به به تبریک عرض میشه :31: فکر کنم اون طوسی نباشه یه چیزی تو مایه های سبز زیتونی :20: خوب پس از امروز بیا کلوپ رو گرم کن. راستی فیرم ویرش چنده؟نقل قول:
Printable View
به به تبریک عرض میشه :31: فکر کنم اون طوسی نباشه یه چیزی تو مایه های سبز زیتونی :20: خوب پس از امروز بیا کلوپ رو گرم کن. راستی فیرم ویرش چنده؟نقل قول:
خسته نباشی...صفحات قبل رو هم میخوندی بد نبود..نقل قول:
بابا ...Heater ...:21:نقل قول:
احتمال زیاد 3.83 باشه
دوستان سلام یه برنامه واسه کنترل کامپیوتر با bluetooth مثل control freak یا puppet master واسه این گوشی نیستش؟؟!!!
و یه چیز دیگه تقویم شمسی سیمبین چی؟!!!!
من یه سوال داشتم چه جوری می شه سال ساخت یک گوشی را بدست آورد؟
منظورت از اجازه گرفتن چیه؟نقل قول:
اگه گوشي آپديت نشده باشه با كد #0000#* كه ورژن سيمبين رو گوشي رو نشون ميده ميشه.نقل قول:
من یه سوال داشتم چه جوری می شه سال ساخت یک گوشی را بدست آورد؟
بابا يكي نيست جواب منو بده؟؟؟! درخواستم صفحه قبله...
منظورم این بود که شاید یه سایتی باشه که IEME گوشی رو زد و سال ساخت گوشی رو بدست اوردنقل قول:
چون ممکن هست خود گوشی اپدیت شده باشه !!! (این را برای این می پرسم که شاید بخواهم گوشی دست دوم بخرم . می خوام بدونم چند سال دست طرف بوده ):3::3::3:
اگه منظورت از گوشي 5700 هست كه هنوز يك سال نميشه توي ايران اومده. ولي براي گوشياي ديگه فكر كنم تو سايت خود نوكيا يه جايي براي اينكار داشت.شرمنده...اطلاعات دقيقي ندارم...نقل قول:
منظورم این بود که شاید یه سایتی باشه که Ieme گوشی رو زد و سال ساخت گوشی رو بدست اورد
چون ممکن هست خود گوشی اپدیت شده باشه !!! (این را برای این می پرسم که شاید بخواهم گوشی دست دوم بخرم . می خوام بدونم چند سال دست طرف بوده )
دوستان یه سوال دوربین گوشی رو وقتی میزاری رو حالت Night Mode برای من دوربین کند میشه برای شما هم اینطوری میشه؟
دوستان ببخشيد منظور از 3gدر گوشي ها چيست و آيا 5700 اين را دارد يا نه؟
فکر کنم منظور تماس تصویری هستش که حتی n70 هم داره ودر 5700 برای تماس تصویری باید دوربین رو به سمت خودت بچرخونی.البته هنوز تو ایرن راه اندازی نشده!نقل قول:
سلام دوستان
رفتم عوض کردم ...قرمز گرفتم....
الان هم خیلی حال میکنم باهاش...
ببخشيد يه سوال داشتم n72 بهتره يا n70
ممنون:11:
ship storm جان از شما بعید بود این حرف!!!!توی حالت night mode لنز گوشی به گشادترین حالت ممکن خودش در میاد به خاطر همین تصویر کند میشه!!!همه ی گوشیها اینطورند حتی ان95!!میتونی امتحان کنی!!!!در مورد سوال دوستمون در مورد ان70 یا ان72 باید عرض کنم که عزیزم صبح بخیر!!!هم بدجا سوالتو رو پرسیدی و هم اینکه این 2 گوشی که گفتی جز اثار باستانی فنلاند به حساب میان!!!در ضمن 5700 نیز 3g داره!!!mr.k2 جان شما چرا گوشیتو عوض کردید؟؟؟؟؟؟به اصل بودن رنگ خاکستری شک کردید یا دلیل دیگه ای داشت؟؟؟؟؟؟
راستی دوستانی که جدیدا 5700 خریدند چند تا دفترچه توی جعبه ی گوشیشون بود؟؟؟؟؟دایی من یه 5700 مشکی خریده فقط یه دفترچه ی سیاه و سفید عربی توی جعبه هست در حالی که گوشی من 2 تا دفترچه ی رنگی به زبونهای عربی و انگلیسی داشت!!!
خدا انسان ها را به راه راست هدایت کند...:18:نقل قول:
دوست من یدونه گرفته که توش فقط یه دفترچه رنگی به زبون آلمانی داره!!نقل قول:
نقل قول:
مال من هم فقط یه دفتر چه آلمانی داخل جعبه بود
:38::38::38::38::38::38::38::38::38:
تصور من این بود که کیفیت تصاویر کا 750 بهتر از 5700 هستش . ولی اگه به این دو عکس که در یک شرایط نوری و حداکثر کیفیت هر دو دوربین گرفته شده دقت کنید می بینید که من اشتباه می کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://i81.imagethrust.com/images/3XMV/view-image/untitled-1.html
sarv mehry جان من این قضیه رو اون موقع که از حرم امام رضا با کا750 و 5700 عکس گرفته بودم برای بقیه ثابت کردم!!عکاسی 5700 بهتر از کا750 هست!میتونید به صفحه های اولیه ی این تاپیک مراجعه کنید و عکسهایی رو که قرار دادم ببینید!!!
درسته
قبلا هم توضیح داده شد که اینجور فعالیت های سونی اریکسون فقط جنبه تبلیغ داره مثل اتو فوکوس
ولی نا گفته نمونه که k800 یه گوشی خوب در این زمینه هستش که عکسهای خوبی میگیره ولی با این حال k800 هم جز این گروه هستش که کلمه cyber shot در این گوشی فقط جنبه تبلیغاتی داره
salam agha to jabe ma ham dota daftarche bood : ye englisi ye almani age eshtebaha nakonam.
rasti goshihaye shoma ham vaghti music playersho baz mikonid to ghesmat option gozine EXIT nadare. yani kolan baste nemish.ye chiz dige man goshi be jaye 8 saat 4 saat zadam to sharj be nazare shoma chizish mish ya na.
موزیک پلیرهای جدید نوکیا هرگز بسته نمیشوند!!برای شارژ باتری هم به نظر من شارژر گوشی بعد از شارژ باتری قطع میشه پس 8 ساعت شارژ اولیه فقط یه شعاره!!!!!:8::8::5:نقل قول:
سلام دوستان
امین خان دلیل خاصی نداشت عوض کردن گوشی....اطرافیان گفتند قرمز بهتره..منم رفتم قرمز گرفتم...الانم خیلی راضیم...حال میکنم...
ولی یه سوال داشتم...
برای جدا کردن مموری کارت از گوشی آیا باید قانونا از لحاظ نرم افزاری مموری کارت رو خارج کرد و بعد خود مموری را در اورد یا نه ؟
منظورتو از نرم افزاری نمیفهمم
برای در اوردن مموری کارت باید دکمه روشن خاموشرا کلیک کنید(خاموش نشه)و بر روی remove mem. card کلیک کنی و yes رو بزن اون موقع ارتباط با گوشی قطع میشه و تو مموری رو میتونی در بیاری
بعد از این که مموری رو در اوردی روی ok اون پیغام کلیک کن
موفق باشید
منظورم دقیقا همین بود که شما جواب دادین ساسان خان...ممنون...نقل قول:
البته خود گوشی اونقدر باهوش هست که وقتی یه فشار به مموری اوردی اتوماتیک اون پیغام رو بزنه و نیازی به زدن دکمه ی خاموش و روشن و سپس گزینه ی ریموو مموری کارت نیست!!!
شما درست میگین ولی انجام دادن این کار بصورت مکرر باعت سوختن مموری کارت میشه که من خودم از این کار تجربه تلخی داشتم
نقل قول:
Mr.K2 جان چند گرفتی گوشیت و از کجای شیراز؟
از توی خیابون عفیف آباد خریدم 282 تومن....نقل قول:
راستی یه سوال دارم....
خیلی هم ضایع هست سوالم..اما نمیدونم...
از کجا باید برم تا ببینم چه برنامه های باز هستند...مثلا کنار پوشه Application همیشه یه دایره هست(که فکر کنم نشون میده برنامه ای از این پوشه باز هست)
دوستان یه سوال دوربین گوشی رو وقتی میزاری رو حالت Night Mode برای من دوربین کند میشه برای شما هم اینطوری میشه؟
اره مال منم همینطوره...یعنی همه گوشی ها همینطوره..نه فقط5700..همشون همینطورن........نقل قول:
کجاس ضایعه دوست من؟نقل قول:
این روش که شما میگین بیشتر رو گوشی های سری جدید os 9.2 مثل 5700 هستش
ولی در کل برای اینکه ببینیم کدوم برنامه بازه دکمه منو رو چند ثانیه نگه میداری و لیستی که باز میشه شامل برنامه هایی هستش که بازه
موفق باشی:11:
سلام. من كه حدود 2 ماه پيش كه با ضمانت نيكانتل خريدم 1 دفترچه بيشتر توش نبود كه اونم به چندتا زبون مختلف بود...نقل قول:
راستی دوستانی که جدیدا 5700 خریدند چند تا دفترچه توی جعبه ی گوشیشون بود؟؟؟؟؟دایی من یه 5700 مشکی خریده فقط یه دفترچه ی سیاه و سفید عربی توی جعبه هست در حالی که گوشی من 2 تا دفترچه ی رنگی به زبونهای عربی و انگلیسی داشت!!!
خيلي خوشحالم كه دوباره اينجا داره يه ذره جون ميگيره.
راستي يه سوال....من وقتي كيفيت عكس رو High و روي 1200*1600 ميگذارم عكسام بي كيفيتن. يعني وقتي رو كامپيوتر ميريزم توشون نقطه هاي رنگي زياد ديده ميشه. چه تنظيماتي رو انجام بدم تا خوب بشه؟؟؟...
ممنونم rainysky .نقل قول:
راستی مگه نمیشه مموری کارتو در حالتی که گوشی روشنه دراورد و دوباره جا زد.من قبلا ان70 داشتم میشد این کارو باش بکنی!
خوب با این هم میشه
تو صفحه قبل توضیح دادم یه نگاه بنداز