نقل قول:تنظیمات زبان در کنترل پنل درسته,توی نت پد که ctrl+shift رو می زنم زبان عوض میشه ولی در ورد نه.نقل قول:
Printable View
نقل قول:تنظیمات زبان در کنترل پنل درسته,توی نت پد که ctrl+shift رو می زنم زبان عوض میشه ولی در ورد نه.نقل قول:
سلام .من کامپیوترم تو شبکه هست که فکر کنم شبکه از نوع وی پی ان باشه . میخواستم system restore رو خاموش کنم که دیدم محل برداشتن تیک خاکستری و خاموشه و جلوش نوشته : disabled by group policy
تو نت سرچ کردم و راههای group policy و registry رو از خود سایت ماکروسافت :انجام دادم اما هیچکدوم جواب نمیدن . خواهشا کمک کنید که چطوری system restore رو خاموشش کنم ؟کد:http://support.microsoft.com/kb/q283073
نقل قول:
گروپ پلیسی ها از طرف administrator اعمال میشن و باید همون رفعش کنه
با سلام خدمت تمامي دوستان
من با IE8 يه مشكلي داشتم و با برنامه ي خود مايكروسافت IE8 رو Fix كردم ولي الان يه مشكلي دارم اين هست كه وقتي مي خوام يه فايلي رو دانلود كنم ، از طريق DAP دانلود نميشه و خود نرم افزار ويندوز اون فايل رو شروع به دانلود مي كنه!
چطوري بايد اين مشكل رو حل كنم كه DAP دانلود رو شروع كنه؟! (بايد بگم كه 100 بار در تنظيمات DAP تنظيم كردم كه با IE كار كنه)
سلامنقل قول:
شما یا dap رو دوباره نصب کنید.
یا روی لینک راست کلیک کنید بعد download with dap رو بزنید.
سلامنقل قول:
توسط دکمه Delete به بایوس رفته و در سمت چپ بالا اولین گزینه رو انتخاب کنید بعد از یک صفحه جدید باز میشه . دنبال گزینه Floppy Drive بگردید و عبارت جلوی اون رو که Disable است از این حالت در بیاورید.
همه ی تنظیمات را سیو کرده و خارج شوید.
در حین نصب DAP باید تیک گزینه Make Dap My Default Download Manager رو بزنید تا خودش فایلها رو دانلود کنه.نقل قول:
موفق باشید :40:
نقل قول:
اين هم يه راهي هست ولي تو rapidbaz نميشه راست كليك كنم و download with dap رو انتخاب كنم!!!:41:
قبلا install كردم و دانلود منيجر اصليم بود ، ولي از وقتي IE رو fix كردم با اين مشكل مواجه شدم!!نقل قول:
در حین نصب DAP باید تیک گزینه Make Dap My Default Download Manager رو بزنید تا خودش فایلها رو دانلود کنه.
سلامنقل قول:
احتمالا اگر یکبار دیگر DAP رو Reinstall کنید مشکل حل بشه.
من از وقتی ویندوزم رو برام عوض کردن دیگه نمیتونم نام فایل یا عکسی رو تغییر بدم ( نمیتونم rename کنم ) و این ارور میاد :
if you change a file name extension the file may become unusable
سلامنقل قول:
در My Computer روی Tools کلیک کرده و Folder Options رو انتخاب کنید و در سربرگ View تیک گزینه Hide extentions for known file types را بزنید.
من هربار که تاریخ ویندوز رو میزارم میلادی بعد از یه بار ریسیت دوباره بر میگرده به قمری من از برنامه shamsi date استفاده می کردم که تمام تاریخ های ویندوز رو به شمسی نشون می داد ولی حالا اینطوری شده برنامه رو پاکم که میکنم بازم همین مشکلو دارم
سلامنقل قول:
احتمال ویروسی شدن سیستم وجود داره .
بعد از اطمینان از نبودن یا از بین بردن ویروس ، در موقع روشن شدن سیستم دکمه Delete رو فشار بدید . به صفحه بایوس منتقل می شوید .
همانجا تاریخ ویندوز را درست کنید و سیستم را Restart کنید.
سلام دوستان
من مشكلي داشتم كه قبلا هم مطرح كردم و شما گفتين كه كارت صدا رو 2باره نصب كنم من 300 بار نصب كردم :31:
ولي بعد از اينكه مدتي از روشن موندن كامپيوترم ميگذره ديگه نميشه آهنگ گوش داد چون مديا پلير ارور ميده كه كارت صدا نصب
نيست يا توسط برنامه ديگري مشغوله و وقتي هم كه رو volum control دوبار كليك ميكنم با اين پيغام مواجه ميشم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید دوستان یه مشکلی با ویندوزم پیدا کردم که وقتی تو اینترنت هستم پیش میاد
وقتی Don`t Send رو می می زنم سیستم قفل می کنه و باید کامپیوتر رو از جلو رستارت کنم
منتظر راهنمایی تون هستم
کسی در این مورد چیزی نمی دونه؟نقل قول:
- وقتی با IE میرم اینترنت این میاد ، با فایر فاکس نمیاد
اینجا راه حل رو گفتهنقل قول:
کد:http://support.microsoft.com/kb/894391
سلامنقل قول:
عزیز شما سخت افزار جدید نصب کردی ؟
در ضمن نرم افزار کارت صدا رو از طریق Device Manager آپدیت نکن . بلکه با کلیک روی فایل ستاپش مراحل نصبشو طی کن.هر چی که هست ، سخت افزار و نرم افزار نمیتونن همدیگرو با هم تطبیق بدن.
روی My Computer کلیک راست کنید و Prpperties رو انتخاب کنید . در سربرگ Advanced روی دکمه Error Reportingنقل قول:
کلیک کنید . و مانند تصویر گزینه اول رو انتخاب کنید
ببخشید نمیدونستم باید کجا اینو بپرسم .
روی لپ تاپ فری گیت رو نصب کردم(2 روزه ) . تا امروز خوب بود . بعد اومدم برم توی IE ولی باز نشد . فقط فایر فاکس باز میشد . قبلا هم یه ق.ی.ل.تر شکنی نصب کردم همین مشکل پیش اومد که اصلا مسنجر هم باز نمیشد . گفتن از توی internet option => connection => Lan setting
تیکه use a proxy server for you lan ... رو بر دارم . بعد از این کار درست شد .
لپ تاپ با کابل lan به اینترنت کانکته . الان اون تیک رو برداشتم مشکلی پیش نمیاد ؟
سلام
توی مای کامپیوتر درایوا به صورت یه فایل ناشناس نشون داده میشن چی کار کنم؟
نه من فقط يه ويندوز عوض كرد.نقل قول:
از طريق device manager نميرم ...سي دي نصبشو ميزارم و دكمه ست آپ رو ميزنم
نرم افزارش از سري realtek هست...راستي اول كه ويندوز بالا مياد صدا هست اما بعد از مدتي قطع
ميشه و اون پيغام ها مياد
ممنون
نشانی است از ویروس قبلا مطرح شدهنقل قول:
دوست من روی سیستمم نود 32 آپدیت شده نصبه دیروزم اسکن کردم ویروس نداره سیستممنقل قول:
سلامنقل قول:
متاسفانه چون تعداد پست های من کم هست تا بیاد پست تایید بشه طول میکشه :(
دوست عزیز من جواب شما را در پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم
اینم راهنمای فارسیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3879796&postcount=3055
کد:http://www.-------.net/1387/09/03/%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-generic-host-process-for-win32-services-%D9%88-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%DA%AF%D9%8A-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A2%D9%86/
سلامنقل قول:
نخیر هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.
می تونی یه عکس ازش بذاری ؟نقل قول:
به احتمال زیاد مشکل از ویندوز باشه .نقل قول:
یه ویندوز SP3 مطمئن و خوب نصب کن ببین همین مشکل وجود داره یا نه ؟
اگر باز هم مشکل وجود داشت احتمالا مشکل از سخت افزاره.
نه ویروسی نشده آخه کاسپر دارم آپدیت روزنه هم می کنم در ضمن توی ستاپ چطوری و در کدوم قسمت تاریخ رو تنظیم کنمنقل قول:
سلام به دوستان
من مدتيه كه وقتي بعضي فولدرها رو باز ميكنم اين ارور مياد و كل پنجره هاي ويندوز اكسپلور رو مي بنده و حسابي اعصاب خورد كن شده مشكل و راه حل چيه؟
سلام.
من داشتم ویندوز میزدم که اون پایین که می نویسه در حال نصب ویندوز همون صفحه آبی ( همون اول ها که بوت می کنیم میره مراحل اصلی) گیر کرده بود تا 10 دقیقه اونجا میمونه مشکل از چیه ؟!:13:
سلام
ببخشيد دوستان...كسي دستوري رو كه در run مينويسيم و سيستم از روي سي دي دوباره فايل هاي معيوب يا سيستمي رو
كپي ميكنه رو ميدونه؟
ممنون
بستگی به مادربوردت داره.نقل قول:
در بایوس در قسمت بالا سمت چپ اول گزینه رو انتخاب کن بعد یه صفحه دیگه میاد که تاریخ و یه سری اطلاعات دیگه رو نوشته که هیچکدومشون رو دستکاری نکن و فقط تاریخ رو تغییر بده . بعد از اعمال تاریخ ، سیو کن و خارج شو (اون پائین صفحه نوشته Save & Exit و یک دکمه مثلا F10 رو هم جلوش نوشته. F10 رو بزن . بعد یک پیغام میاد . دکمه Y رو فشار بده و اینتر بزن . سیستم ری استارت میشه.
