سلام
واقعا سرعت 200 KB/s وسوسه كنندس!:27:
منم ميخوام بگيرم!:31:
حالا يه سري اطلاعات اوليه ميدين!
مثلا انديشه خودش چه مودمايي ميده؟
از خودش بگيريم بهتره يا جاي ديگه؟
ممنون :11:
Printable View
سلام
واقعا سرعت 200 KB/s وسوسه كنندس!:27:
منم ميخوام بگيرم!:31:
حالا يه سري اطلاعات اوليه ميدين!
مثلا انديشه خودش چه مودمايي ميده؟
از خودش بگيريم بهتره يا جاي ديگه؟
ممنون :11:
از هر جا می گیری اصلا سمت پارس نرو آشغال به معنی واقعی کلمه حداقل اندیشه با زیاد شدن یوزراش رفت یه smt1 گرفت اینا با کم شدن یوزراشون انگار نه انگار این نشون می ده که اندیشه به فکر یوزراش هست ولی پارس نیست و خود همین موضوع یه دنیا ارزش داره
کاملا موافقمنقل قول:
یه مودم tp-link 8811 خوبه و کارت رو خیلی خوب راه میندازه که خود اندیشه به قیمت 30 هزار تومن میده..نقل قول:
واسه شروع میتونی یه حجم 3 گیگ در ماه هم بگیری که میشه 16 هزار تومن..
البته اگه از خود شرکت یکی بیاد که مودمت رو وصل کنه 10 تومن میگیره که اصلا احتیاجی نیست و خودت به راحتی میتونی راهش بندازی..
سرعت هم واقعا عالیه و مطمئنا بعد از اولین دانلودت با ADSL میگی "چه اشتباهی میکردم که تاحالا با Dial-up خودمو اسیر کرده بودم":20:
اگه هم لپ تاپ وایر لس دار داری میتونی یه مودم وایرلس بگیری که هر جای خونه هستی کانکت بشی.قیمت جنس خوبشم 80 تومانه.نقل قول:
دیشب سرعت شماها چطور بود ؟؟
راستی یه سوال..
مودم احتمال داره بسوزه ؟؟ من از وقتی ADSL گرفتم گاهی پیش میاد دو سه روز سیستمم یه سره روشنه و مودم حسابی داغ میکنه !!
واسه من عالی بود 1.5gb گذاشتم تا ساعت 6 دیدم دانلود شده.اشتباه کردم بیشتر نزاشتم.نقل قول:
راجع به مودمم من قبلا مودم پارس آنلاین رو که symphony هست یه بار خراب شده بود که برام عوضش کردن.ولی سعی کن یه محافظ برق براش بگیری.
با توجه به اینکه خصوصیت اصلیه اجناسه چینی اینه که زیاد داغ میکنن و داغ شدنه زیادم ممکنه به مدارا اسیب جدی بزنه سعی نکن بیشتر از 24 ساعت روشن نگه ش داری، اگرم خراب نشه عمره دستگاهتونو کم میکنهنقل قول:
سلامدوستان اگه بخوام تو شهررشت از اينترنت وايرلس ستفاده كنم بايد چيكار كنم؟ يكي راهنمايي كنه لطفا
سلام دوست عزیزنقل قول:
به فروم خوش اومدی
تو رشت هنوز سرویس بیسیم که کل شهر رو پوشش بده ( مثل سرویس وایمکس ) ارائه نشده . بنابراین فعلا نمی تونی مثلا با لپ تاپ تو کل شهر پوشش اینترنت داشته باشی مگه اینکه بخوای از GPRS موبایلت به همراه لپ تاپ به اینترنت وصل شی و این کار تا هر جایی که GPRS موبایلت آنتن بده حتی بالای کوه قابل دسترسه ! مگه جایی باشه که اصلا سیگنال نداره . ( البته GPRS هم یه جورایی مصیبته ! چون هم سرعتش کمه هم هزینش وحشتناک ! :13:)
پس تنها حالت استفاده از اینترنت بیسیم تو شهر رشت فعلا تو همون محیط ساختمون و خونه خودته .
تشریف می بری از شرکت اندیشه یا پارس یا هر کجا که کیفیتش بالاتره یه اشتراک adsl معمولی می گیری + یه دونه مودم وایرلس که اونم جنس خوبش حدود 80 تومنه ... اونوقت مثل گوشی های تلفن بیسیم می تونی تو محیط خونه اینترنت وایرلس برای لپ تاپت داشته باشی . بردشم تو بهترین حالت ( با مودمهای ارزان و متداول ) حداکثر حدود 100 متر در نظر بگیر که هر چی تعداد دیوار ها و اتاقها بین مودم و لپ تاپ بیشتر بشه این بردش کاهش پیدا می کنه.
موفق باشی.
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
به سلامتینقل قول:
اما حالا که می خوای از دامون اشتراک بگیری حتما بیا سرعتت رو اعلام کن و یه تست سرعت معتبر از دامون برامون بذار تا ببینیم سرعت اندیشه تو مرکز 727 بهتر بوده یا دامون .
دیشب سرعت اندیشه فوق العاده عالی بود . بدون نوسان حول و حوش 200 تا 210 کیلوبایت کار میکرد .نقل قول:
در مورد داغ کردن و سوختن مودم والا با دانلودی که شما می کنی اونم با سرعت اتمی بالای 250 کیلو بایت من بازم میگم یه اسفند واسه مودمت دود کن ! :46: هر وقت هم کارت با اینترنت تموم شد مودم رو هم خاموش کن.البته درسته چینیه ولی فکر نکنم به سادگی بشکنه ! چون یادمون باشه این مودما مثلا برای +adsl2 و سرعتهای چندین مگابیتی ساخته شدن ! سرعت 2 مگا بیت تازه یک دهم تواناییشونه ! ولی کار از محکم کاری عیب نمی کنه ! :46:
واسه شماها هم پیش میاد که نتونین با IDM از یه سایت فیلم 3-4تا فایل رو با هم دانلود کنین ؟؟
من که از یه سایت دوتا فیلم میگیرم دیگه اجازه دانلود نمیده و باید اون دوتا دانلودش تموم بشه و بعدش یه فایل جدید شروع بشه..
البته این به بقیه سایتها ربطی نداره..
مثلا از یه سایت فیلم دیگه میتونم دوتا فایل بگیرم..
یا اینکه یه فایل 5 پارتی رو اول باید دوتا فایلش شروع به دانلود بشه و بعدش که تموم شد بعدی رو بذارم..
خیلی دیگه داره اذیت میکنه..
راستی مال من ورژن 5.18
مال منم اینجوریه . باید وایسم اون 2 تا فایل تموم بشه بعد فایل بعدی رو میده .
به سلامتی
QUOTE=birak;4732084]
اما حالا که می خوای از دامون اشتراک بگیری حتما بیا سرعتت رو اعلام کن و یه تست سرعت معتبر از دامون برامون بذار تا ببینیم سرعت اندیشه تو مرکز 727 بهتر بوده یا دامون .[/QUOTE]
یک فکر بهتر دارم می خوام یک شماره از خط هایی که مشکل نداره رو که جزع خط های 7 باشه از یک نفر بخرم وانتقال بدم این بهترین راه نه ؟
سلام دوستان.من میخام با گوشیم(e75) با وایرلس از adsl استفاده کنم.گوشیم کامل کانکت میشه ولی هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه(صفحه سفید میمونه) و آخرم time out میده.میگید چیکار کنم؟باید تو کامپیوتر تنظیماتی انجام بدم؟
نقل قول:این به خاطر تنظیمات سرور سایت اصلی هستش که تایین می کنه در هر لحظه چند کانکشن از یک IP بهش وصل بشهنقل قول:
متوجه مشکلتون نشدم...نقل قول:
شما با فیلمایی که تو یه سایته خاص گذاشته میشه مشکل دارین؟ یعنی تو جاهایه دیگه میتونین بیشتر از دو تا فایلو همزمان دانلود کنین؟
ارورش چیه ؟
شما رو تبه schedular کلیک کنیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد مثه شکل زیر عدد جلوی download در تبه Files in the queue رو تغییر بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=farshidcivil;4733519]متوجه مشکلتون نشدم...
شما با فیلمایی که تو یه سایته خاص گذاشته میشه مشکل دارین؟ یعنی تو جاهایه دیگه میتونین بیشتر از دو تا فایلو همزمان دانلود کنین؟
ارورش چیه ؟
از هر سایتی بیشتر از دوتا فایل نمیتونم همزمان دانلود کنم..
البته یه سری سایتا هم هستن که چنین محدودیتی باهاشون ندارم..
توی این سایتا باید حتما بمونم که دانلود یکی از فایلا تموم بشه تا بتونم یه فایل دیگه رو شروع به دانلود کنم..
اگه باز متوجه نشدین بگو پیغام خصوصی میدم بگو مثلا از چه سایتایی اینجوریه..
نقل قول:نقل قول:
این هم فکر خوبیه که از یه شماره جدید استفاده کنی.به نظرم ارزشش رو داره نسبت به اینکه بری یه شرکت دیگه. چون سرعت اشتراک محدود حجمی اندیشه تو مراکزی که مشکل ندارن در حال حاضر خیلی عالیه و همین لحظه که 2:30 شبه سرعت تورنتم بالای 200 کیلو بایته واسه تک فایل ! ( 128 مرکز 3 ) .
معمولا هر منطقه شهری خطهای تلفنش رو از یه مرکز خاص می گیره . مثلا خط 7 بیشترش مال گلسار و ... بنابراین نمی تونی مثلا از خط 3 استفاده کنی مگه اینکه کلا بری یه محله جدید !!! پس باید ببینی تو همون مرکز 7 کدوم سری پیش شماره ها بدون مشکل هستن و بری تو همون رنج خط جدید بگیری ... قبلش باید از کسایی که تو مرکز 7 اشتراک دارن تحقیق کنی .
دوستانی که در مرکز 7 ADSL دارند لطفا کمک کنند وبگند که سرعت ADSLانها چند است( صبح وشب) ونوع اشتراک انها(128,256,.....) واز کدام شرکت ADSL دارند خیلی ممنون.واگر دوست دارید بگید که خط شما کدام قسمت از شهر است.اندیشه ای ها بیان جلو
من نمیدونم مشکل از کجاست هر کاری میکنم نمیتونم کانکت بشم error 691 میده نمیدونم شایدم جایی اشتباه کرده باشم میخوام مطمن بشم این کارهایی که انجام دادم درسته: 1- اتصالات مودم رو وصل کردم بعد چراغ Lan و Power روشن شد. 2- بعد تو Network connections روی Local Area connection دابل کلیک کردم کارت شبکه ام رو فعال کردم 3- روی Local Area connection که دو تا چراغش روشنه کلیک راست کردم تیکه گزینه زدمshow icon in..روی TCP/IPدابل کلیک کردم در قسمت IP Address عدد 192.168.1.2 رو وارد کردم در Subnet Mask عدد 255.255.255.0 رو وارد کردم و در قسمت Default Gateway عدد 192.168.1.1 رو وارد کردم در DNS Server هم 192.168.1.1 رو وارد کردم بعد ok کردم. 4-سی دی مودم رو را در سی دی خوان گزاشتم. 5- وارد پوشه TD-8811 شدم نرم افزار (TP-LINK ADSL Modem_RU.exe) رو برای نصب سریع اجرا کردم 6- در صفحه اول هیچی رو تغییرندادم LoGIN کردم. 7- روی سربرگ quick startکلیک کردم Connection Type گزینه دوم PPPOE را انتخاب کردم در ATM VC Configure به جای VPI=8وبه جای VCI=35 قراردادم درENCAPSULATION Mode گزینه اول LLc رو انتخاب کردم در ppp username و ppp password نام کاربری و رمز عبورم رو وارد کردم کردمsubmit یه پیغام ظاهر شد successfully …. بعد ok کردم. چند لحظه صبر کردم تا مودم Reboot بشه. 8- یه کانکشن از نوع PPPOE ساختم رمز عبور رو وارد میکنم error 691میده در ضمن اینو هم بگم که با تایپ 192.168.1.1 تو اینترنت اکسپلور نمی تونم وارد تنظیمات مودم بشم.
نقل قول:
گلباغ نماز...
اندیشه.
شب و روز 180 تا 200
البته قبلا تا 250 یا 260 میرسید
راهنمایی رانندگی..نقل قول:
128 اندیشه..
