ممنونم آقا حمید راهنمایی خوبی کردین ولی من بیشتر از 1تومن نمیتونم خرج کنم تو سایت پایونیر شاپ پخشهای مانیتوردار با قیمت پایینتر هم هست بنظر شما بدرد نمیخورن؟
ممنونم آقا حمید راهنمایی خوبی کردین ولی من بیشتر از 1تومن نمیتونم خرج کنم تو سایت پایونیر شاپ پخشهای مانیتوردار با قیمت پایینتر هم هست بنظر شما بدرد نمیخورن؟
جواب ما رو بدين ممنون ميشم.:25:نقل قول:
آقا حمید 1073 چنده الان ( هنوز باند شاخ بازاره ؟) یه آمپ 2 کاناله ساند براش معرفی میکینی ؟ ( واسه یکی از دوستام میخوام ) :31:misi
:41::41::41::41::41::41:نقل قول:
بچه ها لطفا منو راهنمایی کنید و جوابه سوالمو بدید ok ؟
ببینید یه سیستم جمع و جور با قیمت مناسب و کارایی خوب و صدایی قدرتمند میخوام زیاد هم پول ندارم فقط در مرحله اول ضبط و باند plz guide me rappidly ok?
نسبت بخوایم بگیریم بیشتر حجم صدا داره تا بیس ، البته بدون در نظر گرفتن نوع ساب ، بیشتر اینجور سیستم ها کیک بیس دارن .نقل قول:
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
پخش یه مدل پایونیر یو اس بی خور بگیر ، از مدل 4050 ، 5050 و بالاتر هستش ، بسته به هزینتون ، اینا حدود 140 تا 150 قیمت دارن ، باند هم اگه نمی خوای خرج کنی ، یه جفت خربزه ای خوب ، مثل 718 کنوود یا 953 جی بی ال یا 6975 پایونیر برو ، البته بستگی داره دنبال چجور صدائی هستی .نقل قول:
در ضمن اون باند های 6*12 سونی که جدید اومده ، یکی برش دادنش دردسره ، یکی هم صداش که خیلی تیزه !
برای سوار کردن پشت ماشین هم بهتره طاقچه رو ببری .
این سیستم هم که گفتم ، آمپ نمی خواد .
سلام ممنون از راهنمایی شما
حالا اینا چند میشه؟ ضبط 6050 دی وی دی چه وضعیتی داره با این باندا مچه؟
راستی این باندا قابلیت اضافه کردن آمپ دارن؟ یعنی اگه بعدا خواستم آمپ اضافه کنم و ساب بذارم میشه با همین باندا؟
بز هم سلام خدمت بچه های گل!!!!!!!!!!!!
آقا می دونم که زیادی دارم سوال می کنم اما خواهشا شما هم جواب بدین!!!!!!!!!
یک سری سوال دارم
1) پاسخ فرکانسی در باند یعنی چه؟ اگر بیشتر باشه بهتره یا کمتر
2) میزان حساسیت بر حسب دسی بل در باند؟ بیشتر یا کمتر
3) از همه مهمتر امپدانس بلندگو ؟ مثلا این باند 718 ex امپدانس 3اهم داره که میگن به ضبط آسیب میرسونه البته اگه بدون آمپ ببندیم ! آیا این حرف صحت دارد؟
4) رو باندها نوشته اند مثلا 440w اما 80rms حالا رو یک باند دیگه نوشته 400w ، و 100rms ! به نظرتون کدومش بهتره؟
نقل قول:سلام برادر،خوبي،چه خبرا؟نقل قول:
ايني كه من ميبينم،دو جفت ووفر،يه جفت ميدرنج،و الي ماشاءاله تيوتره:31:البته دوتا پورت هم براي انتقال صداي ساب به داخل تعبيه كرده.
احتمال قوي از دو جفت كامپوننت 3Way استفاده كرده.
