د900 هم منوي فارسي داره؟.. منظورم اينه كه مي شه داشته باشه؟(مثلا ببري بيرون برات فارسيش كنن)
د900 هم منوي فارسي داره؟.. منظورم اينه كه مي شه داشته باشه؟(مثلا ببري بيرون برات فارسيش كنن)
ببخشیددوستان برای z550i برنامه فارسی سازهست؟
سلام كسي طريقه استفاده از درگاه مادون قرمز گوشي هاي سوني اريكسون را بلده؟
دوستان کسی میدونه دبلیو 810 به وب کم هم تبدیل میشه یا نه؟؟
ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط sarah333
یعنی چی ؟چه استفاده ای؟میتونی روشنش کنی فایل با بقیه ترنسفر کنی!باید درگاه دو تاش جلو هم قرار بگیره
حالا یکیش میتونه موبایل تو باشه یکی دیگش یه موبایل یا لپ تاپ باشه
اگه منوي فارسي داره ولي تاريخش فارسي نيست ديگه نميشه كاريش كرد آخه تو بعضي از گوشيها وقتي كه منوي فارسي داشته باشه تاريخش هم فارسي ميشه :)نقل قول:
نوشته شده توسط khore mobile
بله اگه ببري بيرون ميشه برات منوي فارسي كنن بستگي داره اونجايي كه ميبري فلش فارسي رو داشته باشه يا نداشته باشه ;)نقل قول:
نوشته شده توسط امگا
نرم افزار فارسي براش نيست بايد بدي بيرون برات فلش فارسي كنن تا گوشيت فارسي بشه ;)نقل قول:
نوشته شده توسط metax
عضويت جديدت رو تبريك ميگم :)نقل قول:
نوشته شده توسط alfex
خير نميشه مثل اينكه براي كا 750 يه چنين برنامه اي براش به چشمم خورده بود :)
اول كه بايد اينفراردت رو روي سيستمت با سي دي كه داره نصب كني تا اونو بشناسه بعد بايد منوي مادون قرمز خود گوشي رو فعال كني و بزاريش جلوي چشمي اينفرارد كه مثل موس ميمونه بعدش يه آيكون به دستكتاپ ويندوزت اضافه ميشه كه ميتوني هم ارسال و هم دريافت كني ولي اگه كابل USB داشته باشي هم سرعتت مثل نور ميشه هم ديگه مصيبت اينفرارد رو نداري من كه اصلا دوست ندارم باهاش كار كنم :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط sarah333
سلام . من یه k510 گرفتم . هندزفری نداره دلم میخواد بگیرم ولی فقط میخوام تا 15 تومان بذارم . میشه چیزی گرفت . اگه میشه چی بگیرم ؟ مرسی . منتظرم .
با سلام
1- چند نوع سیستم عامل در گوشی ها وجود دارد؟
2- آیا سیستم عامل همه انواع گوشیهای اریکسون تحت جاوا است؟
3- به غیر از گوشیهای اریکسون کدام دسته از گوشیها تحت جاوا می باشند؟
4- آیا برنامه های تحت جاوا قابل نصب در سیمبین می باشند؟
5- آیا ممکن است که گوشیهای تحت جاوا ویروسی شوند؟
6- آیا برنامه هایی مثل نقشه شهرها در همه انواع گوشیهای سری اریکون قابل نصب است؟
با تشکر