احمد چقدر چرت و پرت ميگي:21:
اگه شناختي من كيم؟:27:
احمد چقدر چرت و پرت ميگي:21:
اگه شناختي من كيم؟:27:
دوستان اينم جشن قهرماني براي كسايي كه اينترنت پرسرعت دارند
قول ميدم همينكه گرفتم عكساي كامل رو بذارم لحظه به لحظه از مراسم اينو قول ميدم
اينم لينك تورنت :
کد:http://www.mininova.org/get/1382611
چند نکته(نزن بابا از اون نکته ها نیس جواب بعضی از دوستانه که از من سوال کردن):
1:رئیس فیشر جوووون اول که دست درست امضای شما هم خیلی قشنگه ولی خیلی ....نه خوبه ما که چیزی نگفتیم و اینکه نه مرد حسابی تو بازی به این حساسی رئیس میره میخوابه ها؟؟؟نه جون ما کدوم رئیس میره میخوابه که شما رفتین خوابیدین؟؟؟؟
2:بکام جان درباره امضات من این بیت از شهریار یادم اومد...(به دل انگیزترین نوحه بنالی ای دل ----که دل انگیزترین نغمه سرا میمیرد)گرچه دیوید نمرده و رفته اما برای رئال تموم شد و تنها خاطرات شیرین ولی غمناک اخرین شبش رو جاودانه کرد خیلی به خدا اون شب گریه کردم ....هم واس کارلوس و هم واس بکام و البت بابت زیزو من خیلی خیلی دوسش داشتم یعنی به نظر من بینظیر ترین بازیکن دنیا در کل تاریخ همین زیزو بود.......
3:میگم داش اند بدجوری پر تلاش نشون میدی ها!!!!!دس مریضا خیلی عالیه ولی نکنه یه وقت ببنی ها!!!(شوخی کردم)
احمد منظورت چي بود
مگه كار بدي مي كنم براتون عكس و فيلم از قهرمان شدن آماده مي كنم
خيلي ناراحتم كردي
100% موافقم. عشق به رئال تو خون ماست !!!نقل قول:
NEXT MATCHE
R.Madrid vs Zaragoza
مکان:استادیوم ساراگوسا
زمان:22 اردیبهشت ساعت23:30
اه اه ایول پس بلاخره خودتو لو دادی اند عزیز نه جون ما تورو خدا شم پلیسی و یه پا شرلوک هلمز بودن رو حال کردی ها؟؟؟؟؟؟؟؟
ما اینیم دیگه داداش وقتی بخواهیم کسی رو بشناسیم از راهی استفاده میکنیم که خودش با زبون خودش اقرار کنه.......
کف کردی؟؟؟؟
بگم خدا چيكارت نكنه :27:نقل قول:
راستش اون يكي نام كاربريم بن شد البته چند روزي
بابك جونم گفت چند روز ديگه باز مي كنه
اين نام كاربري رو ساختم :31:
راستي احمد تو جشن قهرماني رو ديدي
من دارم دانلودش مي كنم
ميخوام از جاي جاي قهرماني براي بچه ها عكس بذارم شايدم كليپش كردم به حجم هاي كوچيك تر
در ضمن اون صحنه اي غرورآفريني كه بازيكنان بارسا واسه ما دست زدند رو هم ميخوام يه كليپ بكنم
نظر تو چيه ؟ چيزي رو از قلم نينداختم؟ :21:
ها کاکا جون این اخری رو باهات موافقم خفن و اینکه نه بابا مگه ما فقرا adsl مونم کجا بود ........
ولی میشه که کلیپ و عکس رو سریعتر بذاری و حال هم ن چند عکس بسی دیدنی از رائول دارم که میذارم واستون....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگه بقیشو میخواهید و در سایز بزرگتر من ادرسشو میذارم خودتو برید یه نگاهی بندازید:
در پست بعدی چون الان یه مشکلی تو کپی ادرسش دارم
خوب اینم ادامه عکسها:
ادرسهای اونا:
تورو خدا خانواده دوستی و سالم زندگی کردن رو کف میکنین!!!