بايد شنيد تا بشه نظر داد.ولي خب مشخصه بايد صداي تيز و گوشخراشي داشته باشه:19:
بيشتر دستورت صدا داره تا حجم صدا:46:نقل قول:
كي گفته P953 آمپ خور نيست؟!!!:18:از تنظيمات امپت عكس بگير ببينم چه كرده.ضمنا براي مطمعن شدن از اينكه اسپيكر سالمه،با يه مولتيمتر كه كليد اون رو روي امپدانس(اهم)گذاشتي و دوسر سيمش رو به ترمينال اسپيكر بزن ببينم حدود 4 اهم اگر بود مشكلي نداره.نقل قول:
دوست من براي اين مكان زياد هزينه نكني بهتره.ارزونترين رو بگير كه پشيمون نشينقل قول:
[QUOTE=dynast parsi;5046678]اگر براي جلو نميخواهي چيزي ببندي،و همينطور ساب هم نبندي،شايد Bass كامپوننت راضيت نكنه.چون بيشتر ميد ميزنه و تو كار SQ.اگه بتوني حدود 160 70 هزينه كني آلپاين Type R خوبه.آمپ هم يه امپ دو كانال 120-30 RMS هم براش مناسبهنقل قول:
آلپاين تو تهران نمايندگي داره،شما منزلت كجاس بگم از كجا بگيري
خواهش ميكنمنقل قول:
چه مدلي منظورتون هست؟
الان قيمت دقيق ندارم. ولي تو قيمتي كه داشت(حدود 210 -220 به نظرم آره خيلي اسپيكر خوبيه.نقل قول:
آمپ PCA 2.360 مناسبه
نقل قول:سلام آقاي مننقل قول:
شما هرچي سوال داري بپرس،تا جائي كه سوادم برسه در خدمتم.
1-پاسخ فركانسي عبارت است از طيف فركانس خروجي به طيف فركانس ورودي.يعني سيستم (اينجا منظور اسپيكره)تو چه دامنه فركانسي اي ميتونه فركانسهاي تقويت شده توسط آمپليفاير رو پاسخ بده.هر اسپيكري براي يه منظور خاصي طراحي ميشه.
مثلا ووفرها براي اجراي فركانسهاي پائين طراحي شدن
تيوترها براي فركانسهاي بالاو...
پس يه سيستم خوب بايد داراي حد اقل سه اسپيكر مخصوص هر فركانس باشه تا دامنه فركاس كاملي رو پوشش بده.
2-يعني اگر ما 1 وات به اسپيكر وارد كنيم چند db توليد ميكنه.هرچه عدد بالاتر باشه،نشون دهنده اين هست كه اسپيكر به توان ورودي كمتري براي توليد اصوات نياز داره
3-امپدانس اسپيكرها بايد با آمپليفايرها متناسب باشه.بيشتر امپليفايرهاي كلاس A/Bخودرو بين 2-4 اهم رو ساپورت ميكنن. پس اينكه اگر مثلا 718 3 اهمي رو مستقيم به پخش وصل نمائيم چون تو اين امپدانس استيبل نيست ميتونه آسيب برسونه به پخش.
يه رابطه ديگه هم تو امپدانس وجود داره:هر چقدر امپدانس اسپيكر كم ميشه ،مي توانيم توان بيشتري رو به ان تحميل كنيم.البته كيفيت صدا نيز تو اين حالت كاهش ميابد.
بر عكس موضوع فوق نيز صادق هست.
براي همينه كه تو اسپيكرهاي HI FI خونگي امپدانسها روي 8 اهم هستند.
4-شما تو انتخاب تونا اسپيكر بايد به توان RMS يا Nominal توجه نمائيد. اون توانها توانهاي پيك يا لحضه اي هستند. يعني مثلا اين اسپيكر :
80 وات RMS
400 وات پيك يا MAX
ميتونه به طور مداوم 80 وات رو روي امپدانس مشخص خروجي بده.همينطور به مدت كوتاه ميتونه توان 400 وات رو تحمل كنه.اگر مدت زمان آن طولاني بشه باعث صدمه ديدن كوئل و ديگر قطعات اسپيكر ميشه.
ببخشيد اگه خوب توضيح ندادم.،شرمنده:11:
آقا حمید یک دنیا ممنون. تشکر که جواب سوالامو دادین
آقا لپ کلام اینکه میخوام یک ضبطو باند فعلا بدون آمپ ببندم( قابلیت اضافه کردن آمپ داشته باشه) با صدای با کیفیت و کوبش(بیس) قوی خیلی تو مارکها گشتم نظر خودم اینه که ضبط پایونیر مثلا 6050 بردارم با باند سونی xs-gtx6931 ( سه طرفه 6*9 400وات 100وات rms) و یا سونی xs-gtx6941 چهار طرفه 440 وات 100 وات موثر چطوره این به نظرتون خوبه؟
میخواستم بان 718 ex بردارم اما بدون آمپ به ضبط آسیب میرسونه آخه امپدانس 3 اهم داره لطفا راهنمایی!!!!!!!!!!!!
میشه دو جفت کامپوننت خوب برای جا باندی فابریک ریو معرفی کنید که در محدوده قیمت 80 تومن باشه ؟
راستی یک سوال آیا دو جفت کامپوننت به پای یک جفت باند بیضی میرسه ؟
دوستان من کل تهران رو زیر و رو کردم ، ساب پیکاسو سانداستریم اصلا" نیست !
نمایندگیش رو هم پیدا نکردم ، یکی یه شماره داده بود که ظاهرا" شمارش عوض شده !
:13:
به این شماره هم یه زنگی بزن 66722937
مدل:avh-p4050dvd یا avh-p4150dvd یا avh-p3150dvd باز هم از اینکه وقتتون و به من میدین و راهنماییم میکنید ازتون ممنونم اقا حمید
حمید جان داداش من تا 600 .700 تومن میتونم هزینه کنم برای جلو هم میخوام ببندم وساب هم میخوام اگه با این پول میشه چیزی جمع کرد از راهنمایت ممنون میشم منزل هم امام حسین هست.مرسی
سلام،خواهش ميكنم،كاري نكردمنقل قول:
راستش صداي اسپيكرهاي سوني زياد با سليقه من جور در نمياد.شما اگر ميتوني برو گوش كن،اگه خوشت امد بگير.
ميتوني آلپاين SPS-609 بگيري.85000 تومنه.البته حتما بايد بعدا امپ بگيري تا كامل درايو بشه.
تو صفحه قبل اولين پاسخ،پاسخ شما رو دادم كه!:46:نقل قول:
"يه سرچ كن ببين JBL GTO607 گير مياد و چنده،اگه تا 100 تومن بود عاليه،صداش مثل يه كامپ 150 تومنيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سوال دومت،اگه منظورت Bass نه،ولي كيفيتش بسيار بالاتره از كواكسيلها"
:46:
يه نمايندگي تو خ شريعتي ابتدا معلم قبلا بود.نميدونم تغيير كرده يا نه.تابلو ستند هم داشت.نقل قول:
يه سر برو پاپ استريو تو خ شريعتي،بالاتر از معلم،پلاك 664.پيش محمد آقائي،بودجتو بگو ببين چي ميتوني بگيري.البته هزينت براي آلپاين خيلي كمه.يعني كلا براي سيستم جمع كردن كمهنقل قول:
سلام خوبی حمید جان؟
آقا این آلپاین sps609 که معرفی کردید 280 وات پیک هستش البته با موثر 85 وات به نظرت پیکش کم نیست؟ 85وات RMS
260وات PEAK
6/3 اهم -65هرتز-23 کیلو هرتز - 23*15 سانتی متر اما رنج فرکانسی خوبی داره نه؟
چرا سونی با سلیقتون جور در نمیاد؟ منظورتون چیه کیفیت نداره؟ شفافیت نداره؟ بیس نداره چیش جالب نیست؟
حالا یه چرخی تو سایت popsterio.ir که فروشگاه محصولات آلپاین هستش زدم به نظرم اسپیکرهاش نسبت به کاراییشون گرون بودن نه؟ مثلا
SPR-57C
بلندگو بیضی سری R
163,000 تومان
100وات RMS
300وات PEAK
4 اهم-70هرتز-27 کیلو هرتز - 18*13 سانتی متر
من قصد طرفداری از هیچ مارکی رو ندارم اطلاعاتم هم اونقدر نیست که در مقابل اساتید نظر بدم اما همیشه تو محصولات صوتی و الان در همیه زمینه های دیجیتال و کلا الکترونیکی سونی هستش که حرفی برای گفتن داره!!!!
