حدود ۱۵روزه آرت ۴دارم و تا حالا ۴۰گیگ دانلود کردم.سرعتم هنوز روی ۲مگ هست.فعلا راضیم
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
Printable View
حدود ۱۵روزه آرت ۴دارم و تا حالا ۴۰گیگ دانلود کردم.سرعتم هنوز روی ۲مگ هست.فعلا راضیم
فعلا که خبری نیست ولی معمولا زمستون از این طرحا میذاره. (یادم نمیاد پارسال دی بود یا بهمن)نقل قول:
من یه دونه از سال ۸۶ دارم که فعلا داره کار میکنه. آنتندهیشم تو خونه خوبه. البته فکر کنم دیگه این مدلو نداشته باشه چون خیلی فسیل شده. ولی یه بار زنگ بزن بپرس بگو که از قبل مودم دارم و نمیخوام دوباره بخرم ببین چی میگن بهت. شایدم اصلا بگن مشکلی نداره.نقل قول:
شاتل مشکلی با مودمای دیگه نداره و اصولا هیچ شرکتی دیگه با مودم مشکل نداره...نقل قول:
من خودم d-link 2730u دارم و خیلی راضیم ازش؛همه چیش توپه،قیمتشم مفته...
دوستان این Art3 بعد از 17 گیگ ، سرعت قفل میشه رو 32 کیلوبایت (مثل پارس آنلاین) یا کلا نابود میشه میاد رو 8؟؟؟
از اهواز کسی هست شاتل داشته باشه؟
۱۵روزه آرت ۴دارم و تا حالا ۴۰گیگ دانلود داشتم.سرعتم هنوز ۲مگ هستنقل قول:
این تجربه شخصی من هست و ممکنه هر منطقه فرق کنه
باید خودت تست کنینقل قول:
برای من از 130 او مد رو 70 و بعد از 32 گیگ شد 32 وبعد از 35 گیگ شد 8
شاتل نمیدونم چرا باز ترکید سرعتم از 50 بالاتر نمیره محدودم نیستم !ارت1 قبلا 100 بود جدیدا افتضاح شده :n15:
بخدا دیشب می خواستم سر خودمو بکوبم رو میز از دست این شاتل لعنتی راحت شمنقل قول:
آرت 1 دارم شبا 1 به بعد کلا تعطیل میشه
از پارسال کمبود پهنای باند دارن تو کرمانشاه ولی این بی شرفای دزد هنوز اضافه نکردن و تازه وعده ی بعد از عیدو دادن !!!!!
:n04::n04::n04:
اخ گفتی اعصابتو بهم میریزه به سرم زده برم های وب یا این کخ حجمی بگیرم بدون شبانه 128 تو منطقه ما 128 تا 4 مگ سرعتش رو 4 مگابیت بسته میشه حد اقل پول حجم بدم راحت اعصابت خورد میشه های وبم برم فقط به خاطر فشقه میرم :n15:نقل قول:
باز خداروشکر یک خط مخابرات دارم اون طرحش اختصاصی کارمندان مخابرته شبانه از 1-7 داره مفتی هم هست یعنی مشکلی ز نظر دانلود ندارم فقط مصرف روزانم میمونه که حجم باید بخرم!
اگه همینطور ادامه بدی محدود میشی :n02:نقل قول:
ببین الان بهت گفتما...چند روز دیگه نیای بگی شاتل آشغاله دزده فلانه :n02:
با این آرت بالای 45 گیگ گرفتن ریسک بزرگیه :n01: