آقا کارت گرافیک من 7100 هستش.اصلا بالا نمیاره.موقع لود کردن بازی.میپره بیرون
Printable View
آقا کارت گرافیک من 7100 هستش.اصلا بالا نمیاره.موقع لود کردن بازی.میپره بیرون
من هم از دسته ی XBOX 360 استفاده می کنم. زاویه ی دوربین رو میشه عوض کرد. بوسیله ی اون چیزی که سمت راست و پایین قرار داره! اسمشو نمی دونم. منظورم اون چیزیه که دقیقا عینه اون چیزیه که باهاش کریس رو حرکت می دید! امیدوارم متوجه شده باشید.نقل قول:
دوستان نگفتین زاویه دوربین رو نمیشه عوض کرد ؟
البته کم کم دارم عادت میکنم.
الان مرحله 2-2 رو هم تموم کردم .
تا حالا چندين بار رفتم ولي بازي سيو نميشه !!!
فكر كنم منظورت Right Stick باشه! :10:نقل قول:
ولي دوربينش انصافا خيلي مزخرف هست. :19:
اي كاش حداقل توي آسون اتوماتيك ايم رو داشت، مثل نشانه گيري اويل 3.:13:
شما باید یک پروفایل برای بازی بسازیدنقل قول:
تا حالا چندين بار رفتم ولي بازي سيو نميشه !!!
توی منوی ابتدایی بازی کلید Home رو از روی keyboard بزنید و یک پروفایل بسازید
از این به بعد بازی سیو میشه
اینم حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرانقل قول:
Operating System:
- Microsoft(R) Windows(R) XP *1
- Microsoft(R) Windows Vista(R) *1
Hard Disk Space:
at least 8GB
Internet connection:
Broadband Internet connection is required for online play.
Input Devices:
- Mouse & Keyboard
- Xbox 360(R) Controller for Windows(R)
*1 Please make sure the latest service pack is installed
Minimum System Requirements
CPU:
- Intel(R) Pentium(R) D processor or higher
- AMD Athlon(TM) 64 X2 or higher
System RAM:
- Windows(R) XP : at least 512MB
- Windows Vista(R) : at least 1GB
Video Card:
DirectX(R)9.0c/Shader3.0 compatible with at least 256MB of video RAM
- NVIDIA(R) GeForce(R) 6800 series or higher
- ATI Radeon(TM) HD 2400 Pro or higher
Sound Card:
DirectX(R)9.0c compatible sound card
DVD-ROM Drive:
DVD9 compatible Drive
Monitor:
800x600 (SVGA) or higher
Recommended System Requirements
CPU:
- Intel(R) Core(TM)2 Quad processor or higher
- AMD Phenom(TM) X4 or higher
System RAM:
- Windows(R) XP : at least 1GB
- Windows Vista(R) : at least 2GB
Video Card:
DirectX(R)9.0c/Shader3.0 compatible with at least 512MB of video RAM
- NVIDIA(R) GeForce(R) 9800 series or higher
- ATI Radeon(TM) HD 4800 Pro or higher
Sound Card:
DirectX(R)9.0c compatible sound card
DVD-ROM Drive:
DVD9 compatible Drive
Monitor:
1280×720 or higher
دوست عزیز تنها کرک بازی اینه:نقل قول:
خیلی هم خوب کار میکنه!کد:http://m0006.gamecopyworld.com/games/pc_resident_evil_5.shtml#Resident%20Evil%205%20v1.0%20[MULTI9]%20No-DVD/Fixed%20EXE
دوستان تو chapter 5-2 که یه غول داره که که از بدنش یه چیزی مثل مار زده بیرون و یه تفنگ هست که میشه اتش زد
چرا من هر کاری میکنم این نمیمیره؟؟ کار خاصی باید بکنم؟؟؟
راستی من این بازیو دانلود کردم با حجم 6.95 گیگ و هیچ مشکلی تا حالا نداشتم نمیدونم چرا دوستان انقدر با این بازی مشکل دارن
اون تفگ اتش زارو باید موقعی که شارژ خالی کرد دوباره باید بزاری سر جاش دوباره شارژ بشه ودوباره استفاده کننقل قول:
این نسخه ای که همه ازش شکایت دارن نسخه Boysteam هست
سلامنقل قول:
اول شما باید دستاشو قطع کنی . روی بازو هاش قسمت های زرد رنگی هست که نقطه ضعفش محسوب میشه.
وقتی دو دستش رو قطع کردید با اون آتش افکن به قدر کافی خودشو آتیش بزنید تا جایی که یک سری بازوی کوچیک ازش در بیاد. سر این بازو ها هم از اون نقاط ضعف زرد رنگ هست . شما اگه بتونید همه ی این بازوچه ها رو بزنید این غوله میمیره.
1-بهترین روش اینه که چندتا اسلحه ی پر قدرت برای خودتون بردارید
2-کپسول های گاز رو سر راه هیولا روی زمین بندازید
3-وقتی یه کپسول جذب بدنش شد با گلوله بترکونیدش - نقاط ضعفش نمایان میشه
4-با اسلحه ی قدرتمندتون - نارنجک انداز، مگنوم ، RPG و... - اون نقاط رو هدف قرار بدید.
اگه نشد مجبورید از اون آتش افکنه استفاده کنید
موفق باشید
راهی برای تیر خریدن یا افزایش گنجایش Inventory نیست؟
بهترین اسلحه برای Upgrade کردن کدومه؟
و اینکه کلا بازی چند چپتره؟
سلامنقل قول:
اول بازی در چپتر 3-6 تموم میشه.
بهترین اسلحه grenade luancher هستش . که آپگرید نمی شه. ولی برای آپکرید AK خوبه و اون یکی مسلسلی که آخر از همه میگیرید.(اسمشو یادم رفته)
هیچی راهی برای خرید تیر و افزایش فضا وجود نداره. فقط وقتی یه اسلحه رو آپگرید میکنید به تعداد تیر هاشم اضافه میشه.
به نظر من AK توی بازی زیاد مال نیست...
من که همون مسلسل قبلی رو ترجیح میدم....
shotgun رو هم که اپگرید کنید خیلی باحال میشه و واقعا قوی میشه
IGN و GameSpot و BBC هم تایید کردن !! :46:نقل قول:
شما که کمبود تیر دارید بهتره اسلحه هایی بردارید و آپگرید کنید که قدرت Firepower بالایی داشته باشن.نقل قول:
مثلاً شات گان دومیه که قنداق هم داره و رنگش مشکیه وقتی آپگرید شه از همه شات گان ها قوی تر میشه.
Grenade Launcher هم عالیه
بین اسنایپ ها اونی که از همه قدیمی تره قدرت بیشتری داره ولی سرعت Reload اش کمتره
ببینید همه ی خصوصیت ها بین اسلحه ها طوری تقسیم شده که باز هم انتخاب اسلحه مناسب سخت میشه.
مثلاً شما سه کلت (Handgun) بازی رو در نظر بگیرید ...
اولیش قدرت کمی داره ولی قابلیت Critical Headshot داره و اگه تا ته آپگرید شه 100 تا تیر تو خشابش می خوره
دومی قدرتش بیشتره همین طور قدرت نفوذ پذیریش
سومی قدرتش از دوتا اولی بیشتره ولی تیر کمی می خوره
این موضوع بین اسنایپ ها و کلت های Revolver هم هست. اونی که از همه قوی تره سرعت Reload اش کمتره و برعکس. معمولاً یدونه هم بین اینها قرار می گیره.
من خودم یک اسلحه ی فوق قوی + یک شاتگان + یک کلت کمری (Handgun) مناسب رو انتخاب می کنم.
استفاده از Rifle ها و Sniper Rifle ها تو بازی با درجه سختی پایین پیشنهاد میشه.
اگه امتیاز کافی برای بی نهایت کردن تیر اسلحه ای رو دارید این کارو رو اسلحه مگنوم قدیمی انجام بدید . خیلی به دردتون می خوره.
موفق باشید
نقل قول:
منو تنها گذاشتید با این بازی که 5تومن خریدمش اما نیتونم بازی کنم !!!!
این ترینر وقتی میگه اکتیو از بازی خارج میشم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا کرکم خوب نیست یا این ترینره .
کمک کنین دیگه .
ترینر درست و حسابی ندارید ؟؟؟؟نقل قول:
مـال منم همینطوریه
ترو خدا یه ترینر یا یه کدتلقب واسه جون بدین دیـــگـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــه
تروخدا اینقدر منو عذاب ندید دیگه
چند نفر هم که گفتند همین مشکل رو دارند
اگه بدید کلی دعا میکنم واستون
بی نهایت کردن چطور انجام میشه ؟ و به نظرت Grenade Launcher از مگنوم برای بی نهایت کردن مناسب تر نیست؟
برای بی نهایت کردن فکر کنم باید یک دور بازی رو تموم کنین و همچنین باید بوسیله extra point هایی که جمع کردین یکی یکی اسلحه ها رو بی نهایت کنید
رزیدنت با ترینر:18::18::18::18:
کل لذت بازی به معمولی بازی کردنشه ترینر و کد تقلب جذابیت بازی رو از بین میبره مخصوصا رزیدنت:46:
مگه کسی اینجا صحبت از ترینر کرد؟
extra point که دیگه نیازی به ترینر نداره
شما هم داريد اين بازی رو با شبيه ساز اجرا ميكنيد ؟ اگه شبيه ساز داريد لينك دانلودش رو بديد
یه ترفند هست که توی resident evil 4 هم کارامد بود و توی 5 هم همینطور هستنقل قول:
به عنوان مثال شما اسلحه ای داری که 50 تا جای خشاب داره.
ابتدا تمام تیر های این تفنگ رو روی هدف ها خالی میکنی. ولی Reload نمیکنی و میزاری اسلحه خالی بمونه
بعد توی اولین Check Point که بازی Save میشه بازی رو restart میکنی خشاب اون اسلحه رو Upgrade میکنی
اینجوری مثلا اگه خشاب اسلحت به 60 تا ارتقاع پید کرد شما 60 تا فشنگ مفت گیرت اومده
این کار برای اسلحه های مثل مگنوم که توی بازی تیرش رو کم میده یا مسلسل هایی که خشابشون جای زیادی میگیره خیلی مفیده
رم 1 دونه دارم نمی دونم یعنی ما می گید از رم پس چرا دیروز یه بار که کند شد یه هو رنگ ها همه قاطی شد!!!نقل قول:
من اورکلاک کنردم یعنی شما می گی اورکلاک بکنم؟؟ (به ریسکس نمی ارزه)
توی بازی های دیگه هم این اواخر بر خوردم که یه هو کند می شه و بعضی اونقات رنگ ها به هم می ریزه!!
می خوام بدونم مشکل گرافیک که ببرم گارانتی اگه نه الاکی نبرم توی قسمت مشکلات سخت افزار هم یه تاپیک زدم که فعلا هیچ جوابی که به درد بخوره و مشکل رو حل کنه یا بفهمم کدام قطعه مشکل داره
دوستانی که می تونن کمک کنن به تاپیک زیر جواب بدن
با تشکر فراوانکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4256259&posted=1#post4256259
مثل اینکه ترینر خودم واسه خودم جواب نداد!!!
حالا من موندم اون آخرهای مرحله همون محیط آتشفشانی ولی چون محمات کم آوردم رفتم چند تا از بهترین اسلحه هامو فروختم تا واسه این Luncher کمی محمات بخرم ولی پولم بازم اونطوری زیاد نبود و حالا مگه این وسکر مادر مرده مگه میمیره! اعصابم خورد شد و از بازی خارج شدم و دیگه همه اسلحه های نازنینم رفت رو هوا!
حالا کسی یه ترینر درست و حسابی دار خواهشا بده چون دیگه راهی برای ادمه بازی با این وسکر لعنتی نیست؟
نمیدونم آیا Grenade Launcher تیرش بی نهایت میشه یا نه.نقل قول:
اگه بشه خوبه. تنها ایرادش اینه که دشمن هایی که دور هستند رو باید باهاش بزنی چون اگه نزدیکت باشن خودت هم دامن گیر میشی !
و راستی یه ایراد دیگش هم اینه که تیر هاش بعد از مدتی به هدف می خورن
این هم یه ترینر :نقل قول:
فقط 10 بار دانلود خواهد شد ، امیدوارم به دردتون بخوره
فقط یه نکته : این ترینر برای اجرا نیاز به Games For Windows Live ورژن 3 داره :31: پس امتحان کنید اگه لازم شد باید برید کافی نت مثل من :31:کد:http://rapidshare.com/files/284917091/Resident_Evil_5_V1.0_DX9_DX10_Plus_9_Trainer_By_KelSat.exe.html
سلام دوستان :40:
من مال Boys team رو گرفتم ، مشکل اینجاست که بازی سیو نمیشه ، GFW Live هم نصب کردم ولی قبل وارد شدن به بازی میگه پروفایل رو انتخاب کن وقتی انتخاب می کنم همون پیغام هست و تغییری نمیکنه . اگه کمکم کنید ممنون میشم
بسیار تشکرمندم:40::11::11:
بچه ها صدبار اين مبارزه رو توضيح دادن منم حالا باز ميگمنقل قول:
اين مبارزه اصلا احتياجي به تير زياد و اسلحه و مهمات نداره
وسكر رو بكشون به بالاترين قسمت جزيره آتشفشاني. اونجا سعي كن وقتي دستش رو رو به بالا نگه ميداره پشتش قرار بگيري و يه تير بهش بزني. يه دو سه بار كه بزني تمومه همين!
نقل قول:
مثل اینکه ترینر خودم واسه خودم جواب نداد!!!
حالا من موندم اون آخرهای مرحله همون محیط آتشفشانی ولی چون محمات کم آوردم رفتم چند تا از بهترین اسلحه هامو فروختم تا واسه این Luncher کمی محمات بخرم ولی پولم بازم اونطوری زیاد نبود و حالا مگه این وسکر مادر مرده مگه میمیره! اعصابم خورد شد و از بازی خارج شدم و دیگه همه اسلحه های نازنینم رفت رو هوا!
حالا کسی یه ترینر درست و حسابی دار خواهشا بده چون دیگه راهی برای ادمه بازی با این وسکر لعنتی نیست؟
البته میتونی یه RPG بخری یدونه بزن تمامنقل قول:
بچه ها صدبار اين مبارزه رو توضيح دادن منم حالا باز ميگم
اين مبارزه اصلا احتياجي به تير زياد و اسلحه و مهمات نداره
وسكر رو بكشون به بالاترين قسمت جزيره آتشفشاني. اونجا سعي كن وقتي دستش رو رو به بالا نگه ميداره پشتش قرار بگيري و يه تير بهش بزني. يه دو سه بار كه بزني تمومه همين!
دوست عزیز نسخه BoysTeam مزخرف ترین نسخه بازاره!نقل قول:
اگر هم Save کنی توی Chapter 4 به مشکل بر میخوری چون این نسخه Boys team حدود 700 مگ فایل کم داره!!!
اگر تهرانی از پاساژ ولیعصر نسخه 2 دیسک پردیس کامپیوتر بازی رو بگیر که بدون مشکله!
سلام به همه من همین الان بازی رو تموم کردم . خوب این هم شاهکاره دیگه ای بود از کپکام که مثل نسخه قبلی آدم رو با خودش می کشوند ...حیف که تموم شد و باید تا بعدیش کلی صبر کرد ...به نظر من تنها نقطه ضعف این بازی کمبود جا برای تیر و اسلحه و این جور چیزا بود...
سلام
من توی یه مرحله موندم نمیدونم باگه یا بلدنیستم برم. اوجایی که سوار جیپ هستی و باید با رگبار زامبیای موتور سوارو بکشی توی یه قسمت بعد از عبور از پل یه کامیون میاد و میندازدت توی دره هر کاری که میکنم منفجر نمیشه شما چجوری اون قسمت رو رد کردید.ممنون میشم کمکم کنید.
سلام دوستان من در Capter 5-3 گیر کردم یعنی گیر نکردم ولی خوب نمی دونم چطور باید اون چیزی که ری قلب Jill هست رو بکنم.من میگیرمش و دوستم میاد جلوش V میزنه و بعد سریع F میزنه ولی هر دوی ما رو پرت میکنه چه کار کنم.
آقا کسی به سوال ما پاسخ نمیده
این بازی چند دی وی دیه؟
چرا مال من 3 دی وی دیه؟
:5:نقل قول:
سلام در اصل یک DVD9 اما من همینو در 2 عدد DVD خریدم که نسخه بدون مشکل بدون هیچ دستکاری که از طرف گروه RELOAD کرک شده اما نسخه سه DVD کاملا مشکل داره اصلا به طرفش نرید.
میشه بگید مشکلش چیه؟نقل قول:
چطور حل میشه؟
درسته همین کار رو چندین بار باید تکرار کنید تا کنده بشه بهتره سعی کنی با اسلحه Sniper
یک جای امن پناه بگیرید و زمانی که Jill داره تیر اندازی میکنه شما به طرف اون شئ شلیک
تا حالت تعادلش بهم بخوره بعدشم اون کار رو دوباره تکرار کن این کار گفتم انجام بدی تا زودتر
بتونی کارش رو تموم کنی در غیر این صورت برو به طرفش تا همراهیتون اونرو از پشت بگیره
و بقیه ماجرا فقط سعی کن به خودش تیر برخورد نکنه وگر نه میمیره .
حالا نمیدونم از شما مشکل داره یا نه مثل اینکه آقایون یادشون رفته بعضی از پارتهای
اصلی بازی رو رایت کنن اونم چی پارتهای اصلی مراحل بازی حالا اگر فیلمها بود میشد
زیر سبیلی رد داد تنها راهشم باید صبر کنید ببینید کدوم مرحله از بازی هنگ میکنه
و پیغامش چی هست اونوقت فایل مورد نظر دان کنید.
آقا ماله من برای کمپانی بویز تیم نیستنقل قول:
اصلآ اسم هیچ کمپانیی به جز کپ کام روش نیست
تا الان که مشکلی نداشته
مثلآ دوستان میگن سیو نمیشه یا...
ماله من که اتوماتیک سیو میکنه و...
ببینیم چی میشه
من هر وقت با sniper به اون شی تیر میزنم اون با یک تیر میمیره.پس من باید انقدر این کار رو ادامه بدم تا بکنه.من بیشتر از 40 بار این کارو کردم ولی نکند اصابم رو خورد کرده این Jill.
داری اشتباه میکنی البته بستگی به درجه سختی بازی داره که چند بار طول بکشه رو حالت آماتور
بازی فکر کنم چهار یا پنج بار در ضمن تیر برای بار دوم که بدن Jill برخورد کنه میمیره فقط همون
شئ رو نشونه بگیر بعدشم برو بطرفش بکنش .