gsm جان میتونی الان که چراغت روشنه به آیدی من پی ام بدی. خفن بهت نیاز دارم . SOS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gsm جان میتونی الان که چراغت روشنه به آیدی من پی ام بدی. خفن بهت نیاز دارم . SOS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم!!!! چند لحظه باش تا من بیام!!!
سلام خسته نباشید از اینکه اینقدر وقت میزارید برای ما ممنونیم
راستش من وقتی سونی اریکسون دلشتم اینهمه سوال و مشکل نداشتم ولی موتورولا کمی سخته کار کردن باهاش
اگه از سوالات من خسته میشید بهم بگید چون من هر روز برایم یه سوال پیش میاد اول اینکه تو قسمت
Tools
در قسمت اکتیوشن لیست گزینه پیکچر و ویدئو و تم و صدا و غیره داره که همه توشون خالیه و گزینه ای هم نداره
که بشه عکسها و اهنگها را که داریم به ان انتقال دهیم پس این قسمت چه به دردی میخوره در موبایل؟واینکه ما گزینه ای به نام رینیم برای تغییر نام چیزی نداریم؟
ممنون از اینکه برای ما وقت میزارید فعلا یا حق
وای شرمنده من سوالم دوبار تکرار شد شرمنده
gsm جان سلام . مزاهم همیشگی هستم
2 تا سوال دارم اگه زحمتی نباشه .
اول اینکه گوشیم امروز هر کاری میکنم sms نمیفرسته و زود میره توی out box.
و سوال دوم . توی قسمت resived call اطلاعات تماس ( ساعت و تاریخ تماس یا miss call) رو چه جوری میشه دید؟
سلام نه بابا این چه حرفیه!!!
واسه من هم همینطور ه اما بیشتر مواقع وقتی میرم !!! دوباره میفرستم درست میشه!!!
اگه تیک کنارش نباشه در این قسمت یعنی تماس از دست رفته است!!!
موفق باشی
قسمت activitation list برای اینه که وقتی فایلی از اینترنت دانلود میکنی ( از طریق گوشی ) تو این قسمت سیو میشه و از اونجا میتونی تو حافظه گوشی سیو کنی...(( بخاطر مسائل امنیتی ))نقل قول:
در مورد سوال دومت باید گوشی دستم باشه الان نیست ( داداشم v3x داره )
سلام gsm جاننقل قول:
آقا من اون دو تا روعوض كردم ! اما بدتر شد كه بهتر نشد ! الان مشكلاتم شد چند تا !
1- Data Connection Shortcut رو از دست دادم !
2- Menu ها 8 تايي شد !
3- هنوز منوها رو بصورت ICon نشون ميده !
4- Tools كه 6 تا زير مجموعه داشت شد 4 تا !
5- Master Reset نميشه!
6-ديگه نميدونم چي بر سرش اومده !
ممنون ميشم كمكم كني !
خوش باشي
سلام بچه ها . توی قسمت resived call اطلاعات تماس ( ساعت و تاریخ تماس یا miss call) رو چه جوری میشه دید؟
سلام ممنون میشم بپرسید از داداشتون چه جوری میشه انیمیشن تو مسیج v3x را اورد در ضمن چرا گزینه ای به نام رینیم برای تغیر نام فایل نداریم و اینکه میگن v3x عمر کوتاهی داره درسته ؟
ممنون واقعا خیلی اقایید که برای ما وقت میزارید