سلام
مدتی بحث هایی در اینجا شد که باز بدنبال نتایج بد تیم بود
قطعا همه ما از وقتی طرفدار منچستر بودیم فرگوسن رو مربی این تیم دیدیم و در شرایطی نبودیم که زمان اومدن فرگوسن رو تجرربه کرده باشیم.
درسته که مویس و فرگوسن به هیچ وجه قبل مقایسه نیستند اما با شناختی که از برادران گلیزر داریم،اینه که به هیچ وجه به تغییرات زودهنگام فکر نمیکنند و با توجه به همین مسئله،امید دارم که حداقل تا پایان فصل به مویس فرصت داده میشه،حداقل
همین بس که در مصاحبه سر الکس که در انجمن گذاشته بودم درباره خانواده گلیزرها گفته بود:در این مدت اونها به هیچ وجه در کار من دخالت نکردند و حتی با من تماس مستقیم هم نداشتند!
بودجه بسیار خوبی هم برای تیم در نظر گرفتن،و باید منتظر انتخابهای دییو مویس و تیم نقل و انتقالات باشیم تا بهترین خریدها در ژانویه و سپس در تابستان صورت بگیره.
درسته که تیم وضعیت خوبی نداره،این وضعیت هزار علت داره و به شخصه من امید دارم و این طور به تیم نگاه میکنم که ممکنه امسال قهرمانی لیگ جزیره رو از دست بدیم،اما مطمئنا در پایان دوم یا سوم خواهیم بود و سهمیه لیگ قهرمانان رو خواهیم داشت.
در اروپا هم که فعلا تیم از داخل خیلی بهتر نتیجه گرفته و پس از ژانویه انتظار بیشتری از تیم دارم.