از کی تا حالا فایل های سیستمی شده چرت و پرت؟!!! کامپیوتر تو بدون فولدر windows بالا میاد؟!نقل قول:
اگه نو هم بخری بعد توش برنامه بریزی این فایل ها میاد. تو نگران چی هستی؟ اینا که کاری بهت ندارن.
Printable View
از کی تا حالا فایل های سیستمی شده چرت و پرت؟!!! کامپیوتر تو بدون فولدر windows بالا میاد؟!نقل قول:
اگه نو هم بخری بعد توش برنامه بریزی این فایل ها میاد. تو نگران چی هستی؟ اینا که کاری بهت ندارن.
فکر کنم یه برنامه ای نصب می کنی که این مشکل پیش میاد.نقل قول:
واسه من WMV هم پخش میکنه با کیفیت تووپنقل قول:
سلام پوپو جان خوبی؟؟؟؟!!!نقل قول:
در حالت فیلیپ باز به main menu میری و از فلش بالا گزینه system information رو میزنی. از همینجا می تونی بفهمی که ورژن فریم ورهای گوشیت چنده. (cda هم همینجاست)نقل قول:
فکر نکنم گوشی توو بازار پیدا کنی که آپدیت باشه، یا باید خودت آپش کنی یا بدی برات انجام بدن.
اطلاعات مربوط به آخرین ورژنها رو اینجا نوشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم دقیقا چرت و پرت نبود!:46: نگران اینم که اینا رو باید گپی کنم توی مموری جدید ؟نقل قول:
1- وقتی فلیپ گوشی بسته و میریم توی قسمت مسیجینگ و مور رو میزنیم یه گزینه دارم به اسم get & send این برای چیه؟ نکنه همون شمارش گر اس ام اسه؟
2- توی قسمت کال اونجایی که لیست تماس های برقرار شده رو نشون میده اون پایین کنهر دگمه کال یه آیکون هست توش نوشته - و وقتی روش کلیک میکنیم میشه + واسه چیه؟اگه میشه کامل توضیح بدین.:10:
3- وقتی فیلیپ بسته است اگر جو استیک رو بدیم چپ میره تو تقویم این شرت کات ها رو نمیشه عوض کرد؟
قیمت p990 چنده اقا هر کی علاالدین رفت یه قیمت بگیره
تو سایتهای ایرانی دیدم ولی هیچ کدوم شبیه هم نبود هر سایتی واسه خودش یه چیزی گفته از 261 دیدم تا 320
و یه چند تا سوال داشتم
1- چه راه هایی برای فهمیدن اینکه گوشی اصل فرانسه است و چینی نیست وجود داره؟
2- کلیه چیز هایی رو که لازم هست برای خرید این گوشی تا بفهمی ورژن و ... بی زحمت اگه امکان داره یه توضیح بدین
3- چه رمی رو پیشنهاد می کنید 2 یا بالاتر
نقل قول:
1. نه ، این گزینه شبیه عملکرد Send/Recieve در برنامه ی Outlook عمل می کنه . اگه شک داشته باشین که مسیجی گیر کرده یا نه ، ازش استفاده می کنید تا مطمئن بشید . در واقع یه تسته .
2. منظورتون رو متوجه نشدم .
3. با فلیپ بسته کلید More رو بزنین ، از منوی ایجاد شده گزینه ی Shortcuts رو انتخاب کنین و در منوی جدید ، برای هر سمت ، برنامه ی دلخواه خودتون رو بذارین ( فکر می کنم فقط گزینه ی راست رو نمی تونین تغییر بدین ) همچنین در همین منو اگه تیک Display Shortcuts رو بردارین ، اون چهارتا گزینه ی وسط دسکتاپ دیگه نمایش داده نمیشن .
نقل قول:
خواهشا بدون اطلاع کامل راهنمایی نکنید .
برنامه ی آپدیت سرویس حجمش کمتر از 30 مگ هست در حالی که آخرین آپدیت فرمویر حدود 70 مگ حجم داره که باید دانلود بشه . تنها پیشرفتی که در کار آپدیت اتفاق افتاد اینه که قبلا آپدیت سرویس فایلها رو همزمان از اینترنت روی گوشی دان می کرد ، حالا زرنگ شده و به خاطر این که با قطع اینترنت پدر گوشی در نیاد ، اول همه ی فایلهای فرمویر رو دانلود می کنه و بعد که دانلودش تمام شد شروع به نصب می کنه . به هر حال دانلود حدود 70 مگ اجباریه :5:
نقل قول:
نیازی به کپی کردن نیست . سیستم عامل به طور پیش فرض یک سری فولدرها رو ایجاد می کنه . کافیه چیزی روی مموری کارتتون کپی کنین .
[quote=Mahyar25;1766406]واسه من WMV هم پخش میکنه با کیفیت تووپ
چه طور میشه؟؟؟ :18:
نقل قول:
چه طور میشه؟؟؟؟ :18:
منم تعجب کردم ! :18:
سلام منم p990 گرفتم.خواستم بژرسم راهي واسه دريافت و ارسال اس ام اس فارسي تووي اين گوشي هست؟
1- قبلا توضیح داده شده بود. ceramic هم توضیح داد.نقل قول:
2- اگر + رو نشون بده (extende mode) ، هر تماس رو میتونین برین توش و اطلاعات جزئیش رو ببینین. در ضمن اگه مثلا دو بار با یه نفر تماس گرقته باشین، هر کدوم رو جدا نشون میده.
ولی اگر - رو نشون بده (compact mode) اطلاعات خلاصه نشون میده. مثلا اگه یه نفر 10بار پشت هم زنگ زده باشه، یکی نشون میده با آخرین ساعتش.
امیدوارم خوب توضیح داده باشم:43:
3- ceramic توضیح داد.
کاربران، لطفا حداقل یه چند صفحه قبل رو بخونین تا سوالا تکراری نشه.مرسی
آره، هست. باید فونت بریزی. قبلا توضیح داده شده. بگردی پیدا می کنی.نقل قول:
1- قبلا یکی از کاربرا با عکس توضیح داده بود. شماره پستشو نمیدونم.نقل قول:
2- دو تا پست بالاتر گفتم. :19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- اطلاعی ندارم. فقط میدونم تا 4گیگ ساپورت میکنه.
نقل قول:
1. از آدرس زیر ،چهار فونت فارسی را دانلود کنید .
2. فونت ها را از حالت زیپ خارج کنید .کد:http://rapidshare.com/files/66466298/Farsi_Font_For_UIQ3.zip
3. در مموری کارت خود پوشه ای به نام Resource ایجاد کنید .
3. اگر پوشه ی مورد اشاره در مموری کارت شما موجود است ، داخل آن پوشه ای با نام Fonts بسازید و فونت های فارسی را داخل آن کپی کنید .
4. گوشی را ری استارت ( خاموش و روشن ) کنید .
5. حالا می توانید اس ام اس های فارسی دریافت شده تان را بخوانید .
اما برای ارسال اس ام اس فارسی ، باید کیبرد مجازی ای رو که به صورت html هست ، روی مموری کپی کنید . هر وقت میخواین چیزی به فارسی بنویسین ، اون کیبرد رو باز می کنین ، متن رو داخلش با قلم تایپ می کنین ، بعد با استفاده از گزینه ی Edit ، اون متن رو کپی می کنین ، به محیط Messaging میرین ، یک مسیج جدید باز می کنین و اون متن کپی شده رو داخلش Past می کنین ( باز هم با استفاده از فرمان Edit البته )
لینک دانلود برای کیبرد فارسی :
کد:http://rapidshare.com/files/66467738/Farsi_keyboard.rar
تذکر : ممکن است این کیبرد با آخرین نسخه ی فرمویر ( R6E28 ) مشکل داشته باشد .
با LCGJukebox اينكار رو كردم. ولي شنيدم كه با خود پلير گوشي هم اينكار رو ميكنن. البته از طريق كنترل پنل.نقل قول:
اگه كسي ميدونه حتما بگه.
آخه رفیقم رفته بوده علاالدین، فروشنده گفته 2 گیگ نمیخوره به p990 .
بعد فروشنده برای ثابت کردن یه 2 گیگ سونی گذاشته گوشی نخونده.:23:
بعدش یه 1 گیگ سونی گذاشته گوشی خونده.
منم از همون 1 گیگ دارم ولی کمه. (از همون قهوه ای های سونی، حالا اونی که شما میگی متاپکس گذاشته تو سایت رو ندیدم)
ولی اینی که شما میگی ... باید خودم دست بکار شم. :13:
شما اشتباه می کنی. حامد دقیقا درست گفته.نقل قول:
اگه یه بار آپدیت رو کامل بگیری دفعه دیگه برنامه، آپدیت رو نمیگیره و از رو سیستم به موبایل می ریزه.
شاید شما تا حالا امتحان نکردی.:5:
سلام
من روش آپدیت کردن رو با راهنمایی های شما دوستان یاد گرفتم! :5:
ولی backup گرفتن رو ... :41:
البته یکی دوبار با برنامه ی خود گوشی گرفتم ولی نمیدونم که اونا کافیه یا نه.
بعدم اینکه وقتی آپدیت می کنی چه چیزایی درست میشه یا خرابتر میشه رو برای جدیدترین ورژن میخواستم بدونم
ممنون
نقل قول:تعجب نداره که خود گوشی این قابلیت رو داره و من قبلا هم گفته بودم . همین دیشب هم چند تا فایل تصویری با فرمت wmv ریختم خیلی راحت پخش کردنقل قول:
نقل قول:
ایول.راه جالبی بود برای نوشتن SMS فارسی ،خیلی ساده.بدون نصب برنامه ای که بخواد برای گوشی مشکلی پیش بیاره.ممنون :46::20::20:
پس چرا گوشی من فایل تصویری با فرمت wmv نمیخونه :41::41::41::41:نقل قول:
کار خاصی باید کرد تا فایل تصویری با فرمت wmv رو بخونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا لطف كنيد يا پست ندين يا اگخ ميدين جواب سوال رو بگين نه اينكه همش بگين توضيح داده شدهنقل قول:
با سلام
عزیزان برای شروع کار با p990 چه رمی رو پیشنهاد می کنید؟
آخه من از یکی شنیدم که می گفت با رم بالاتر شروع کن چون برای اولین بار گوشی یه فایلهایی رو رو رم میریزه که اگه رم رو عوض کنی دیگه اون فایل هارو نمی ریزه و گوشی هنگ می کنه پس به نظرتون تا چه رمی گوشی سرعتش پایین نمی یاد و خوب کار می کنه و اذیت نمی کنه؟؟؟
چی ربطی داره؟؟؟!!!!نقل قول:
2گیگ یه چیزه متعادلیه و مشکلی ایجاد نمیکنه
من که کار خاصی نکردمنقل قول:
عزیز back up فقط واسه همون ورژن روی گوشی کار میکنه و اگه ورژن رو عوض کنی ممکنه که کار نکنهنقل قول:
1.با گارانتی معتبر بگیر تا مطمئن باشی که اصله:10:نقل قول:
2.ورژن زیاد مهم نیست آخه خودت باید آپدیت کنی (اکثرا)، فقط باید موقع خریدن کاملا تست کنی
3. من 1 رو می پسندم بستگی به نیازت داره
دو گیگ میخوره خیلی ها تست کردند و کار کردند ولی از شانس من یه تقلبی سونی گیرم اومده بود که موقع فیلمبرداری اذیتم میکرد (قبلا توضیح داده بودم) بعد چون گارانتی داشت پس دادم دیگه هم حوصله نکردم که رم بخرم(منی که با w810 ، با 512 اون کم می آوردم حالا با 64 دارم سر میکنم:19:) تو فکر 1گیگمنقل قول:
خدا رو شکر بچه های قدیمی هوامونو دارن:10::11:نقل قول:
وگرنه آقا طوری گفت که اینگار من ...
نقل قول:دوست عزیز ناراحت نشو ، بچه هایی که قدیمین (اگه نگاه به پست هاشون کنی که اکثرا تو همین تاپیک بوده) زیاد در این باره گفتن و وقتی میبینن دوباره بازم این سوالات پرسیده میشه بدون اینکه حتی تو تاپیک search کنند، اعصابشون خورد میشهنقل قول:
خیلی از جواب ها رو با سرچ کردن تو همین تاپیک (در قسمت جستجو در این تاپیک) میتونین پیداکنید:27:
میگی برای اولین بار، یعنی گوشی که از کارخونه میاد حتی یه بار هم روشن نمیشه؟؟؟!!!! :18::19:نقل قول:
که میشه ،پس اگه اینطور باشه دیگه رم فایده نداره چون قبلا گوشی روشن شده:13::31:
نقل قول:شاید
:13::19::5:
با سلام
می خواستم بدونم چه طوری می شه این ورژن ها رو فهمید
Phone Version
Bluetooth Version
Organizer Version
CDA
و در مورد cda یه توضیح بدین ممنون میشم
در ضمن حامد جان از راهنماییت متشکرم ولی به نظرت می ارزه به خاطر گارانتی که هیچ چیزی رو قبول نمی کنن(هر اتفاقی بیفته تقصیر تو می شه )ارزش داره این همه پول بدی؟
مرثی قابلی نداشت:10:نقل قول:
عزیز من خودم بدون گارانتی خریدم، و زیاد هم قبولش ندارم(و شاید اصلا) چون دقیقا نظر شما رو دارم ولی اونی که خیلی واجبه براش که اصل بخره گارانتی دار خیالشو راحت میکنه
بابت CDA اینجا برو
با فیلیپ بسته
more ==> status
با فیلیپ بسته
main menu ==> فلش بالای صفحه رو بزن ==> information
نمی خوام بحث تاپیک رو منحرف کنم ولی ایشون (ceramic) یه جوری گفت که به منم برخورد. آدم وقتی تازه وارد یه جا میشه اول یکم سعی می کنه محیط و جو اونجا رو بسنجه بعد شروع به صحبت کنه. آقا یا خانوم ceramic که فکر کنم آقا باشن نیومده توپیدن به یه کاربر!! حداقل اگه آخرین صفحه تاپیک رو یه نگاه کوچیک میکردن میدیدن که hamed1987 پست های زیادی واسه جواب بچه ها داده.نقل قول:
اگه اطلاعاتشون زیاده، باشه، قبول ولی با لحن بهتر بیان کنن. ما خودمون با اینکه جواب بیشتر سوالا رو میدیم ولی هنوز از بچه های دیگه داریم مطلب یاد می گیریم.
قصد توهین و جسارت به ceramic رو ندارم فقط جهت اطلاع گفتم. از همه معذرت می خوام که وقتشونو گرفتم :11:
دقیقا ، یه نکته ریزی هم از دستمون در بره ، بچه یاری میکنن، میشه گفت گروه مکمل هستیم:10:نقل قول:
مگه نه؟
آقا ما از پست هات استفاده می کنیم حتی اگه بابت گوشی هم نباشه:10::40: