خوب من به علت جانبازی بابام معاف شدم و قراره کارت پایان خدمتم تا چند وقت دیگه بیادش
که هر دو گزینه رو شامل میشه منم هرچی فکر میکنم تفاوتی نمیبینم که بخوام یکیشونو بزنم
Printable View
خوب من به علت جانبازی بابام معاف شدم و قراره کارت پایان خدمتم تا چند وقت دیگه بیادش
که هر دو گزینه رو شامل میشه منم هرچی فکر میکنم تفاوتی نمیبینم که بخوام یکیشونو بزنم
دوست عزیز گزینه شما باید طبق اونچیزی باشد که زمان ثبتنام مشکلی براتون بوجود نیاره.یعنی اطلاعات غلط نباشه ....نقل قول:
اقا من یه دوستی دارم که امسال سراسریه شیلات اصفهان روزانه قبول شد البته تو انتخاب رشته اشتباه کرد که بماند!الا این دوستم معافیتش رو داره می گیره و می خواد کنکور ثبت نامه کنه!
حالا مشکلی که هست ایا می تونه ثبت نام کنه یا محرومه!اگه محروم میشه راهی هست که بشه دورش زد یا نه
رشتش تجربی بود که سراسریه شیلات اصفهان قبول شد روزانه ولی نرفت اینقدر مسخره کردیم
نقل قول:
سلام
اگر در کنکور 92 این رشت هرو قبول شده-کنکور 93 رو محروم خواهد بود ...
یعنی اصلا راهی نداره که دوباره کنکور بده؟
اصلا به دفترچه مراجعه کنید توضیح دادهنقل قول:
من کد وضعیت سربازی رو 4 زدم، درسته؟؟ الان دارم پیش میخونم... متولد 24 خرداد 75 هستم...
ثبتنام رو انجام دادم .
ممنون بچه ها مخصوصا فرشید بابت راهنمایی.
بله کد 4 درستهنقل قول:
دوستان برای ثبت نام مرحله ی دومی هم در نظر گرفتن؟یعنی یه شخصی الان ثبت نام نکنه و بذاره برای مرحله ی دوم.مرحله ی دوم برای ثبت نام هست مثل هر سال؟زمانش کی هست؟