حیف شد الان باید سر جای اصلیمون یعنی صدر بودیم. اما بد آوردیم دیگه. عیب نداره. 2 هفته سرنوشتساز مونده.
قـــرمــــزتـــــه
حیف شد الان باید سر جای اصلیمون یعنی صدر بودیم. اما بد آوردیم دیگه. عیب نداره. 2 هفته سرنوشتساز مونده.
قـــرمــــزتـــــه
/حاشيه ديدار تيمهاي پرسپوليس و برق شيراز/
تنبيه بازيكنان پرسپوليس و عذرخواهي قطبي از كاشاني
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از تساوي يك بر يك مقابل برق شيراز از مدير عامل باشگاه عذرخواهي كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]* در پايان مسابقه بازيكنان به دستور افشين قطبي دور زمين ورزشگاه آزادي دويدند و به نوعي به دليل عملكرد بد مقابل برق شيراز تنبيه شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي در پايان مسابقه با برق شيراز به سمت حبيب كاشاني رفت و به دليل آنكه پرسپوليس نتوانست در اين مسابقه حساس به برتري برسد از وي عذر خواهي كرد.
* تماشاگران حاضر در جايگاه ويژه ورزشگاه آزادي به دليل بازي بد بازيكنان پرسپوليس مقابل برق شيراز به حبيب كاشاني انتقاد كردند و مدير عامل باشگاه براي لحظاتي با آنها صحبت كرد.
* محمد فنايي كارشناسان داور هنگامي كه قصد داشت براي تماشاي مسابقه به جايگاه ويژه برود با ممانعت ماموران حراست مواجه شد و به همين دليل درگيري لفظي بين آنها به وجود آمد.
* تعدادي از هواداران پرسپوليس پس از تساوي تيم خود مقابل برق شيراز يك ساعت بعد از پايان مسابقه نيز ورزشگاه آزادي را ترك نكردند.
موافقم ... !نقل قول:
کاش گل رو اوایل نیمه ی دوم زده بودیم .. اینجوری به این راحتی از دست نمی دادیمش ..
بچه ها خیلی زود کار رو تموم شده فرض کردن .. :41:
ایشالا بقیه ی بازیا رو ببریم .. به امید خدا ...
یا حق
:40:
سلامنقل قول:
تا اونجاییکه می دونم
به خاطر همان مسئله هواپیما است....درست نمی دونم اما فکر کنم از لحاظ قانون کشوری و دادگاه و اینجور چیزها هم محکوم شده و به همین دلیل تیم هم محرومش کرده(مطمئن نیستم)
ضمن اینکه واقعا مهم نبوده؟اگر یکی از افراد خانواده شما توی همان هواپیما بود و به علت همین شوخی بسیار زشت دچار مشکل روحی می شد هم باز مهم نبود؟
شوخی زننده ای کرد و باید مجازات بشهنقل قول:
پرسپولیس عزیز جای چنین بی جنبه هایی نیست
دروازه بان پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان تاکید کرد که مربیان پرسپولیس در نیمه دوم متوجه ضعف ها و مشکلات این تیم نشدند.
به گزارش خبرنگار مهر، احمدرضا عابدزاده که در ورزشگاه آزادی حضور داشت پس از تساوی پرسپولیس برابر برق شیراز گفت: پرسپولیس در نیمه نخست خیلی خوب بازی کرد اما بازیکنان در نیمه دوم تحلیل رفتند که همین مشکل زمینه ساز گل تساوی برق شد.
وی ادامه داد: پرسپولیسی ها در نیمه دوم به جای فوتبال در زمین مسابقه فوتسال بازی می کردند که متاسفانه کادر فنی تیم متوجه این ضعف ها و مشکلات نشد تا برای حل آن چاره اندیشی کند.
دروازه بان پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان خاطرنشان کرد: اگر پرسپولیس می توانست در این دیدار پیروزی اش را حفظ کند، شانسش برای قهرمانی 2 برابر می شد اما باید خوشحال باشیم که حداقل سپاهان و صباباتری هم مساوی کردند تا همچنان به قهرمانی امیدوار باشیم.
عابدزاده در پایان گفت: در مورد متعصب بودن یا نبودن بازیکنان فعلی پرسپولیس صحبت نمی کنم اما باید بگویم زمان ما گذشت و دیگر بازیکنانی همانند آن موقع با تمام توان برای موفقیت تیم خود بازی نمی کنند.
دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و برق شیراز که عصر امروز در ورزشگاه آزادی برگزار شد، در نهایت با تساوی یک بر یک به پایان رسید.
oh Oh!!!!
از کی تا حالا عسل بانو پرسپولیسی شدن و تازه خبر هم تو تاپیک ما میزارن؟!؟!؟
ببین!! هرچی کار درسته پرسپولیسیه!
ولی خطرناک شده ها
سپاهان لعنتی تیم سمجیه.
واقعا وضعيت سخت شده ولي اگه پرسپوليس دو تا بازي رو ببره مطمئن باشيد 28 ارديبهشت يك حماسه براي پرسپوليس خواهد شد .
اگه بازیه بعدی رو مساوی کنه جلوی صبا چون من مطمئنم که سپاهان نفت رو میبره سپاهان هفته ی دیگه قهرمان میشه ولی اگه بتونه صبا رو ببره اونوقت ما قهرمانیم چون مطمئنم سپاهان رو میبریم
سلامنقل قول:
یوسف جان،بنده از قدیمی های این تاپیک هستم..یه سرچی بکن..قبلا هم که این انجمن نبود و یه کلوپ پرسپولیسی ها توی متفرقه بود،توی اون تاپیک هم حضور داشتم...:27::27:
واسه اینکه اسپم نداده باشم.
من که حسابی اعصابم بهم ریخته است..نمی دونم تا هفته دیگه چی کار کنم.....
تو اون تاپیک اولی زیاد فعالیت داشتی اما برای دوری از حاشیه و جنجال کم سر میزنی:31:نقل قول:
مژگان خانم قرمزته شدید :27:
2تا بازی داریم . به 2 تا برد احتاج داریم .همین
کار سختی نیست!
هی میگن برق ضد فوتبال بازی نمیکنه یعنی سیستم 1 1 8 ضد فوتبال نیست ؟ دیدن که برای همینم برای اولین بار قطبی 4 تا حمله گذاشت !
جدي شما طرفداره سپاهان نيستي ؟نقل قول:
من تا حالا فكر ميكردم شما سپاهاني باشي .
سلامنقل قول:
طرفدار سپاهان هستم...
اما بعد از پرسپولیس......
اول پرسپولیس با فاصله بینهایت بعدش سپاهان:31:
این بازی که شانس اوردیم ولی 2 تا بازی دیگه مساوی و باخت دیگه فاییده نداره
فقط برد ... فقط قهرمانی...
سپاهان نفت رو تو ابادان ببره؟نقل قول:
کار بزرگی میکنه اگه بتونه البته.
تو ابادان نیست تو اصفهانه
خدا به ما رحم بكنه
اگه اين بازي رو مي برديم خيلي اميدوارم مي شديم
اي خدااااااااااااااا
یا ابالفضل.نقل قول:
خدا به دادمون برسه.
خوشبختانه هنوز سرنوشت قهرمانی دست خودمونه چون اگه دو تا بازی دیگه رو ببریم 100 درصد قهرمانیم
بازی آخر صبا با چه تیمیه؟؟؟
با پگاه گیلان در رشت !!! :18::18: :27: :20:نقل قول:
نمیخوام ناامیدتون کنم ولی شانسمون واقعا کمه.
سپاهان و صبا هر دو یه بازی اسون دارن تو این دو هفته.
ولی پرسپولیس خیلی باید جون بکنه واسه قهرمانی.
ما بازیامون با خوده اونس... اگه جفتشون رو ببریم تمومه... بچه ها باید تمام سعیشون رون بکنن... تماشاگرام باید سنگ تموم بذارن
هر دو بازی رو می بریم
شک نکنید
ای بابا من که از خدامه ببریم ولی با بازیه نیمه دوم مقابل برق بعید میدونم.
دوستان لطف کنن اگر میخوان از این پستها بدن ؛ پست ندن!!! اینو جدا میگم!!نقل قول:
شانس ما از همه بیشتره. حالا ببینین که نفت چجوری یقه سپاهان رو بگیره!!
حالا من که نمیرم سرچ کنم که!! اما نیستین. تو بوته نقد و این حرفها هم چیزی در این مورد ازتون ندیده بودم. حالا خوشحالیم که هستین.نقل قول:
اما نکته اصلی:
الان داره 90 نشون میده. همین الان هم مصاحبه بعد از بازی قطبی رو نشون داد.
من فقط میخوام بدونم ، کدوم مربی تو ایران اصلا میدونه ریکاوری بعد از بازی چیه؟!؟ برو همین الان از فیروز کریمی یا دایی که اینهمه هم ادعا دارن بپرس چجوری باید بعد از بازی ریکاوری کرد. میگن میری تو خونه میخوابی تموم دیگه!
حالا اینکه بدونن اسید لاکتیک چیه و چجوری باید کمش کنن بخوره تو سرشون!!!!
قطبی خیلی کارش درسته. خدا رو شکر که همچین مربی توپی داریم.:40::40::40:
یوسف جان حق با شماست. باید روحیه بدیمو باید امیدوار باشیم. خدا کنه نفت هم بیاد واسه نتیجه گرفتن و سقوط نکردن.
ایشالا قهرمانیم.
در گفت و گو با فارس
كريمي: فعلاً نميتوانم به پرسپوليس بيايم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال القطر گفت: يك سال ديگر از قراردادم با باشگاه قطري باقي مانده بنابراين در شرايط فعلي حضورم در پرسپوليس منتفي است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علي كريمي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: براي ديدن بازيكنان پرسپوليس بر سر تمرين آمدم،اما متاسفانه به دليل غيبت بازيكنان نتوانستم آنها را ببينم.
وي در مورد شايعه بازگشتش به پرسپوليس تاكيد كرد:من از صميم قلب پرسپوليس را دوست دارم،اما يك سال ديگر از قراردادم با باشگاه قطري باقي مانده است و حضور دوباره ام در جمع سرخ پوشان تهراني امكان پذير نيست.
كريمي ادامه داد: در ديدارهاي پاياني ليگ قطر از ناحيه پا دچار مصدوميت شدم و كمي احساس درد دارم به همين دليل سعي ميكنم با كمك فريد زرينه، پزشك باشگاه پرسپوليس از مصدوميتم بكاهم.
كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران ياد آور شد: اميدوارم پرسپوليس در 2 ديدار پاياني ليگ برتر ايران بتواند تيم هاي سپاهان و صبا باتري را شكست داده و با صعود به ليگ قهرمانان آسيا دل هواداران را شاد كند.
وي در پايان درباره زمان بازگشتش به قطر گفت: چند روزي در تهران هستم و پس از رسيدگي به مسايل شخصي و با هماهنگي با مربيان القطر در صورت انتخابم در تمرين تيم ملي شركت خواهم كرد.
يه دفعه گفتم باز هم ميگم
هر كي ميخواد نا اميد باشه اينجا پست نده
خود سپاهانيها هم ميدونن لياقت قهرماني رو ندارن پس چرا ...
بچه ها من طرفدار هيچ كدوم از تيمهاي ايراني نيستم. خوشبختانه يا متاسفانه.... .
ولي تا اونجايي كه من سنم قد ميده از بازيهاي باشگاهي ايران 30 سال ميگذره ...چرا سبك بازي هاي باشگاهي ايران و تيم ملي از ژاپن هم پايينتره... ؟
از همتون متشكرم.
اصلا به بازیه سپاهان با نفت فکر نکنید ما دو تا بازی رو میبریم و کاری به بازیه نفت و سپاهان نداریم در ضمن نامرده اونیکه تو تهران باشه و نره ورزشگاه 4 شنبه واقعا نا مرده
دقیقا تایید میشه ...نقل قول:
هم 4 شنبه .. هم شنبه ..
من که جوگیر شده بودم ، میخواستم واسه بازی شنبه برم تهران :18::31:
ولی کلاسا نمی ذارن .. و الا من همچنان جوگیرم .. :31:
ایشالا ورزشگاه رو پر کنن هوادارا .. باید استفاده کرد از امتیاز میزبانی ..
یا حق
:40:
حالا اومدیم یکی کار داشت و نتونست بیاد استادیومنقل قول:
اونوقت نامرده؟
یه کم فکر کنین اخه بخاطر یه بازی که ادم نمیتونه کار و زندگیش رو ول کنه.
من تو عمرم استادیوم نرفتم از این به بعدش هم نمیرم.
پرسپولیس قهرمان هم نشه بهترین تیم ایرانه.
نقل قول:نه منظورم کسیه که تو خونه میشینه و با خیال راحت از تلویزیون بازی رو میبینه نه کسی که کار ضروری داره اینجوری باشه که باید 3 ملیون ادم بریزن ورزشگاه
اهان حالا شد
:10:
همه بریم استادیوم اگر هم نمی تونیم دیگران رو تشویق کنیم . اونا الان به تماشاگرها احتیاج دارن .
فردا با صبا ساعت 4.5نقل قول:
بچه ها قبل از بازي با سپاهان با كي داريم؟
سپاهان هم اگه اشتباه نکنم شنبه مطمئن نیستم