تو کجایی دنیا البت غیر از مادرید همچین چیزی دیدین که یه فوتبالیست معروف و با امکانات فراوان و جوان اینطور خانواده دوست باشه ها؟؟؟؟؟؟
سلام به همگی... :11:
بچه های طرفدار رئال... :21:
تاپیک رو درست اومدم؟! شرمنده دیگه، اگه اسپم هست ببخشید. :20:
فقط :40:Real:40:، انقدر خوشحالم من این 2-3 روزه، مخصوصا امروز که دیشبش بعض ها رو له کردیم... :31: نتونستم جلوی خودم رو بگیرم.
زنده باد رئال و رئالی... :40:
:40::40::40::40::40:
eنقل قول:
تو هم آره؟
بابا نصف انجمن رئالی بودن و ما خبر نداشتیم ...
تبریکات صمیمانه منو بپذیر دوست عزیز :40::40::40:
خدایی هر چی مدیر کار درسته رئالیه ;)(80% تعریف از خود بید :31: )
--------------------------
احمد جون بابت عکسایی که میذاری ممنون ولی این آخریا نیومدن.سایتش میاد همش تبلیغه خبری از عکسا نیست!!! ولی خومونیم عجب استیلی داره ;) ;) راستی بار آخرت باشه راجع به ویل اسمیت از اون نظرا میدی ها :13:
آقا بجز مینی نوا و تورنت لینک ندارین؟
راستی یه چیزی احمد جون منم از زمان قهرمانی رئال تو اروپا با شوکر خراب رئال شدم. یه پوستر اصل* هم از سال 2002 تو اتاقم زدم... یاد مورینتس و فیگو و دل بوسکه و سولاری بخیر...
*دوست داییم یه پیرهن و پوستر از باشگاه سفارش داد ... پوسترشو داد داییم... داییم هم داد به من :40:
اینم یه جمله از داییم در وصف بازی دربی :31::
بارسا در کولاک سفید نابود شد
نقل قول:سلام...نقل قول:
مد جون بابت عکسایی که میذاری ممنون ولی این آخریا نیومدن.سایتش میاد همش تبلیغه خبری از عکسا نیست!!! ولی خومونیم عجب استیلی داره راستی بار آخرت باشه راجع به ویل اسمیت از اون نظرا میدی ها
این سایته یه ذره می خواست بپیچونه ولی با من نباید از این کارا کرد ....
اینم عکساش ....
کد:http://vahid3.parsaspace.com/Real/raul_122707_04.jpg
کد:http://vahid3.parsaspace.com/Real/raul_122707_02.jpg
کد:http://vahid3.parsaspace.com/Real/raul_122707_03.jpg
سلام..نقل قول:
خوش اومدی ....
ولی خداییش رئال از همه جا بیشتر طرفدار داره این هم از این تایپیک معلومه ....
این رو دیده بودید ؟؟؟
مال فصل پیشه ولی الان دیدم اینو ....
منم 160% موافقم - رئال اگه بره دسته دو که نمیره ما باز ازش حمایت میکنیم تا بیاد دسته 1نقل قول:
:40::40::40::40::40::40::40::40:رئال مادرید :40::40::40::40::40::40::40::40:
دوستان رئال با بارسا چه کار کرد؟
کاری نکرد میخواست 10 تا بزنه که شانس نیاوردند و خوب اینو ولش کن اینو بچسپ که باز رئالی ها دارن یه دست میشن و من به این افتخار میکنم خوب وحید جان خیلی باحالی ولی واس چی باز نشد من خودم امتحان کردم مشکلی نداشت سایتا که چطور مال شما مشکل داشت ولی از اینکه عکسا رو گذاشتی ممنون خیلی خیلی ممنون...
خوب من هم از طرف خودم به مکسیمو جان خوش امد میگویم و ارزوی لحظاتی خوش برایشان را دارم....
توجه توجه چند خبر بسیار خوب:
1:(بسار مهم است.) به گزارش سایت هوادارن رئال مادرید و به نقل از گل،راموس در مصاحبه ای با روزنامه آپاسووی اعلام کرد قصد دارد تا پایان عمر ورزشی اش در رئال باشد.
بازیکن ملی پوش رئال مورد توجه باشگاه چلسی قرار گرفته است.چلسی حاضر است برای خرید او مبلغی نجومی را اعلام کند تا جایی که آنها با کسر بودجه مواجه شوند.
راموس دیروز اعلام کرد:فقط به بازنشسته شدن در رئال فکر می کنم.
ولی شایعات رسانه های انگلیس هم چنان ادامه دارد.روزنامه دیلی مرر دیروز اعلام کرد چلسی پیشنهادی ۲۰ میلیون پوندی برای او ارائه داده است که البته این برخلاف صحبت های قبلی مبنی بر نجومی بودن مبلغ است.
به نظر میرسد کالدرون و راموس در این مورد با هم ،هم عقیده هستند و آن این است که راموس جایی نمی رود.ولی فقط یک مانع در این کار وجود دارد و آن این است که راموس هنوز قراردادش را تمدید نکرده است و این ممکن است در ادامه کار او اختلال ایجاد کند چرا که چلسی ممکن است باز هم با پیشنهادی بالاتر به میدان بیاید.
2:جشن قهرماني رئال مارديد با غلبه قاطعانه برابر بارسلونا باشكوه تر از هفته گذشته و اين بار در سانتياگو برنابئو برگزار شد.
به گزارش سایت هوادارن رئال مادرید و به نقل از فارس،رئال مادريد در شب نخست هفته سي و ششم لاليگا برابر بارسلونا به پيروزي 4 بر يك دست يافت تا قهرماني شماره 31 اين تيم تحت تاثير ناكامي مقابل شاگردان ريكارد قرار نگيرد.
مادريديها كه با درخشش كاپيتان رائول گونسالس، روبن، هيگواين و فان نيستلروي به اين مهم دست پيدا كرده بودند، پس از سوت پايان مسابقه، در موج كم نظيري از هواداران به سمت ميدان مركزي شهر، لاپلاسامايور حركت كردند و تا ساعاتي از بامداد 5 شنبه گذشته جشن قهرماني را ادامه دادند.
خانواده سلطنتي اسپانيا نيز به همين مناسبت پيغامي براي رئال مارديد فرستاد. بيشتر مقامات دولتي و بزرگان سياسي و اقتصادي اسپانيا در ديدارهاي جداگانه با رامون كالدرون رئيس رئال مادريد، اين قهرماني را تبريك گفتند.
3: به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل استبان گرنرو همچون مشتاق به حضور در رئال مادرید است .
وی گفت : من عاشق پیداکردن جا در رئال مادریدم . عضوی از این تیم بودن رویای هر بازیکنی در اسپانیا و حتی دنیا است .
وی در مورد این فصل ختافه گفت : ما به جاهایی دست یافتیم که کسی انتظارش را نداشت . هرچند از پیشرفتمان در یوفا ناکام بودیم .
بازگشت روبن ؟
ستاره ی ختافه نیز که از این تیم به تیم ملی اسپانیا راه یافته است مشتاق بازگشت به برنابئوست .
وی گفت : من در ختافه خودم را نشان داده ام و امیدوارم به مادرید بازگردم .
وی در مورد تیم ملی اسپانیا گفت : بسیار امیدوارم که به اسپانیا در یک تورنمنت بزرگ کمک کنم .
4: به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از رویترز سرانجام خبر برکناری فرانک رایکارد سرمربی پرافتخار بارسلونا رسما توسط مدبر این باشگاه اعلام شد .
لاپورتا گفت : فرانک رهبر تیمی بود که شادی را در پاریس برای ما به ارمغان آورد . اما دوره اش تمام شده است . زیرا نتایج دو سال گذشته ی ما مثبت نبوده است . وضعیت فصل قبل خیلی بد بود . ما قادر نبودیم که اشتباهات را انجام دادیم تصحیح کنیم پس تصمیم گرفتیم که فرانک در پایان فصل از ما جدا شود .
وی اذعان داشت که یوهان نیسکنس و اوزه بیو هم باشگاه را ترک می کنند و گواردیولا رسما سرمربی بارسا در فصل بعد است .
وی گفت : ما به پپ گواردیولا اطمینان داریم زیرا او لایق رهبری پروژه ی ورزشی جدید ماست . او کسی است که ما را از ادامه ی راه قهرمانی مطمئن می سازد .
5: بازیکنان بارسا پس از شکست سنگین از رئال در فرودگاه مورد اهانت طرفداران خشمگین قرار گرفتند.
با وجود فضای آرام در اتوبوس تیم آنها نتواستند این حالت را به تماشاگران خشمگین تلقین کنند.
دیشب به محض خروج بازیکنان بارسا از اتوبوس،گروهی ۴۰ نفره از تماشاگران تیم بارسلونا به شدت به تیم بارسلونا توهین کردند.
این تماشاگران هم چنین می خواستند به اتوبوس صدماتی وارد کنند که با میانجیگری پلیس این حمله ناکام ماند.
امیدوارم که لذت ببرین ............
زنده باد سرخیو راموس این بازیکن با غیرت رئال مادرید...
راستی احمد جوون اون عکس توی امضات رو بزار وسط ....
کد:http://www.iranmania.com/fun/screen_savers/1024/david_beckham4_1024.jpg
والپیپر بکام....
کاسیاس جون سلام عزیزم خوبی بابا انگار نه انگار که ما رائولیم ها دیگه کسی به من احمد نگه ها وگرنه .......
چشم کاسیاس جونم اینم از امضا ولی نظرت درباره امضای جدیدم چیه؟؟؟
خوب چند عکس بینظیر دارم واستون که برین حال کنین...
اول از رایکارد که خیلی دلم واسش سوخت ...
دوم این هانری بد بخت که نیومده اخراج شد...
سوم هم جشن کوچک بعد از گل ولی اشنایدر رو دارین؟؟؟
چهارم پویول هستش که بیچاره تلاشش رو کرد...
پنجم هم باز جشن گل ولی خدایشش روبن خیلی واس رئال ارزش داره...
ششم هم صحنه پنالتی ...یا سوتی پویول
هفتم هم عکسی از دفاع عالی په په
هشتم هم عکس از لشکر که انگار از پسشان میکشند...
نهم هم این ستاه نو فروغ و جوان و اینده دار رئال ...گنزالو هیگواین..
و اخر هم عکس که من تو امضام استفاده کردم....راستی میدونستید که رئال هیچ گاه تو لالیگا از رده دومی پایین تر نرفته؟؟؟؟؟
امیدوارم که خوشتون اومده باشه .....التماس دعا دارم..
اشنایدر داره گریه می کنه ؟ :40:
عجب عکس باحالی, تا دنیا دنیاست این فراموش نمیشه !!! :27:
عجب عكسيه
راستي بچه ها از خريدهاي احتمالي كسي خبري داره؟
اقا یه مدت این رو بزارید توی امضاتون تا این بارسایی ها بسوزن ....
بد جور پایه ام !نقل قول:
از خرید ها کسی خبر داره ؟
مصاحبه جالب راموس با آس : چلسی چاپلوسی می کند !
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از سایت رسمی باشگاه سرجیو راموس در مصاحبه ای خود را خواستار رائول برای حضور در یورو ۲۰۰۸ دانست . وی گفت :
الکلاسیکو همیشه با هر بازی دیگری فرق دارد و در حقیقت یکی از این دو تیم قهرمان لالیگا می شود . ما از بازسلونا برتر بودیم در حالی که آنها بیشتر خواستار برد در این بازی بودند زیرا خیال ما از بابت قهرمانی راحت بود . هم تیمیهای من همچون ژآوی و پویول در این تیم بودند .
تنها ناراحتی من از حذف از چمپیونزلیگ بود . ما در فصل بعد به این رقابت بازمی گردیم و برای حضور در فینال تلاش می کنیم .
هیچ کس از تیمهای انگلیسی برای من پیشنهاد یا نظری نداده است . باشگاه های بزرگ چاپلوسی مرا می کنند که می گویند به من علاقمندند اما من فقط به بازنشستگی در رئال مادرید فکر می کنم .
به عنوان یک دوست یک هوادار فوتبال و یک هم تیمی دوست دارم که رائول به تیم ملی اسپانیا در یورو ۲۰۰۸ دعوت شود . آراگونس باید بهترین ها را فرا خواند و فکر می کنم که رائول در این جمع برترین است . فکر می کنم که سن او مشکلی برای حضورش در این تورنمنت باشد .
هنوز نمی خواهم استراحت کنم . من احساس خیلی خوبی دارم . بازی در سطح بالا در چند روز اخیر عالی بود . اما این مربی است که تصمیم می گیرد که چرخشی رخ دهد یا خیر .
ایکر کاسیاس توپهای بسیاری را گرفته است . کل تیم از کار او بردن ریکاردو زامورا راضی است زیرا سالهاست که مردم می گویند دفاع ما بد است .
آقا بازی بعدی رئال با کدوم تیم هست ؟؟؟
فردا شب هست ؟؟؟ ساعت چند ؟؟
برد رو رئال رو هم بهتون تبریک میگم با اینکه از وقتش گذشته.....
ولی رائول عجب گلی زد..... خیلی باحال بود...
بزنید ورزش از نگاه دو داره از بازی رئال - بارسلون میگه....
آقا اجازه هست ما هم از این امضا استفاده کنیم بچه ها -- vahid =ahmad08--shympw????
بزن تو رگ امضا رو, یه مدت اساسی حال گیریه !!! :21:نقل قول:
هیچی دیگه دس گل خودم درد نکنه این عکس رو گذاشتم یکی نیومد بگه خسته نباشی ....شوخی کردم میدونم همتون گلین اقا از طرف من ازاد ازاد برین و تو هر جای دوست داشتین بزنید ....ولی خدایشش افتخاریه ها ...
من اسمش رو میزارم --تونل افتخار--
سلام به همگی:
نیستید کجایین ها؟
خوب من باز هم چند خبر نسبتآ جالب دارم که امیدوارم خوشتون بیاد..
اول اینو بگم که بازی بعدی رئال با ساراگوسا در ورزشگاه حریف و یکشنبه ساعت 23:30 هست که به احتمال زیاد نشونش بدن ولی میگم دوستان توجه کردین فکر کنم از سال 2008 به اینور رئال همش یکشنبه ها بازی داشته؟؟!!
1:به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سس فابرگاس اظهار داشت: با آرسنال قرارداد دارم و نمي توانم به طور شخصي تصميم بگيرم تا به تيم ديگري بروم. ابتدا بايد ديد پاسخ تيم ما چيست.
اين بازيكن اسپانيايي كه قدم در 21 سالگي گذاشته است، افزود: احتمال حضورم در رئال بسيار بعيد است. آرسنال مايل به از دست دادن و فروشم من نيست. من هم به شرايط اين تيم عادت كرده و موقعيت خوبي در آن دارم. بديهي است علاقمند به حفظ چنين فضاي كاري براي خود هستم.
سس فابرگاس از سال 2003 در آرسنال است و براي اين تيم تا كنون 135 بازي انجام داده و 14 گل نيز زده است. وي در دوران نوجواني عضو بارسلونا بوده و اكنون رئال مادريد سخت ميكوشد بازيكني كه زماني در تيم رقيبش بازي كرده، را جذب كند.
2: به نقل از دياريو اسپورت، كرستين كاستيوي، اوريول خيرالت و چيكي بگيريستاين در جلسه مديران اين تيم با هم درگير شدند.
آنها يكديگر را به كم كاري و ثروت اندوزي در بارسا متهم مي كردند. اين زد و خورد چند دقيقه اي، با پا در مياني كاركنان باشگاه خاتمه يافت.
اين مديران بر سر انتخاب عجولانه پپ گوارديولا با يكديگر مشكل داشتند. خوان لاپورتا از ديد برخي از آنها ناكارآمد توصيف شد.
بگيريستاين دست راست لاپورتا، با پيشنهاد انتخابات زودهنگام به شدت مخالفت كرد و خواست تا به گوارديولا، بازيكن سابق اين تيم فرصت داده شود.
3: به نقل از آس اسپانيا، سرخيو راموس، مدافع رئال مادريد عنوان كرد: از ديد من، رائول گونسالس به اندازه كافي در لاليگا درخشش داشته است. آراگونس بايد دست از لجبازي در اين مورد بردارد.
وي افزود: لوئيس بازيهاي رئال مادريد را تماشا نمي كند. او بيشتر اوقات نتايج كسب شده از سوي اين تيم را نمي داند.
راموس اظهار داشت: از من مي پرسيد، او هيچ علاقه اي به تماشاي بازيهاي رائول گونسالس ندارد.
4: به نقل از ماركا، در حالي كه اين تيم اسپانيايي مكررا پيشنهادات يووتوس براي خريد جوانان خود را رد كرده و حاضر به همكاري نيست، اين باشگاه ايتاليايي مي كوشد تا گونسالو هيگواين را با مبلغ 27 ميليون يورو به خدمت بگيرد.
رئال مادريد با گل سرنوشت ساز هيگواين برابر اوساسونا، قهرماني شماره 31 خود را رسما جشن گرفت. بي ترديد هواداران اين تيم از فروش اين آرژانتيني جوان راضي نيستند .
5: به گزارش سايت هواداران رئال مادريد در ايران و به نقل از سايت ورزشي گل آكويلاني بازيكن تيم آ.ث. رم كه از اينتر و رئال مادريد و حتي آ.ث. ميلان پيشنهاد دارد در اين تيم باقي خواهد ماند .
زاواگلايا آيجنت اين بازيكن گفت: هم من و هم اين بازيكن دوست داريم كه آكويلاني در آ.ث. رم باقي بماند. او مال اينجاست و من فكر نميكنم كه قادر به ترك اينجا باشد و خيال واهي تيمهاي ديگر است كه آكويلاني را ميخرند.
او افزود: در حال حاضر آكويلاني از ۳ تيم ميلان، اينتر و رئال مادريد پيشنهاد دارد. البته زمزمههايي هم در مورد تيم يوونتوس به گوش ميرسد كه در اين ميان رئال مادريد بيشترين علاقه را به خريد اين بازيكن دارد.
6: با افشاگري بازيكن سابق والنسيا و ارسال مدارك رسمي به روزنامه ها، رسوايي مالي و اخلاقي جديدي گريبان گير بارسا شد.
به گزارش سایت هوادارن رئال مادرید و به نقل از فارس،فرناندو خينر، مدافع سابق والنسيا و چند تن از هم تيمي هاي سابقش، در پي قهرماني شماره سي و يكم رئال مادريد مداركي دال بر رشوه گيري در سال 1994 از بارسلونا به روزنامه ها ارائه كردند.
داستان از اين قرار است كه بارسا در سال 1994 براي قهرماني نياز به توقف دپورتيوو لاكرونيا برابر والنسيا داشت. رئيس وقت مبلغي كه ميزان آن هنوز فاش نشده، به اين مدافع و چند بازيكن ديگر اختصاص مي دهد.
هرچند طبق عرف از چنين عملي به عنوان پاداش به بازيكنان ياد مي شود؛ اما اين پول قبل از بازي پرداخت شد و بدون هماهنگي با مقامات والنسيا صورت گرفته است. البته پيروز نشدن اين تيم از شرايط پرداخت قسمت دوم پول بود كه مي تواند جرم محسوب شود.
دادن پول براي پيروزي جرم نيست؛ اما پنهان كاري بارسلونا در اين مورد از ديد فدراسيون اسپانيا با برخي بي نظمي هاي مالياتي اين تيم در آن سالها بيارتباط نيست. اين پرونده براي بررسي بيشتر به دادگاه عالي ورزش مسترد شده است.
خنير 43 ساله با حضور در دفتر روزنامه ماركا گفت: شب قبل از بازي ما را در محلي جمع كردند و مقدار زيادي پول دادند تا هر طور شده مقابل لاكرونيا مقاومت كنيم. در ازاي دادان اين رقم تهديداتي نيز داشتند كه براي اثبات ادعاي خود حداقل 5 شاهد دارم.
بازي ميان والنسيا و دپورتيوو لاكرونيا با تساوي بدون گل به پايان رسيد تا از همه نظر به نفع بارسلونا تمام شده باشد.
7:به گزارش سایت هواداران رئال مادرید و به نقل از گل،کالدرون حاضر است با امکان به وجود آمدن کسری بودجه،پیشنهادی ۸۰ میلیون یورویی به رونالدو بدهد.
به نظر می رسد کالدرون می خواهد رکرو فلورنتینو پرز رئیس سابق رئال را در نقل و انتقالات بشکند.
رئال مدت هاست به دنبال رونالدو است و در پروژه های خرید کاکا و فابرگاس تقریبا نا موفق بوده است.کالدرون می خواهد دست به هر کاری بزند تا رونالدو را به برنابئو بیاورد.
مطبوعات اسپانیا اعلام کردند:کالدرون از خرج کردن پول هیچ باکی ندارد.
رونالدو سالانه ۱۳ میلیون یورو از منچستر دریافت می کتد و تا سال ۲۰۱۴ قرارداد دارد.
کالدرون قول داده بود بازیکنان بزرگی را به رئال بیاورد که به جز یک مورد آن در دیگر موارد نا موفق بود و حالا او حاضر است برای آوردن بهترین بازیکن امسال جهان هر کاری بکند.
8:و اخرسر هم مصاحبه جالب رود فان نیستلروی:
در روز ۵ شنبه به اطرافم نگاه کردم و فکر کردم یک بازیکن دیگر به چه چیزی نیاز دارد؟
نیستلروی بسیار خوشحال است.او بهبودی کامل یافته است و در اولین حضورش در میدان پس از مصدومیت از روی نقطه پنالتی گل زد.او از هم تیمی هایش رائول وهیگوین تمجید کرد و حمایت خود را از فرانک رایکارد اعلام کرد.
س:موقعی که تیم لالیگا را فتح کرد چه احساسی داشتی؟
ج:روز خیلی ویژه ای بود برای من،تیم رئال مادرید و همه ی مادریدیسمو.من تمام سعی ام را کردم تا به این بازی ها برسم.آن شب واقعا رویایی بود من نمی توانم با چند کلمه آن شب راتوصیف کنم.
س:از هنگامی که جام را بردی بهترین صحنه ای که برایت اتفاق افتاد کی بود؟
ج:پنج شنبه در مقابل بارسا.من خودم را گرم کردم و و به میدان آمدم.به تماشاگران و هم تیمی هایم نگاه کردم.و از خودم پرسیدم یک بازیکن دیگر به چه چیزی نیاز دارد؟تیم قهرمان شده بود،بازی عالی ارائه داده بودیم،تماشاگران بسیار خوشحال بودند و من گل زدم.
س:راز سازگاری هلندی ها در تیم رئال چیست؟
ج:این راز هلندی هاست(خنده)فکر می کنم این به شخصیت بازیکن بر میگردد.کیفیت مهمترین چیز نیست.مهم این است که خودت را به تیم متصل کنی.تیم ما روحیه خوبی داشت و خیلی سخت تمرین کرد.کلید بازی در گرو تلاش و حرفه ای بودن است وتیم ما این کار را کرد.ما این فصل خوب کار کردیم.
س:تصور قهرمانی در چمپیونز لیگ...
ج:این برای هر کدام از ما یک آرزو است که با رئال قهرمان شویم.ما سخت تمرین می کنیم و خود را برای رسیدن به این هدف آماده می کنیم.
س:هیگوین فصل را با قدرت به پایان می برد...
ج:او مثل همه بازیکنان تیم عالی بازی می کند.وضعیت برای ما فرق می کند ما قهرمان شدیم. و می خواهیم فصل را با قدرت تمام به پایان برسانیم.
س:آیا به هیگوین جوان نصیحت هایی کردی؟
ج:این کار ضروری نیست.او خیلی خوب پیشرفت می کند.و گل میزند و من به او می گویم:تو بارها گل میزنی و ممکن است در یک روز همه ی توپ هایت وارد دروازه شود.این خوب نیست که در این مورد برای خودت ایجاد مشکل روحی بکنی.او بسیار جوان است و خیلی پیشرفت کرده است ومهمترین گل های زندگی اش را در این فصل به ثمر رسانده است.
س:صحبت های زیادی در مورد مصدومیتت وجود داشت،چه اتفاقی افتاد؟
ج:من در مقابل آلمریا مصدوم شدم.و باید برای بازی با رم و ختافه آماده می شدم.من قبل و بعد از بازی ها تمرین نکردم و از داروهای مورد نیاز استفاده کردم.نمی توانستم این گونه ادامه دهم.و باشگاه هم با عمل جراحی من موافقت کرد.دکتری که مرا در هلند عمل کرد جز بهترین دکترها در جهان است.من تصمیم گرفتم که عمل شوم و بعد به سختی تمرین کنم تا در هفته های آخر به فرم خوبم برگردم.
