احسان جان . من چند وقتی هسن که تو شهر نیستم . جایی اومدم مسافرت .نقل قول:
جناب فولادی یه تغییر تحولاتی تو سایت دادند و به همین خاطر در گیر این dns server ها شدیم !!!
Printable View
احسان جان . من چند وقتی هسن که تو شهر نیستم . جایی اومدم مسافرت .نقل قول:
جناب فولادی یه تغییر تحولاتی تو سایت دادند و به همین خاطر در گیر این dns server ها شدیم !!!
من الان تست کردم . 2 بار اجرا کردم و هر 2 تا درست باز شد و کاملا واضح بود !!!نقل قول:
اگه جیپ بوده که خیلی راحت با استفاده از دنده کمک و 4 weels drive کردن در میومد .نقل قول:
اما در کل جیپ فقط جیپ کا ام .
------------------------------------
بچه ها معلوم نیسه کجا هستند . نه فرشاد نه علی نه سایرین....
من درست متوجه نشدم.سرعت . دور موتور هر دنده رو بنویس.نقل قول:
من الان تست کردم . 2 بار اجرا کردم و هر 2 تا درست باز شد و کاملا واضح بود !!!
جیپش که جیپ بود ولی شیب ازون هم جیپتر بود!!!نقل قول:
اگه جیپ بوده که خیلی راحت با استفاده از دنده کمک و 4 weels drive کردن در میومد .
فرشاد که کنکور داره.علی هم کلا کم میاد.
والا اون فیلم که خیلی واضحه !!! ولی خوب :نقل قول:
دنده 1 در دور موتور 6500 سرعتی معادل 60 کیلومتر
دنده 2 در دورموتور 6500 سرعتی معادل 110 کیلومتر
دنده 3 در دور موتور 6500 سرعتی معدل 155 کیلومتر ( البته دنده 3 دیگه تو فیلم نشد پر شه همش مانع میومد و تا دور 5800 سرعت 140 کیلومتر داره کلیپ دوم فکر کنم .
ارتباط كمپانىهاى كوچيك و بزرگ خودروسازى حال دنيا:
دانلود كنيد با حجمى حدود 1.19 مگ:
http://i22.tinypic.com/25ggsk7.jpg
◙
مزدا تايكى
شاید تا به حال Concept Carهای شرکت ژاپنی مزدا را دیده باشید. این اتومبیلی که میبینید، آخرین طرح از این سریست که هم اکنون در نمایشگاه اتومبیل توکیو 2007 برای عموم به نمایش گذاشته شده و Taiki نام دارد.این کلمه در زبان ژاپنی تقریبا به معنای «اتمسفر» است. طرح استریم لاین این اتومبیل بر اساس مفاهیم جریان هوا و آیرودینامیک بوجود آمده و در واقع ادامه ی کانسپت اتومبیلهای Nagare ،Ryuga، و Hakaze میباشد. شرکت مزدا سعی دارد با استفاده از مفهوم شناوری در فضا و پرواز، اتومبیلهای آینده را طراحی کند. ایدهی اولیهی طرح این اتومبیل از حرکات یکی از رقصهای ژاپنی موسوم به Hagoromo الهام گرفته شده که در آن یکی از رقصندهها سعی دارد روی یک طنابی راه برود و در حرکات بعدی پرواز کند.
موتور این اتومبیل از نسل بعدی موتورهای دورانی RENESIS است که استاندارد جدیدی برای بهینه سازی مصرف سوخت و کیفیت هدایت اتومبیل را بوجود آوردهاند. این اتومبیل برای دو سرنشین طراحی شده و فضای داخلیاش هم طرحی بسیار پیشرويى دارد.
ادامه دارد...
-------------------------------------------------------
http://www.depthlog.com/2007/10/1057.php
◙
سلام.نقل قول:
والا اون فیلم که خیلی واضحه !!! ولی خوب :
دنده 1 در دور موتور 6500 سرعتی معادل 60 کیلومتر
دنده 2 در دورموتور 6500 سرعتی معادل 110 کیلومتر
دنده 3 در دور موتور 6500 سرعتی معدل 155 کیلومتر ( البته دنده 3 دیگه تو فیلم نشد پر شه همش مانع میومد و تا دور 5800 سرعت 140 کیلومتر داره کلیپ دوم فکر کنم .
درسته کاملا واضح بود.دفعه های اول کامل لود نشده بود.خیر سرشون وایرلس گزاشتن اونوقت یه کلیپ رو
یه ربع طول میکشه لود کنه.
ببینم چی رو موتور بستی؟؟؟؟با این حساب دنده 4 باید 185 و دنده 5 باید 220 پر کنه!!!!
من ماشین رو ترکوندم(1.8) دنده 2 90 تا بیشتر نرفت.ماشین پسر عموم رو هم ترکوندم!اونم 100 تا بیشتر نرفت(2.0)
ماشین خودم 2.1 حجم موتور داشت(100 cc تراش داده بودم سر سیلندر رو) با خروجی دود اضافی و یه ام اس دی 5
دنده 2 130 میرفت.حالا برا شما اینطوری میره ایول داره..................
میبینم که علی جان بهش برخورد و اومد دوتا مطلب خفن گزاشت!!!!
کلا دیگه نه دوستان هستن نه اینکه اینجا اون شور رو شوق رو داره.
مزدا ناگاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناگاره را مىتوان کاربرد نوينى از خطوط در طراحى بدنهى خودرو و نور در داخل خودرو دانست. مزدا به خوبى توانسته است با استفاده از نشانههاى پنهان شرقى، به جذابيت ناگاره بيفزايد.
هنگامى که کمپانى مزدا، مدل کانسپت Sassou را در معرض ديد عموم قرار داد، کارشناسان صنعت طراحى از آغاز يک حرکت بکر و مسيرى تازه در اين کمپانى خبر دادند. گويا پيشبينىها کاملا درست بوده، زيرا پس از آن مدل کانسپت Senku ارائه شد. سپس كانسپت Kabura را معرفى کرد. اما مزدا گام چهارم را استوار برداشت و ناگاره ( به تلفظ ژاپنى na-ga-reh) را که نشانى از خط فکرى طراحان کمپانى بود به نمايش گذاشت.
«لورن وان دن آکرا» مدير جديد بخش طراحى کمپانى مزدا به همراه تيمش سعى در طراحى مدل خاصى داشتند که با نگاه به سفينههاى فضايى، براى بشر آينده کاربرد داشته باشد.
«فرانز فان هول ژائوزن» مدير دپارتمان طراحى مزدا در آمريکاى شمالى که مسئوليت رهبرى و توسعه پروژه ناگارا را بر عهده داشت مىگويد: هدف از طراحى و توسعهى ناگارا، پيشنهاد جديد کمپانى مزدا بري ايجاد راهى جديد در صنعت طراحى خودرو در سال 2020 است و تيم ما عقيده دارد که به چنين موقعيتى دست يافته است.
وى ادامه مىدهد: نحوهى طراحى خطوط آيروديناميک و ضريب شکست خطوط بدنه و يا فرم جديد چرخ ها شايد نشاندهندهى يک محصول مفهومى باشد، اما ما با توليد ناگاره تصميم به ايجاد يک کانسپت نداشتيم و يا هدفمان چشاندن لذت پرواز با ناگاره نبوده و نيست.
چنين طرحى به آن دليل به مرحله اجرا رسيد که مزدا قصد داشت خودرويى براى توليد و فروش بالا عرضه کند و در مراحل طرح خام تا توليد کانسپت، ما سطح خاصى از طراحى را عرضه نموديم که سرانجامش به توليد ناگاره انجاميد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناگاره متشکل از دو در کشيده و عضلانى در طرفين است که در هنگام باز شدن مانند بالهاى پروانه به بالا مىرود. نحوهى قرارگيرى صندلى راننده، همانند «مک لارن اف وان» در وسط خودرو قرار دارد که سبب ايجاد کنترل و شعاع ديد بيشترى مىگردد.
شايد با ديدن سقف کوتاه اين خودرو تصور کنيد که ارتفاع کم، ايجاد مزاحمت مىکند، اما اين سقف هيچ مشکل خاصى بري راننده ايجاد نمىکند و شايد بتوان تجربه RX-8 را هم در اين فرم خاص دخيل دانست. شيشهى جلو به صورت يک تکه به جناحين و سقف متصل شده و نکته جالب در خصوص اين خودروى فوق کانسپت، قرارگيرى آينههاى جناحين در بالاترين مفصل اتصالى به سقف و طراحى خاص داخلى اطاق است که يادآور سفينههاى فضايى است.
فضاى عقب هم گنجايش 3 نفر را دارد.
موتور اين خودرو نيز از گونهى هيدروژن به علاوهى بنزين است.
چراغ هاى LED در جلو و عقب خودرو که بصورت خطوط منحصر به فردى ديده مىشود، نماى چشمگير و زيبايى به اين خودروى ژاپنى بخشيده است.
رينگهاى غول پيکر هفت پرهى 21 اينچى، جلوهاى قدرتمند را براى ناگاره به ارمغان آوردهاند.
----------------------------------------------------------------------------------
http://www.honaretarahi.com/all-pages/news/archive/nagareh.htm
◙
لطفا" بخوانید
چیو بخوانیم؟نقل قول:
علی جان ممنون از اخبارت .
--------
solo جان . من هیچ کاری نکردم . اون فقط نوع گیربکسش فرق داره . به همین راحتی . !!!
نه آب بندی شده نه تراش نه هیچی دیگه !!! اصلا هم کسی به اون ماشین نمیرسه !!!! همش خاک میخوره !!
یعنی با یه گیربکس اینقدر کشش ماشین فرق میکنه؟البته باید پشت ماشینت بشینم تا مقایسه کنم!!!نقل قول:
solo جان . من هیچ کاری نکردم . اون فقط نوع گیربکسش فرق داره . به همین راحتی . !!!
نه آب بندی شده نه تراش نه هیچی دیگه !!! اصلا هم کسی به اون ماشین نمیرسه !!!! همش خاک میخوره !!
ولی جالب بود برام.ماکس سرعت دنده 4 و 5 رو هم بنویسی دیگه کار رو تموم کردی.
والا حقیقتش دنده 5 رو نتونستم تا اخر بگازونم ...!
اما دنده 4 تا 185 کیلومتر پر کردم . سهیل جان اینقدر خودت رو درگیر این مسائل واضح نکن . این فقط یه گیربکس با ضریب بلند بوده . اصلا هم شتابش فرقی نداره . منتها ماشین سرعت بیشتری رو در دور پایین تر طی میکنه که مثلا برای کاهش مصرف سوخت در جاده ها خیلی خوبه ...
سهیل جان این 405 1.8 هستش و گیربکسش 2000؟؟نقل قول:
شتابش چه طوریه؟؟
میبینم کــــهنقل قول:
ایران خودرو هم خودشو نخود کرده:27:
امیر جان چه عجب ! تشریف آوردین !نقل قول:
این گیربکس کد XUD7TE هست که هم روی 1.8 ها سوار میشه هم روی 2.0 ها . ماشین ما 1.8 مدل 84 هست . این گیربکس در ایران روی 2000 ها فقط بسته شده و روی 1.8 ها از کد دیگه ای استفاده کردند .
شتابش فرقی نداره . ولی از دید من اینطوری بهتره . قدیما اگه با دنده 5 در جاده میخواستی به پایین ترین مصرف سوخت برسی باید سرعت از 120 رد نمیشد اما با این گیربکس تا 140 میشه رفت چون دور موتور پایین تره ...
سهيل يادش رفت در مورد كانسپت بگه!نقل قول:
كانسپت و مفهومى تقريبا يه معنى مىدن. به طرحهاى خفن و عجيب غريب مىگن مفهومى! مثل همين مزدا ناگاره.
:laughing: اتفاقا اول پست دادم، بعد رفتم صفحات قبلى رو خوندم و پستت رو ديدم.نقل قول:
نفرماييد آقا، اين افت و خيزها تا حدودى طبيعيه. :46:
◙
حتما شما هم با دیدن تیتر این مطلب مانند من و تمامی دوست دارن خودور دچار تعجب و شگفتی شده اید.
چرا که شرکت کوچک فراری که تبحر خواصی در تولید خودرو های اسورت و سوپر اسپورت دارد
به یک باره میخواهد پا بر روی تمانی پیشبنه درخشان خود بگذراد و در یک اقدام خارق العاده به تولید خودوریی در کلاس شاسی بلند و یا همون SUV بنماید.
پر واضح است که مدیران فراری با الهام گرفتن از خودوساز اشتوتگارتی پورشه که دراقدامی ریز بینانه چند سال پیش توانست با میدان فرستادن SUV کاین در بازار غوغایی به پا کند و سهم بسزایی از این بازار پر سود و رو به گسترش برای خود دست و پا نماید. دست به انجام چنین عملی زده اند.
پر واضح است که اگر خودور ساز ایتالیایی نتواند به دستی نیاز بازار رو بشناسد و خودوریی متناسب به بازار عرضه کند باید شاهد شکستی درد ناک در کارنامه نچندان طولانی خود باشد.
حال این خودور که به Cayenne Turbo killer معروف شده داری موتوری به قدرت 600 اسب و 600 نوتون متر تورک است و به تایر های سایز 315 مجهز شده و وزنی در حدود 2.2 تن دارد
و از گیربکسی مشابه خودوهای فرمول بهره خواد برد تا توانایی رسدین به سرعت 300 کیلومتر را داشته باشد تا شاید این اعداد جبران قیمت 250 هزار یوریی این خودوری نچندان زیبا رو برای خریدارن بنماید.
و در آخر این که علاقمندان این خودرو برای مشاهده رسمی اون باید تا نمایشگاه اوتو شوی جنوا که در سال 2010 بر گذار میشود صبر کنند.
واقعا طراحیش افتضاحه ...
اه حالم از فراری بهم میخوره خدایی ..
این 2 تا عکس رو از کمپانی داشم لامبورغینی ببینید تا روحتون به پرواز در بیاد !!!
از ديدن اين مدل فرارى يه حال بدى بهم دست داد!
نمىدونم، شايد به دليل تصويرى باشه كه طى اين سالها از فرارى تو ذهن ما شكل گرفته.
يه مدتيه تمام خودروسازها مىخوان حداقل يه مدل SUV هم بيرون داده باشن (همين طورى پيش بره، چند وقت ديگه پرايد SUV هم توليد مىشه!). شده چشم و همچشمى!
البته بعضىهاشون واقعا مدلهاى توپى توليد كردن، مثل BMW X6 Hybrid Consept كه واقعا طراحى زيبايى داره:
ما هم همينگونه شديم!!!!!!!!!!نقل قول:
از ديدن اين مدل فرارى يه حال بدى بهم دست داد!
راستي بچه ها بازي براي ps2 هست كه ماشين لامبورگيني و فراري جديد و ماشين ايراني داشته باشه
چرا تو قسمت بازي ها اينو نگفتم؟!!
چون اونا حاليشون نميشه
از بر و بكس ماشين باز اين سوالا رو بپرسي خيلي بهتره (:
اين هم گالري ماشين هاي اسپرت ايراني و خارجي
حتما سر بزنين
خوشحال ميشيم...
يا حق (:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=169946&page=38
این فراری چش شده نکنه فردا هم می خواد سورن فراری بزنه ؟؟؟
اون از لامبورگینی که ماشین صحرا میزنه این هم میخواد کم نیاره
حال کردم bmw با طراحی هاش
کسی از bmw z9 جدید عکس نداره بزاره می گن کلی تو طراحی های bmw از نظر پوزه عوض شده واقعآ زیبا شده یه عکس ازش دیدم ولی کوچیک بود و نمیشود گزاشت وگر نه می زاشتم
در مورد suv های kia چندتا از این ها رو توی ترکیه دیدم خیلی افتضاه هستش مثل ریو باد کرده بود واقعآ طراحی نداشت ولی ارزون بود همه ای مدلاش و همه کلاساش
:laughing:نقل قول:
ya30n جون، مشكل اينجاست كه ما هم از PS2 چيزى حاليمون نيست (خودم رو مىگما)!
◙
عيبي نداره عزيز
اميدوارم بقيه دوستان كمك كنن
يا حق (:
والا من که اصلا پی اس 2 بلد نیستم بازی کنم !!! اما یه زمانی همون با کامپیوتر اندرگراند بازی میکردم و بس!!نقل قول:
یاسین جاننقل قول:
بازی که توش ماشین ایرانی داشته باشه برای Ps2 که اصلا فکرشو نکن! تو pc هست چون راحت میشه بازی هارو دست کاری کرد.من دیدم Gta رو دست کاری کردن همه ماشیناش ایرانی.ماشین پلیسشم بنز ایران بود.
برای Ps2 اگه میخوای Test Drive Unlimited رو بگیر خیلی طبیعی هست.از پشت فرمون,صدا موتور,ماشیناشم جدیده.
يكى فاميلامون PS2 داره، ازش يه سؤالى مىكنم خبرش رو مىدم...
◙
فراری هم دیگه کمتر کسی داره میاد سمت این ماشین های گرون قیمت و لوکس اومده خلاقیت به خرج داده
این مدل رو زده!!!به نظر من کلاس کارش رو اورده پایین.
فکر کنم سیاست این شرکت یکم داره تغییر میکنه و میخواد محصولاتش همه گیر تر بشن.
.................................................. ..........
یاسین جان من تو pc داداشم TEST Drive بازی میکردم بعضا.فراری و لامبورگینی و کروت و .....هر چی بگی داشت!!
میتونستی ماشین بخری یا اجاره کنی.یه انزو خریده بودم حرف میزد باهات.
نقشش هم مثل گوگل ارث هست.بازیه جالبیه یه تست بزن!!!!(بابام میدید میگفت تو بچه که بودی ماشین بازی میکردی الانم با این هیکلت میشینی پای این؟؟؟موقعی بود که منم زیاد با ماشینم ور میرفتم و به جای کتاب کنکور
میرفتم شمع برا ماشینم میگرفتم!)
قیمت خوروهای جدید . دست دوم رو کی دقیقا داره ؟ و از شرایط لیزینگ و اقساط با خبره ؟
مدير طرح اتوبوس ملي گفت: توليد اتوبوس ملي درونشهري از ابتداي سال آينده آغاز ميشود.
ناقدي در حاشيه مراسم تحويل يكهزار و 80 دستگاه اتوبوس توليد شده از محل تبصره 13 به ناوگان حمل و نقل عمومي كشور، افزود: طراحي اتوبوس ملي درونشهري با دستور مديرعامل شركت ايران خودرو از سال گذشته آغاز شده كه اين اتوبوس با شاسي و اتاق و طرح جديد در حال طراحي است و قابليت توليد دو تا سه محوره را نيز دارد.
وي با اشاره به اينكه اتوبوس ملي استاندارد يورو3 را پاس ميكند، افزود: مراحل تست اين اتوبوس تمام شده و از ابتداي سال آينده توليد آن در كشور آغاز ميشود.
ناقدي گفت: در نظر داريم اتوبوس ملي درونشهري «خندان» طراحي شود تا در روحيه مردم تاثيرگذار باشد و به آنها آرامش بيشتري بدهد.
مدير طرح اتوبوس ملي همچنين افزود: سقف اتوبوس ملي درونشهري، در دو نوع «سقف شكسته» و «سقف صاف» طراحي شده است كيلومتر دارد را توليد ميكنيم، ولي وانت دوكابين با حجم 2400 سي سي مصرف 9 ليتر در 100 كيلومتر دارد كه براي آن نيز از قبل براي توليد موتور پايه گازسوز برنامهريزي كردهايم كه اين موتور در اروپا در حال انجام تستهاي لازم است.
او با اشاره به اين كه ظرفيت توليدي خودرو را تا پايان سال پنج هزار خودرو پيش بيني كردهايم، افزود: در اين ميان احتمالا1500 دستگاه را دو گانهسوز توليد خواهيم كرد كه با همكاري يك شركت اماراتي مخزنهاي مورد نظر خود را تا دو ماه آينده دريافت ميكنيم.
علي بيگي در باره توليد آمبولانس نيز به ايسنا گفت: آمبولانس از محدوديت توليد خودروهاي بنزين سوز مستثني شده است و در حال حاضر اجازه گازسوزكردن آن را با توجه به تواني كه بايد داشته باشد، نميدهند. البته تا چند روز آينده و پس از طي تشريفات قانوني اولين محموله آمبولانس تحويل هلال احمر اردبيل ميشود.
وي اذعان كرد: در حال حاضر حدود 700 تا 800 هزار دلار از سوي طرف ايراني براي موتور پايه گازسوز هزينه شده و براي توليد 20 هزار موتور قرارداد اوليه داريم. البته قيمت تمام شده هنوز به دست نيامده، ولي نسبت به موتورهاي معمولي بنزين سوز، اين موتور 1500 تا 2000 دلار گرانتر خواهد بود.
با چين و آلمان در حال طراحي موتور پايه گازسوزيم
اين موتورها ٥/١ميليون تومان گرانترند
توليد آزمايشي محصولاتمان نهايي شده و توليد انبوه از سه ماه آينده آغاز خواهد شد.
- مديركارخانه كيش خودرو ، ضمن بيان اين مطلب افزود: محدوديت توليد خودروهاي بنزين سوز با وجود اينكه در منطقه آزاد قرار داريم، شامل ما نيز ميشود.
وي افزود: توليدات ما وانت دوكابين (صحرا) و آمبولانس است كه در حال حاضر ميزان داخليسازي براي آمبولانس و وانت به ترتيب 50 و 70 درصد است.
وي با بيان اين كه اعتقادي به توليد خودروهاي دوگانهسوز نداريم، افزود: برنامه توليد ما روي موتور پايه گازسوز است؛ به طوري كه با همكاري يك كارخانه چيني و آلماني در حال طراحي موتور پايه گازسوز هستيم كه نمونههاي آزمايشي آن تا دو ماه آينده به توليد ميرسد و هم اكنون نيز در حال تست نهايي آن هستيم.
او خاطرنشان كرد: با نصب اين موتور روي وانت، اين خودرو تا 450 كيلومترميتواند تردد كند و اين در حالي است كه ميزان تردد خودروهاي دوگانه سوز زير 300 كيلومتر است.
وي درباره اين كه آيا با شرايط فعلي مشكلي براي دريافت مجوز پلاكگذاري نداريد؟ اظهار كرد: در اين باره علي رغم اينكه در منطقه آزاد هستيم، ولي براي ما از سوي ستاد تبصره 13 فرصتي گذاشتهاند و ما نيز به همراه بقيه خودروسازان آمادگي خود را براي انجام تعهدات تبصره 13 اعلام كردهايم.
وی دوگانهسوز كردن خودروهاي پايهبنزيني را از نظر منافع ملي اقتصادي ندانست و تاكيد كرد: به دليل اين كه دوگانه سوزكردن خودرو استهلاك آن را بالا ميبرد پس از 2 سال هزينه سربار خودرو افزايش مييابد.
وي درباره توليد محصولات بنزين سوز كيش خودرو نيز گفت: در حال حاضر وانت تك كابين كه داراي حجم 1100 سي سي است و مصرف زير 6 ليتر در 1اتوبوس ملي از سال آينده توليد ميشود
مديرفروش پارس خودرو:
تا پايان سال تعهدات تحويل تندر90 را عملي ميكنيم
"مورانو" به زودي وارد ميشود
تندر90 گازسوز اواخر سال آينده توليد ميشود
ثبتنام تندر 90 در پارس خودرو از ابتدا به نحوي بود كه تا پايان سال تعهداتمان با روند فعلي تامين قطعه براي اين خودرو اتفاق ميافتد و پاسخگوي نياز مشتريان خواهيم بود.
- مدير فروش پارس خودرو - با بيان اين مطلب افزود: براي تحويل تا پايان سال حدود 24 هزار دستگاه تندر 90 تعهد دادهايم، ولي توان پارس خودرو براي توليد اين خودرو بيشتر از اين مقدار است و اگر رنو پارس بتواند پاسخگوي نياز قطعات تندر براي ما باشد، ميتوانيم ثبت نامهاي جديدي نيز در خصوص برخي مدلهاي تندر 90 داشته باشيم.
وي پيگيريهاي وزارت صنايع و معادن براي حل مشكلات مربوط به تامين قطعه تندر 90 را مطلوب ارزيابي كرد و افزود: در حال حاضر روزانه 100 دستگاه از اين خودرو توليد ميكنيم ولي با تامين قطعات در آيندهاي نزديك ميتوانيم اين آمار را به 600 تا 700 دستگاه در روز برسانيم.
وي با بيان اين كه از 24 هزار دستگاه تندر90 حدود سه هزار و 700 دستگاه آن را تحويل دادهايم، خاطرنشان كرد: در حال حاضر مدلهاي E0 و E1 موجود است و براي آن در حال مذاكره با مشتريان هستيم، ولي مدل E2 اين خودرو همگي تحويل شدهاند.
مديرعامل شركت گسترش خدمات پارس خودرو در خصوص خدمات پس از فروش تندر 90 نيز اظهار كرد: اين خدمات براي تندر 90 بسيار متفاوتتر از بقيه خودروهاست. البته از نظر سازمان گسترش صنايع و نوسازي اين خدمات بايد به صورت مشترك اتفاق افتد كه در خصوص سايپا و پارس خودرو نيز اين كار مشترك انجام شد.
وي ادامه داد: پروژهاي كه از طرف سازمان گسترش و نوسازي صنايع تعريف شده و طبق زماني كه براي ما مطرح شده تا يك ماه آينده شبكه خدمات مشترك بين نمايندگيهاي پارس خودرو و ايران خودرو براي ارائه خدمات روي ميدهد.
او با اشاره به اين كه در آيندهاي نزديك محصولي از گروه نيسان را به نام مورانو در كشور عرضه خواهيم كرد، افزود: اين خودرو به عنوان يك خودرو لوكس عرضه ميشود و مصرف زير شش ليتر در 100 كيلومتر ندارد و به دليل اين كه خودرو ويژهاي است جزو معافيتهاي خاص قرار ميگيرد. اين محصول كاملا وارداتي و قيمت آن بعد از انجام كارهاي كلينيك در شيراز تعيين ميشود.
بابايي درباره تاثير محدوديتهاي احتمالي سياسي و اقتصادي بر اين پروژه اظهار كرد: در اين صورت هيچ اتفاقي در خصوص توليدات خودرو از جمله نيسان و رنو نخواهد افتاد. در حال حاضر بيش از 60 درصد تندر90 داخليسازي شده و مابقي آن نيز در آيندهاي نزديك ساخت داخل ميشود، البته در مورد خودروهاي لوكس نيز راهكارهايي براي مقابله با اين شرايط داريم.
وي در پايان تصريح كرد: در تبصره 13 و نگاهي كه به گازسوز كردن خودروها شده، در آيندهاي نزديك توليدات اين شركت در كارگاههاي مجموعه ما (نمايندگيهاي مجاز) گازسوز ميشوند و اواخر سال آينده نيز تندر90 گازسوز با استانداردهاي رنو پارس توليد ميشود، ولي در حال حاضر اين طرح در حد مطالعه است.
طي روزهاي گذشته چندين گزارش مبني بر بروز مشكلات حاد در سيلندر خودروهاي سمند در حال حركت (تركيدگي سر سيلندر) از طرف مردم وصول شد. اين در حالي است كه به گفته آنها، اين سمندها اكثرا صفر كيلومتر بوده و در نخستين ساعات تحويل خودرو چنين اتفاقاتي افتاده كه احتمال ايجاد تصادف نيز در اين شرايط بسيار بالاست.
در اين باره منوچهر منطقي - مدير عامل ايران خودرو - به خبرنگار خودرو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: چنين اتفاقهايي در محصولات ساير خودروسازان نيز اتفاق ميافتد، ولي شايع نيست.
وي با بيان اين كه ما سرسيلندرهاي خود را از منابع مختلف دريافت ميكنيم، تصريح كرد: البته در اين خصوص طبيعتا بايد سيستم كيفي كامل از سوي سازنده در آنها رعايت شده باشد.
منطقي افزود: بعضي از اين سرسيلندرها در سيستم كيفي مشكل داشتند كه منبع تامين آنها نيز خارجي بوده است
به گفته وي تعداد اين سرسيلندرها محدود است و از طرفي ايران خودرو نيز فراخوان داده است.
نقل قول:
دیگه ایران خودرو از این بهتر نمیشه !
بنگاه های معاملاتی خودرو !نقل قول:
وقتى كه از تلويزيون تبليغ سورن رو مىبينم، حس مىكنم يكى داره بهم فحش مىده!: ترمز ABS، كيسهى هوا، فرمون تلسكوپى!
آخه يكى نيست به اينا بگه كه اين چيزا هم ديگه منت گذاشتن مىخواد؟!
الآن تو دنيا فرغون هم كه مىخوان توليد كنن، تا ترمز ABS و كيسه هوا نداشته باشه بهش مجوز نمىدن تا به توليد انبوه برسه، چه برسه به ماشين.
◙
دوست عزیز امضای منو یه نگاهی بنداز قابل مقایسه با بنگاه نیستنقل قول:
عزیز . اینجا جمهوری اسلامیه ایرانه ! این یعنی هیچ قانون و سندی دال بر اینکه یک چیز به مدت حتی 1 روز ثابت باشه وجود نداره !!!نقل قول:
شما به سوال خودت دقت کن !!!!
نقل قول:
نمیدونم والا . من که حتی یک روز هم نمیتونم قیمت دقیق بدم !!! چون که اینجا ایرانه ! یعنی کشوری که ! هر قانونی توش وضع میشه خودش دوباره نقض میشه !!!!
کد:http://tinypic.com/view.php?pic=2j5f1wz&s=2
به این میگن سیر تحولی خودرو.یه اشغالی میسازن و بعد هی لکه گیری میکنن.یکی نیست بگه خوب اینارونقل قول:
وقتى كه از تلويزيون تبليغ سورن رو مىبينم، حس مىكنم يكى داره بهم فحش مىده!: ترمز Abs، كيسهى هوا، فرمون تلسكوپى!
از اول بزارین و به همون قیمتی که به مردم سوریه میدین به ملت خودمون هم بدین(فکر کنم 5 میلیون).
..............................................
در مورد قیمت ماشین دست دوم هم 100%بستگی به ماشین داره.موبایل نیست که یک سوم قیمت رو کم کنن!!
و صد البته به مشتری هم بستگی داره که چقدر بخواد پول بده پای ماشین.چون بعضی ماشینا مشتری های
مخصوص خودشون رو دارن(مثال.هوندا اکورد)