یه نرم افزار میخواستم برای ضبط صدا(ضبط مکالمه نه)آخه n73 فقط 1دقیقه صدا ضبط میکنه:41:
Printable View
یه نرم افزار میخواستم برای ضبط صدا(ضبط مکالمه نه)آخه n73 فقط 1دقیقه صدا ضبط میکنه:41:
سلام .
گوشی من افتاد زمین الان روشن نمی شه . میاد حدود 5 دقیقه تو آرم NOKIA می مونه و بعد اون آرم هم می ره و صفحه سفید می مونه همین جوری .
چیکار می تونم بکنم ؟
آیا ورژن جدید این گوشی آمده ورژن آخری مال 2008است؟
این همه سوال اینجاست چرا هیچکس رسیدگی نمیکنه:41:
دوست من بهترین راه برای گوشی شما فلش خاموش هست ...نقل قول:
اگه خودتون بلد هستین که فلش خاموش بزنید که هیچی وگرنه ببرید بیرون براتون انجام میدن ..
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
خیر دوست من فریمور جدیدی هنو.ز ارائه نشده در ضمن شما میتونید با مراجعه به خود سایت نوکیا و واد کردن پروداکت کد گوشیتون همیشه از آخرین فریموری که ارائه میشه مطلع بشید ...نقل قول:
دوستان دیگه این گوشی تولید نمیشه ولی دنیایی داشت واسه خودش
سلام دوستان
ميشه لينك دانلود اخرين ورژن اين گوشي را برام بزارين البته فارسيش را
لطفا كد پروداكتشم بگيد ممنون
فونیکس خودش آخرین ورژن رو دانلود میکنه دیگه!نقل قول:
سلام،
من یه سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدین...
یکی از دوستان N73 داره از وقتی گوشیشو روشن میکنه میگه مموری فول و این حرفا با اینکه خالیه مموریش و علامت پیام هم همش روشن خاموش میشه بالای صفحه که یعنی جای اس ام اس پره در صورتیکه اونم خالیه...
Missed call ها رو هم نگه نمیداره اینجوریکه مثلا میزنه 1 missed call ولی بازش میکنه توش خالیه!!
میخواستم ببینم مشکلش از چیه؟!!
ممنونم!
سلام دوست عزیز هر چی تو سیم کارت ذخیره کردید رو حذف کنیـــد درست میشــه :46:نقل قول:
موفق باشید!:40:
سلام
لیست سیاه چیست؟
شنیده ام از لیست سیاه اینگونه استفاده میشود:شماره ی مورد نظر(مثلاً مزاحم)وقتی زنگ میزنه میگه خاموش است در حالی که گوشی روشن است و sms یارو به گوشی میرسد.
امیدوارم منظورمو رسونده باشم.:31:
سلام.
دوستان من حدود 1.5 سال (یک سال و نیم) هست که این گوشیرو خریدیم.
الان یه چندوقتی هست که گوشیم خیلی کند شده, مخصوصا وقتی که میخوام فیلم یا عکس بگیرم. باید چیکار کنم؟
تا به امروز یه حتی یه بار هم رمم رو فورمت نکردم.
اگه با فورمت رم همه چیز درست میشه, بعدش من اس ام اس هایی که تو گوشیم دارم روچجوری میتونم نگه دارم.
منظورم اینکه نمیخوام اس ام اس هام پاک بشه, باید بک آپ بگیرم؟
تمامی مسجم هام هم تو مموری کارت ذخیره شده.
--------نقل قول:
دوست عزیز گوشیت را در حالت PC Suite به سیستم وصل کن و برنامه Nokia Pvi Suite یا Nokia PC Suite را اجرا کن و از اس ام اس و شماره تلفن و یادداشتهات کپی بگیر و بعد توسط کد #7370#* گوشیت را مستر ریست کن و مرحله بعد 12345 را وارد کن تا گوشیت بالا بیاد و بخواد که کشور و تاریخ و ساعت را تنظیم کنی اینجوری گوشیت به حالت اولیه کارخانه بر می گرده و سرعتش خوب می شه و اگر دیدی ایراد از مموری کارته اول از عکس و فیلم و موزیک های داخل مموری کارت یک کپی تو کامپیوتر تهیه کن و بعد فرمت کن و فایلهای کپی شده را به مموری کارت انتقال بده و در آخر توسط برنامه های که بکاپ گرفته بودی Restore کن
موفق باشی
دوستان گوشی من مدتیه که قاطی کرده مثلا دکمه سبز رو میزنم مسنجرها باز میشوند دکمه یک گالری عکسا و سه عدد 7 رو تایپ میکنه و ... ضمن اینکه علاوه بر اعداد حروف هم قاطی شدن یه مدت اینجوریه بعدش خودش درست میشه و وقتی هم که میخوام ریستش کنم عدد یک برای ورود رمز و عدد 3 برای دادن کد ریست کار نمیکنه به نظر شما ممکنه که از ویروس باشه و جایی برای ریست کردن در حالت خاموش خونده بودم که یادم نیست چی بود اگه کسی در این مورد اطلاعی داره لطفا اینجا ارایه بده
باتشکر
-------نقل قول:
گوشیت را خاموش کن و سه دکمه 3 و * و Call را بگیر و دکمه Power را نگه دار تا گوشیت بالا بیاد و درخواست تنظیم تاریخ و ساعت و کشور کنه
موفق باشی
اگر کسی بخواهد دست دوم آن را با قیمت مناسب برایش جور می کنم.
من میخوام ولی به شرطی که اصل فنلاند باشه
سری اول :5:
با سلام موبایل من نوکیا ان 73 می باشد و باتریش 3 تا خروجی داره یکی برای + و یکی برای – و یکی که بین این دو هست نمی دونم واسه چیه می شه یکی از دوستان راهنماییم کنه که اون واسه چیه؟
من برنامه opera میخوام برای گوشیم n73me
از طریق بروزر گوشیت به آدرس زیر برو و اوپرا را نصب کننقل قول:
کد:m.opera.com
موفق باشی
نقل قول:
برو سایت gsm پیدا میکنی!
سلام توی این اوپرا قابلیت تب داره؟
دوستان ان 73 فریم ویر فارسی داره فارسی بشو هستش؟ ان73 معمولی و موزیک رو میگم؟
نقل قول:سلام . نه عزیز فریمور فارسی نداره !
فریمور های این نوع گوشی فارسی ساپورت نمیکنن فقط عربــی :46:
اقا من یه مشکل دارم که حسابی داغونم کرده ان 73 من حالت مس ستورجش فعال نمیشه ارور میده کهmemory card is in use by another application آخه همه اپلیکیشنام بستن!
چه طوری می تونم از اینترنت کامپیوترم روی موبایل استفاده کنم.؟
دوستان من نرم افزار پی سی سویت ورژن 7.1.40.1 رو روی ویندوز 7 نصب کردم ولی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم فونتهای اس ام اسها و اسامی دفترچه تلفن رو بصورت خیلی کوچک و بصورت فونت کوفی نشون داده میشه که اصلا واضح نیستن راهی هست که بشه این فونت ها رو تغییر داد
باتشکر
_________
سلام به تمام دوستان من دچار یک مشکلی شدم گوشیم رو د هنگام ابدیت کردن خاموش شد دیگه هر کاری میکنم روشن نمیشه لطفآ از تمام کسانی که میتونن کمکم کنن خواهش میکنم راهنمایی کنید
درود
باید گوشی فلش شود
واگر نشد رم گوشی رو دراورید
و یا قطعات دیگر تست نمایید
سلام حافظه ی گوشی خود ه خود فضاش پر شده همه راهی هم امتحان کردم ولی پاک نشده.
حتی 1 اهنگ هم جا نداره.چکار باید بکنم که پاک بشه؟
ممنون راهنمایی کنید.
ماشالله چقدر فعاله قسمت موبایل.
دوست من از برنامه یو سی بروزر استفاده کن از همه ی مرورگرها سره///////UC Browser.7.8
سلام
گوشی من یک چند وقت بود که ارور میداد و میگفت حافظه پر است
بعداز کلی ور رفتن ، درست شد
ولی باز از امروز شروع به اروردادن کرده و مقداری قاطی کرده - مثلا نه صداش کم و زیاد میشه و نه میشه مد زنگشو از سایلنت خارج کرد
حالا راهی هست کاری بشه انجام داد یا باید گوشی فرمت بشه
البته قصد داشتم فرمتش کنم و به حالت روز اولش دربیارم هرچی گشتم پیدا نکردم
لطفا راهنمایی کنید چطوری باید گوشی فرمت بشه
ممنون
n79ام هی پیغام میده
Memory low Delete or move some data from C: Phone memory
هنگ میکنه همش
چجوری حافظه C رو خالی کنم؟
دوسـت عزیز مشکل خودتون رو تو تایپک زیر دنبـال کنیــد :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]