این بان های سونی که من فقط تئوریک تحقیق کردم فول رنج هستند دارای باس غنی(rich bass) بسیار قوی و با کیفیت اما حقیقتا عملی ندیدم یا نشنیدم که چطور هستند حالا میخوام به پیشنهاد دوست و برادر عزیزم برم تحقیق در مورد اسپیکرهای آلپاین اما یه نظر مه رفتم ت این سایته گرون بودن حالا این سوال هست که گرونیش به کارایی و کیفیتش می ارزه یا نه؟
راستی دیروز یه گشتی تو سایت india.kenwood.com زدم یه سری باند محشر 5 طرفه 500 واتی داشت که خیلی حوس کردم اگه تو ایران هم هست ببینم چه صدایی دارن!!!!!
نقل قول:
خیابون معلم هم رفتم ، اصلا" مغازه نداره که ، نصفش پایان خطه اتوبوس ها بود ، اولش هم نمایشگاه یا موزه قرآن بود فکر کنم !
دقیق آدرس ندارید ؟
سلامنقل قول:
ابتدا از شما دوست خوبم تقاضا دارم به جاي چنتا پست همه مطالب رو تو يه پست منتها با تفكيك يا شماره تايپ بفرمائيد،يا در صورت لزوم از گزينه نقل قول استفاده بفرمائيد.
شما به پيك كاري نداشته باشيد،مهم RMS هستش.
كيفيت صداي خوبي نداره سوني.به نظرم تفكيك خوبي نداره.متريالش هم جالب نيست.نقل قول:
بله آلپاين چون نماينگي داره تو ايران نسبت به كشورهاي ديگه محصولاتش گرونتره.البته كلا برند گرونيه.
بالاترين مدل اسپيكر و ساب ووفرهاش Type X هست.فوق الاده كيفيتي وSQ هستش.
بعد از اون Type R هستش.من ساب 15 اينچش رو دارم،واقعا عاليه.
يه چيز ديگه كه تو اسپيكرهاي اين برند من ديدم ،تو تايپهاي بالا مثل R تحمل توانهاي بيشتر از حد اعلام شده توسط كارخانه هستش.
مثلا همين R15 گفته 750Watt RMS ولي تو باكس اصولي تا 1500 وات رو هم تحمل ميكنه.حتي 2000 وات رو هم بهش دادن و ركوردهاي خوي تو SPL زده.
ببين دوست من سوني يه غول بزرگ تو صنعت صدا و تصويره و شكي در اون نيست. من خودم به شخصه خيلي سوني رو دوست دارم ولي نه تو سيستماهي صوتي خودرو،چرا تو TV و LCD هيچ برندي نيست كه بتونه جلوي براويا قد علم كنه(البته سامسونگ خيلي پيشرفت داشته و از نظر تكنولوژي خودش رو بسيار نزديك كرده به سوني).من خودم تو خونه LCD سوني دارم.دوربينشم دارم ميگيرم.تو DVD Player ها هم سري ES واقعا جزوHigh - END محسوب ميشه.سيستمهاي HI FI و Home Theater هاي تقريبا خوبي داره،نميگم همشون ولي يه مدل تقريبا مناسب و كامل داره و....رفتيم تو كار تبليغ ها:10:پس من هم موافقم با شما ولي نه تو سيستمهاي ماشين:46:نقل قول:
در مورد اسپيكرهاي بيضي يه نكته رو هميشه بيادتون باشه،داشتن تيوتر و سوپر تيوتر بيشتر،به منزله شفافيت و كيفيت بالاتر نيست،بلكه تو اغلب اوقات باعث بالا رفتن Distortion و جيغ تو صداهاي بالا ميشه:41:
نه...:18:شما رفتي داخل خ معلم:41:من گفتم تو خ شريعتي،ابتداي معلم،به سمت چهارراه قصر برو بالا،مغازه هاي سيستم فروش سمت چپ خ ميبيني.روبروي سازمان قضائي .اونجا قبلا نمايندگي ساند بود.نقل قول:
ببخشيد اگر صحيح آدرس ندادم،شرمنده:11:آخه خيلي معروفه تصور ميكردم آشنا باشيد.
سلام حمید جان خوبی شما؟!!!!!!!!! از اینکه وقت میذاری پستامو میخونی ممنونم
چشم از این به بعد تو یک پست حرفامو می زنم البته با تفکیک و شماره!
خب تا حالا همش بحث اسپیکر کردیم من با آلپاین که معرفی کردین موافقم حالا بریم سراغ پخش
برای پخش هم یک مارک و مدل خوب و با کیفیت حدود 150 تا 200 هزار تومن معرفی کنید که با باندای آلپاین sps_609 مچ بشه
خیلی ممنون میشم
آقا حمید داداش گلم دستت درد نکنه مرسی از لطفتون خیلی زحمت کشیدین کاش فرصت جبرانش پیش بیاد :11:
ممنون ، همین یکی دو روزه حتما" میرم . :11:نقل قول:
در مورد همون سوالی بود که همین بچه های همین تاپیک ، مثل خودت راهنمائی کردید .
یه ساب می خوام که خیلی ویبره داشته باشه !
اگه یه ذره پولم بیشتر شد و این پیکاسو 15 اینچی گیرم نیومد ( چون همه جا رو گشتم ) ، پیشنهاد دیگه ای ندارید ؟
آمپ هم 8104 گیر نمیاد ، بجاش مثل اینکه 8105 اومده ، فرقی نداره ؟ جنسش خراب نشده ؟
سلام،خواهش ميكنم:11:نقل قول:
به نظرم پايونير7250 مناسب باشه
اختيار داري،كاري نكردم كه منو شرمنده ميكي:11:نقل قول:
ساب ارت كوئيك سري DBXI خيلي مناسبه براي ويبره.قيمتش بالاتر از ساند ولي رفتي يه سر به نمايندگي ارت هم بزن.نقل قول:
من تست نكردم آمپهاي جديد كن وود رو،اطلاعي ندارم،شرمنده:11:
مدل:avh-p4050dvd یا avh-p4150dvd یا avh-p3150dvd باز هم از اینکه وقتتون و به من میدین و راهنماییم میکنید ازتون ممنونم آقا حمید اینا بدرد نمیخورن؟ باز هم شما AVH-P5150DVD این مدل رو پیشنهاد میکنید؟ امکانات همشون مثل اینکه یکی هست فقط فرق ظاهری دارن همین طوره؟
سلام ندا جاننقل قول:
اگر من 5150 رو پيشنهاد دادم فقط به خاطر محدوديت تو نصب براي خودروي شما بود.
مدلهائي كه شما ذكر كردي همگي 2DIN هستند و من نديدم كسي تونسته باشه رو پرشيا نصب كنه:41:
اين عكسي از مدل 4050DVD هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
من در خدمتم.
نقل قول:
آخر هفته ، سرم خلوت بشه میرم ، نمایندگی ارت هم همون دور و اطراف هستش ؟ :11:
راستی یه سوال دیگه ، البته این از طرف کسی هست که الان اینجا نشسته و می خواد بگیره !
این دوست ما یه ساب می خواد که به قول خودش کوبش نازی داشته باشه ، ته کوبش هم باحال بلرزونه ! البته این هم زیاد وضع مالیش خوب نیست ، یه ساب نسبتا" ارزون واسش چی پیشنهاد می کنید ؟ :11:
سلام به همگی مخصوصا دوست و برادر ارجمندم آقا حمید!!
این 7250 که فرمودید مشخصاتش چیه؟ من یه سرچی کردم اینو فهمیدم که usb -memory sd میخوره و قابلیت نصب اینترفیس داره و 5 باند هم اکولایزر با قیمت 200 هزار تومان به نظر شما خوب هستش ؟ آیا با این رنج قیمت مدل یا برند مناسب تری هم پیدا میشه که دارای مشخصات بهتری نسبت به 7250 باشه؟ البته کیفیت برام خیلی مهم هستش!!
لطفا در مورد اینتر فیس و تعداد باندهای اکولایزر توضیح دهید ممنون میشم
4250dvd بهتره یا 325dvd
با سلام
آقا حمید, نوکریم داداش:11:
چرا صدای این پخش های پایونیر اینقدر بم هست؟هر چی ور هم میری بازم صدای ریزه قشنگی ازش در نمیاد.
اصلا نمیشه برای آهنگ های ایرانی 8&6 تنظیمش کرد.
ولی خوراکه بیس های ترانسه
مرسی آقا حمید. یعنی این پخشهای 2din تو پرشیا نسب نمیشه حتی اگه در قسمت جایگاه پخشو برداریم؟ دقت کردین درشو که میبندیم تازه معلوم میشه که چه فضایی زیادی برای پخش وجود داره یعنی تو اونهمه جا پخشهای 2dim جا نمیشه؟ اگه نشه که من فکر کنم باید 300 تومن بیشتر خرج کنم که بتونم سیستمی که شما گفتینو جمع کنم درسته؟نقل قول:
به هر حال از راهنماییتون خیلی ممنونم شما یه نفری دارین این سایتو گرم میکنید از طرف همه ازتون تشکر میکنم .
سلامنقل قول:
بله كمي بالاتر از ساند هستش.وارد كننده اصلي ارت.
به نظر من از برند MTX ساب كوبشي و دقيق نداريم.اگر.نماينگي اصليش شركت جم هستش تو بزرگراه كردستان ،ساختمان ASP طبقه همكف.
سلام برادر،ممنونم،چه طوريد شما؟نقل قول:
مشخصاتش رو كه خودتون فرموديد!نميدونم شايد تو JVC يا كن وود پيدا بشه،ولي من نشنيدم صداشون رو.
اينتر فيس ،يه اداپتور هستش كه جداگونه بايد تهيه كنيد براي اينكه بتونيد مثلا از امكانات دستگاه اي پاد استفاده كنيد.
اكولايزر باعث ميشه شما بتونيد صداي پخش رو با سليقتون اناليز كنيد. پس هرچي بيشتر باشه يا به نوعي فركانسهاي بيشتري رو بتونه آناليز كنه بهتره.
مثلا P80 داراي 16 باند گرافيكي اكولايزر هستش.ضمنا به طور جداگانه قابليت آناليز اسپيكرهاي چپ و راست رو دارا ميباشد.
تو تاپيكي كه بازنموديد پاسخ دادمنقل قول:
من جديد ها رو نشنيدم.ولي شما صحيح ميفرمائيد،كلا پايونير صداش كمي بم هست. من حتي تو P80 هم همين حس رو دارم،برعكس الپاين كه داراي ديتيل بالائي هست تو موسيقي.نقل قول:
سلام،شما بنده رو شرمنده ميكنيد:11:از محببتون سپاسگذارمنقل قول:
من همين الان با يكي از دوستان نصاب صحبت كردم،گفتند نه اينكه نشه ولي در دسرش زياده،ممكنه هزينتون كمي بالا بره، بهترين همون مدل 1Din هست كه من خدمتتون گفتم.
باز هم اگر ديديد كه صلاح به نصب مدل مورد نظرتون هست تو PM بفرمائيد بگم كجا بريد.
من در خدمتم.