این یه مشکل کلی است و یکم مشکله بگی که دقیقا مشکل از کجاست.نقل قول:
برو تو Run بنویس drwatson . این خودش هرچی خطا وجود داره درست می کنه.
احتمالا CD مشکل داره که نمیتونه بخونتش. یه CD دیگه نصب کن ببین درست میشه یا نه.نقل قول:
مدیر محترم آقا Jalal اینجا توضیح دادند :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1681656&postcount=3
من چجوري ميتونم ديكشنري نارسيس رو uninstal كنم؟!
در قسمت add o remove programs در control panel قسمتي براي پاك كردن نارسيس وجود نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو محیط مایکروسافت ورد چطور زبانی رو که تایپ می کنم عوض کنم؟چون ctrl+shift یا alt+shift رو می زنم عوض نمیشه در حالی که تنظیمات زبانم در کنترل پنل کاملا درسته.و تو جاهای دیگه مثل نت پد یا فروم یا یاهو مسنجر با ctrl+shift زبانم عوض میشه ولی تو مایکروسافت ورد نه.
سلامنقل قول:
می تونی برای این کار از نرم افزار قدرتمند Your Uninstaller Pro 2008 استفاده کنی .
خب باید تنظیمات ورد رو چک کنی .نقل قول:
این مشکل مربوط به ویندوز نمیشه.
دوست من اگه از سی دی خودش نصب کردی ، سی دی خودش رو بزاری بخش uninstal رو داره و می تونی از اونجا پاکش کنینقل قول:
و یا از برنامه های uninstaler استفاده کنی
آیا این درسته که میگن سرویس پک 2 بهتر از 3 هست ؟و 3 یه گیرای الکی میده و......؟
نقل قول:
ليك دانلودياز اين نرم افزار داريد دوست عزيز:46:
نخیر چنین چیزی صحت ندارهنقل قول:
از اسمش معلومه که یک پک جدید ارائه شده تا نواقض و باگ های ویندوز قبلی رو پوشش بده
حالا شاید بعضی از نرم افزارها روی سرویس پک 3 نصب نشه ولی در کل سرویس پک 3 نسبت به 2 خیلی بهتر ,کاملتر, بدون نقص تر, مطمئن تر و ایمن تر هستش
درود دوستان
من چند روز پیش ویندوز نصب کردم ( مثل همیشه)
حالا نمی دونم چرا بعضی از نرم افزار ها نصب نمیشن و ارور میده
Setup.exe - Illegal System DLL Relocation
The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly. The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\SHELL32.dll occupied an address range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL should be contacted for a new DLL.
بعد از این مشکل دو مرتبه دیگر هم اقدام به تعویض ویندوز ( دو نسخه دیگر) کردم ولی تغییری نکرد
به پیشنهاد یکی از دوستان نرم افزار های زیر را هم نصب کردم
ولی بعد از نصب پیغام زیر اومد
KB935448 Setup Error
Setup has detected that the Service Pack version of this system
is newer than the update you are applying.
There is no need to install this update.
لطفاً راهنمایی بفرمایید
سلامنقل قول:
اینجا مطرح کنید :
درخواست نرم افزار :
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=17
عزیز شما روی سیستمت Skin یا Theme ویندوز 7 یا ویستا نصب کردی ؟نقل قول:
یه احتمال زیاد این مشکل مال اون باشه . اگر نصب کردی هرچه زودتر پاکش کن ، چون این پک ناقصه و اشکالاتی رو در DLL ها بوجود میاره.
در مورد اون 2 تا فایل که پیشنهاددوستتون نصب کردید باید بگم که ویندوزتون احتیاجی به این دو تا آپدیت نداره.
میشه به جز امنیتش و آپدیت هایی که رو برنامه ها مثله مدیا پلیر انحام داده چند موردی که تکمیلتر شده یا نواقصش رفع شده رو بگید ؟
و اینکه بهترین و جدیدترین xp رو که تست کردید رو لینکش رو بدید ؟؟
بیشتر باگ ها و راه های نفوذ بوده که توسرویس پک جدید رفع نقص شده و به چشم قابل دیدن نیست و این تغییرات درون خدو سیستم عامل هستش و شما تفاوتی رو تو نحوه کار و شکل ظاهری اون با سرویس پک 2 نمیبینی ولی خوب سرعت عملکرد سیستم عامل کمی بهتر شدهنقل قول: