مرسی خیلی جالب بود اینو تا حالا نمی دونستمنقل قول:
برای اینکار باید تمام سلولهای زیر هم نوشته شده باشه و اگه یک فاصله بین اونا باشه نوشته ها رونمیاره ولی خیل بدرد میخوره
Printable View
مرسی خیلی جالب بود اینو تا حالا نمی دونستمنقل قول:
برای اینکار باید تمام سلولهای زیر هم نوشته شده باشه و اگه یک فاصله بین اونا باشه نوشته ها رونمیاره ولی خیل بدرد میخوره
چاکرم ابی جان .. البته ما داریم درس پس میدیم ...نقل قول:
درسته من خودم اینو تست نکرده بودم ( البته تو یه فابل جدید ) ولی الان تو کاربرگهای استفاده شدم تست کردم؛ با فاصله هم، باز ورودی ها رو میاره حتی همه ستون رو دیلیت کردم و متنهای تصادفی وارد کردم باز این متنهای جدید رو با فاصله میاره ...! نمیدونم چیکار کردم :31:
البته فکر کنم بخاطر تعداد ورودی هاست که از یه حدی بیشتر میشه ...
با سلام
چگونه می توان داده های افقی را در هنگام کپی کردن تبدیل به ستونی کرد ؟
( نارنجی را انتخاب و کپی بزنیم ولی به جای سطری بصورت ستونی درآید )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال دیگه هم دارم که نمی دونم کجا باید بپرسم. ( البته یک جورایی ربط به اکسل داره )
من یک سری خروجی دارم که با برنامه اکسل که باز می کنم اینجوری نمایش می ده .
من می خوام اعدادی را که زرد کردم و خروجی های اصلی هستند ( بقیه اعداد توضیحات اضافه هست ) را بصورت
ستونی و پشت سر هم در بیارم تا بتونم ببرم توی یک نرم افزار دیگه.
بنظرتون چیکار باید بکنم ؟
( تک تک نمیشه کپی کرد چون 5700 عدد هست و خیلی طول میکشه )
اگر فایل را با Notpad ++ هم باز کنم به این شکل دیده میشه :
دریافت فایل :
کد:http://up.--------.com/images/7210wf8b7adshdd4kwa.rar
نقل قول:کد:copy paste>>transpose
دوم : اعداد خیلی بزرگ و خیلی کوچک تو فرمت جنرال بصورت نماد علمی نشون داده میشن فرمت رو نامبر کنید تا کامل نشون داده بشن در ضمن سایز ستون رو هم زیاد کنید
برای مشکل سوم هم اگر میتونید فایل رو بفرستید توضیحا مشکله:20:
تشکر دوست عزیز.نقل قول:
البته با نماد علمی مشکل ندارم. ( به عنوان مشکل مطرح نکردم در واقع شرح کاری هست که توی پست دوم نوشتم )
فایل را هم پیوست کرده بودم ( لابلای متن ها بود ) :
[PHP]
http://up.--------.com/images/7210wf8b7adshdd4kwa.rar
[/PHP]ممنون میشم اگر بررسی بفرمایید.:40:
اگر هم جاییش را بد توضیح دادم و گنگ هست بفرمایید دوباره با شکل توضیح بدم.
سلام
من یک فایل دارم که در ردیف یالای آن یک سری داده هست که یکی در میان عدد 120 در آن تکرار میشه. ( شکل 1 )
قصد دارم این اعداد 120 را در همه این 1900 ستون تک ردیفه حذف کنم.
راهی که می رم اینه، میام ردیف ها را یکی در میان با گرفتن دکمه ctrl همزمان انتخاب می کنم. ( شکل 2 )
بعدش با اضافه کردن دکمه حذف ستون اتخابی در منوی بالا ، ردیف های انتخابی را حذف می کنم.( شکل 3 )
نتیجه کار شکل 4 خواهد بود.
سوالم اینه که آیا دستوری هست که بنویسیم در قسمت Insert function که بیاد آدرس خونه اول و آخری که می خوایم حذف بشه را بگیره و بگیم :
از a تا n هر چی ستون فرد هست را برای ما حذف کن.
شدنی هست این کار ؟ ( درواقع اینجوری دیگه نمی خواد دونه دونه سلول ها را انتخاب کنیم)
منظور من خود فایل اکسل بود دوست من :20:نقل قول:
با ماکرو و Vb میشه ولی تا اونجا که من میدونم با فرمولها نمیشه چرا که بزرگترین ضعف فرمول نوبسی اکسل اینه که تو هر فرمول هر گلی بزنه بسر همون سلول میزنه و نمیتونه تغییراتی رو در خارج از اون سلول ایجاد کنه حتی مثلا مقداری رو به یه سلول دیگه ارسال کنه..نقل قول:
نقل قول:
فایل اکسلی ندارم.
همون فایل بالا را با اکسل باز می کنم.
یعنی دستور آماده ای نداره که بشه این کار را کرد ؟
در خصوص انتخاب سلول ها بصورت خاص در اکسل به کدام قسمت باید مراجعه کنم ؟ ( اگر جایی هست لطفا راهنمایی کنید )
عرض کردم .. تا اونجا که من میدونم تامین مورد منظور شما فقط در دامان کدها هست ..!نقل قول:
سلام چند تا سوال داشتم
1- برای اینکه چند ردیف را انتخاب کنیم که تکرار شود در هر صفحه
نمی شه چند تا ردیف که پشت سر هم نباشند را انتخاب کنیم
2- چرا هر چه در صفحه موس را به طرف پایین می بریم صفحه پایین می رود و ردیف اضافه می شود
3- در موقع پرینت مثلاً دو صفحه پر شده است و می خواهیم پرینت بگیریم اما مثلاً 5 صفحه داریم چطور صفحات اضافی را پاک کنیم
4- تقسیم یک خانه به تعداد خانه دلخواه
5-امکان جابه جایی خط های خانه ها
مثلاً دو ردیف داریم هر دو سه خانه هستند ستون A, b,c
اما در ردیف دوم خط ها و مرزها را می توان جابه جا کرد ؟
5- همیشه جدولی که می زنم وقتی پرینت می گیریم فضای سفید چپ و راستش با هم فرق دارد
و در اکثر مواقع سمت راست پرینت نمی شود
و مجبورم جدولم را به سمت چپ بکشم
و حاشیه سمت راست را زیاد و حاشیه سمت چپ را کم کنیم
در پرینت پریویو درست است و نمی دونم چرا همیشه چیزی که پرینت می گیرم با جدولی که در خود فایلم هست فرق دارد چکار باید کرد
سلام . 1- چرا میشه شما کافیه موس رو بیاری روی عدد ردیف مثل این و یک کلیک کل ردیف مرد نظر انتخاب میشه .نقل قول:
منظورت همینه ؟؟؟؟
اینو نگاه کن...
2- این از قابلیت های اکسله .
3- شما برای اکسل باید محدوده چاپ را تعریف کنی یعنی کل آن مطالبی که می خواهی چاپ بشه رو انتخاب و سپس برو به page layout سپس به print area سپس set print area رو بزن حالا چاپ کن . و چک کن که کاغذ بر روی آ4 باشه نه چیز دیگه..
4- احتیاج به تقسیم نیست . شمل می تونی هر جا که بخوای سلول ایجاد کنی . ولی تقسیم رو نتونستم پیدا کنم .
5- شما بیا page layout بعد margins حالا custom margins حالا چپ و راست و بالا و پایین رو درست کن .
قسمت بعدی سوال 5 به خاطر اینه که بر روی آ4 نیست و بر روی letter هست . :20:
بازم در خدمتم....
:20:
نقل قول:
نقل قول:
آقا مشکل حل شد.:11:
راه حل جهت آشنایی دوستان :
در آفیس 2007 هم می توان با فشردن همزمان Alt+F11 وارد محیط برنامه نویسی شد.
پس از آن از منوی Insert روی MODULE کلیک کرده تا پنجره نوشتن کدها باز شود.
پس از Copy&Paste کردن کدهای زیر دکمه F5 را می زنیم تا دستورات اجرا شوند.
من یک فایل اکسل که در بالا عکسش را گذاشتم پیوست می کنم تا امکان تست این 3 دستور فراهم بشه.
برای موردی که من در بالا با شکل مطرح کردم :کد:http://up9.--------.com/images/ako0l62s3i7ieiheyr85.rar
نقل قول:
Sub Del_Col_Cond()
Dim i As Integer
For i = ActiveSheet.UsedRange.Columns.Count To 1 Step -1
If Application.CountIf(Columns(i), 120) > 0 Then
Columns(i).Delete
End If
Next i
End Sub
حالا اگر بجای اینکه اعداد مانند تصویر 1 افقی باشند، عمودی بودند، از دستور زیر استفاده می کنیم :
نقل قول:
Sub Del_Row_Cond()
Dim i As Integer
For i = ActiveSheet.UsedRange.Rows.Count To 1 Step -1
If Application.CountIf(Rows(i), 120) > 0 Then
Rows(i).Delete
End If
Next i
End Sub
اگر هم فقط می خواستیم اعداد 120 که یکی در میان تکرار می شوند، حذف شوند ولی ستون های مربوط به اون باقی بمانند از کد زیر استفاده می کنیم :
( در واقع محتوای سلول حذف خواهد شد و نه خود سلول )
نقل قول:
Sub Clear_Cell_Cond()
Dim cll As Range
For Each cll In ActiveSheet.UsedRange
If cll.Value = 120 Then cll.ClearContents
Next
End Sub
سلام به اساتید /من میخوام یک سری ردیفهایی رو که یه اسمی درشون هست رنگی بشه (رنگ fill ش عوض شه) این کار رو با ctrl+f میکنم با انجام replace all .
اما طبیعتا با این کار سلولهایی که اون اسمه درش هست رنگی میشه. من میخوام سلولهای مجاورش هم - یعنی کلا اون ردیف رنگی بشه. راهی هست؟
با سلام . پست قبلیم توی همین صفحه رو ببین /نقل قول:
حالا دریف رو انتخاب کردی حالا رنگ fill رو عوض کن . منظورت همینه ؟؟؟؟
با سلام
من می خواستم در اکسل یه دستور به صورت periodic تکرار بشه باید چه کار کنم؟
مثلا توی سطر2و3 نوشته بشه بعد توی سطر 7و8 نوشته بشه بعد توی سطر 12و13
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
انتخاب ردیف که کاری نداره.نقل قول:
من میخوام با سرچ این کارو کنم. من یه سلول رو سرچ میکنم. از قسمت replace متن رو همون میزنم ولی رنگ fill رو تغییر میدم و replace all میکنم. در یک آن هر چی از اون سلول هست رنگی میشه
اما من میخوام علاوه بر اون سلولها کل ردیف اونها همین اتفاق براشون بیفته. ردیفهایی که سلوله درشون هست. گرفتی؟
سلام. ببخشید من یک سری صفحات کاری دارم که داده هام رو در اون وارد می کنم. که هر صفحه که مربوط به یک روزه خاص هستش ، اده های او روز رو باید با داده های روز قبل جمع هم بکنه و از مجموع داده ها در تعار نوشته شده در خودش استفاده کنه. من از قبل به تعداد صفحات کاری که لازم دارم از اول فرم خامشو درست میکنم و داخل سل هایی که احتیاج به مقداریر صفحه کاری تاریخ قبل از خودش رو داره هم آدرس دقیقو می نویسم ولی به محض باز کردن با این اخطار روبرو میشم:
عکس 1: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد که میرم سراغ ادیت، sourse روی یک فایل دیگس(مال خیلی قبل تر ) و باید دوباره تغییر منبع بدم.
عکس 2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع مورد نیاز من همونی هست که براس خطا داده ولی اشتباها یکی دیگه رو ok کرده .حالا راهی هست که از ابتدا این در ارتباط بودن مقادیر workbook و اپدیت شدن خودکار انجام بشه؟
یه سوال دیگه چیکار کنم که اعداد اعشاری رو اکسل تبدیل به تاریخ نکنه؟
نقل قول:
1- من می خوام دو تا ردیف پراکنده را انتخاب کنم یا چند ستون پراکنده
الان شما چند ستون کنار هم را انتخاب کرده اید
2- پس امکان حذف این مورد نیست
4- خب اضافه کردن سلول، مشکلش اینکه از بالا تا پایین صفحه اضافه می شود یعنی مثلاً من در ردیف آخر جدولم بخوام یک سلول اضافه داشته باشم دوباره از بالا تا پایین باید یکی یکی خانه ها را درست و خانه اضافی را marge (چند خانه را یکی) کنم
5- نه من همیشه اول از همه و قبل از شروع کاغذم را آچهار و حاشیه ها را تنظیم می کنم مشکل نمی دونم از چیه
دوستان سلام
ایا ممکنه یه عکس رو در یه سلول نمایش بدیم
یعنی فرض کنید که مشخصات فردی چند نفررو در یه شیت داریم حالا می خواهیم عکس شخص مورد نظر رو به یه سلول در ردیف مربوط به این شخص وارد کنیم تا هروقت کسی مشخصات رو دید امکان دیدن تصویر شخص هم باشه.