خیلی ممنون آقا حمید از لطفتون . من برای این دوست دارم پخشهای 2dinبگیرم چون شنیدم این پخشی که شما معرفی کردین جکش که مانیتورو حرکت میده اگه تو حرکت تو چاله چولهای تهران بی افتیم خراب میشه حقیقت داره؟نقل قول:
:20::20::20::20:
سلام حال شما خوبه؟ من خوبم
این p80 چند هست؟ مشخصاتش چیه؟
ممنون از اینکه جواب دادین. حالا این سوالها :
1)این ضبطهای پایونیر ساخت کجا هستند؟ تقلبی هم دارن؟ احتمالا مدلهای مختفل هر کدوم ساخت کشورهای مختلفی هستند درسته؟ حالا ساخت کدوم کشورش بهتره؟
2) به نظرت شما این 7250 که معرفی کردید رو بگیرم یا برم تو مدلهای دی وی دی؟ میدونی فعلا بودجه زیادی ندارم همونطوری که قبلا هم گفتم 200 هزار تومان ( مرحله اول ضبط مرحله دوم باند مرحله سوم آمپ:8::31:
میدونی چیه تو این تنوع مدلها و مارکها سردر گم میشیم تا یه چیزیو انتخاب کنیم ضبط که منم با این بودجه خودم با پیشنهاد شما روی پایونیر موافقم اما یکمی تو مدلش شک دارم ( هرچند که مزیتی مبنی بر usb و memory sd داره)
قيمت مدل 4050DVD چقدره ؟
حمید جان ، در مورد این رفیق ما نظرت چیه ؟نقل قول:
همونطور که گفتم ، رفیقام می خواد بکوبه با یه لرزش خوب ، فکر کنم بیشتر دنبال ساب با کیفیت مثل آلپاین باشه ، البته دوست داره صداش هم تا چند تا کوچه اونور تر بره ! فکر کنم با این پول کمش ، توقعش زیاده ، نه !؟ :13:
البته صدای mtx انگار گیجه ، خودم که زیاد حال نمی کنم باهاش .
سلامنقل قول:
حقيقتش من نشنيدم اين مورد رو،شما از چنتا فروشنده بي طف كه همه نوع برند رو دارن(1DIN و 2DIN سوال كن.
الان مثل اينكه چيني هم داره ولي مالزي بود.اگر مالزي بگريد خب مسلمه كه بهتره.اگه از فيس 7250 خوشت نيامد 7150 هم ميتوني بگيري.البته 7250 SD ميخوره كه به نظر من از USB بهتره.از دست CD هم راحت ميشي.نقل قول:
P80RSظاهرا كم شده.حول و حوش 390-400 بود مشخصاتش رو اينجا ميتوني مطالعه كني:
کد:http://www.pioneer.com.au/Products/Car%20Entertainment/CD%20DVD%20Players/DEH%20P80RS.aspx
435 ولي كم شده و گير نميادنقل قول:
بله آلپاين هم ميتونه بگيره ولي Type S.كلا وقتي ساب تو باكس باشه و رو فركانس بالا تيون شده باشه كوبشش بيشتر ميشه و به قولي ميتونه سرها رو بچرخونه:31:نقل قول:
چرا؟ MTX كجا گيج ميزنه!!شما چه مدليش رو و با چه باكسي گوش دادي؟
آلپاین تیپ S ارزوناش هست دیگه !؟ لرزشش هم خوبه ؟نقل قول:
در مورد این تیون یه مقدار من رو راهنمائی می کنی ؟ :11:
یکی یه نقشه باکس داشت ، همه چیزش رو می دونست ، اما اون پائین که نوشته بود تیون روی 31 رو نفهمیدیم چی هست ! چجوری باید اندازه گرفت ؟
من دو تا mtx گوش کردم ، یکی road thunder 15" تو باکس بدون محفظه ( سیلد ؟ ) که بعد از کوبش هاش ، البته رو آهنگ های ایرانی تند ، موقع لرزش قاطی می کرد ! یکی هم یه جفت 12 اینچی فکر کنم 4512 بود تو یه باکس پورتد ، خوب می کوبید ، ولی نمی لرزوند ، یعنی تا می خواست بلرزه ، دیگه گیج میشد !
سلام
بچه ها اين آمپ برا دو جفت 718 اي ايكس خوبه؟ يا نه قيمت 120 تومن در حد نو هم هستش
پايونير Pioneer GM-6400F