روز 230-235
شب 180-200
سلام منم پیش شماره 7
روزها 180 تا 200 شبا 170 تا 180
[QUOTE=حسین رشتی;4733716]شما طبق پست #3057 عمل کنین ببینین درس میشه، اگه نشد اسمه سایتایی که باهاش مشکل دارینو بدیننقل قول:
مشکل من حل شد بالاخره تونستم وصل بشم مشکل از نام کاربری ام بود بد نوشته بودند به راحتی وصل شدم.دلیل اینکه نمیتونستم توی تنظیمات مودمم وارد بشم فعال بودن Use Proxy Server مرورگرم بود.
دوستان عزیز از شما متشکرم که سرعت های خودتان را قرار دادید لطفا اگر پیش شماره را قرار دهید من در خرید خط کارم اسان می شود لطفا پیش شماره خط خود را قرار دهید چون در یک منطقه چند پیش شماره وجود دارد ضمنن من یک خط 772 پیدا کردم اگر سرعت این خط را میدانید لطفا بگویید .
متشکرم.
هادی
دوست عزیز شما به فرموده خودتان تلفن 727 دارید. بلوار گیلان یا تلقن 727 داره یا یک شماره از زیر مجموعه 775-772-773-776. اندیشه فعلا سرعتش تو 727 کمتر از بقیه 7 ها هست که اونم به گفته خودشون داره درست میشه. نگران نباش اگه نمی تونی صبر کنی هر شماره ای غیر از 727 بخری همه چی حل میشه.نقل قول:
فقط مواظب فاصله سیمیت تا مخابرات مرکز 7 باش. اگه زیاد باشه مودم یا کانکت نمیشه یا با سرعت کم کانکت میشه.
منم 772 دارم ولی سرعت دانلودم با 128 اوجش 30ِ درست میشه ؟ یا به ما که رسیده سرعتش انقد کمه :دی؟ درست همین امروز وصل شده ماله من :27:نقل قول:
خط 722نقل قول:
راهنمایی رانندگی
خط 323
سرعت روز 180 تا 250
سرعت شب 150 تا 250
شب کمی متغییره
اگه بلوار گیلانی ممکنه مشکل داشته باشی. چون خیلی از مرکز 7 دوری! رو مدمت لاگین کن ببین سرعت کانکت مودمت چنده؟ اگه خطت خود نباشه سرعت کانکت مودمت کم میشه. اونوقت سرعت اینترنتت هم کم میشه.نقل قول:
پارس آنلاین وحشتناکه
سرعت 30-20 خط 422 برای 256
میگین چیکار باید بکنم سرعتم زیاد شه ؟نقل قول:
سلام به دوستان عزیز از بعد از ظهر سرعت خط 727 به صورت زیز تغییر کرد:
سرعت دانلود 60 تا 70 تا 5 مگابایت یعنی 5 مگابایت که بیشتر دانلود میکنه سرعت میشه 20 .
دیگه نکنه اینم کار مخابرات؟
خدایش اندیشه دیگه ما رو چه قدر .... میدونه.
اینقدر بد بین نباش. بجاش خوشحال باش که دارن یک کارایی میکنن. من که هنوز میگم صبر کن. من چند سال مشتری اندیشم وقتی میگن داریم درست میکنیم دروغ نمیگن. واستا حالا خود دانی.نقل قول:
دوستانی که 128 دارن سرعتاشون تو شب چجوریه؟ (ظاهرا دو هفته ست اندیشه به کاربرای خونگی سرویس بالاتر ا ز128 نمیده، تازه امرو خبردار شدیم)
سلام من 128 دارم و تقریبا داره 1 سال می شه روزا تا 220 کیلو هم بالا می ره شبا تا 170 البته از 3 شب دوباره به 200 می رسم ضمنا من یکی از دوستام تازه 256 گرفته و لی ازش مدارک خواسته بودن که اونم مدارک شرکت باباشو بهشون داده بود ظاهرا گیر دادن بهشون الانم نمی گن که نمی دیم میگن باید مدارک اریه کنین :5:
اره مدارک میگیره. نه اینکه نمیده. سرعتم که توپ 200 کیلو. شب هم 170-190 کیلونقل قول:
اندیشه سبز اشتراک دارم
شماره 885
منطقه دیانتی
اکانت 128
سرعت دانلود روزانه : 234 - 220
سرعت دانلود شبانه : 243 - 190
سرعت باز کردن صقحه : 130
سرعت آپلود روزانه : 35 - 25
سرعت آپلود شبانه : 50 - 30