س:مردم معتقدند بیشتر برای یورو ۲۰۰۸ عمل کردی تا رئال...
ج:من نمی توانستم آن گونه ادامه دهم.من فکر کردم این بهترین راه است.یکی بازیکن باید با این مشکلات بسازد.عمل جراحی آسانی بود و من باید از عواقب بد آن پیشگیری می کردم.بعد از آن هم به هلند و رئال فکر کردم.
س:نظرت در مورد حذف رایکارد از بارسا چیست؟
ج:او کمی ناراحت است من برای او متاسف شدم چرا که او مربی و انسان بزرگی است وبرای بارسا کارهای بزرگی انجام داد.او با شرایط بد خوب کنار می آید و فکر می کنم هر جایی که باشد موفق می شود.
س:نظرت درباره بازی با ساراگوسا چیست؟
ج:مثل همیشه.ما قهرمان شدیم و می خواهیم این قهرمانی را برجسته تر کنیم.ما تمام تلاشمان را برای کسب پیروزی انجام می دهیم.
س:شما ممکن است با تیم ملی اسپانیا در یک چهارم نهایی یورو ۲۰۸۸ رو در رو شوید...
ج:امیدوارم به آن مرحله برسیم.ما گروه بسیار سختی داریم.فرانسه،ایتالیا و رومانی تیم های خوبی هستند.ما فعلا نباید به یک چهارم نهایی فکر کنیم.
س:آیا می توانی دلیل بازی نکردن رائول در یورو ۲۰۰۸ را بفهمی؟
ج:نمی توانم بفهمم.من هم سال قبل چنین وضعیتی داشتم.بعضی از مواقع مربیان اشتباهاتی می کنند و بر سر این اشتباه پافشاری می کنند.رائول امسال ۱۸ گل در لالیگا به ثمر رسانده است.و قطعا یکی از بهترین اسپانیایی های حال حاضر است ولی مربی تیم تصمیمیش را گرفته است و قصد ندارد آن را عوض کند.
امیدوارم که خوشتون اومده باشه و زنده و جاوید باشید...
مرسی رائول جان....
ما که هستیم ....
شما نیستید ...
سلام
اخبار الان گفت رئال پیشنهاد 60 میلیونی واسه کیریستیانو داده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رکورد زیدان شکسته میشه!
اشتباه این بازیکن 30تا بیشتر نمیرزه...
مرسی رائول جون دستت درد نکنه. یک تنه جور تاپیک رو می کشی,
شرمنده.
برای تورمه ...:27::27:نقل قول:
خواهش میکنم اشنادر جان وظیفه است خوب همین که شما قدر دان هستین واسم کافی است و بیش از پیش انرژی میگیرم ...
خوب رئیس فیشر نه دیگه کریس واقعآ الان حداقل 50 رو شاخشه و بسی خوب بازی میکنه و اگه توجه کنی وقتی تو بازی نیس اصلآ منچستر روحیه نداره و واقعآ تو منچستر یه وزنه به حساب میاد و اینو هم توجه بدار که خیلی جون هست و تو این سن عالی بازی میکنه و خوب اینم بگم که من تو پست قبلیم تو اخبار هست که کالدرون 60 تا نه 80 تا میخواد بده واسش که با این حساب کسری بودجه هست ولی واقعآ اگه بیاد یکی از ارزوهام به حقیقت پیوسته...
خوب نگفتین نظرتون درباره تونل افتخار چیه؟
و اینکه میگم وحید جان امروز مث اینکه داری با اوتارت ور میری تا با ما باشی!!(شوخی کردم ناراحت نشو)
رائول جان این عکس رو امروز روزنامه همشهری هم زده بود ونوشته بود >>> پایان عصر ریکارد<<<
من که خیلی باهاش حال کردم --- این طرفدارای بارسا که یکیشون داداشم ودو تا دیگو که دایی هام هستن خیلی از دیدن این عکس ناراحت شدن .........
ایول به همه بچه های باحال رئالی. این روزها هر بارسایی رو که میبینم هیچ حرفی واسه گفتن ندارن. دلم واسشون میسوزه.
دلت نسوزه عزيز
اينا حقشونه چهارتا خوردن بازم كمشونه