دوست عزیز شنا هنوز ایمیلتان را فعال نکردبن به صندوق میل رفته و از لینک داده شده وارد سایت شین تا فعال شهنقل قول:
دوست عزیز شنا هنوز ایمیلتان را فعال نکردبن به صندوق میل رفته و از لینک داده شده وارد سایت شین تا فعال شهنقل قول:
ایمیل من 2 ماه پیش فعال شده و این مشکل فقط بعضی وقت ها پیش میاد .نقل قول:
بهزاد جان یه چیزی میگی هانقل قول:
دوست عزیز شنا هنوز ایمیلتان را فعال نکردبن به صندوق میل رفته و از لینک داده شده وارد سایت شین تا فعال شه
اگه فعال نکرده بود که نمیتونست پست بده !!!
مشکل از جای دیگه هست
نقل قول:
وارد سایت میشید و این پیغام رو مشاهده میکنید ؟
امکان نداره اولین باره همچین چیزی رو میشنوم ...
ببخشيد من الان كاربر فعال شدم در روز چند تا بايد پست بدم تا فعال بودنم باقي بمونه
فکر کنم فهمیدم منظورتونو.نقل قول:
در صفحه اول انجمن و بعضی از تاپیک ها وقتی نام کاربر و رمز خود را میزنم بازم در تابلو اعلانات می نیویسه شما بصورت مهمان وارد شده اید !!!!!
لطفا کمک کنید
کوکی هاتونو پاک کنید یک بار و دوباره یوزر و پسورد را وارد کنید.
ببینید درست میشه.
یه راه دیگه هم هست که تو صفحه اصلی این طوریه.اما اگه برین تو یه بخش یا تایپیک می بینید به صورت کاربر وارد شده و عضو هستید.
فکر نکنم معیار خاصی باشه.همین که مدیران حس نکنند فعالیتتون کم شده!نقل قول:
ببخشيد من الان كاربر فعال شدم در روز چند تا بايد پست بدم تا فعال بودنم باقي بمونه
من عضو جدید هستم تا چند روز طول میکشه که این عضو جدید تغییر بکنه؟
من الان میخوام پیام خصوصی بدم اما محدود هستم ازطرفی انجمن های متفرقه و یا انجمن ورزشی هم محدود هست!
با توجه به تجربه خودم محدود کردن کاربر جدید و محدود کردن در جاهایی مثل انجمن متفرقه و ورزشی برای جلوگیری از توهین و درگیری خیلی خوب هست اما چرا پیام خصوصی را محدود کردید؟
سلامنقل قول:
بعد از 40 روز همه اینها فعال میشه و محدودیتها برداشته میشه
پست های من چند روزه که رو 32 مونده و تغییر نمیکنه با این که بیشتر از 10 تا پست دادم
ببین من هر روز 70-80تا پست تو انجمن خودم میدم که پستا شمارش نمیشه پس فکر نکنم ربطی به پست ندادن و دادن داشته باشهنقل قول:
و یکی از کاربرای فعال انجمن بازی هم 7ماه بود میومدند ولی پست نمیدادند
پس ربطی به تعداد پست/روز نداره
خوشحال شدم
بار ها و بار ها به این سوال شما جواب داده شده :نقل قول:
دوست عزیز شمارش پست ها در بعضی از انجمن ها مثل متفرقه و ورزشی و بازی و غیره صورت نمیگره...
در کلیه انجمن هایی که کلید تشکر غیر فعال هست به این معنی میباشد که پست های ارسالی شمارش نخواهد شد
برای این که کسی نره یوزر جدید بسازه و تو پیام خصوصی تبلیغات کنه.نقل قول:
من عضو جدید هستم تا چند روز طول میکشه که این عضو جدید تغییر بکنه؟
من الان میخوام پیام خصوصی بدم اما محدود هستم ازطرفی انجمن های متفرقه و یا انجمن ورزشی هم محدود هست!
با توجه به تجربه خودم محدود کردن کاربر جدید و محدود کردن در جاهایی مثل انجمن متفرقه و ورزشی برای جلوگیری از توهین و درگیری خیلی خوب هست اما چرا پیام خصوصی را محدود کردید؟
فکر کنم باید 40 روز بگذره و 40 پست هم داده باشید.
من 2 ماه پیش ایمیلم را فعال کردم و این مشکل بعضی وقت ها پیش میاد بخصوص در صفحه اول انجمن .نقل قول:
اين به خاطر اينه كه كوكي هاي روي كامپيوتر شما expire مي شوندنقل قول:
در صفحه مشاهده مشخصات وقتي ميرم تعدادي پيغام دارم كه بالاش زده پیغام در انتظار تایید . و در قسمت منوي اطلاع رساني ، قسمت يادداشت هاي تاييد نشده عدد همون پيغام ها رو ميزنه . مي خواستم بدونم چه جوري ميشه اين ياد داشت ها رو تاييد كرد كه ديگه عدد يادداشت هاي تاييد نشده رو تو منوي اطلاع رساني نزنه ؟
اگر با محتوای پیغام موافقید و می خواید واسه عموم نمایش داده بشه اون ها رو مارک کنید و از پایین صفحه گزینه :نقل قول:
تایید برای نمایش عمومی رو انتخاب کرده و OK رو بزنید.
با تشکر
بچه ها میگم آپشن و گزینه ای هست که تمامیه پست هایی که تو پروفایل های مردم دادی رو لیست کنه؟
اینجور چیزی ندیدم ولی اگه با یک نفر زیاد پروفایل بازی کردی :31: می تونی گزینه conversation رو انتخاب کنی که همه پست هات تو پروفایل طرف رو نشون میدهنقل قول:
سلام
لطفاً مرا راهنمایی کنید که در دلفی چطوری دوتا از خانه های جدول را در هم ضرب کنم ، حاصل هر ضرب را در همان جدول در یک خانه دیگر به طور مجزا ذخیره کند .
" خیلی ممنونم"
سلام
لطفاً مرا راهنمایی کنید که در دلفی چطوری دوتا از خانه های جدول را در هم ضرب کنم ، حاصل هر ضرب را در همان جدول در یک خانه دیگر به طور مجزا ذخیره کند .
" خیلی ممنونم"
شما باید اینجا سوالتون رو بپرسیدنقل قول:
سلام
" خیلی ممنونم"
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=69
سلام.
چرا واسه من Html کد خاموش مي باشد ؟؟؟؟
برای همه خاموشهنقل قول:
html کد میخوای چیکار , تو فرام که کاربرد نداره
بجاش bb code هست دیگه
سلام.خسته نباشيد.من فقط ميتونم در بخش ارسال پاسخ بنويسم يعني نمي تونم عكس بگذارم نمي تونم نوشته هامو بزرگ كوچك كنم و شكلك بزارم ونميتونم از ساير قسمت هاي مربوط به Tool bar استفاده كنم.گزينه ها وجود دارن ولي اصلا نميشه روشون كليك كرد.نميدونم مشكل مربوط به چيه.لطفا راهنمايي كنيد.
ebi جان شاید کامل صفحتون لود نشده
دوباره تست کنید بزارید که کامل لود شه
سلام.نه بابا .خيلي وقته اينجوريه.كامل لود ميشه.راستش ديگه خيلي لازم داشتم كه يه عكس بزارم و نميتونستم كه به اينجا مراجعه كردم گفتم شايد فرجي شد و مشكل ما حل شد.از وقتي كه نسخه ي جديد فروم رو گذاشتيد اينجوري شده.نقل قول:
عرض کنم خدمت شما که
در اینترنت آپشن ،
temporary فایل ها رو پاک کنید
کوکی ها رو هم پاک کنید
چطوری میشه این کار رو انجام داد ؟نقل قول:
اي ول.بابا شما كارتون خيلي درسته.:31::31::40:
سلام.نقل قول:
این کارا رو هم کردم نشد.
من از همون اول این تولز ها رو نداشتم.
تو بعضا انجمنهای دیگه دارم تو بعضی دیگه مثل پی سی ورلد ندارم.
لطفن راهنمایی کنید خیلی حیاتیه!
:41:
نقل قول:
دوست عزیز این کارو بکن درست میشه واسه من شد:
قسمت تنظیم هاي کاربر => کنترل و اختيارات => ويرايش اختيارات => قسمت اختيارات نويسنده =>حالت نمایشگر رو به صورت Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing در بیارید:
موفق باشید.
سجاد......
ویرایش شد
Time Prince
با سلام و خسته نباشيد.اقا اين هر بار اينجوري ميشه و دردسر شده واسه من.هر بار بايد Cookies ها رو پاك كنم اونم بعد از چند بار Refresh درست ميشه و واسه پست بعدي همان آش و همان كاسه.گزينه اي كه ميگيد همون بود.ممنون ميشم يه راهي پيدا كنيد.مرسينقل قول:
خوب اگه انقدر حیاتیه فعلا کد ها رو دستی بنویسنقل قول:
لیتست کدها رو هم از اینجا میتونی ببینی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکلی تو استفاده ازشون داری بگو تا بیشتر کمکت کنم
چرا سیستمش اینجوری شده؟؟
یهو همه کاربرا رو میندازه بیرون؟؟
عزیز ( تا اونجایی که من میدونم ) مدیران شبا که خلوت تره سایت رو Reset میدن که زیاد شلوغ نشه .
بیشتر هم 3 و 4 صبح این کار رو میکنند .
سلام من یه تاپیک زدم تو انجمن متفرقه میخواستم این تاپیک را به جای دیگه انتقال بدم . این کار را چه جوری انجام بدم؟تشکر
سلامنقل قول:
از بابک یا شاهین بخواین این کارو براتون انجام بدن
【ツ】
دوستان ایا گذاشتن لینک وبلاگ در امضا مشکلی داره /؟
مرسی
نقل قول:نقل قول:
نذاری بهتره!
توی جزئیاتت بدار.