اوه اوه مسی و نگا :دی
خدا رحم کنه همشون هستند
+
گزارشگر خارجی بازی داره میگه ارزانتینی ها برای محو ایران اومدند
Printable View
اوه اوه مسی و نگا :دی
خدا رحم کنه همشون هستند
+
گزارشگر خارجی بازی داره میگه ارزانتینی ها برای محو ایران اومدند
من مطمئنم دو ساعت دیگه همه میان میگن چرا کی روش حقیقی رو گذاشت توو دروازه.حقیقی روی شوتای راه دور خیلی بد واکنش نشون می ده.آرژانتینم که متخصص شوتای پشت محوطه و با ارتفاع کم هستند.نمی دونم قراراه چندتا بخوریم:n13: کی روش این شجاعی رو هم به جای خسرو حیدری گذاشته تا قدرت حفظ توپ تیم بیشتر بشه.
نمیتونم عادی به تلویزیون نگاه کنم... اعصابم داره خراب میشه...بچه شدم:/
+داره با تلفن گزارش میکنه؟:d دیگه نوستالژیم خیلی زد بالا:|
این چه بساطیه سانسور یادتون رفته میکنید؟ خوب صدا رو هم دیرتر پخش کنید....
دوستان، مشخصا ما با باخت هم مقابل آرژانتین همین شانس صعودی که الان داریم، رو پس از بازی خواهیم داشت. پس اگه قدرت آرژانتین رو در نظر بگیریم، باختن خیلی مهم نیست. مهم اینه که ما تا جایی که میشه به فکر تفاضل گل مون باشیم. دوستان هم اشاره کردن که واقعیت اینه باخت 1-0 نتیجه خوبیه.
نکته اینه آرژانتین میدونه ایران میاد دفاع جانانه ارائه بده مثل بازی نیجریه، پس باید منظر حملات شدید آرژانتین حداقل تو 30 دقیقه اول باشیم و شاید خدایی نکرده دریافت یک گل.
ولی این موضوع هم باید در نظر بگیریم، چون آرژانتین با برد یک یا دو گل صعودش قطعی میشه، طبیعتا نمیان ایران رو به توپ ببندن و به اختلاف ماکسیمم دو گل رضایت میدن. رو این حساب با توجه به سیستم دفاعی تیم ملی و رضایت احتمالی مسی و رفقاش به اختلاف یک یا دو گل، ما اگر هم ببازیم، پر گل نخواهیم باخت.
.
.
نکته تعیین کننده به حداقل رسوندن اشتباهات فنی و نبود استرس یــا اعتماد به نفس کاذب بازیکنان ماست که اگه این موضوع خدایی نکرده باشه، ممکنه فاجعه به بار بیاد. بچه ها باید به معنای کلمه شجاع باشن.
یه موضوع امید بخش هم اینه که بدون شک هر کدوم از بازیکنان ما خصوصا بازیکنانمون در فاز هجومی انگیزه بالا دارن که تو حداقل موقعیت های احتمالیمون گل بزنن. پس فکر کنم بتونیم خوشبین باشیم که اولین گلمون رو در کمال تعجب تو این بازی ببینیم.
.
امیدوارم که به چیزی که استحقاقش رو داریم برسیم و فکر کنم همه ایرانی ها آرزو دارن اون حداقل درصدی که تو فکرشون به نتیجه این بازی میدن که همون نتیجه برد هست محقق بشه.:n12:
.
دوستان باز هم میگم خارج از هر نتیجه نتیجه بعد از بازی آرژانتین اینو در نظر داشته باشید که ما نه حذف شدیم و نه صعود کردیم...:n01:
یاعلی
شجایی تو ترکیب دیگه بردیم [emoji1]
مردشونر خودتون رو و کیفیت صدا رو ببره
صدا از ته فاضلاب صدا سیما میاد [emoji1]
Sent from my LG-E440 using Tapatalk
شجاعت علیرضا حقیقی در اوایل بازی با آرژانتین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان حقیقی داره عالی کار میکنه.
انتظار نداشتم...
داور توپ دژاگه رو زد این چه وضشه قبول نیست باید بازی از اول شروع بشه همینطور تا 10 دیقه دیگه گل نخورن مساویو میگرن
الان از 3تا شبکه دارم بازیو میبینم همه صداشون عالیه بجز صداوسیما که صداش خیلی بی کیفیته انگار با خط اعتباری ایرانسل داره گزارش میده