اگه ممکنه لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلام
من یه برنامه دارم مربوط به کنترل ماهانه مثلا فروش که یک صفحه اصلی اول داره و 12 شیت بعدی مربوط به دوازده ماه که یه جورایی خلاصه این دوازده شیت تو صفحه اول لینک شده و گزارش میشه...حالا میخوام تعمیمش بدم به 24 ماه , یعنی 12 ماه یا به عبارتی 12 شیت اضافه کنم. اگر این 12 شیت رو اضافه کنم باید فرمول های لینک تو صفحه اصلی رو تک تک اصلاح کنم یا میتونتم یه جوری فرول رو به صفحات اضافه شده تعمیم بدم؟ به عبارتی میشه مثل از گوشه کشیدن یک خانه در یک شیت و تعمیم به بقیه خونه ها این کار رو برای شیت ها هم کرد؟
متشکرم.
جوابتو تو صفحه 304 دادم مگه درست نشد ...نقل قول:
مگه excel 2010 نیستی ؟؟؟
ممنوننقل قول:
جوابتو تو صفحه 304 دادم مگه درست نشد ...
مگه excel 2010 نیستی ؟؟؟
سوال قبلی رو جواب گرفتم
الان سوالم یه چیز دیگه هست
چطور یک عکس رو در یه سلول نمایش بدیم
یعنی فرض کن مشخصات پرسنلی تعدادی رو تو یه شیت داریم حالامی خوام تو یه سلول از ردیف مربوط به هر نفر عکسش رو هم داشته باشیم
سلام . اگه منمظورت وارد کردن عکس به صورت ساده است ، می تونی از ریبون insert عکس خودت رو وارد کنی .نقل قول:
منظورت همینه؟/؟/؟
من که هر کاری کردم نشد تو سلول خاص عکس رو قرار داد فقط به همون روش INSERT عکس رو تنظیم کنی اون جایی که میخوایننقل قول:
سلامنقل قول:
سلام . اگه منمظورت وارد کردن عکس به صورت ساده است ، می تونی از ریبون insert عکس خودت رو وارد کنی .
منظورت همینه؟
ببخشید یادم رفت بگم من افیس 2007 دارم
تونستم بکمک کامنت(insert comment) عکس رو وارد یه سلول کنم ولی خیلی دردسر داره مخصوصا اگه تعدادعکسا زیاد باشه
راه دیگه ایی نداره ؟
با سلام خدمت دوستان
من یه لسیت حقوق 600 نفره دارم که از بین اونها باید یه لیست 250 نفره رو خارج کنم . برای این کار هر دولیست رو تو یه شیت با یه ستون فاصله کپی کردم . فصل مشترک این دو لیست در ستون شماره حساب اونهاست . حالا من می خوام دو ستون شماره حساب ها این دو لیست رو جوری مقایسه کنم که لیت 600 نفره رو بتونم به دو قسمت تقسیم کنم . نمی دونم ایا تابع یا کدی وجود دارد که این دو ستون را مقایسه کند و در صورت مشترک بودن ، کنار ستون اول عدد یا حرفی قرار بده تا بتونم با ابزار فیلتر اونها رو جدا کنم ؟
با تشکر
سلام کسی نیس مشکل منو حل کنه؟ یا من بد توضیح دادم؟
سلام،
من یک فایل اکسل دارم که هر سلول به فايلي از يك فولدر Hyperlink شده، ميخوام اينا رو بدم به كسي كه از رو cd اجراشون كنه (بدون كپي كردن) چطور اين كار و بكنم؟
سلام . نمیشه آقا . چون لینک شده به یه فولدر توی pc خودت . طرف مقابل که این پوشه هارو که نداره .نقل قول:
درضمن اگه لینک هم بکنی بعد بخوای بریزی روی cd حالا دستور لینک دادن هم فرق می کنه . :20:
سلام
آیا در اکسل می شود یک سل مساوی یک شیت قرار دهیم؟
دقیق تر بگم چطوری میتونم خیلی ساده بدون مکرو نوشتن و ساختن باتن با کلیک رو یک سل وارد یه شیت تو همون فایل اکسل بشم؟:41:
يعني راهي نداره از فايل هاي cd لينك بديم؟
يه سوال ديگه: بعضي برنامه ها هستن كه رو يه گزينه كليك مي كني بعد يك فايل از رو cd اجرا ميشه، اونا چطوري اند؟
سلام ؛ خداقوت
من یک سری داده دارم که به صورت نمودار در اکسل نمایش داده شده است تمام ستونهای نمودار آبی است ولی می خوام تمام مقادیری که بالای 20 هستند ستون نمودار به رنگ قرمز تبدیل بشه یعنی موارد زیر 20 آبی و بالای 20 قرمز باشه.
با تشکر
سلام
یک فایل اکسل دارم
که نمی شود درونش تغییری داد
فقط می شود در خانه هایی که زرد رنگ است تغییر ایجاد کرد
1- چطور این امکان را بردارم
2- چطور برای یک فایل چنین امکانی را فراهم کنم
3- وقتی که خانه های زرد را پر می کنم
در بعضی از خانه ها می نویسد Value
چرا این طور می شود
این هم فایلش
با استفاده از هایپرلینکنقل قول:
با سلام . شما باید از قابلیت hyperlink استفاده کنی . شما روی سلول مورد نظر که می خوای روش کلیک کنی ، کلیک راست کن و گزینه hyperlink رو بزن و سپس قسمت سمت چپ پنجره link toنقل قول:
بر روی گزینه place in this document کلیک کن و حالا شیت مورد نظرتو انتخاب کن . و OK .
والا من راهی رو برای این بلد نیستم . امیدوارم بقیه کمکت کنن .نقل قول:
برنامه ای مثل multi media builder این کارها رو انجام می دن . و از دستور : <SirDIR> استفاده می کنند .
اگه می خوای تا با پ.خ اینرو هم بهت بگم .
آقا شما کل سلول هایی که می خوای روش کار کنی رو انتخاب کن حالا توی اکسل 2010 از تب home گزینه conditional formatting رو بزن حالا گزینه highlight cell rules رو بزن حالا گزینه greater than رو بزن . حالا مقدارت که عدد 20 رو بنویس و از کنارش رنگشو هم مشخص کن و ok .نقل قول:
با این کار اعداد بالای 20 به رنگی که تو تعیین کردی درمیاد . برای کمتر 20 هم ، همون مسیر ها رو برو حالا بجای greater than ، حالا less than رو انتخاب کن .
سلام . فایلو دادم . این فایل در اکسل 2010 درست شده و قفل گذاری شده .نقل قول:
اگر خودتون با 2010 اینرو ببینید و از بالای اکسل گزینه file رو بزنید و حالا گزینه Info روهم بزنید ، میبینید این فایل حدود 10 - 9 پسورد دارد .
حالا اگه شما پسورد رو داری خوب حالا از تب review 'گزینه unprotect sheet رو بزن و کلمه عبور رو وارد کن .
اگه نداری با کمی جستجو در اینترنت نرم افزار برداشتن پسورد از فایلهای آفیس رو پیدا کن .
اگه نتونستی بهم بگو تا من هم بگردم .
خطاهایی که به شکل Value در اکسل دیده می شود به خاطر این است که درست فرمول نویسی نشده .
برای ایجاد پسورد در هنگام عبور به اکسل 2010 از بالای اکسل گزینه file رو بزنیدحالا گزینه Info روهم بزنید حالا گزینه protect workbook رو بزنید و حالا گزینه encrypt with password رو بزنید و ازتون می خواد که اونرو تکرار کنید .
یادآوری می کنم اگه پسورد بزارید این فایل رو فقط با 2010 می تونید باز و ویرایش کنید .
اگه می خواید فقط یه شیت از کل فایلتون یا در اصطلاح workbook تون پسورد داشته باشه ، شما باید از تب review گزینه protect sheet رو بزنید و ازتون می خواد که اونرو تکرار کنید . تا اون شیتی که در آون هستید رو قفل گذاری کنید .یادآوری می کنم که این کلمه عبورها قابلیت پاک شدن ندارن . یعنی نمیشه کاری کرد که بدون پسورد اجراشه .
التماس دعا.......
نقل قول:
سلام . فایلو دادم . این فایل در اکسل 2010 درست شده و قفل گذاری شده .
اگر خودتون با 2010 اینرو ببینید و از بالای اکسل گزینه file رو بزنید و حالا گزینه Info روهم بزنید ، میبینید این فایل حدود 10 - 9 پسورد دارد .
حالا اگه شما پسورد رو داری خوب حالا از تب review 'گزینه unprotect sheet رو بزن و کلمه عبور رو وارد کن .
اگه نداری با کمی جستجو در اینترنت نرم افزار برداشتن پسورد از فایلهای آفیس رو پیدا کن .
اگه نتونستی بهم بگو تا من هم بگردم .
خطاهایی که به شکل Value در اکسل دیده می شود به خاطر این است که درست فرمول نویسی نشده .
برای ایجاد پسورد در هنگام عبور به اکسل 2010 از بالای اکسل گزینه file رو بزنیدحالا گزینه Info روهم بزنید حالا گزینه protect workbook رو بزنید و حالا گزینه encrypt with password رو بزنید و ازتون می خواد که اونرو تکرار کنید .
یادآوری می کنم اگه پسورد بزارید این فایل رو فقط با 2010 می تونید باز و ویرایش کنید .
اگه می خواید فقط یه شیت از کل فایلتون یا در اصطلاح workbook تون پسورد داشته باشه ، شما باید از تب review گزینه protect sheet رو بزنید و ازتون می خواد که اونرو تکرار کنید . تا اون شیتی که در آون هستید رو قفل گذاری کنید .یادآوری می کنم که این کلمه عبورها قابلیت پاک شدن ندارن . یعنی نمیشه کاری کرد که بدون پسورد اجراشه .
التماس دعا.......
سلام دست شما درد نکنه خیلی زیبا توضیح دادید
حالا چند سوال
1- من این رو تو 2007 باز کردم
یعنی اگه تو 2010 باز کنم
باز همینطور است و فقط خانه های زرد قابل ویرایش است
2- چطور اون خانه هایی که value می شود را درست فرمول نویسی کنیم که این طور نشود
3- و اینکه اون خانه هایی که value می شود را من نمی تونم هیچ جوری درستش کنم ؟
4-تو 2007 پسورد گذاری را می فرمایید
5- و برای هر خانه باید جدا جدا پسورد بگذاریم
نقل قول:
نوشته شده توسط smd7m
سلام ؛ خداقوت
من یک سری داده دارم که به صورت نمودار در اکسل نمایش داده شده است تمام ستونهای نمودار آبی است ولی می خوام تمام مقادیری که بالای 20 هستند ستون نمودار به رنگ قرمز تبدیل بشه یعنی موارد زیر 20 آبی و بالای 20 قرمز باشه.
با تشکر
سلامنقل قول:
آقا شما کل سلول هایی که می خوای روش کار کنی رو انتخاب کن حالا توی اکسل 2010 از تب home گزینه conditional formatting رو بزن حالا گزینه highlight cell rules رو بزن حالا گزینه greater than رو بزن . حالا مقدارت که عدد 20 رو بنویس و از کنارش رنگشو هم مشخص کن و ok .
با این کار اعداد بالای 20 به رنگی که تو تعیین کردی درمیاد . برای کمتر 20 هم ، همون مسیر ها رو برو حالا بجای greater than ، حالا less than رو انتخاب کن .
با تشکر از جوابتون
اما من گفتم وقتی نمودار (Chart) باشه چکار کنیم یعنی ستونهای نمودار تغییر رنگ بدند.
سلام . بله در 2010 هم همینطوره . منتها فقط در 2010 می تونی قفل رو باز کنی .نقل قول:
بله . فقط زردها قابل ویرایش هستند تا موقعی که قفل بازشه .
2- به خاطر اینه که شما از حروف الفبا استفاده کردید ، در صورتی که شما در این نوع فرمول نویسی فقط باید از اعداد استفاده کنی .
جواب 3 رو توی 2 دادم .
4- توی 2007 پسورد گذاری نمیشه کرد ... چرا نمیای 2010 ؟؟؟
5 رو بلد نیستم .
نکته » برای اینکه ببینی چه فرمولی توی این فایل استفاده کرده ، از تب formulas گزینه show formulas رو بزن .
مثلا شما در شیت نهایی یه عددی بنویس و نتیجه اش رو ببین .
سلام به همه،
دوستانی که فقط میخوان مشکلشون رفع بشه ( و دنبال توضیحات و یادگیری نیستند) اگر مایل بودند فایلشون رو آپ کنند تا اگر مقدور بود روی فایل کار بشه چون اکثرا فرصتی برای توضیحاتی که در عمل بتونه مشکل رو برطرف کنه نیست ..
اگر هم نمیخوان که اطلاعات توی فایل رو کس دیگه ای ببینه میتونن فایل رو با اطلاعات بدلی و تعدادی در حد نمونه مورد نظر پر کنند تا در اینمورد هم مشکلی پیش نیاد ..
یا حق ...