل قول:
مشكل عجيبيهنقل قول:
آيا وقتي كه ورد رو باز ميكنيد با زدن Office Button اصلا فايل شما نمايش داده نميشه ؟؟
براي رفع اين مشكل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را با دقت بخونيدنقل قول:
اون فايلي كه باز ميكنه كه پشتيبان اون هست و موردي ندارهنقل قول:
ولي علت دير باز شدن ميتونه بر گرده به ويروسي بودن سيستم
اگه منظورتون از رياضي كار كردن در محيط فرمول نويسي ورد 2007 هست بايد اول مشخص كنيد كه چگونه به اون محيط ميرويدنقل قول:
تا بشه كمك كرد
شما احتمالا قصد اجراي فايلي رو داريد كه در اون از ماكرو كه حاوي كدهاي vba هست استفاده شدهنقل قول:
و اين هشدار امنيتي ورد بخاطر اينه كه اين كدها ميتونن مخرب و ويروسي باشن
من از سربرگ Insert و سپس equation وارد فرمول نويسي ميشمنقل قول:
منظورم اين هست كه وقتي عبارتي مثل a/2 رو مي نويسم اين عدد 2 به صورت فارسي نوشته بشه!
توي 2003 با تغيير در فونت اعداد قسمت فرمول نويسي مشد كاري كرد كه اعداد به صورت فارسي نشون داده بشن!
ممنون
نه اکثرا اشتباه بود مشه یکی درست جواب بدهنقل قول:
==================================نقل قول:
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز
این پیام فقط وقتی ی اد که ورد رو می خوام باز کنم یا ببندم
ورد 2007 هم من یک بار از لرد 2009 نصب کردم این ارور رو داد یک عیب دیگه هم داشت و اون این بود که وقتی متنی رو که یک کلمه لاتین داشت رو وقتی کپی پیست می کردم کلمات بهم می خورد اون رو انیستال کردم دوباره یک ورد ی رو از نرم افزار ای اورجینال یک لپ تاپ بر داشته بودم نصب کردم مشکل کپی پیست از بین رفت ولی این پیام هنوز پا برجاست
اینا رو خدمتتون گفتم که مشخص بشه سورس این نرم افزار ویروسی نیست
با توجه با این موضوع این پیام از کجا و چرا می یاد ؟
برای خلاص شدن از اون چه باید بکنم؟
ممنون ولی مطمئنید؟!!نقل قول:
پاسخ در پست شماره 3032 همين صفحه
چطور میشه جمله های کوتاهی که به طور پیش فرض برای تغییر شکل نوع خط زده رو به فارسی تبدیل کرد؟منظورم فارسی ساز نیست همون پنجره ای که فکر کنم با arial شروع میشه
سلام
در ورد2003 به راحتی میشه همه چیز رو group کرد اما در ورد2007 این طور نیست. یعنی فقط تصاویر باهم، shap ها با هم و text box ها با هم گروپ میشن. چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد.
سوال دومم در مورد caption هستش. چطور می تونم برای تصاویر موجود در هر فصل را طوری شماره بزنم که شماره فصل هم بخوره مثلا 1-1 ، 1-2 و ....
درودنقل قول:
ورد 2007 هست. هم در حالت ذخیره اتوماتیک و هم حالت دستی این مشکل هست اما نه برای همه فایلها الان چند روز است که این مشکل نیست. چرا برای بعضی از فایلهای این اتفاق رخ می دهد؟
با سپاس
شما طريقه وارد شدن رو عوض كنيدنقل قول:
از همون سربرگ گزينه Object رو بزنيد و مثل ورد 2003 گزينه Microsoft Equation 3.0 رو بزنيد
با اين روش محيطي مثل 2003 ظاهر ميشه كه ميشه اعدادش رو فارسي كرد
سلامنقل قول:
به نظر من شما ورد رو كامل نصب نكرديد
شما سي دي آفيس رو بذاريد و بعد از اجراي فايل نصب گزينه Add or remove features رو انتخاب كنيد و در مرحله بعد اون گزينه هايي كه ميخوايد كامل نصب بشه رو ، روش كليك كرده و گزينه Run all from my computer رو بزنيد و بعد ادامه بديد تا كامل نصب بشه
البته يه موردي رو هم خودش راهنمايي كرده كه اگه ميخوايد اون پيغام ظاهر نشه بايد همون مسيري كه توي همون كادر گفته (بصورت پررنگ) رو بريد تا ديگه پيغامي ظاهر نشه
موفق باشي
يه بار ديگه سوال را با دقت مطرح كنيدنقل قول:
به نظر مياد با پاك شدن تعدادي از پستها شماره پست جابجا شدهنقل قول:
جواب شما در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالتون مبهمه و مفهوم نيستنقل قول:
دقيق تر
سلامنقل قول:
تذكر : از اين پس سوالاتون رو در پستهاي جداگانه مطرح كنيد
در مورد سوال اول بايد گفت كه همچين چيزي نيست و تست كردم و مشاهده شد كه ميشه گروپ بندي كرد
در مورد سوال دوم هم بايد گفت كه درصورتيكه از استايل ها استفاده كرده باشيد ميشه اينكارو كرد ولي اگه اينكارو براي صفحه بندي نكرده باشيد نميشه
سلام عزيزنقل قول:
اين مورد خيلي عجيب هست
ميتوني يه مورد از اون فايلها رو بذاري تا يه چك بكينم
--------------------------------------------------------------------------------
Columns , Splling and grammer check: , Signatures , view short cut هر کدوم توی نوار وضعیتنشان دهنده چیه؟
البته تو 2007
سلام خدمت دوستان من می خوام به واسطه نرم افزار میرعماد در محیط ورد بنویسم ولی نمی تونم نمی دونم مشکلش چیه نرم افزار وصل هست و ایکنش در تسکبار وجود داره و فعال هست ولی در محیط ورد نمی دونم چجوری ازش استفاده کنم میشه یه راهنمایی بکنید ممنونن میشم
=============================نقل قول:
سلام دوست من
من ورد رو از روی فایل سورسی که از لب تاپ برداشتم نصب کردم
فقطم ورد و پاور پوینت رو نصب کردم چه طور میشه کامل نصب نشده باشه
دوباره انیستال کنم و بعدش نصب کنم؟
و به بعلاوه یه سوال دیگه داشتم می خواستم در قسمت بوردرها در قسمت art نوع های بیشتری رو وارد کنم ولی نمیشه کسی می تونه بگه چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟نقل قول:
ممنون میشم
رو یه سیستمی با وورد 2007 وقتی فارسی انتخاب میکنیم اعداد رو انگلیسی مینویسه وقتی انگلیسی انتخاب میکنیم فارسی مینویسه
فقط برای اعداد این مشکل هست چطوری میشه درستش کرد؟
عزيزجاننقل قول:
منظور از دقيق تر كردن و دوباره مطرح كردن اينه كه شما دقيق بگي هر كدوم روي كدوم سربرگ ها هستند
من خودم شخصا با ميرعماد كار نكردم ولي با فونت نستعليق براحتي توي ورد مطلب مي نويسم و راضي هم هستم تقريبانقل قول:
پيشنهاد ميكنم شما هم استفاده كنيد
مگه اينكه بخوايد كار تخصصي خطاطي بكنيد
شما همونطوري كه توضيح دادم دوباره آفيس رو نصب كننقل قول:
البته نصب كه نميشه اسمش رو گذاشت
ميشه گفت اضافه كردن قابليتهاي نصب نشده
همون طور كه بارها در اين تاپيك توضيح داده شده هنوز نرم افزاري برا اينكار پيدا نشده و همچنين فايلهايي كه بشه از اونا به عنوان آرت استفاده كردنقل قول:
اين مورد خيلي عجيب هستنقل قول:
شما هنگامي كه تايپ انجام ميشه يه چك بكن ببين در نوار وضعيت توي ورد اون پايين آيا نوشته Persian يا English
ممنون بابت پاسختوننقل قول:
اگر کسی از دوستان راه استفاده از این نرم افزار را دارد ممنون میشم
یعنی ما نمی تونیم art درست کنیم پس این برگ های ابر و باد رو چجوری درست می کنننقل قول:
ایا با فتوشاپه
براي اون كار معمولا از عكسهاي آماده استفاده ميكنننقل قول:
به اين طريق كه اين عكسها كه در سايز a4 و حاوي كادرهاي زيبا و بدون متن هست رو بصورت عكس در ورد وارد كرده و در زمينه متن قرار ميدن
با سلام
من تعداد زیادی مشخصات فردی(5 قسمت) دارم که توی فرمهای تایپ شده و اماده باید وارد کنم
می خواستم بدون اینکه اونها رو مستقیم تو فرمها تایپ کنم اونها رو تو جدولی جدا تایپ کرده و یکباره وارد کنم
می دونم راهی داره ولی نمی دونم از کجا باید این کار رو بکنم
سلام
موقع ایجاد پاورقی یه خط پایین صفحه ایجاد میشه که زیرش میشه نوشت تا اینجا که مشکلی نیست
حالا من میخوام اون خط سمت چپ یا راست یا وسط بندازم چی کار باید بکنم؟
شما اطلاعاتتون رو در اكسل يا اكسس يا هر بانك ديگه اي ذخيره كنيد و اونو بوسيله قابليت Mail Merge در ورد وارد كنيدنقل قول:
همه اینها توی نوار وضعیت 2007 قرار دارندنقل قول:
نوشتم توی نوار وضیعیت..شما راست کلیک که کنید این گزینه ها رو میبینید..کارشون چیه؟
سلام مي خواستم بپرسم كسي روش بلد هست كه متني رو از ته به سر بشه مرتب كرد و مجددا به حالت اول برگردوند. مثل مثال زير:
متن اصلي: من يك دوست هستم.
متن تغيير يافته: .متسه تسود كي نم
هر خط رو جداگانه تغيير بده.
مرسي
دوستان اطلاع دارند ورژن جدید تر word در چه سالی ارایه می شود؟